Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da faydasi olmaz kesin faydali olacağını bilsem 1000 lira olsa yine alirim. acaba cikolata kisti icin ayri bi macun yaparlar mi o geldi aklima
kuzum ben hariç kimi duysam faydası oldu aslında. kişiye özel mi yapıyor gerçekten bilmiyorum ama ben tlfda konuşmuştum aktarla. işte ne var ne yok onları anlatmıştım tamam deyip ona göre gönderdi güya. ilk ay eşim de ben de çok düzenli kullandık, hatta korunun ilk ay demişti adam düşük olur korunmazsanız falan dedi. 1 ay da korunduk! histereskopi sonrası korunma olmadı bu macunda korunduk neyse sonraki ay da devam ettik gebelik olmayınca attık bir kenara. dibinde azıcık kalmış zaten bitti bitecek. 4 kavanoz göndermişti 2 si benim 2si eşimin. biz de baya yüklü bişey ödemiştik tam net hatırlamıyorum ama 600 dü galiba. hatta bana pembe macun gibi bişey de ek olarak gönderdi, sakız kağıdına sar buzluğa at, çıkarıp fitil olarak kullan dedi. onu bile yapmıştım 15 gün. iğrenç mum gbi vıcık vıcık bişeydi.

bana vesile olmadı ama size olur belki. msdincer e olmuş, benim dediğim arkadaşa da oldu. nasip kısmet sonuçta

Sen yeşil günleri filan eşine söyleme sınav için sana desteğe geldim seni özledim filan dersin gidersin hem özlem de olacak daha bi güzel hem. Sıkma canını denk gelmese de hemen öncesinde olur yada belli olmaz ki yumurtanın işi. Hepsini geçtim sıkma canını biraz keyfine bak bu aşılama olayı sıkıntılı geçti senin eşin de sende stress oldun.

Ha

hayıt denemişmiydin cnm
canim bitkisel bi hap almistim icinde hayit tohumu da var 2 aydir kullaniyorum fakli bi etksini görmedim henüz. icinde adet duzenleyici bitkilerde varmis o yuzden korktum ovulasyona kadar icip birakiyorum hep dogru mu yapiyorum bilemedim

xpreiaZ sende mi aynı yere yaptırmıştın macunu?içinde neler var acaba biliyor musun?
aynı yer değil msdincer istanbuldan almış galiba değil mi?, ben antepten getirtmiştim canım. kalem kalem içinde ne var bilmiyorum ama tadından anlaşılan bal, karanfil, fındık.. başka bişeyler daha var muhtemelen de üstünde yazmıyordu ne var diye. aleminyum folyoya sarılı göndermişti adam işte kavanozla, tahta kaşıkla yenecek demir kaşık sokmayın diye tembihlemişti. tahminim benzer ve hatta belki de aynı şeylerdir içindekiler. fiyatlar aynı çünkü

eşime söylesem yeter artik yeterince şey denemedik mi der kesin

Rabbim tamamına erdirsin cnm çok sevindim:))

missdincer cnm tebrik ederim. Değerin kat artsın insallah

xpreiaZ cnm üzüldüm bende senin için umutlanmistim gercekten,inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin.

iiz gittin mi kontrole?
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden :) evet Elcanki sen demiştin tabii iiz de hep söylüyordu

yok canım yeşil günü falan söylemedim de sınav dönemi gitmemin anlamı yok, zaten akşam 5 e kadar kursta olacak, 5ten sonra çıkar gezerdik ama sınavı varken çıkmaz da. otelde de napcam 1 hafta otur otur. sınavları bitsin öyle giderim artık.

kursta derece yapmak istemesine kızmıştım ama haklıymış. tayin 1. olandan itibaren seçiliyormuş. yani boş yerler açıklanacak 1. seçecek, sonra 2., sonra 3. derken sonlara kalırsa istediğimiz yeri seçme imkanı olmayacak yani.1000 kişi kurs. inşallah önlerde olur da içimize sinen güzel bir şehre gideriz artık hayırlısıyla. bursayı çok istiyorum çalışmaya başladığımdan beri köylerden çıkamadım. sıkıldım artık 5 senedir. o çalışsın da artık 4 senedir olmadı 3 ay daha olmasın eşimin eski deyişiyle

aynen canım ya...oraya kadar gidip birde elimiz boş dönersek deli olurum valla...
yok canım değilim..ankarada olsaydım şuan çoktan gidip araştırmıştım herşeyi...
bıktım valla şu testlerden bilmem nelerden ya...gidersem söylerim canım sağolasın...
benim çıkmış sonuçlar bhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
hayırlısı canım ya...üzüldüm valla..o kadar emek çektin..inşallah bir dahaki sefere kucağın dolsun...
Kızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
vavvvvvvvv gözün aydın tatlım...sağlıkla gelsin minnak inşallah..darısı başımıza olsun...
LeYLa_21 ablac

ayyy çok sevindimmm bu ay gözlerim senin tabloyu arıyodu sürekli :) hayırlı olsunnn
efendim canım...leyla abla deyip kalmışsın öyle...?
orda iyi birinemi denk gelmek gerekiyor bilmiyorumki...daha ne yaşayacam valla hiç bilmiyorum..öyle yoruldumki..şu histereskopiyide hayırlısı ile cumartesi bir atlatsaydım...

canim bitkisel bi hap almistim icinde hayit tohumu da var 2 aydir kullaniyorum fakli bi etksini görmedim henüz. icinde adet duzenleyici bitkilerde varmis o yuzden korktum ovulasyona kadar icip birakiyorum hep dogru mu yapiyorum bilemedim
Evet hayıt ovulasyona kadar KULLANILIYOR bir de kist için SOĞAN kürü diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…