kuzum ben hariç kimi duysam faydası oldu aslında. kişiye özel mi yapıyor gerçekten bilmiyorum ama ben tlfda konuşmuştum aktarla. işte ne var ne yok onları anlatmıştım tamam deyip ona göre gönderdi güya. ilk ay eşim de ben de çok düzenli kullandık, hatta korunun ilk ay demişti adam düşük olur korunmazsanız falan dedi. 1 ay da korunduk! histereskopi sonrası korunma olmadı bu macunda korundukbana da faydasi olmaz kesinfaydali olacağını bilsem 1000 lira olsa yine alirim. acaba cikolata kisti icin ayri bi macun yaparlar mi o geldi aklima
Sen yeşil günleri filan eşine söyleme sınav için sana desteğe geldim seni özledim filan dersin gidersin hem özlem de olacak daha bi güzel hem. Sıkma canını denk gelmese de hemen öncesinde olur yada belli olmaz ki yumurtanın işi. Hepsini geçtim sıkma canını biraz keyfine bak bu aşılama olayı sıkıntılı geçti senin eşin de sende stress oldun.canım , benim yeşil günler tam eşimin sınav günleri imiş. adet ne zaman gelir kayar mı yeşil günler bilmiyorum ama şu haliyle denk gelmiyor.. tayin çıkar çıkmaz tüp raporu için 2. aşılamaya geçeriz artık.. sonra da ver elini tüp.. inşallah tüple olur o zamana kadar olmamışsa... hayırlısı olsun napalım...
canim bitkisel bi hap almistim icinde hayit tohumu da var 2 aydir kullaniyorum fakli bi etksini görmedim henüz. icinde adet duzenleyici bitkilerde varmis o yuzden korktum ovulasyona kadar icip birakiyorum hep dogru mu yapiyorum bilemedimHa
hayıt denemişmiydin cnm
aynı yer değil msdincer istanbuldan almış galiba değil mi?, ben antepten getirtmiştim canım. kalem kalem içinde ne var bilmiyorum ama tadından anlaşılan bal, karanfil, fındık.. başka bişeyler daha var muhtemelen de üstünde yazmıyordu ne var diye. aleminyum folyoya sarılı göndermişti adam işte kavanozla, tahta kaşıkla yenecek demir kaşık sokmayın diye tembihlemişti. tahminim benzer ve hatta belki de aynı şeylerdir içindekiler. fiyatlar aynı çünküxpreiaZ sende mi aynı yere yaptırmıştın macunu?içinde neler var acaba biliyor musun?
Nerde diyo canım bunu ?bana da değer güzel geldi dpo 13te en yüksek 147 dpo 14 te en yüksek 223 diyomissdincer
Canım 388 dpo kaçtaydı ?? Ben bugün dpo 13 ümCanim bundan sonraki degerinde belli olur benim 75-388-8800 cikmisti hakkinda hayirlisi
eşime söylesem yeter artik yeterince şey denemedik mi der kesinkuzum ben hariç kimi duysam faydası oldu aslında. kişiye özel mi yapıyor gerçekten bilmiyorum ama ben tlfda konuşmuştum aktarla. işte ne var ne yok onları anlatmıştım tamam deyip ona göre gönderdi güya. ilk ay eşim de ben de çok düzenli kullandık, hatta korunun ilk ay demişti adam düşük olur korunmazsanız falan dedi. 1 ay da korunduk! histereskopi sonrası korunma olmadı bu macunda korundukneyse sonraki ay da devam ettik gebelik olmayınca attık bir kenara. dibinde azıcık kalmış zaten bitti bitecek. 4 kavanoz göndermişti 2 si benim 2si eşimin. biz de baya yüklü bişey ödemiştik tam net hatırlamıyorum ama 600 dü galiba. hatta bana pembe macun gibi bişey de ek olarak gönderdi, sakız kağıdına sar buzluğa at, çıkarıp fitil olarak kullan dedi. onu bile yapmıştım 15 gün. iğrenç mum gbi vıcık vıcık bişeydi.
bana vesile olmadı ama size olur belki. msdincer e olmuş, benim dediğim arkadaşa da oldu. nasip kısmet sonuçta
Rabbim tamamına erdirsin cnm çok sevindim:))
Yaaaaa ben demistimm oleyyy be:))) heyecanla okudum okudum sonuca ulaştım! Tebrikler canim benimm.. cok sevindim. Rabbim kat kat arttırsın saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. maasAllah... guzel haberler cogalsin insAllahh..
xpreiaZ canim onumuzdeki maclara bakalim. Sen simdi kocan uzakta diye sinir yaparsin, ypma.. o gelme dese bile git surpriz yaptim dee.. :)) hayirlisiyla guzel sonuclar almak nasip olsun insaallah senden de... dualarimdasinnn
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden :) evetmissdincer cnm tebrik ederim. Değerin kat artsın insallah
xpreiaZ cnm üzüldüm bende senin için umutlanmistim gercekten,inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin.
iiz gittin mi kontrole?
