Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
missdincer hayırlı olsun canım cok sevindim heyecanla okudum sayfaları hsg cekildim demissin ay basında bunu duyunca bende umutlandım bende cekildim ocak basında inş gelir bu ay bebişim
Ayy inşallah hsg sende de işe yarar hemencecik. Ben kuzenimle 1 hafta arayla çektirmiştim hsg yi bugün ikimiz de hamilelik haberi aldık. Tesadüf aynı güne denk geldi inşallah sen de hamiş olursun canımm

canım hormnları düzenleuen en ıyı 2 şey 1. si çörek otu çiğneyeceksin . 2. testere dişli aslan pençesini ay gibi her aksam 1 bardan demleyıp ıceceksın. butun hormonların dengelenır. ben öyle yaptım.

bana doktor senın fsh kesınlıkle dusmez sen bosuna ugrasma aşılamaya bıle zaman harcama gemen tup bebege gıt demıstı. ben cıddıye almadım onu. bu ıkı seyı yaptım ve düşmez denen fsh 8.9 düşmüştü. sadece fsh degıl butun hormonların olması gereken degere sankı elıle ayarlamısım gıbı olmustu. ben gec yaptım bunu. gecen ay degıl öncekı ay çörek otu çiğnedım hemen 1 ay da düzeldi . testere dişli aslan pencesını de hıc umursamadım 2-3 gunde bır anca ıctım ona ragmen faydası olmus . ustune hsg cekıldım sonucta hamıleyım

@Kuzguni canımmm çokk teşekkür ederim.
hadi inşallah senden de güzel haberler alırız :) bakalım karışım sende de güzel etkiler yapacak mı

benden önce hamile kalacagını düşünmüştüm ama yetiştin :) ayyyyy yeniyıl bize iyi geldi valla. maasallah o zaman

kan da baktırdın mı canım ? bugun hastanedeydım şimdi açabildim burayı.
Evet Yen'i yıl bize şans getirdi Rabbim de ol dedi oldu :) direk hastaneye gittim zaten evde test yapmadan. Sonuç 372 çıktı

kan artış değeri hzla katanıyorsa bu sağlıklı gebelık demekmıs ve o zaman progesterona bakmaya gere duymuyorlar. ben ıstedım dıye baktı doktorum. hatta bugunde gıttım doktora bakın dedım gerek yok dedı. için rahat olsun

hoşgeldin

fertility friendden hesap açar hergun aynı saatte ölçer ve tabloya gırersen yorumlayabiliriz. bu topiğin 1. sayfasına bakarsan anlarsın

benden önce hamile kalacagını düşünmüştüm ama yetiştin :) ayyyyy yeniyıl bize iyi geldi valla. maasallah o zaman

kan da baktırdın mı canım ? bugun hastanedeydım şimdi açabildim burayı.
sen naptın hastane de canım keseyi mi gördünüz bende hatkar karıştı işler çok yoğun

o paraya aşılama yaptirilir yavvv :))) tabi yine de sen bilirsin abla nasil rahat ediceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…