- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Ayy inşallah hsg sende de işe yarar hemencecik. Ben kuzenimle 1 hafta arayla çektirmiştim hsg yi bugün ikimiz de hamilelik haberi aldık. Tesadüf aynı güne denk geldimissdincer hayırlı olsun canım cok sevindim heyecanla okudum sayfaları hsg cekildim demissin ay basında bunu duyunca bende umutlandım bende cekildim ocak basında inş gelir bu ay bebişim
canım hormnları düzenleuen en ıyı 2 şey 1. si çörek otu çiğneyeceksin . 2. testere dişli aslan pençesini ay gibi her aksam 1 bardan demleyıp ıceceksın. butun hormonların dengelenır. ben öyle yaptım.Ben 1 yıldır korunmuyorum. Yazın Dr a gittim ve hormonlarıma baktı Dr. Prolaktin 32 çıktı. Bana dostinex verdi ama kullanmak istemedim aktara gittim bitkisel bir şey var mı hormonlar için dedim ve adam bana her hormonları düzenleyen hem de yumurta kalitesini artıran bir karışım yaptı. İçinde bal polen propolis arı sütü maca ginsengi vs vs bir sürü bir şey var. Ayrıca hayıt tohumu ekstratı verdi bir şurup şişesinde. Bunları birlikte kullan bu şişe bitmeden hamile kalırsın inş demişti. Karışımı ilk kullandığım ay dpo 10 civarıydım ve bir sonraki ay hem prolaktin 23 e düşmüştü hem de çift yumurtladım. Hemen etkisini gösterdi. Bu ay yine çift yumurta vardı ve ben hsg çekildim. Bir de d vitamini takviyesi yaptım. D vitaminim 14 çıkmıştı. İşte hikayem bu. Tabii eşim de sperm kalitesini artıran bir macun kullandı bunu da unutmayayım.
@Kuzguni canımmm çokk teşekkür ederim.canimmmmmm...
hayırlısı olsun. Inşallah en kisa zamanda gelir bebis. Kendini üzme. Sen de diyordum zaten tüp için önce aşılama diye. Inşallah yüzün güler kısa zamanda.
Maşallah bin kere maşallah. Çok sevindim senin adına. Inşallah sağlıkla devam eder kucağına alırsın. Darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun. Hazır macuna baslamisken
Evet sen hep söylüyordunmissdincer aaa canımm hamileymişsin şimdi gördüm. demiştim sana senın ve zafrina89 yakındır diye
gözün aydın canım.
canım vesvese yapma ya .. ruya tabırı yazan ne bılsın . kıtap satmak ıcın uyduruyorlar.Ya tabirlerde hamilelikten kurtulmak diyone anlamda yaa
benden önce hamile kalacagını düşünmüştüm ama yetiştin :) ayyyyy yeniyıl bize iyi geldi valla. maasallah o zamanEvet sen hep söylüyordun
Evet Yen'i yıl bize şans getirdi Rabbim de ol dedi oldu :) direk hastaneye gittim zaten evde test yapmadan. Sonuç 372 çıktıbenden önce hamile kalacagını düşünmüştüm ama yetiştin :) ayyyyy yeniyıl bize iyi geldi valla. maasallah o zaman
kan da baktırdın mı canım ? bugun hastanedeydım şimdi açabildim burayı.
Yok canım değerlerime baktırmadım.. sen böyle yapınca ben de panikliyorum. Bi sorun yok dedi doktorum yine de butun önlemleri alalım dedi.. iste baya ilac takviyesi yapıyorum..
Kızlar siz değerlerinize hep baktırdınız mı???
hoşgeldinKızla günaydın bişey sormak istiyordum yardımcı olursanız çok sevinirim sat 24 aralık bata 8 gün var ve yumrtlamadan 7 gün geçti. Ateş ölçme yöntemini sizden duydum ve bu sabah ateş ölçtüm önceki verilerim maalesef yok ama sabah uyandığımda ölçtüğümde 36.7 çıktı sizce bu normal bir değermi bir önceki ölçümler olmadığı için yorum yapamıyorum. Şayet gebelik oluştuysa ateş ne kadar zaamn sonra yükselir? Bilgilendiriseniz sevinrim
ahh ahh zafrina daha kanamayı çözemedi bebeği bırakmissdincer aaa canımm hamileymişsin şimdi gördüm. demiştim sana senın ve zafrina89 yakındır diye
gözün aydın canım.
sen naptın hastane de canım keseyi mi gördünüz bende hatkar karıştı işler çok yoğunbenden önce hamile kalacagını düşünmüştüm ama yetiştin :) ayyyyy yeniyıl bize iyi geldi valla. maasallah o zaman
kan da baktırdın mı canım ? bugun hastanedeydım şimdi açabildim burayı.
o paraya aşılama yaptirilir yavvv :))) tabi yine de sen bilirsin abla nasil rahat ediceksenözel çok pahalı ya...dün hesaplattırdım ..2,250 dedi..aşağıki şubesi 2,500 demişti..heryerde ayrı mı bunun fiyatı ya dedim..öbür şubeniz 2,500 demişti dedim..Allah Allah dedi hesaplayan kız..Ankarayada hiç gidesim yok..zaten yola dayanamıyorum..amannn giden param olsun ne edeyim zaten bıktım ya...çocuk olana kadar sıfırı tüketecez herhalde...:))
Evet cnm tıpkısının aynısı:))missdincer bak canım internette buldum Veson unda bi listesi vardı bunun gibi aynı mı dğerler acaba veson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?