Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iiz canim ablam artisin gayet iyi harikaaaa bayildimmm bence artik stresi birak ben adetten 4 gun once 2.92 adetten bigun sonra 158 cikmisti yani senin degerin oldukca iyi

Reactions: iiz
iiz canim ablam artisin gayet iyi harikaaaa bayildimmm bence artik stresi birak ben adetten 4 gun once 2.92 adetten bigun sonra 158 cikmisti yani senin degerin oldukca iyi
bu artışa göre çarsamba kese görunecek demek ki :)

sen nasıl oldun bugun ? ben de tam sana yazacaktım

kızlar bugun tekrar baktırdım b-hcg ye ve progestana.progestan dan hıc anlamıyorum iyi mi şimdi ?

Eki Görüntüle 1935122
Oh maşallah canım ne güzel artmış pazartesi keseyi görürsünüz Allah ın izniyle kan değerine göre haftaya çok takılma minnak gorununce belli oluyo kaç haftalık nasıl bi bakıyorsun one geçiyo hadi darısı bebisleri görmeye olsun kızlar Elcanki

Evet pazartesi vajinal çarşamba karından çok rahat görünür canım eşim aklıma geldi değerin artışı gördükçe kocaman olmus ohoo değer 2000 olmus diye havalara uçuyordu eşin seni üzdü ya şimdi pişman olmuştur merak ediyodur iyi mi diye

Canim sen pihtilasma testi yaptirdin mi yani ordaki tum faktorler bakildimi devaminda proteins c tahlilleri yapildimi canim..coraspirin kullaniyormusun buarada
Canım aklına gelen her test tahlil herşey yapıldı. Bakılmayan tek şey amh. Onun dışında her tür enfeksiyon , genetik, pıhtılaşma, hormon aklına ne gelirse bakıldı, hiçbirinde sorun yok

Cnm ya hemen ipleri koparma hepimiz geriliyoruz hem bu bebek olayı daha çok geriyor bizleri siz Aranızı düzeltirsiniz hem inşallah bebek gelir bu ay herşey düzelir inşallah
Ya tahammül bırakmadı bende inanki.. Ne oluyorsa olsun dedim artık.. Bu sefer hiç alttan almaya niyetim yok... Beni çok kızdırdı...

Canım aklına gelen her test tahlil herşey yapıldı. Bakılmayan tek şey amh. Onun dışında her tür enfeksiyon , genetik, pıhtılaşma, hormon aklına ne gelirse bakıldı, hiçbirinde sorun yok
3 dusuk yaptim diyince aklima kan akisiyla ilgili sorunmu var diye geliyo..ben pihtilasma yaptirinca anladim meger benim adetimden bile belli ediyormus afedersin hic kirmizi degildi hep koyu kirmizi pihtiliydi.coraspin kullandiktan sonra anlamistim herkes boyle goruyormus adeti diye..
Hakkinda hayirlisi canim insallah bu ay sende bizi sevindirirsin rabbim gobusune bebisini getirsin insallah :)

darısı topiğin diğer kızlarna inşallah

galiba öyle. bgunde kötu bır sey yok degıl mı dogru söyle dedi. yok ben ıyıyım dedım. bugun gıtmeyecektım doktora. pazartesi salı gıderız dedım . o zaman yıne gıderız bufunde gıdelım dıye ısrar edınce ıyıı pekı dedım. sonucu yıne evden görduk çunku sabah kalkamadım ancak öglen gıdınce gec oldu. gelırkende dısarda bır seyler ıctık gezdık ama sabırsızdı hemen eve gelım dıye . rahatladı sımdı. zarer verdıgını dusunuyor hala demek kı. korksun da akıllansın. laf anlatmakla anlamıyorlar. illa ödlerı patlayacak. iyi oldu ama hakettı

fsh da sıkıntı yoksa ultrasonla bakılınca folıkullerde ıyıyse bakmaya gerek yok Amh ama yıne de baktırısan bılmıs olursun. bundan sonrası ıcınde bılmıs olursun. 2 bebek ıcın mesela

