Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşaallah hepimiz alalım yavrularimizi kucağımıza sağlıcakla
Amin canım inşallah kaç kilo aldın canım ya ben çok almaktan da korkuyorum zaten kilom vardı sekiz haftalıkken -1,5 kiloydu ama almaya çok müsaitim bide idrarda protein çıktı ya doktor tansiyonunu takip et dedi o da çıkacak diye korkuyorum

52 ile başladım 62 yi görmeye başladım bu hafta 10 oldu. Olmaz inşaallah bir sıkıntı. Ben ilk 49 a kadar düştüm mide bulantısı olmamasına rağmen. 20. Haftaya kadar eksiden başlangıca döndüm. Faydalı şeyleri yemeye çalıştım genelde.

Aa çok iyi canım sağlıklı devam etmiş ne güzel darısı başıma olsun inşallah az önce tartıldım bende -3,5 kilo olmus almaya gecmemisim bi haftadır falan midem acayip şiş ben kilo almaya geçtim sandım

Kızlar ponçik doktoruma gittim :))) kesecigim yer aciyormus ultrasonda gosterdi.. ama keseyi tam belirgin goremedik. Sali gunu kese gormeye gideceğim. Progestan, coraspin, folbiol ve apikobal yazdi.. tansiyonuma bakti... benim bir sey soylememe gerek kalmadan yardimci oluyo sagolsun.. simdi tekrar kan vereyim mi sizce?? Sali gunu keseyi gorursek gerek yok dedi.. buyuyor demektir dedi :) bilemedim. Ben de ptesi kan vereyim diye dusunuyodum.. napsam??

Evet bugün yarın gelir gibi ilk başta dereddüt ettim ovu Günü'nden ilk Ateşler olmayınca.sen de ateşim düşük gidiyor demiştin.ama çizgi doğru yerde

ben zaten 10. 11. ve 12. gün sabah uyandığımda su gibi akıntıyı görmüştüm yumurtanın çatladığından emindim o günlerde. yarın ya da pazartesi adet gelir. ateşimin biraz daha düşmesi lazım. zaten ikinci deneme için doktora gideceğim adet olunca.

Kese görülünce kandan pek takip yapmıyorlar kesenin boyutundan takip oluyor

Tedavi mi göreceksin?

cnm adet olursam eğer aşılama yapıcaz inş.evet cnm boş bu ay, adet bekliyoruz sadece.klomen 2 defa kullandım cnm.inş xpreiaZ hamiledir çok sevinirim

Amin kızlar inş hamileyimdir ama biliyorsunuz çok iç açıcı değildi yumurta da sperm de yine de Rabbim dilerse olur. 17 si bat. 17 sine kadar sakinliğimi korumaya çalışacağım. Bugün ateşin artması progestanı dün kullandım onla alakalı olabilir. Gerçi fitil olarak aldım bu kadar etkisi olacağını sanmıyorum ama hamile olmadığım geçen ay da 37.1 lere kadar çıkmıştı ateş. Bata kadar ateşten umutlanmam anlamsız yani..

Tedavi mi göreceksin?

dondurulmuşlarım var ikinci tüp denememi yapacağım inşallah canım.
geçen ay yapacaktım aslında ama kasımda negatifi aldıktan sonra yumurtam çatlamamış kist olmuştu başlayamadık.
inşallah bu sefer bir sıkıntı çıkmaz.

Evet sen progestandann dolayı yukseldigini dusunuyosun hakli olarak.. insAllah normal
Yukselistir.. ve progestann tutunmasina yardimci
Oluyor.. Allahin izniyle gebelikle yesillenir insallah

Keseyi görünce kan testi yaptırmıyor doktor.. Bende öyle olmuştu canım.. Inşallah sağlıkla devam eder...

Keseyi görünce kan testi yaptırmıyor doktor.. Bende öyle olmuştu canım.. Inşallah sağlıkla devam eder...
İnsAllah ablacim yaa daha kendimi tam kaptıramiyorum.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder. Darisi basina.. atesin sabitlenmis var bi hissin? GogusleRin ne durumda?

İnsAllah ablacim yaa daha kendimi tam kaptıramiyorum.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder. Darisi basina.. atesin sabitlenmis var bi hissin? GogusleRin ne durumda?
Inşallah canım.. Allah büyük inşaallah bu sefer kucağına alacaksın.. Ateş beni sevindiriyor ama biliyorsun son dakka golü yiyorum hep.. Inşallah bu sefer olur.. Valla Göğüslerim deki ağrı hiç kalmadı yumuşamış kendini bırakmış gibi.. Seninki nasıl ağrı varmı? Sertlik mi var yumuşadımı,? Şuanki belirtilerin nasıl?

Ay yok cnm bu topik çok el değiştirdi ben son iki senedir bu topikteyim:)doğuran gidiyor Rabbim o kadar bekletmesin

Acaba ilk hamişliğinden beri burdamisin diye düşündüm ben. İnşallah tabiki bekletmesin Rabbim..

Biraz takip edeyim dedim ama hiiiiççç birşey anlamadım yazdıklarınızdan:)))) çizgiler mizgiler FF ler lightlar pedler kafam çorba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…