Gerçekten ilginç bir tablo oldu sonunu merakla bekliyorum36.3 canım atesim.
Adet henuz yok ama agrım var.
Ff i yükleyip linki yollarsan daha Detaylı görürüz tabloyu ilk sayfadan yardım alabilirsinPeki teşekkürler..
kuzum temizlik yaptım sonra bir uyumuşum bir daha sabah kalktım@iiz boşa geriliyorsun canım, her gebelik aynı bünyede bile farklı olurmuş. Bence de biraz bekleyip gitmen de iyi olmuş, keseyi de görmek daha mantıklı. İnşallah buradan güzel haberler verirsin.
@Neslihaann canım boşa kasma kendini, bunu fırsat bil be adamları kısa sürede testi çıkartmaları için sıkıştır. Sonuçta onların hatası. Acil bekliyorum sonuçları, eşim yurt dışındaki gidecek doktor o gitmeden işlem yapacak galan de, bir şeyler de....
@LeYLa_21 canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gisteroskopi senin şifan olur.
@Cok da Seyapmamak Lazim kızzzz! Temizlikten sonra sakinledin miiii
neyse canım her işte vardır bir hayır. eşinin normal çıkmış değil mi? tlfdaki adamın da işte suçu yok laboratuvarı aramak lazım aslında. benim mesela sonuçlar yanlış çıkmıştı 45 gün sonunda. aradım bişey sormak için sizin sonuç zaten yanlış çıkmış doğrusu şu dedilerdi şu pıhtılaşma ile ilgili genlere bakıldığında. 2 gen taşıyıcı çıkmıştı meğer biri normalmiş tek gende taşıyıcı imişim. sen çalışmalara başla ama 3 ay daha bekleme yaaya dedim ki bozuldugunu yeni mi anladınız diyor bana ki takip ediyorduk bu surece kadar gelmiş son süreçte böyle olmuş diyor bana.2 tüp kan alındı benden dedim biri hadi bozuldu diğerinin sonuç nerde o zaman diyorum diyor ki yanlış hatırlıyorsunuz tek tüp alınmış beyefendi ben gayet iyi hatırlıyorum benden zaten zor kan alınıyor 2 tüp kan alındı o gun benden diyorum tekrar bakayım diyo sinir etti beni adam trabzonda kanuni araştırma hastanesinde verdim ankaraya gönderiyorlarmıs bunlarda.canım çok sıkkın o sonuçlar çıksın kafam rahatlamış bebek işine başlarım diyordum şimdi ne yapacam bilmiyorum bide utanmadan tekrar gelip kan verirsiniz diyo tabi veririm o kaç ayda çıkar 4 ayda mı dedim
Sabırsızlıkla bekliyoruz haberdar et
missdincer ates hala guzel canim insallah iyi haberlerle gelirsin
Hastanedeyim Dr un yanına girmeyi bekliyorum. İnşallah bu sefer güzel haber verirm
kuzum bak ama kendin hamile kalabiliyorsun sen zaten. inşallah bu defa hem hamile kalıp hem de hayırlısıyla devamı gelecek. üzme kendini , stres bizi üzmekten başka bişeye yaramıyor ki... benim aşılama yapıldı bu ay , takip edemedin sen pek ama her aşamada sıkıntı çıktı. yumurta büyümedi, eşimin spermi 12 milyon çıktı... eşim de gitti ayrıca 3 ay yok. napalım nasip kısmet, hayırlısı olsun. sıkma canını inşallah olacak bir gün vakti saati gelince bizim de..dedim canım ya doktorum tekrar gebelik planlamak için bunların sonuçunu bekliyordu ilk 1 ay dediniz sonra 3 ay oldu şimdi de böyle diyorsunuz böyle rezillik mi olur ya dedim diyor tekrar kan verin belki bu kez bir ayda çıkar haa oda belki yanii dedim eşimin sonuçlarınında 3 ayda dogru çıktıgına inanmıyorum dedim bu testleri trabzonda yaptırabilecek başka yerde yokmuş tek biz yapıyoruz diyo eşimde araştır diyo gerekirse özel yaptıralım bak fiyatları diyo sen yeter ki darlanma sıkıntı etme diyo off bu bebek konusunda artık çok tahammülsüzleştim herşey ters gitmek zorunda mı çevremdeki herkesten hamile haberleri geliyo içimden çok üzülmeye başladım bi umreye gittim geldim bugun 3. hamile haberini aldım halamın yeni gelini de hamileymiş dualarım bi kendime tutmuyor galiba ben umutsuz vakayım
ay hadi inşallah canım yaaKızlar Dr rahim duvarın 22 mm olmuş çok iyi kalınlaşmış gebelik muhtemel ama geçen ay da rahim duvarın kalındı erken sevinmeyelim dedi. Şimdi kan vereceğim dua edin
Ay hep beraber heyecan yaptık Hayırlısı inşallah Bebeğin tedavi ile gelirUzgunum kızlar. Adet geldi simdi. Ben bile heyecanlanmıstım bu sefer. Neyse zaten ikinci tup denemem icin doktora gidecegim. Kısmet nasip diyelim.
Veson
canım senin kaybın ileri haftadaydı ama. sen git bir konuş devletle. ileri hafta kayıplarında 3 düşük şart koşmuyorlar sanırım. ayrıca zor hamile kaldığını da söyle. bir şansını dene , aynı test ne diye 2500 veresin fazladan ya...Pıhtılaşma testi içinde konuştum doktorla.. Ankara ve yakın illeri araştırıyorum burda çok pahalı dedim doktora.. Eğitim araştırma yani devlet hastaneleri 3 tane düşük olmadan yapmaz boşuna gittiğinizle kalırsın dedi.. Eşimde Ankara daki özel hastaneleri araştıralım arada çok fiyat farkı çok fazla çıkarsa orada gider yaptırırız yok eğer fazla bişey farketmiyorsa 2,500 tl yi cumartesi bayılacaz hastaneye.. Histeroskopi 750 tl imiş. Doktor muayenesi 80 tl verdim bugün. Kayıttaki kıza dedim geçen gün 70 verdik bugün 80tl.heray zammı geliyor yav bu muayeneye dedim kız sgk den dolayı fark çıkıyor dedi..hayret ya milleti yoluyolar valla.. Paran yoksa ölürsün bu memlekette valla..
Hayırlısı olsun sıkma canını dondurulmuş tedavi cok basit rahat ol stres yapma cnm bu sefer olacak inşaallahUzgunum kızlar. Adet geldi simdi. Ben bile heyecanlanmıstım bu sefer. Neyse zaten ikinci tup denemem icin doktora gidecegim. Kısmet nasip diyelim.
Veson
Yazacağım inşallah çıkar çıkmazmissdincer sonuç çıkınca hemen yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?