Ilk Sayfayı oku cnm orda Detaylı bilgi varAcaba ilk hamişliğinden beri burdamisin diye düşündüm ben. İnşallah tabiki bekletmesin Rabbim..
Biraz takip edeyim dedim ama hiiiiççç birşey anlamadım yazdıklarınızdan:)))) çizgiler mizgiler FF ler lightlar pedler kafam çorba oldu
Ablacim belim ve kasiklarimin agrisi cok yogunlasti.. bacaklarim agriyo hicbir is yapasim yok yatiyorum hep.. goguslerimin agrisi devam ediyor.. once kenarlari agriyodu suan ucu da sizliyor.. ve yesil damarlar cikti.. şiş baya.. simdilik en cok bunlar rahatsiz ediyor beni.. ama dpo 14 gibi falan goguslerim fazla rahatsiz etmiyodu.. gün gün degisiyor galibaaInşallah canım.. Allah büyük inşaallah bu sefer kucağına alacaksın.. Ateş beni sevindiriyor ama biliyorsun son dakka golü yiyorum hep.. Inşallah bu sefer olur.. Valla Göğüslerim deki ağrı hiç kalmadı yumuşamış kendini bırakmış gibi.. Seninki nasıl ağrı varmı? Sertlik mi var yumuşadımı,? Şuanki belirtilerin nasıl?
Ff dünü BAT bugünüde TEST GÜNÜ olarak gösteriyor canım.. Bugün Dpo 16.. Dpo 19 dan sonra ümitlenecem... Şimdilik adet belirtisi yok.. Ağrılarım kalmadı... Hayırlısı bakalım.. Duanızı eksik etmeyin olurmu ablacım...Ablacim belim ve kasiklarimin agrisi cok yogunlasti.. bacaklarim agriyo hicbir is yapasim yok yatiyorum hep.. goguslerimin agrisi devam ediyor.. once kenarlari agriyodu suan ucu da sizliyor.. ve yesil damarlar cikti.. şiş baya.. simdilik en cok bunlar rahatsiz ediyor beni.. ama dpo 14 gibi falan goguslerim fazla rahatsiz etmiyodu.. gün gün degisiyor galibaa
Bugün tesadüfen erkekler için arı sütü ve maca turbu tozu diye bir yerde video izledim canım. Maca zatençok iyi diyorlar.Fındık fıstık kabak çekirdeği, keçi boynuzu kürü, karışık macun, proxeed, baya bişi kullanıyo ama nolucak bilmiyorum evet cnm bi ara iyiydi geri dönüş oldu.
Onu da alalım ikimiz birlikte kullanalım eşimle.çok sağolasın cnmBugün tesadüfen erkekler için arı sütü ve maca turbu tozu diye bir yerde video izledim canım. Maca zatençok iyi diyorlar.
Tamam abla aklimdasin.. istersen benim gibi rahatlamak adina bi test yap kurtul?Ff dünü BAT bugünüde TEST GÜNÜ olarak gösteriyor canım.. Bugün Dpo 16.. Dpo 19 dan sonra ümitlenecem... Şimdilik adet belirtisi yok.. Ağrılarım kalmadı... Hayırlısı bakalım.. Duanızı eksik etmeyin olurmu ablacım...
Bacaklarım ağrımaya başladı canım ya... Yorgunluktanmı bilmem... İki gün daha ateşi takip edecem.. İdrarın berrakmı yoksa bulanıkmı canım?Tamam abla aklimdasin.. istersen benim gibi rahatlamak adina bi test yap kurtul?
Topicte sen hamile kaldın heyecan bitti tatlımTopik cok sessiz:)
Aslında ben ilk yumurtlamayı karın ve göğüs ağrısından hissettim ama ikinciyi hissetmedim. CD 19 a kadar ff çizgiyi 10. Güne çekmişti aslında ama sonradan 15. Güne çekti.hiç belli de olmuyor dimi cnm grafikte, kontrole gitmesen hiç anlaşılmıcak birden fazla yumurtlama
Intro da eski nick yazıyor bilgineVeson ateşin iyi yükselmiş bu haftada sıkı çalışmışsın. bebek olsun inşallah. ff nin yeni linkini kaydeder misin canım 1. sayfaya
https://www.fertilityfriend.com/home/iiz
bugun kan sonucun kac cıktı canım ?Kızlar ponçik doktoruma gittim :))) kesecigim yer aciyormus ultrasonda gosterdi.. ama keseyi tam belirgin goremedik. Sali gunu kese gormeye gideceğim. Progestan, coraspin, folbiol ve apikobal yazdi.. tansiyonuma bakti... benim bir sey soylememe gerek kalmadan yardimci oluyo sagolsun.. simdi tekrar kan vereyim mi sizce?? Sali gunu keseyi gorursek gerek yok dedi.. buyuyor demektir dedi :) bilemedim. Ben de ptesi kan vereyim diye dusunuyodum.. napsam??
Ablacim valla su icmedigim vakitler koyu renkli oldugunda hafif bulanik oluyor ama sumbulunki saskinanneninki gibi degil ya.. ben hamile olmadan once de cok idrara cikardim.. o yuzden pek bekleyen idrarim yok belki ondan? Burdan bi hamile arkadas onunkinin de bulanik olmadigini söylemişti.. vesonunki bulanikti, saskinannenin de ama hamile degiller. O konuda pek emin degilim yani. Ama istersen cam kavanoza deniyim tekrar?Bacaklarım ağrımaya başladı canım ya... Yorgunluktanmı bilmem... İki gün daha ateşi takip edecem.. İdrarın berrakmı yoksa bulanıkmı canım?
Yeni ismin hayirli olsun:) kan vermedim canim.. ultrasona girdim direk.. 1400 civari suan dedi, hafif gozuktu.. yer açıyor dedi, açtığı bolgeyi gösterdi.. sali gunu keseyi gormeye gidecegim.. keseyi gordukten sonra gerek yok kan tahliline dedi doktorum.. burdaki arkdslar da onayladi..bugun kan sonucun kac cıktı canım ?
Yok canim yaptırmadım.. doktorum kendisi hesap yapti 1400 civari dedi bakalim goruncek mi dedi.. baktik minicik bisey gorduk.. yer aciyomus poncik kuzum:) sali gunu keseyi gormeye gideceğim. 21 ocakta da kalp atışını duymaya gidecegim Allahin izniyle.. saglikli buyumeye devam eder insAllah...Elcanki test yaptirdin mi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?