Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
xpreiaZ Canım sanki erken yaptın testi inş bi supriz olur.. Üzüldüm gerçekten ama hayırlısı boyleymis bebişler nazlı bizim ama ins eninde sonunda gelecek duaya devam olumsuz düşünmek yok

xpreiaZ hayırlısı olsun canım kafa dinleme dönemine geç en iyisi ztn hitereskopi sonrası ilaçlar çok zorlamıştı seni artık ben negatife öyle alıştım ki pozitifi görsem yok ya şaka bu dicem heralde

Dpo Günlerini sayıyor yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı bence yumurtan kesin Çatladı bu sabah da çalışma var test de DOğruluyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bat bekleme zamanı
aminn inşallah ateş değerlerim normal demi bazen gizli pko olabilirmi diyenendişe ettiğim oluyor

yok canım dpo 9 ve 0. boş yere ümit vermeye gerek yok.. herşey ortada yani..
Gercekten sirf laf olsun moral olsun diye degil hem erken gibi belki anca igne etkisi sifirlanmistir. Bundan sonra artar diye düşündüm umit dunyasi diyelim canim ya.
missdincer bir ara musait.oldugunda yazsana ne kadar suredir olmuyor macunu ne kadar sure kulladin? Ek bisey yaptin mi bu ay ilaç falan

xpreiaZ Canım sanki erken yaptın testi inş bi supriz olur.. Üzüldüm gerçekten ama hayırlısı boyleymis bebişler nazlı bizim ama ins eninde sonunda gelecek duaya devam olumsuz düşünmek yok
yok kuzum erken değil dpo9 yani. olsa çıkardı. idrar testi değil ki süprizi olsun. herşey ortada. yumurtlama da belli , 0.0 değeri de... napalım sağlık olsun

Canım ben iki buçuk ay kullandım karışımdan eşim de aynı sürede kullandı. Tam 1 yıl oldu geçen sene yıl başında korunmayı bırakmıştık.

ah canım hayırlısı olsun ya senin direk de 0.0 değer çıkıyor ümit vermeye bile fırsatı yok inşallah son olur bu değer artık
eşime mesaj attım, "ben herşey ters gitse de umutluydum üzüldüm" yazmış. eskiden ha bire bizim bebeğimiz olacak sen rahat ol diyordu, şimdi demiş gidince hemen tüpe geçelim. bizim tüple olacak daha fazla gecikmeyelim diye.. dedim inşallah tüple olur.... onun da garantisi yok ki...

napayım canım elimden geleni fazla fazla yaptım yani.. olmayınca olmuyor işte. nasip kısmet ötesi yok...

ya ben ümitliymişim yine her ay olduğu gibi. 0.0 ı görünce şaşırdım valla. göğüs uçlarım acıyordu 1-2 gündür, ateş de düşünce yerleşme mi yoksa dedim.. ama fos çıktı. 3 ay artık mola mecbur...

Canım ek olarak bildiğiniz o karışı kullandım 2 buçuk aydır kullanıyordum zaten. Bir de d vitaminim düşüktü elmol devit kullanmıştı ya ben de kullanayım dedim ve devit-3 damla kullandım. Bir de tabii bu ay başında hsg çekildi. Bir senedir korunmuyorduk.

xpreiaZ canım bana da sanki erken gibi geldi.
Çünkü önce iğne etkisi sıfırlanıyor daha sonra tekrar hcg yükseliyor diye biliyorum.

hadi yaaa cok üzüldüm erkekler duygularini pek iyi ifade de edemiyor herseyi iclerinde yasiyorlar

xpreiaZ cnm takma kafana zaten sen tüp raporu icin yaptirdin aşılama öyle düşün eşini ziyareti doğru güne denk getirirsen belki bi mucize olur

Teşekkür ederim canım :) ikiz olunca değer yüksek çıkıyormuş ya galiba benimki o kadar da yüksek değil sanki
yok cnm yaa ilk değerle pek alakasi yok ilk degeri 75 çıkıp ikize hamile olani bile gördüm. onu ancak kese görülünce anlarız simdi hepimiz akın akın senin aktari ararmışız sizde bi sorun yoktu dimi?

Ah canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah var bi vakti zamanı inşallah daha fazla yipratmaz gelir zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…