hadi gözün aydın tekrarYeni ismin hayirli olsun:) kan vermedim canim.. ultrasona girdim direk.. 1400 civari suan dedi, hafif gozuktu.. yer açıyor dedi, açtığı bolgeyi gösterdi.. sali gunu keseyi gormeye gidecegim.. keseyi gordukten sonra gerek yok kan tahliline dedi doktorum.. burdaki arkdslar da onayladi..
Canım sen hicbir sey kullanmadan yumurtlamiyor musun?? Cok merak ettim.. ilacsiz nasil oluyor döngün? Biraz dinlen istersen o arada nasip olur belki?Veson 12. gun yapmaya basliyim dimi ovu testini
Bu ay da serophene kullanacagim da ben 14.gun yumurtlama olayi oluyor onu kullanirken
tamam ben ayarladım onları sen 1. sayfaya yen lınkı koyabılırısn canım. eski hali açmaz artıkIntro da eski nick yazıyor bilgine
Sagol canim.. senin kese de salıya görünür.. istersen o zamana randevu al direk ultrasona baksinlar.. yoksa tekrar kan mi verceksin?hadi gözün aydın tekrar
doktorum cok uyumlu ne desme kırmıyor. kana da bakarım. kese için salı gitmem de perşemde cuma gitmeyi tercih ederim ki karından görünsün diye. şimdi alttan muayeneden daha ıyı. öyle düşündüm. sabredemezsem giderim belkiSagol canim.. senin kese de salıya görünür.. istersen o zamana randevu al direk ultrasona baksinlar.. yoksa tekrar kan mi verceksin?
canım ben de progestan alıyrum alttan ateşin normalin üstüne çıkmadı dahaAmin kızlar inş hamileyimdir ama biliyorsunuz çok iç açıcı değildi yumurta da sperm de yine de Rabbim dilerse olur. 17 si bat. 17 sine kadar sakinliğimi korumaya çalışacağım. Bugün ateşin artması progestanı dün kullandım onla alakalı olabilir. Gerçi fitil olarak aldım bu kadar etkisi olacağını sanmıyorum ama hamile olmadığım geçen ay da 37.1 lere kadar çıkmıştı ateş. Bata kadar ateşten umutlanmam anlamsız yani..
Aslında ben ilk yumurtlamayı karın ve göğüs ağrısından hissettim ama ikinciyi hissetmedim. CD 19 a kadar ff çizgiyi 10. Güne çekmişti aslında ama sonradan 15. Güne çekti.
Dpo 20 de yaparım görebilirsem tabi :))
İdrar testi parlaktı senin. Benimkide parlattı ama.. Karnımda şiş biraz.. Inşallah canım. Bakalım yarın ola hayrola..Ablacim valla su icmedigim vakitler koyu renkli oldugunda hafif bulanik oluyor ama sumbulunki saskinanneninki gibi degil ya.. ben hamile olmadan once de cok idrara cikardim.. o yuzden pek bekleyen idrarim yok belki ondan? Burdan bi hamile arkadas onunkinin de bulanik olmadigini söylemişti.. vesonunki bulanikti, saskinannenin de ama hamile degiller. O konuda pek emin degilim yani. Ama istersen cam kavanoza deniyim tekrar?
Ama bacaklarının agrimasinda guzel bir belirti.. insAllah tablon yanilmaz bizi.. yarin bi tık yukselirse bence kesin hamilesin.. :)
Sümbül neden nik değiştin modayamı uydun sende :))hadi gözün aydın tekrar
Ay canım cok gecmiş olsun Allah senide bebeğinide korusunKizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
Patates yiyorum ama istah cok kotu, parca yesem cikiyor hemen. Cok caresiz kaldim.Ay canım cok gecmiş olsun Allah senide bebeğinide korusun
Bol su içmeye gayret et canım
Papates leblebi ye ishale iyi geliyor
Allah şifa versin
sağol canımcım . cok fazla kişisel bilgi paylaşıyouz ya belirli aralıklarla ihtiyac duyuyor insan . içim rahat etmiyordu son zamanlarda.
bende hsg cekıldıgım hafta zehırlendım. serum aldım. yınede 2-3 gun tam toparlayamadım. bol bol yogurt ye ve bol bol su. zehırı vucuttan atacak şeyler yemelisin. bol yeşillik meselaKizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?