Sen yeşil günleri filan eşine söyleme sınav için sana desteğe geldim seni özledim filan dersin gidersin hem özlem de olacak daha bi güzel hem. Sıkma canını denk gelmese de hemen öncesinde olur yada belli olmaz ki yumurtanın işi. Hepsini geçtim sıkma canını biraz keyfine bak bu aşılama olayı sıkıntılı geçti senin eşin de sende stress oldun.
Teşekkür ederim canım :) evet kür işe yaradı ve hsg de işe yaradı benceGözün aydın canm maşallahkür işe yaradı demekki benimde aklımda olsun tr gelince alırım inşallah tebrik ederim
aynen canım ya...oraya kadar gidip birde elimiz boş dönersek deli olurum valla...canım senin kaybın ileri haftadaydı ama. sen git bir konuş devletle. ileri hafta kayıplarında 3 düşük şart koşmuyorlar sanırım. ayrıca zor hamile kaldığını da söyle. bir şansını dene , aynı test ne diye 2500 veresin fazladan ya...
yok canım değilim..ankarada olsaydım şuan çoktan gidip araştırmıştım herşeyi...LeYLa_21 ankarada mısın canım?ben istanbul zeynep kamil genetik bolumune gittim orda yaptırdım 15 gune cıktı sonuc
Tabi ben drumun isteğiyle gittim hiç sorun çıkmadı artı genetik testleri de yaptırdık.
Kadın dogumcun pıhtılasma testi istediğine dair bi kagıt versin onu gotur hikayenide anlat..diğer devlet hastaneleride yapar diye düşünüyorum mutlaka gorus
bıktım valla şu testlerden bilmem nelerden ya...gidersem söylerim canım sağolasın...canım hatta bir de deki ben adetimi 1 hafta geçmeden test de yapmıyorum, yumurtlama sonrası 20 gün geçip öyle adet olduğum da oldu kaç kere. kimyasal yaşamış olabilirim ama erken test yapmadığım için bilmiyorum. zaten kaybın da 12. haftada. bence yaparlar bir dene devleti de öyle özele git
hayırlısı canım ya...üzüldüm valla..o kadar emek çektin..inşallah bir dahaki sefere kucağın dolsun...benim çıkmış sonuçlarbhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
vavvvvvvvv gözün aydın tatlım...sağlıkla gelsin minnak inşallah..darısı başımıza olsun...Kızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
efendim canım...leyla abla deyip kalmışsın öyle...?
orda iyi birinemi denk gelmek gerekiyor bilmiyorumki...daha ne yaşayacam valla hiç bilmiyorum..öyle yoruldumki..şu histereskopiyide hayırlısı ile cumartesi bir atlatsaydım...Canim senin düşük var zaten doktorunun istediğini tedaviye başlayacağını falan söylesen bakarlar. Ben sadece kimyasalim var bir de negatif tüp denemem var dedim başka bir şey sormadan istedi genetik doktoru. Bence şansını dene araştırma hastanesinde.
Evet hayıt ovulasyona kadar KULLANILIYOR bir de kist için SOĞAN kürü diyorlarcanim bitkisel bi hap almistim icinde hayit tohumu da var 2 aydir kullaniyorum fakli bi etksini görmedim henüz. icinde adet duzenleyici bitkilerde varmis o yuzden korktum ovulasyona kadar icip birakiyorum hep dogru mu yapiyorum bilemedim
ne kürü yaptın canım ya..sende ne sorun vardı?hikayeni anlatırmısın bize?Teşekkür ederim canım :) evet kür işe yaradı ve hsg de işe yaradı bence
benimki yeni yeni idrak ediyor durumu galiba..eşime söylesem yeter artik yeterince şey denemedik mi der kesin
soğan kurunu yapmistim 2 ay. subat ve martta tekrar yapmayi düşünüyorum. nisanda 3. tüp denemesini yaparsak ona hazirlik olur diye düşünüyorumEvet hayıt ovulasyona kadar KULLANILIYOR bir de kist için SOĞAN kürü diyorlar
hepsi duyduğum faydalı şeyler, vesilen olsun inşallah canım...xpreiaZ kullandigim hapin icinde bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?