Canım özelde mutlaka kalp atışını birlikte görün çok etkilenecektir benimki işi nedeniyle gelemedi sürekli soruyo netten video bakıyo :)))galiba öyle. bgunde kötu bır sey yok degıl mı dogru söyle dedi. yok ben ıyıyım dedım. bugun gıtmeyecektım doktora. pazartesi salı gıderız dedım . o zaman yıne gıderız bufunde gıdelım dıye ısrar edınce ıyıı pekı dedım. sonucu yıne evden görduk çunku sabah kalkamadım ancak öglen gıdınce gec oldu. gelırkende dısarda bır seyler ıctık gezdık ama sabırsızdı hemen eve gelım dıye . rahatladı sımdı. zarer verdıgını dusunuyor hala demek kı. korksun da akıllansın. laf anlatmakla anlamıyorlar. illa ödlerı patlayacak. iyi oldu ama hakettı
Canım özelde mutlaka kalp atışını birlikte görün çok etkilenecektir benimki işi nedeniyle gelemedi sürekli soruyo netten video bakıyo :)))
Devlette eşi almıyorlar ama özelde es de görüyor hem ilgi daha uzun oluyor gerçi benim gittiğim hoca çok daha fazla ilgilendi herşeyi gösterdi hatta bebisimi seve seve anlattı fasulyemiz dedi :)) ultrason tabi cihazın yeniligine göre değişiyor arkadaşım ılk haftalarda bile 3d mi 4d mi ne ona gitti hep onun ücreti de farklı oluyor tabiaaaa iyi ki söyledin . özele gidelim evet. özelde video cd si falan mı veriyorlar ? canım cok kapsamlı net gösteren gelişmiş ultrasonar falan var mı ? biri öyle bir şey demişti yle hatırlıyorum. o zaman ben keseyı görmeye gene kendı doktoruma gideyım. o gun tekrar kan degerıne bakarım ve kalp atısı ne zaman olur hangı degerde o zaman özele gıdeyım. zaten bellı bır aşamadan sonra özelden takıp edeceğim.
iyi ki söyledin. çokkkkkk teşekkür ederim
aslında benım doktorum çok iyi muayeneye bıle gıttıgımde eşinde gelebilir diyor ama özel olursa daha ayrıntılı gösterir her soruya cevap verir anlatır değil mi. cihazlar nasıl bilemem de o zaman tanınan bir hastaneye giderimDevlette eşi almıyorlar ama özelde es de görüyor hem ilgi daha uzun oluyor gerçi benim gittiğim hoca çok daha fazla ilgilendi herşeyi gösterdi hatta bebisimi seve seve anlattı fasulyemiz dedi :)) ultrason tabi cihazın yeniligine göre değişiyor arkadaşım ılk haftalarda bile 3d mi 4d mi ne ona gitti hep onun ücreti de farklı oluyor tabi
Canım kabak cekirdegi yesin hergün bi avuc benim eşim yedi hızıda sayısıda arttıSolgar vm75 multivitamin,new life CoEnz QH arada balık yağı veriyorum
Keçiboynuzu özü her aksam fındık fıstık çerez hacimde artış var ins testte guzel sonuclar alırız bayagı para harcadım bu takviyelere
AA çok iyi o zaman canım burda eşleri hiç biri almıyor çoğu kişi de bu yuzden özelde bence yani sorun olmadığı sürece imkan varsa özelin konforu daha iyi tabi ama ben yine de araştırmada da devam edicem nolur nolmazaslında benım doktorum çok iyi muayeneye bıle gıttıgımde eşinde gelebilir diyor ama özel olursa daha ayrıntılı gösterir her soruya cevap verir anlatır değil mi. cihazlar nasıl bilemem de o zaman tanınan bir hastaneye giderim
Yiyoruz canım cay saatimiz epey kilo aldırıcıCanım kabak cekirdegi yesin hergün bi avuc benim eşim yedi hızıda sayısıda arttı
odun kafalılar canım ya .. üzme kendini herşey olacagına varıyorYa tahammül bırakmadı bende inanki.. Ne oluyorsa olsun dedim artık.. Bu sefer hiç alttan almaya niyetim yok... Beni çok kızdırdı...
