canım yaaa ben de sabah gördüm yanlış mı diye bir daha bir daha baktım ama yok bu çıktı. inşallah yerleşme falandır... bu arada ben kan verdim
Yazacağım inşallah çıkar çıkmaz
Hadi kızlar inşallah güzel haberler verin :)canım yaaa ben de sabah gördüm yanlış mı diye bir daha bir daha baktım ama yok bu çıktı. inşallah yerleşme falandır... bu arada ben kan verdimçok korkuyorum negatif çıkarsa diye , ama dayanamadım..
Sonuç ne zaman çıkarcanım yaaa ben de sabah gördüm yanlış mı diye bir daha bir daha baktım ama yok bu çıktı. inşallah yerleşme falandır... bu arada ben kan verdimçok korkuyorum negatif çıkarsa diye , ama dayanamadım..
canım hatta bir de deki ben adetimi 1 hafta geçmeden test de yapmıyorum, yumurtlama sonrası 20 gün geçip öyle adet olduğum da oldu kaç kere. kimyasal yaşamış olabilirim ama erken test yapmadığım için bilmiyorum. zaten kaybın da 12. haftada. bence yaparlar bir dene devleti de öyle özele gitPıhtılaşma testi içinde konuştum doktorla.. Ankara ve yakın illeri araştırıyorum burda çok pahalı dedim doktora.. Eğitim araştırma yani devlet hastaneleri 3 tane düşük olmadan yapmaz boşuna gittiğinizle kalırsın dedi.. Eşimde Ankara daki özel hastaneleri araştıralım arada çok fiyat farkı çok fazla çıkarsa orada gider yaptırırız yok eğer fazla bişey farketmiyorsa 2,500 tl yi cumartesi bayılacaz hastaneye.. Histeroskopi 750 tl imiş. Doktor muayenesi 80 tl verdim bugün. Kayıttaki kıza dedim geçen gün 70 verdik bugün 80tl.heray zammı geliyor yav bu muayeneye dedim kız sgk den dolayı fark çıkıyor dedi..hayret ya milleti yoluyolar valla.. Paran yoksa ölürsün bu memlekette valla..
1-1.5 gibi çıkar herhalde en geç 2. progesteron da verdim hcg deSonuç ne zaman çıkar
inşallah canım yaaa.... negatif çıkarsa size sarılıp ağlıcam ama beni çekmeye hazır olun
İnşallah ikimiz de seviniriz bugün canım :)kaçta çıkacak sonucun ?inşallah canım yaaa.... negatif çıkarsa size sarılıp ağlıcam ama beni çekmeye hazır olun
inşallah canım. kan cihazda imiş şu anda. 40 dakikaya çıkar gibime geliyor. senin ne zaman çıkacak?İnşallah ikimiz de seviniriz bugün canım :)kaçta çıkacak sonucun ?
13.30 dediler ama belki daha erken de çıkabilirinşallah canım. kan cihazda imiş şu anda. 40 dakikaya çıkar gibime geliyor. senin ne zaman çıkacak?
Kızlar Dr rahim duvarın 22 mm olmuş çok iyi kalınlaşmış gebelik muhtemel ama geçen ay da rahim duvarın kalındı erken sevinmeyelim dedi. Şimdi kan vereceğim dua edin
1-1.5 gibi çıkar herhalde en geç 2. progesteron da verdim hcg de
İnşallah canım dua et sen iki canlısınAy kızlar inşallah ikiniz de güzel haberlerle gelirsiniz
İnşallah canım dua et sen iki canlısın
Allah hayirlara cikarsin canimBugun ruyamda ikiz bebeklerim olduğunu gördüm ve emziriyodum.. biri erkek biri kızdı.. göğüslerimden süt fışkırıyodu.. bi birini alıyordum bi birini.. aaa doydular mi acaba falan diye de panikliyodum.. ne anlama geliyor acaba??bir sürü şey yazmışlar kafam karisti hep
Canim ilk ogrendigim donem bende hep dusuk ruyalari goruyordum ilk zamanlar endiseli oluyoruz ya ruyalarimizada yansiyor malesef takma rabbim ol dedi oldu Allaha emanet gidiyoruzYa tabirlerde hamilelikten kurtulmak diyone anlamda yaa
amin inşallah hepimizin grafiği bol bol yeşillensinn bugünden sonra biraz ara mı versem çalışmalrA 2 3 gün olurmu ki artık yumurta çatlamıştır birde çizgiden sonra 1 2 3. Gün diye gösteriyor ne demek istiyor ff .1cift1tekannesi çizgi hayırlı olsun bugünü değerlendirmekle iyi yapmışsın sonu yeşillensin inşallah
Dpo Günlerini sayıyor yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı bence yumurtan kesin Çatladı bu sabah da çalışma var test de DOğruluyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bat bekleme zamanıamin inşallah hepimizin grafiği bol bol yeşillensinn bugünden sonra biraz ara mı versem çalışmalrA 2 3 gün olurmu ki artık yumurta çatlamıştır birde çizgiden sonra 1 2 3. Gün diye gösteriyor ne demek istiyor ff .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?