yok canım dpo 9 ve 0. boş yere ümit vermeye gerek yok.. herşey ortada yani..Valla igne etkisi bile kalmamis. Ama sanki erken yaptin. Ben dpo13u gecmeden cesaret edemem.insallah son dakika supriz yapar.
aminn inşallah ateş değerlerim normal demi bazen gizli pko olabilirmi diyenendişe ettiğim oluyorDpo Günlerini sayıyor yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı bence yumurtan kesin Çatladı bu sabah da çalışma var test de DOğruluyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bat bekleme zamanı
ay birimizden güzel haber geldi bari. çok sevindim canım. kat kat artsın değerin, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Gercekten sirf laf olsun moral olsun diye degil hem erken gibi belki anca igne etkisi sifirlanmistir. Bundan sonra artar diye düşündüm umit dunyasi diyelim canim ya.yok canım dpo 9 ve 0. boş yere ümit vermeye gerek yok.. herşey ortada yani..
ah canım hayırlısı olsun ya senin direk de 0.0 değer çıkıyor ümit vermeye bile fırsatı yok inşallah son olur bu değer artıkyok canım dpo 9 ve 0. boş yere ümit vermeye gerek yok.. herşey ortada yani..
yok kuzum erken değil dpo9 yani. olsa çıkardı. idrar testi değil ki süprizi olsun. herşey ortada. yumurtlama da belli , 0.0 değeri de... napalım sağlık olsunxpreiaZ Canım sanki erken yaptın testi inş bi supriz olur.. Üzüldüm gerçekten ama hayırlısı boyleymis bebişler nazlı bizim ama ins eninde sonunda gelecek duaya devam olumsuz düşünmek yok
Canım ben iki buçuk ay kullandım karışımdan eşim de aynı sürede kullandı. Tam 1 yıl oldu geçen sene yıl başında korunmayı bırakmıştık.Canım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin degerin kat kat artsın
Kür uygulamıstın sen toplam kaç ay uyguladın acaba?bide kaç aydır hamile kalamıyordun belli bir sebebi varmıydı?
Eşin karışımı kaç ay uyguladı?
eşime mesaj attım, "ben herşey ters gitse de umutluydum üzüldüm" yazmış. eskiden ha bire bizim bebeğimiz olacak sen rahat ol diyordu, şimdi demiş gidince hemen tüpe geçelim. bizim tüple olacak daha fazla gecikmeyelim diye.. dedim inşallah tüple olur....ah canım hayırlısı olsun ya senin direk de 0.0 değer çıkıyor ümit vermeye bile fırsatı yok inşallah son olur bu değer artık
ya ben ümitliymişim yine her ay olduğu gibi. 0.0 ı görünce şaşırdım valla. göğüs uçlarım acıyordu 1-2 gündür, ateş de düşünce yerleşme mi yoksa dedim.. ama fos çıktı. 3 ay artık mola mecbur...xpreiaZ hayırlısı olsun canım kafa dinleme dönemine geç en iyisi ztn hitereskopi sonrası ilaçlar çok zorlamıştı seni artık ben negatife öyle alıştım ki pozitifi görsem yok ya şaka bu dicem heralde
Canım ek olarak bildiğiniz o karışı kullandım 2 buçuk aydır kullanıyordum zaten. Bir de d vitaminim düşüktüGercekten sirf laf olsun moral olsun diye degil hem erken gibi belki anca igne etkisi sifirlanmistir. Bundan sonra artar diye düşündüm umit dunyasi diyelim canim ya.
missdincer bir ara musait.oldugunda yazsana ne kadar suredir olmuyor macunu ne kadar sure kulladin? Ek bisey yaptin mi bu ay ilaç falan
hadi yaaa cok üzüldümKızlar eşim bu gece uyku sersemi kalkıp göbeğimi actı canlarııım diye okşadı
Artık ruyasında hamile mi gordu ne cok kotu oldumeşiminde psikolojisi hiç iyi değil..
Sabahta sordum ruyasını hatırlamıyo soylemedim boyle yaptıgını
hayirlisi olsun cnm. insallah 2. deneme mutlu sona ulasirsinUzgunum kızlar. Adet geldi simdi. Ben bile heyecanlanmıstım bu sefer. Neyse zaten ikinci tup denemem icin doktora gidecegim. Kısmet nasip diyelim.
Veson
tablondan belliydi zaten hadi hayirli olsun cnm masallahKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Teşekkür ederim canım :) ikiz olunca değer yüksek çıkıyormuş ya galiba benimki o kadar da yüksek değil sankitablondan belliydi zaten hadi hayirli olsun cnm masallahister misin bi de ikiz olsun
yok cnm yaa ilk değerle pek alakasi yok ilk degeri 75 çıkıp ikize hamile olani bile gördüm. onu ancak kese görülünce anlarızTeşekkür ederim canım :) ikiz olunca değer yüksek çıkıyormuş ya galiba benimki o kadar da yüksek değil sanki
Ah canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah var bi vakti zamanı inşallah daha fazla yipratmaz gelir zaman canımeşime mesaj attım, "ben herşey ters gitse de umutluydum üzüldüm" yazmış. eskiden ha bire bizim bebeğimiz olacak sen rahat ol diyordu, şimdi demiş gidince hemen tüpe geçelim. bizim tüple olacak daha fazla gecikmeyelim diye.. dedim inşallah tüple olur....onun da garantisi yok ki...
napayım canım elimden geleni fazla fazla yaptım yani.. olmayınca olmuyor işte. nasip kısmet ötesi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?