Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum temizlik yaptım sonra bir uyumuşum bir daha sabah kalktım uykumu acaip almış ve huzurluyum şu anda

neyse canım her işte vardır bir hayır. eşinin normal çıkmış değil mi? tlfdaki adamın da işte suçu yok laboratuvarı aramak lazım aslında. benim mesela sonuçlar yanlış çıkmıştı 45 gün sonunda. aradım bişey sormak için sizin sonuç zaten yanlış çıkmış doğrusu şu dedilerdi şu pıhtılaşma ile ilgili genlere bakıldığında. 2 gen taşıyıcı çıkmıştı meğer biri normalmiş tek gende taşıyıcı imişim. sen çalışmalara başla ama 3 ay daha bekleme yaa

Sabırsızlıkla bekliyoruz haberdar et

missdincer ates hala guzel canim insallah iyi haberlerle gelirsin

missdincer Canım sonucu merakla bekliyoruz.
İnşallah hayırlı haberle gelirsin.

BirAsilAnnesi missdincer kizlar tablolariniz heyecan verici
Hastanedeyim Dr un yanına girmeyi bekliyorum. İnşallah bu sefer güzel haber verirm

kuzum bak ama kendin hamile kalabiliyorsun sen zaten. inşallah bu defa hem hamile kalıp hem de hayırlısıyla devamı gelecek. üzme kendini , stres bizi üzmekten başka bişeye yaramıyor ki... benim aşılama yapıldı bu ay , takip edemedin sen pek ama her aşamada sıkıntı çıktı. yumurta büyümedi, eşimin spermi 12 milyon çıktı... eşim de gitti ayrıca 3 ay yok. napalım nasip kısmet, hayırlısı olsun. sıkma canını inşallah olacak bir gün vakti saati gelince bizim de..

Kızlar eşim bu gece uyku sersemi kalkıp göbeğimi actı canlarııım diye okşadı
Artık ruyasında hamile mi gordu ne cok kotu oldum eşiminde psikolojisi hiç iyi değil..
Sabahta sordum ruyasını hatırlamıyo soylemedim boyle yaptıgını

Uzgunum kızlar. Adet geldi simdi. Ben bile heyecanlanmıstım bu sefer. Neyse zaten ikinci tup denemem icin doktora gidecegim. Kısmet nasip diyelim.
Veson

canım senin kaybın ileri haftadaydı ama. sen git bir konuş devletle. ileri hafta kayıplarında 3 düşük şart koşmuyorlar sanırım. ayrıca zor hamile kaldığını da söyle. bir şansını dene , aynı test ne diye 2500 veresin fazladan ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…