Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hsg cekıldıgım hafta zehırlendım. serum aldım. yınede 2-3 gun tam toparlayamadım. bol bol yogurt ye ve bol bol su. zehırı vucuttan atacak şeyler yemelisin. bol yeşillik mesela
Yedigim durmuyor ki midede, kabus gibi oldu bu surec. Yiyorum, hik diyorum ve cikariyorum..

Reactions: iiz
Bebek duzenli oynadigi icin herhalde iyidir diye dusunuyorum. Insallah yarina gecer.. Allah kimsenin basina vermesin cok rezil bi durummus..
kesinlikle cok beter. ben sabah kusmayla bır uyandım. tıtreme basladı. dedımki mıdemı falan bozdum kusunca gecer. baktım 1 saat oldu gecmek yerıne fenalastım. eşime dedım hemen benı hastaneye götur ben zehırlendım. gece de balık yemıstık . balıktan zehırlendım dedım . yolda da arabamız bozuldu ve o kadar kötu yerde bozuldu ki taksı bıle yok. mahfoldum. araba calısmıyor ben tıtrıyorum . kusuyorum sureklı. hastanede serum yedım duzelmedım. ates bır fırlamıs. stemsız tıtrıyorudm. yazmadım burda kızlara . zaten hsg çekildim resmen korkunctu 3-4 gun gecmeden bır de zehırendım

malesef kuzum yakalayamadim seni...
yeni nick hayirli olsun güzel olmuş
göreceğiz hala sansımız var bu ay olur. o kadar dua ettım benden önce hamıle kal dıye . kısmet ıste. hayırlısıyla gelsın bebegın canım. öyle bır bebegın olsun ki bekledıgıme degmiş de inşallah

Ç
Kizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
çok geçmiş olsun cnm neden zehirlendiniz böyle eşin de mi etkilendi

Kizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
Canım çok geçmiş olsun ya inşallah atlatirsiniz bol yoğurt yemeye çalış turk kahvesi iç bi fincan

ben raporsuz denicem bu sefer ama durumum kötü diyemem aileler destek olur bize. hayirdir cnm?
Sen rapor cıkartmamıs mıydın?
Rapor bir kere mi kullanılıyor ShinSeGi
Ben bu sefer rapor cıkartmaya calıscam..

Hsg de zor gecmisti senin. Herhalde bi sinandin valla.
Buyuk gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…