Oh oh güçlensin spermiyolar :) keçi boynuzu kürü pekmezi kabak çekirdegi bal ari sütü polen Allah ne verdiyse korktum mide fesadı olacak die eşimYiyoruz canım cay saatimiz epey kilo aldırıcı
Canım kabak cekirdegi yesin hergün bi avuc benim eşim yedi hızıda sayısıda arttı
benim şansıma mı denk geldi ne gıttıgım bölumde doktorlar arada degısıyor ama sırayla hepsı bırbırınden ıyı. özele gidiyor gibiyim. eşim bile diyor ben bu hastaneyı seviyorum diyeAA çok iyi o zaman canım burda eşleri hiç biri almıyor çoğu kişi de bu yuzden özelde bence yani sorun olmadığı sürece imkan varsa özelin konforu daha iyi tabi ama ben yine de araştırmada da devam edicem nolur nolmaz
Yok biz ordinaryüs olacağız
Evet cnm boş geçmesin iyi yapmışsın.benim denemediğim ne kaldı acabaeşim enjektörün içinde az birşey kaldı habire onu göndermeye çalıştı.adam spermler Boşa gitti diye moreli bozuldu ben gülüyorum o da Gülme diye bana kızıyor benim ayaklar tavana BAKIYOR kalça yularda Gülme krizine girmiştim enjektörü çekip çekip boşaltıyor ama sadece hava komedi idi ya
valla çıkardımgeçen öğle arası çalışma olduğu gündü. koydum "eyvah spermler " dedim geri çıkardım hemen
ben serviksten içeri aynı aşılama gibi yapıcaktım da Allahtan yapmadan önce nette karıştırdım biraz. yıkanmamış sperm direk rahim içine verilince sperm dışındaki prostat sıvısı vs aşırı reaksiyona yol açıp rahmi tamamen kasabiliyormuş. rahimden içeri vermek için yıkama olayı şartmış yani. yıkama olayı nasıl yapılıyor onu tam çözemedim. santrifüj ediliyormuş sperm ama kaç devirde edilecek üstü altı nasıl alınacak onları bilmek lazım
Ff ped kullanımına gerek yoksa spotting diyor, hani peçeteye gelen leke kadar benim anladığım. Günlük bir ped oluyorsa o light benceKızlar spotting ve light arasında ne fark var yav?
Benim adet iki gündür günde anca bir günlük ped kadar açık kahve gibi geliyor. Ben spıtting işaretliyorum tabloda ama hala kesilmedi bu gelmeler. Ben de adet mi değil mi şimdi bu diye kafam karıştı
bizde de tam tersi.ben vajinismusu atlatalı çok enerjik oldum çok :)Aramizda 1 yas var kuzum:)) valla kocan enerjikse senin olmana gerek kalmiyo
Böyle şeyleri paylaşın tabi cnm bilmediğimiz biseyde olabilirdi.evet cnm benimki de en derindeyken bosaliyor ve hemen çıkmıyor tatlı geliyo galibaCanim8403BHC
Senin yazdiklarini az okudum da.. benim esim boşalacağı zaman en derindeyken bosaliyor ve orda 20 saniye kdr falan duruyo. Muhtemelen hemen disari cikmasin diye oyle yapiyor.. bosalinca da hemen cikmiyor.. bekliyor biraz o şekilde.. denemissinizdir belki bilmiyorum. Sanki herkes bu sekilde yapiyordur diye dusundum.. yine emin olamadim.. biraz ozel oldu kusura bakmayin :)
canım spotting lekelenme demek yanı pedde nerdeyse hıc kan olmaz sadece leke ama liğht hafif kanama azda olsa kanama demekKızlar spotting ve light arasında ne fark var yav?
Benim adet iki gündür günde anca bir günlük ped kadar açık kahve gibi geliyor. Ben spıtting işaretliyorum tabloda ama hala kesilmedi bu gelmeler. Ben de adet mi değil mi şimdi bu diye kafam karıştı
Ff ped kullanımına gerek yoksa spotting diyor, hani peçeteye gelen leke kadar benim anladığım. Günlük bir ped oluyorsa o light bence
canım spotting lekelenme demek yanı pedde nerdeyse hıc kan olmaz sadece leke ama liğht hafif kanama azda olsa kanama demek
Her ay aynı olacak değil ya cnm belki bu ay farklı olur farklı gün yumurtlarsınVeson bugun 12. Gunum ovuya basladım golge seklinde çizgi çıktı(çok çok zor gorunuyo)14 de pick yapmasını bekliyorum.buna ragmen silik çizgi bile çıkmaması normal mi?ovu orneklerinde hep bariz silikken sonra eşit oluyor
Gecen ayda 13 de golge gibiydi 14 de eşit koyu oldu
Bi terslik var gibi geldi..
Ayyyy insaAllah canim ablam inan beni tesellie den tek seyde o zaten aceba nasil bisi olucak kizim rabbim herkese tattirsin bu duyguyu insaAllahinsanlar her şey der kuzum. dinleme bile. ben olsam bu tarz insnalarla aynı ortamda bile bulunmam. konuyu bile açmam. sorsa söylemem. sen de öyle yap.zamanın geldıkce vucut tabıı ki zorluyor ınsnaı ama az kaldı canım. çoğu gitti azı kaldı. inşallah dünya güzeli maviş maviş bir kızın olacak :) ayyy maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?