Kalp kalbe karsiymis ablam napim bugun tekrar gittim yine 3 ampul karistirip seruma taktilar bana sersem gibiyim bitkin yorgun iki gun ust uste 3 er ampul katilmis serum yiyince sanki butun kemiklerim kiriliyo gibi ya bidr dikkatinizi cekeyim kizlar bende anlam veremedigim bas donmesi oluyo ozellikle uyku uyuyamadigim zamanlarda sanki boyle farkli bi bas donmesi oluyodu kizlar kan sayimi degerim dustugu icinmis meger neyse ki kemiklerik kirilmis gibi hissetsemde kizim iyi cpk sukir suan 2 kiloyu gecmis o saglikli olsun da rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsinde ben cekerim bu sikintilari inanilmaz aci cekiyorum midem o bicim yaniyo kizgin demiri sokmuslar gibi tarifi yok aslinda kizlar rabbimden cocuk isterken guzel dileklerle isteyin keske bende kussam yada keske bend eoyle olsamda hamile olsam demeyin cocugum olsun demeyin hayirli saglikli guzel bir hamilelik dileyin rabbimden kimseye yasatmasin allah bu sikontilari sizlere sagsaglim hamilelik nasip etsin inanim iki gundur neler cekiyorum bir haftadir inanilmaz rahatsizim ara ara ishal vuruyo sanirsam yediklerim mi dokundu ne bilmiyorum hala kendime gelemedim bide dengesiz dr lara denk gelince iyice sinirlerim bozuldu kizlar rabbim hepinize gzuel hamilelik nasip etsin hepimizim kucaklarini saglicakla doldursun salih saliha evlatlar nasip etsin kiz erkek onemli degil hayirli evlat verson bugun inanilmaz yiprandim yorgun hisseidyorum k bakmayin caninizi siktiysam hakkinizi helal edin ama kimseyede yasadiklarimi anlatamiyorum muanat diyolar kiyimsiz diyolar ama ne cektigimi bilmiyolar cok nazlisim diyolar dalga gcen bile var sezeryan halini dusunemiyorum insaAllah normal dogum yaparsin diye gecip karsima guluyolar sinirim bozuluyo ama yaradan biliyor gercekten nazlilik yada muanatlik degil bu bambaska bisi

Elcanki senin tabloya baktım çizgi den sonra ara vermişsin çizgi ovu bitti anlamında mı çizgiden sonra şans bitiyor mu?ben ovu testi yapıyorum çift çizgi günü kesikli çizgi atıyor.
Evet canim. Benim ovu testi hic yapmiyorum. Atesime gore tahmin ediyorum. Ovu oncesi benim atesim 4/5 gun sabit ilerlee sonra yavas yvas yukselir. Ha catladi ha catlayacak diye 5 gün degerlendirdim. Sonra ateş yuksek cikinca biraktim artik. Zaten gina geldi :))) daha 21 mi 23 mu ondan da emin degilim. :)

İnsAlalh canim.. umarim tutunur ufaklik:))

Amin canim insAllah!!

Canim 8403BHC
Senin yazdiklarini az okudum da.. benim esim boşalacağı zaman en derindeyken bosaliyor ve orda 20 saniye kdr falan duruyo. Muhtemelen hemen disari cikmasin diye oyle yapiyor.. bosalinca da hemen cikmiyor.. bekliyor biraz o şekilde.. denemissinizdir belki bilmiyorum. Sanki herkes bu sekilde yapiyordur diye dusundum.. yine emin olamadim.. biraz ozel oldu kusura bakmayin :)

Zaten cocuk isteyen her cift bosaldiktan sonra hemen esler geri cekilmemeli boylelikle daha artiyo hamile kalma olasiligi ki bunu bi ebe soylemosti en az bi iki dk ka kalmali dedi hemen kalkmamali dedi ki o bosalma aninda bel altina yastik koymak ve o sekilde bi middet eslerin geri ceikilmeden beklemeso gerek dedi sansi arttirir boykece dedi buda benden bi ek bilgi olsun kizlar

insanlar her şey der kuzum. dinleme bile. ben olsam bu tarz insnalarla aynı ortamda bile bulunmam. konuyu bile açmam. sorsa söylemem. sen de öyle yap.zamanın geldıkce vucut tabıı ki zorluyor ınsnaı ama az kaldı canım. çoğu gitti azı kaldı. inşallah dünya güzeli maviş maviş bir kızın olacak :) ayyy maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…