Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 ankarada mısın canım?ben istanbul zeynep kamil genetik bolumune gittim orda yaptırdım 15 gune cıktı sonuc
Tabi ben drumun isteğiyle gittim hiç sorun çıkmadı artı genetik testleri de yaptırdık.
Kadın dogumcun pıhtılasma testi istediğine dair bi kagıt versin onu gotur hikayenide anlat..diğer devlet hastaneleride yapar diye düşünüyorum mutlaka gorus

canım hatta bir de deki ben adetimi 1 hafta geçmeden test de yapmıyorum, yumurtlama sonrası 20 gün geçip öyle adet olduğum da oldu kaç kere. kimyasal yaşamış olabilirim ama erken test yapmadığım için bilmiyorum. zaten kaybın da 12. haftada. bence yaparlar bir dene devleti de öyle özele git

Kızlar bu grup iyi ki var şuan kan verdiğimi anneme ve eşime bile söylemedim sonuç negatif çıkarsa üzülürler diye ama burada sizinle paylaşıyorum bana destek oluyorsunuz her seferinde, sonuç olumsuzsa teselli ediyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Allah hayirlara cikarsin canim

Ya tabirlerde hamilelikten kurtulmak diyo ne anlamda yaa
Canim ilk ogrendigim donem bende hep dusuk ruyalari goruyordum ilk zamanlar endiseli oluyoruz ya ruyalarimizada yansiyor malesef takma rabbim ol dedi oldu Allaha emanet gidiyoruz

Kizlar heyecanla okudum insallah rabbim gonlunuze gore versin guzel haberlerle gelin insallah

1cift1tekannesi çizgi hayırlı olsun bugünü değerlendirmekle iyi yapmışsın sonu yeşillensin inşallah
amin inşallah hepimizin grafiği bol bol yeşillensinn bugünden sonra biraz ara mı versem çalışmalrA 2 3 gün olurmu ki artık yumurta çatlamıştır birde çizgiden sonra 1 2 3. Gün diye gösteriyor ne demek istiyor ff .

Dpo Günlerini sayıyor yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı bence yumurtan kesin Çatladı bu sabah da çalışma var test de DOğruluyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bat bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…