Önümüzdeki maçlara bakalım canım inşaallah bir dahaki sonucun pozitif olur. Üzülme demem elbet ama yıkılmak yokbenim çıkmış sonuçlarbhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
benim çıkmış sonuçlarbhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
ağlayasım da kaçtıxpreiaZ canim olmadi desene. Hayirlisi kuzum ben de umitsizim bu ay gel aglayalim beraber. Ama sonra yola devam insallah.
ağlayasım da kaçtıküsurat bile yok beee hayırlısı olsun ne diyelim...
Ayyy canim ya şükür süper sonuç sevindim. Kat kat artcak insallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Gözün aydın daim olsun mutluluğun inşaallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
MaşallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Kızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
benim çıkmış sonuçlarbhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
Hayirlisi canim rabbim insallah bir dahakine nasip etsin insallah..o bebis o göbuse gelicek pes etmek yokbenim çıkmış sonuçlarbhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
Canım tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Canım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin degerin kat kat artsınKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Gozun aydin canim kat kat artsin degerin saglikla kucagina almak nasip olsun insallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Ayyy canim ya şükür süper sonuç sevindim. Kat kat artcak insallah
Gözün aydın daim olsun mutluluğun inşaallah
MaşallahAllah analı babalı büyütmeyi naip etsin. Tebrik ederim..
Ay nasıl sevindim canım ya.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Darısı tüm diğer kızlara.
Canım tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.Canım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin degerin kat kat artsın
Kür uygulamıstın sen toplam kaç ay uyguladın acaba?bide kaç aydır hamile kalamıyordun belli bir sebebi varmıydı?
Eşin karışımı kaç ay uyguladı?
ayyy çok sevindimmm bu ay gözlerim senin tabloyu arıyodu sürekli :) hayırlı olsunnnKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?