Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah cnm baya bişi almışsın.inş faydalı olurlar , kaçtı sayı hareketlilik falan

Mantıken artması gerek cnm.yarasın ya o kadar uğraşıyoruz bazı şeylerde işe yarasın lütfen ya

maşallah cnm baya bişi almışsın.inş faydalı olurlar , kaçtı sayı hareketlilik falan
İşte tüp denemesinde en son ogrendik sayı mlde 15 milyon hız 30 morfoloji 1 çıktı
Morfoloji sorunundan dolayı tutmadı dediler..morfoloji yukselmez dedi drum ama ben inanıyorum Yükseleceğine o yuzden bişeler yapıyorum infertilite bolumunde de morfoloji si yukselen var

Evet ona ofis histereskopi deniyor sadece Tanı Amaçlı kamera ile girip çıkıyor Dediğin gibi bizimki farklı idi işlem yapıldı.

Ay şimdi aklıma geldi o topikte bir kadın çocuk istiyordu eşi istemiyormuş kondom daki spermleri kendime aşıladam olur mu diye sormuştu
Hiç etik degil ya bdv de de boyle bi konu acılmıstı

benim de kaç çizik atılmış, bana da vesile olsun inşallah. tabi benimki rahmin üst tarafını büyültme amaçlı çizikler , diğeriyle aynı mı bilmiyorum

bizim de sürekli değişiyor hepsi ama olumsuz oluyor bu değişim morfoloji >14 tü, 3 e düştü, 5 e çıktı sayı desen tahmin bile edemiyoruz bir bakıyorsun 112 milyon bir bakıyorsun 12 milyon. en istikrarlı giden değerimiz hız. %45 civarı devam ediyor

Bencede canım hatta ben doğum yapanların tabloları da kalsın dicektim sana şimdi nasip oldu

Kocana söyle yatağa çıksın senin ayaklardan tutup kilim silkeler gibi Silkelesin
Veson cum ne dedin sen yatağa çıkıp kilim gibi silkelemek mi dedin . bir yerden tanıdık geldi geçen yıl nisandan beri her ay yapıoruz o işlemi ve bir gülmek tutuyo beni, eşimde gülme geri çıkıyolar diyo

Oyle yaziyo canim, 28 haftadan sonra almiyorlarmis.. Allaha emanet gidecegiz artik :) Rabbim korusun insAllahh

Ay şimdi aklıma geldi o topikte bir kadın çocuk istiyordu eşi istemiyormuş kondom daki spermleri kendime aşıladam olur mu diye sormuştu
sonrada adam şaşırıp kalcak, korunduk yinede hamile kaldı diycek garibim :)

sacmalamıs. olsa ne olur. adam senden cocık ıstemedıkten sonra senın bunu gızlı yapmaya ne hakkın var değil mi... ayrıl adamdan daha ıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…