Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalarin gelismeye basliyordur belki canim sen buarada bir iliski kondur bence

Canim sen pihtilasma testi yaptirdin mi yani ordaki tum faktorler bakildimi devaminda proteins c tahlilleri yapildimi canim..coraspirin kullaniyormusun buarada

Yok canim yarin 12 de randevum.. pazartesi devletten randevu alir tekrar kan veririm.. ordan da özele sonuclarla giderim doktoruma tekrar. Muhtemelen pazartesiye kese görünür.. sen neyaptin??

ben de pazartesi gidecektim . eşim gidelim bakalım deyince gittik. kan sonucum ıyı galiba katlanmıs yanı . progesterona da baktırdım içimde kalmasın diye.

sanırım senınle aramda 4 gun var galiba sen 4 gun önceden gıdıyorsun öyle tahmın edıyrum.

Doğum yapanların tabloları aşağıda var zaten cnm istersen ordan bakabilirsin
Biliyorum canım ama bizimle birlikte uğraşanların tablolarını görmek için demiştim yanına bebiş koyarsın ama sen bilirsin tabi

Bilmiyorum ki canim.. nasil hesapladin??

Reactions: iiz
Kendi kendime niye dediysem midem bulanmiyor diye.. agzimin tadi bozuk, dolayısıyla hep bi rahatsizlik var.. midem bulanmaya basladi.. "karnim ac ama yemek yiyemiyorum" moduna girdik bugun itibariyle.

Kızlar siz bana ne yaptın diye sordunuz.. düşünüyorum düşünüyorum elle tutulcak bir şey diyemiyorum.. inofolic ictim 3/4 tane ovu oncesi sadece.. bir de gecen sene cycle progynova kullandim. O bana cok iyi geldi sanki.. baska hicbir sey yapmadım bi de malum ovu donemi 5 gun iliskim var

Veson bugun 12. Gunum ovuya basladım golge seklinde çizgi çıktı(çok çok zor gorunuyo)14 de pick yapmasını bekliyorum.buna ragmen silik çizgi bile çıkmaması normal mi?ovu orneklerinde hep bariz silikken sonra eşit oluyor
Gecen ayda 13 de golge gibiydi 14 de eşit koyu oldu
Bi terslik var gibi geldi..

Elcanki senin tabloya baktım çizgi den sonra ara vermişsin çizgi ovu bitti anlamında mı çizgiden sonra şans bitiyor mu?ben ovu testi yapıyorum çift çizgi günü kesikli çizgi atıyor.

Oooo
Endiseyi yasakliyorum sana bebegim bak gor gayette saglicakla gelisip guzellikle alicakson kucagina insAllah ama kuzum bak icinde suan sana ihtiyaci olan bi melek var her ne kadar tam bi insan minaturu olmasada sen ne hissedersen ona gecicek ve guzel seyler dusun guzel beslen sev konusla onunla o sana muhtac streslerine degil kuzummm artik olumsuz dusunmek yok uzulmek yok stresss yassak veeee sana simsiki tutunur insaAllah

ne kıymetli oldu şu spermler bebek olsun göstercem kocama özleyecek ilişkiyi.ayaklarınız havada olsa bile biraz gülseniz spermler geri çıkıyor mu kızlar, benim çıkıyor hissediyorum.
her zaman degıl bazen. bazen dırek kalksam bıle nerdeyse hıc cıkmıyor bazen de 1 saat beklesem gene cıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…