Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk Sayfayı oku cnm orda Detaylı bilgi var

Ablacim belim ve kasiklarimin agrisi cok yogunlasti.. bacaklarim agriyo hicbir is yapasim yok yatiyorum hep.. goguslerimin agrisi devam ediyor.. once kenarlari agriyodu suan ucu da sizliyor.. ve yesil damarlar cikti.. şiş baya.. simdilik en cok bunlar rahatsiz ediyor beni.. ama dpo 14 gibi falan goguslerim fazla rahatsiz etmiyodu.. gün gün degisiyor galibaa

Ff dünü BAT bugünüde TEST GÜNÜ olarak gösteriyor canım.. Bugün Dpo 16.. Dpo 19 dan sonra ümitlenecem... Şimdilik adet belirtisi yok.. Ağrılarım kalmadı... Hayırlısı bakalım.. Duanızı eksik etmeyin olurmu ablacım...

Reactions: iiz
Fındık fıstık kabak çekirdeği, keçi boynuzu kürü, karışık macun, proxeed, baya bişi kullanıyo ama nolucak bilmiyorum evet cnm bi ara iyiydi geri dönüş oldu.
Bugün tesadüfen erkekler için arı sütü ve maca turbu tozu diye bir yerde video izledim canım. Maca zatençok iyi diyorlar.

Tamam abla aklimdasin.. istersen benim gibi rahatlamak adina bi test yap kurtul?

Tamam abla aklimdasin.. istersen benim gibi rahatlamak adina bi test yap kurtul?
Bacaklarım ağrımaya başladı canım ya... Yorgunluktanmı bilmem... İki gün daha ateşi takip edecem.. İdrarın berrakmı yoksa bulanıkmı canım?

hiç belli de olmuyor dimi cnm grafikte, kontrole gitmesen hiç anlaşılmıcak birden fazla yumurtlama
Aslında ben ilk yumurtlamayı karın ve göğüs ağrısından hissettim ama ikinciyi hissetmedim. CD 19 a kadar ff çizgiyi 10. Güne çekmişti aslında ama sonradan 15. Güne çekti.

bugun kan sonucun kac cıktı canım ?

Veson 12. gun yapmaya basliyim dimi ovu testini
Bu ay da serophene kullanacagim da ben 14.gun yumurtlama olayi oluyor onu kullanirken

Bacaklarım ağrımaya başladı canım ya... Yorgunluktanmı bilmem... İki gün daha ateşi takip edecem.. İdrarın berrakmı yoksa bulanıkmı canım?
Ablacim valla su icmedigim vakitler koyu renkli oldugunda hafif bulanik oluyor ama sumbulunki saskinanneninki gibi degil ya.. ben hamile olmadan once de cok idrara cikardim.. o yuzden pek bekleyen idrarim yok belki ondan? Burdan bi hamile arkadas onunkinin de bulanik olmadigini söylemişti.. vesonunki bulanikti, saskinannenin de ama hamile degiller. O konuda pek emin degilim yani. Ama istersen cam kavanoza deniyim tekrar?
Ama bacaklarının agrimasinda guzel bir belirti.. insAllah tablon yanilmaz bizi.. yarin bi tık yukselirse bence kesin hamilesin.. :)

Son düzenleme:
bugun kan sonucun kac cıktı canım ?
Yeni ismin hayirli olsun:) kan vermedim canim.. ultrasona girdim direk.. 1400 civari suan dedi, hafif gozuktu.. yer açıyor dedi, açtığı bolgeyi gösterdi.. sali gunu keseyi gormeye gidecegim.. keseyi gordukten sonra gerek yok kan tahliline dedi doktorum.. burdaki arkdslar da onayladi..

Elcanki test yaptirdin mi tekrar
Yok canim yaptırmadım.. doktorum kendisi hesap yapti 1400 civari dedi bakalim goruncek mi dedi.. baktik minicik bisey gorduk.. yer aciyomus poncik kuzum:) sali gunu keseyi gormeye gideceğim. 21 ocakta da kalp atışını duymaya gidecegim Allahin izniyle.. saglikli buyumeye devam eder insAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…