Yumurtalarin gelismeye basliyordur belki canim sen buarada bir iliski kondur bencekızlar benim adet yeni bitti malum ama kasıklarımda öyle bi ağrı var ki sanki yarın adet olcakmışım gibi adet birince bi hafifleme gelirdi şimdi hiç öyle diilim inofolic combi içiyorum ya o mu zorluo yumurtalıkları acaba
Aramizda 1 yas var kuzum:)) valla kocan enerjikse senin olmana gerek kalmiyogerçekten ciddiyim cnm yaşımız 27 ama sizin gibi enerjik değiliz full çalışma yok bizde o yüzden çok değerliler spermciklerimiz
Yok canim yarin 12 de randevum.. pazartesi devletten randevu alir tekrar kan veririm.. ordan da özele sonuclarla giderim doktoruma tekrar. Muhtemelen pazartesiye kese görünür.. sen neyaptin??Elcanki bugun doktora gıttın mı canım ? ne yaptın ?
Canim sen pihtilasma testi yaptirdin mi yani ordaki tum faktorler bakildimi devaminda proteins c tahlilleri yapildimi canim..coraspirin kullaniyormusun buaradaeşin test vermiş miydi canım? bizim de sebep yok ki... aşılamada evet yumurta büyümedi eşimin spermi çok düşük çıktı ama öncesinde ne benim yumurtalamada sorun vardı ne eşimin spermlerinde yine de olmuyordu. kii 3 düşüğüm var daha bir tanesinin nedeni bile kesinleşmiş değil. bozma hemen moralini Allah göstermesin menaapoza girmiş olsak, eşimizde sperm olmasa, genetiğimiz bozuk olsa sebebi belli olacaktı ama çözümü çok çok çok zor olacaktı belki de olmayacaktı. vakti zamanı gelmedi daha. gelince olacak inşallah...
Evet canim 1 trimester aralığına uygun.. artisin da guzel maasAllah.. kat kat artsın insAllahkızlar bugun tekrar baktırdım b-hcg ye ve progestana.progestan dan hıc anlamıyorum iyi mi şimdi ?
Eki Görüntüle 1935122
Yok canim yarin 12 de randevum.. pazartesi devletten randevu alir tekrar kan veririm.. ordan da özele sonuclarla giderim doktoruma tekrar. Muhtemelen pazartesiye kese görünür.. sen neyaptin??
Biliyorum canım ama bizimle birlikte uğraşanların tablolarını görmek için demiştim yanına bebiş koyarsın ama sen bilirsin tabiDoğum yapanların tabloları aşağıda var zaten cnm istersen ordan bakabilirsin
Evet canim 1 trimester aralığına uygun.. artisin da guzel maasAllah.. kat kat artsın insAllah
Bilmiyorum ki canim.. nasil hesapladin??
ben de pazartesi gidecektim . eşim gidelim bakalım deyince gittik. kan sonucum ıyı galiba katlanmıs yanı . progesterona da baktırdım içimde kalmasın diye.
sanırım senınle aramda 4 gun var galiba sen 4 gun önceden gıdıyorsun öyle tahmın edıyrum.
Iyi canim gayet guzel degerinde guzel artmis masallah size annesiyle bebiskosukızlar bugun tekrar baktırdım b-hcg ye ve progestana.progestan dan hıc anlamıyorum iyi mi şimdi ?
Eki Görüntüle 1935122
Elcanki senin tabloya baktım çizgi den sonra ara vermişsin çizgi ovu bitti anlamında mı çizgiden sonra şans bitiyor mu?ben ovu testi yapıyorum çift çizgi günü kesikli çizgi atıyor.Kızlar siz bana ne yaptın diye sordunuz.. düşünüyorum düşünüyorum elle tutulcak bir şey diyemiyorum.. inofolic ictim 3/4 tane ovu oncesi sadece.. bir de gecen sene cycle progynova kullandim. O bana cok iyi geldi sanki.. baska hicbir sey yapmadım bi de malum ovu donemi 5 gun iliskim var
masallah cnm iki deger de cok iyi çıkmış. haftaya kesen görünür bu gidislekızlar bugun tekrar baktırdım b-hcg ye ve progestana.progestan dan hıc anlamıyorum iyi mi şimdi ?
Eki Görüntüle 1935122
Doktorumhangi adam canım?
Endiseyi yasakliyorum sana bebegim bak gor gayette saglicakla gelisip guzellikle alicakson kucagina insAllah ama kuzum bak icinde suan sana ihtiyaci olan bi melek var her ne kadar tam bi insan minaturu olmasada sen ne hissedersen ona gecicek ve guzel seyler dusun guzel beslen sev konusla onunla o sana muhtac streslerine degil kuzummm artik olumsuz dusunmek yok uzulmek yok stresss yassak veeee sana simsiki tutunur insaAllahAllah razi olsun canim benim.. senin dualarin vesilesiyle olduguna inaniyorum. İnsAllah Rabbim donusunde hemen sana da nasip edecek.. inanıyorum.
İnsAllah cnaim benim Allah razi olsun.. topigimiz komple neşelensin insAllah
Evet canim bana demistin :)))
Hahahaha oy kuzum maasAllah.. aynen ya adamlar hissediyorgebelik testi gibiler mubarek. Canim dua ette saglikli buyusun.. cok endiseliyim
saraçoğluna bak bakalım onun buna da vardır bir çözümüCnm ilişkide sorun yaşamamızın sebebi eşimin boşalamaması, ereksiyonenjektöre dolduracak spermi nerden bulucaz bakkalda satılır mı ?
her zaman degıl bazen. bazen dırek kalksam bıle nerdeyse hıc cıkmıyor bazen de 1 saat beklesem gene cıkıyor.ne kıymetli oldu şu spermlerbebek olsun göstercem kocama özleyecek ilişkiyi.ayaklarınız havada olsa bile biraz gülseniz spermler geri çıkıyor mu kızlar, benim çıkıyor hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?