maşallah cnm baya bişi almışsın.inş faydalı olurlar , kaçtı sayı hareketlilik falanSolgar vm75 multivitamin,new life CoEnz QH arada balık yağı veriyorum
Keçiboynuzu özü her aksam fındık fıstık çerez hacimde artış var ins testte guzel sonuclar alırız bayagı para harcadım bu takviyelere
Mantıken artması gerek cnm.yarasın ya o kadar uğraşıyoruz bazı şeylerde işe yarasın lütfen yaKomik olmus cidden
Valla ben kendim yaptım operasyonu
Örnek kabının içinde biraz kaldı hatta onu alamadım
Ya bu arada eşim bir aydır takviyeleri kullanıyor masallah etki etmiş sanki hacim artmış 4 cc çıktı
Önceden 2.5 falan çıkıyordu spermiyogram da oyle yazıyor acaba hacim artınca spermde artıyormudur Veson
İşte tüp denemesinde en son ogrendik sayı mlde 15 milyon hız 30 morfoloji 1 çıktımaşallah cnm baya bişi almışsın.inş faydalı olurlar , kaçtı sayı hareketlilik falan
Evet ona ofis histereskopi deniyor sadece Tanı Amaçlı kamera ile girip çıkıyor Dediğin gibi bizimki farklı idi işlem yapıldı.@SaskinAnne hani tüp bebek öncesi rahme cizik atıyorlar ya tutunmasi icin ondan bende tüp bebek öncesi çektirmeyi düşünüyorum histeroskopiyi.
xpreiaZ cnm normalde tüp bebek öncesi cizik atmak icin yapiliyot histeroskopi yani yumurtalamayi azaltma olasılığı olsa yapmazlar heralde ama sizinkinde işlem yapildi ya iceriye belki o etkilemistir
Ay şimdi aklıma geldi o topikte bir kadın çocuk istiyordu eşi istemiyormuş kondom daki spermleri kendime aşıladam olur mu diye sormuştuEvet canım ovu zamanındayım
Pick yapınca iki üç defa daha yapıp bırakcam zaten
Kocana söyle yatağa çıksın senin ayaklardan tutup kilim silkeler gibi Silkelesinne kıymetli oldu şu spermlerbebek olsun göstercem kocama özleyecek ilişkiyi.ayaklarınız havada olsa bile biraz gülseniz spermler geri çıkıyor mu kızlar, benim çıkıyor hissediyorum.
Hiç etik degil yaAy şimdi aklıma geldi o topikte bir kadın çocuk istiyordu eşi istemiyormuş kondom daki spermleri kendime aşıladam olur mu diye sormuştu
benim de kaç çizik atılmış, bana da vesile olsun inşallah. tabi benimki rahmin üst tarafını büyültme amaçlı çizikler , diğeriyle aynı mı bilmiyorumDrum bana ikinci tüpte çizik önerdi sıralama nasıl oluyor bilmiyorum genetik sonuclarım cıkınca gidicem yanına sorarım o zaman
Bizim tüp topiğinde arkadas yum toplatmadan once rahime çizik atıldı diğer ay hamile kaldı.bu yontem hamilelik sansını gercekten artırıyor
Dru bilinçli yapmıs ama 3 ay mı ne sure vermişti olmazsa gel tüp yapalım diye
bizim de sürekli değişiyor hepsi ama olumsuz oluyor bu değişimİşte tüp denemesinde en son ogrendik sayı mlde 15 milyon hız 30 morfoloji 1 çıktı
Morfoloji sorunundan dolayı tutmadı dediler..morfoloji yukselmez dedi drum ama ben inanıyorum Yükseleceğine o yuzden bişeler yapıyorum infertilite bolumunde de morfoloji si yukselen var
Bencede canım hatta ben doğum yapanların tabloları da kalsın dicektim sana şimdi nasip olduYok cnm silmek istesem silerdim listenin kabarık gözükmesi Hoşuma gidiyor bize Ümit oluyor aşağıdaki liste.bence kızlar da aynı şeyi düşünüyordur.rabbim sana bekletmeden gönderdi çok şükür.
Bu arada değerin güzel artmış Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlere
Kocana söyle yatağa çıksın senin ayaklardan tutup kilim silkeler gibi Silkelesin
Oyle yaziyo canim, 28 haftadan sonra almiyorlarmis.. Allaha emanet gidecegiz artik :) Rabbim korusun insAllahhilk aylarda sıkıntı olmadığını duydum cnm, arkadaşım 8 aylık hamileyken mali müşavirlik sınavı için istanbula gitmek için internetten bilet aldı, ama onu uçağa almadılar, tehlikeli diye, o da otobüsle gitti istanbula, o hamilelikle ve sınavı kazandı geldi
sonrada adam şaşırıp kalcak, korunduk yinede hamile kaldı diycek garibim :)Ay şimdi aklıma geldi o topikte bir kadın çocuk istiyordu eşi istemiyormuş kondom daki spermleri kendime aşıladam olur mu diye sormuştu
Yaaaa ciddi misinizVeson cum ne dedin sen yatağa çıkıp kilim gibi silkelemek mi dedin . bir yerden tanıdık geldi geçen yıl nisandan beri her ay yapıoruz o işlemi ve bir gülmek tutuyo beni, eşimde gülme geri çıkıyolar diyo
rabbim korusun cnm :)Oyle yaziyo canim, 28 haftadan sonra almiyorlarmis.. Allaha emanet gidecegiz artik :) Rabbim korusun insAllahh
sacmalamıs. olsa ne olur. adam senden cocık ıstemedıkten sonra senın bunu gızlı yapmaya ne hakkın var değil mi... ayrıl adamdan daha ıyı.Ay şimdi aklıma geldi o topikte bir kadın çocuk istiyordu eşi istemiyormuş kondom daki spermleri kendime aşıladam olur mu diye sormuştu
gerçekten ciddiyim cnm yaşımız 27 ama sizin gibi enerjik değiliz full çalışma yok bizde o yüzden çok değerliler spermciklerimizYaaaa ciddi misinizcok iyi yaaa..
Bencede canım hatta ben doğum yapanların tabloları da kalsın dicektim sana şimdi nasip oldu
Veson cum ne dedin sen yatağa çıkıp kilim gibi silkelemek mi dedin . bir yerden tanıdık geldi geçen yıl nisandan beri her ay yapıoruz o işlemi ve bir gülmek tutuyo beni, eşimde gülme geri çıkıyolar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?