Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım özelde mutlaka kalp atışını birlikte görün çok etkilenecektir benimki işi nedeniyle gelemedi sürekli soruyo netten video bakıyo :)))

Reactions: iiz
Canım özelde mutlaka kalp atışını birlikte görün çok etkilenecektir benimki işi nedeniyle gelemedi sürekli soruyo netten video bakıyo :)))

aaaa iyi ki söyledin . özele gidelim evet. özelde video cd si falan mı veriyorlar ? canım cok kapsamlı net gösteren gelişmiş ultrasonar falan var mı ? biri öyle bir şey demişti yle hatırlıyorum. o zaman ben keseyı görmeye gene kendı doktoruma gideyım. o gun tekrar kan degerıne bakarım ve kalp atısı ne zaman olur hangı degerde o zaman özele gıdeyım. zaten bellı bır aşamadan sonra özelden takıp edeceğim.

iyi ki söyledin. çokkkkkk teşekkür ederim

Devlette eşi almıyorlar ama özelde es de görüyor hem ilgi daha uzun oluyor gerçi benim gittiğim hoca çok daha fazla ilgilendi herşeyi gösterdi hatta bebisimi seve seve anlattı fasulyemiz dedi :)) ultrason tabi cihazın yeniligine göre değişiyor arkadaşım ılk haftalarda bile 3d mi 4d mi ne ona gitti hep onun ücreti de farklı oluyor tabi

aslında benım doktorum çok iyi muayeneye bıle gıttıgımde eşinde gelebilir diyor ama özel olursa daha ayrıntılı gösterir her soruya cevap verir anlatır değil mi. cihazlar nasıl bilemem de o zaman tanınan bir hastaneye giderim

Canım kabak cekirdegi yesin hergün bi avuc benim eşim yedi hızıda sayısıda arttı

AA çok iyi o zaman canım burda eşleri hiç biri almıyor çoğu kişi de bu yuzden özelde bence yani sorun olmadığı sürece imkan varsa özelin konforu daha iyi tabi ama ben yine de araştırmada da devam edicem nolur nolmaz

benim şansıma mı denk geldi ne gıttıgım bölumde doktorlar arada degısıyor ama sırayla hepsı bırbırınden ıyı. özele gidiyor gibiyim. eşim bile diyor ben bu hastaneyı seviyorum diye

Yok biz ordinaryüs olacağız

Var ya evde tekim be gulme krizine girdim

valla çıkardım geçen öğle arası çalışma olduğu gündü. koydum "eyvah spermler" dedim geri çıkardım hemen

Allahımmmm neler yapıyoruz artıkkkk.... iyi yapmışsın bence

Ha yani yolu yöntemi bulsan yapacannnn

Kızlar spotting ve light arasında ne fark var yav?

Benim adet iki gündür günde anca bir günlük ped kadar açık kahve gibi geliyor. Ben spıtting işaretliyorum tabloda ama hala kesilmedi bu gelmeler. Ben de adet mi değil mi şimdi bu diye kafam karıştı

Ff ped kullanımına gerek yoksa spotting diyor, hani peçeteye gelen leke kadar benim anladığım. Günlük bir ped oluyorsa o light bence

Aramizda 1 yas var kuzum:)) valla kocan enerjikse senin olmana gerek kalmiyo
bizde de tam tersi.ben vajinismusu atlatalı çok enerjik oldum çok :)
Böyle şeyleri paylaşın tabi cnm bilmediğimiz biseyde olabilirdi.evet cnm benimki de en derindeyken bosaliyor ve hemen çıkmıyor tatlı geliyo galiba sorun ereksiyona elifcim ya onu aşsak belkide sorun kalmiycak bilmiyorum ki

canım spotting lekelenme demek yanı pedde nerdeyse hıc kan olmaz sadece leke ama liğht hafif kanama azda olsa kanama demek

Her ay aynı olacak değil ya cnm belki bu ay farklı olur farklı gün yumurtlarsın

Ayyyy insaAllah canim ablam inan beni tesellie den tek seyde o zaten aceba nasil bisi olucak kizim rabbim herkese tattirsin bu duyguyu insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…