Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi gözün aydın tekrar

Veson 12. gun yapmaya basliyim dimi ovu testini
Bu ay da serophene kullanacagim da ben 14.gun yumurtlama olayi oluyor onu kullanirken
Canım sen hicbir sey kullanmadan yumurtlamiyor musun?? Cok merak ettim.. ilacsiz nasil oluyor döngün? Biraz dinlen istersen o arada nasip olur belki?

Sagol canim.. senin kese de salıya görünür.. istersen o zamana randevu al direk ultrasona baksinlar.. yoksa tekrar kan mi verceksin?
doktorum cok uyumlu ne desme kırmıyor. kana da bakarım. kese için salı gitmem de perşemde cuma gitmeyi tercih ederim ki karından görünsün diye. şimdi alttan muayeneden daha ıyı. öyle düşündüm. sabredemezsem giderim belki

canım ben de progestan alıyrum alttan ateşin normalin üstüne çıkmadı daha

Elcanki doktor sana hangı ilaçları verdı ? okudum bır yerde ama kaybettım aradıım bulamadım. tekar yazar mısın canım
coraspirin
progestan
folıkasıt
ve ne ?

bır ılaç daha yzmstın

Aslında ben ilk yumurtlamayı karın ve göğüs ağrısından hissettim ama ikinciyi hissetmedim. CD 19 a kadar ff çizgiyi 10. Güne çekmişti aslında ama sonradan 15. Güne çekti.

Canım iki yumurta olduğunu be ilkinin çatladığını nasıl öğrendin? Ateşten anlamadım. Doktor takibi mi yaptırıyorsun?

Kizlar iki gundur yatıyorum ne cok agrim oldu ya
@ShinSeGi adet mi oldun canim
LeYLa_21 ne zaman test yapacaksin
Dpo 20 de yaparım görebilirsem tabi :))
İdrar testi parlaktı senin. Benimkide parlattı ama.. Karnımda şiş biraz.. Inşallah canım. Bakalım yarın ola hayrola..

hadi gözün aydın tekrar
Sümbül neden nik değiştin modayamı uydun sende :))

Kizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..

Kizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
Ay canım cok gecmiş olsun Allah senide bebeğinide korusun
Bol su içmeye gayret et canım
Papates leblebi ye ishale iyi geliyor
Allah şifa versin

bende hsg cekıldıgım hafta zehırlendım. serum aldım. yınede 2-3 gun tam toparlayamadım. bol bol yogurt ye ve bol bol su. zehırı vucuttan atacak şeyler yemelisin. bol yeşillik mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…