evet erkekler geriden geliyor... ilk baslarda doktora gitmeye ne gerek var diyen adam simdi illa doktora git diyor ( ben doktorlardan bıkmışken)benimki yeni yeni idrak ediyor durumu galiba..bende bişey yiyip içme hevesi kalmadı artık...
aktar eşime ve bana verdi birer kutu ilac. bunu kullanan hamile kaliyor dedi ben 2 ay kullandim sıkıldımhepsi duyduğum faydalı şeyler, vesilen olsun inşallah canım...
Ay hadi sevindim canim demistim ya bende sonda zorlaniyordum yapmakta...bebisin nasil canim pitpitlari duydunmu :)
aynen canım ya...oraya kadar gidip birde elimiz boş dönersek deli olurum valla...
yok canım değilim..ankarada olsaydım şuan çoktan gidip araştırmıştım herşeyi...
bıktım valla şu testlerden bilmem nelerden ya...gidersem söylerim canım sağolasın...
hayırlısı canım ya...üzüldüm valla..o kadar emek çektin..inşallah bir dahaki sefere kucağın dolsun...
vavvvvvvvv gözün aydın tatlım...sağlıkla gelsin minnak inşallah..darısı başımıza olsun...
efendim canım...leyla abla deyip kalmışsın öyle...?
orda iyi birinemi denk gelmek gerekiyor bilmiyorumki...daha ne yaşayacam valla hiç bilmiyorum..öyle yoruldumki..şu histereskopiyide hayırlısı ile cumartesi bir atlatsaydım...
amin gülüm inşallah..Allah razı olsun çilercim...sende yavrunu sağlıkla kucakla inşallah bitanem...Evet canım insanına denk gelmekte onemli ne yazikki.. sanki onların cebinden çıkıyor para.. inşallah hist. Vesile olur bebisin gelmesine
Yok cnm gerek yokdoğum kontrol hapını ff ye girmeye gerek varmı ?Veson
canimmmmmm...benim çıkmış sonuçlarbhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
Maşallah bin kere maşallah. Çok sevindim senin adına. Inşallah sağlıkla devam eder kucağına alırsın. Darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun. Hazır macuna baslamiskenKızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Evet canim 21 ocagi iple cekiyorumKese sonrasi gerek yok canım rahat tut içini çok güzel gidecek herşey sıra pıt pıt duymaya geliyor
LeYLa_21 bende genetik ve pihtilasma testleri icin egitim arastirmaya gittim 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeligim var dedim doktorum buraya yönlendirdi dedim hic bi evrak biseu sormadan direk yazdi tahlilleri. ama daha yüzeysel yapildi tahliller. mesela pihtilasmada bi sürü faktör varmis ama gebeligi etkileyen ve önemli görülen 2 faktör varmis doktor bende sadece bu ikisine baktirmis diğer faktorlere gerek yok dedi. özelde yaptirsam kim bilir kac para tutardi.
amin gülüm inşallah..Allah razı olsun çilercim...sende yavrunu sağlıkla kucakla inşallah bitanem...
bizimde pihtilasma 1 ayda genetik 45 günde cikmisti cnm ama araya tatiller filan girince 2 ayo buld sonucu almak. bence bi sorun yoktur icini ferah tut. cok nadir sorun çıkıyor.Şimdi aradım bende genetik sonuclarımız cıkmıs pazartesi almaya gideriz heralde tam 45 gunde çıktı.pıhtılasma 15 günde çıkmıştı
Ya içten içe korkuyorum inş temiz cıkar sonuclar
özel çok pahalı ya...dün hesaplattırdım ..2,250 dedi..aşağıki şubesi 2,500 demişti..heryerde ayrı mı bunun fiyatı ya dedim..öbür şubeniz 2,500 demişti dedim..Allah Allah dedi hesaplayan kız..Ankarayada hiç gidesim yok..zaten yola dayanamıyorum..amannn giden param olsun ne edeyim zaten bıktım ya...çocuk olana kadar sıfırı tüketecez herhalde...:))LeYLa_21 bende genetik ve pihtilasma testleri icin egitim arastirmaya gittim 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeligim var dedim doktorum buraya yönlendirdi dedim hic bi evrak biseu sormadan direk yazdi tahlilleri. ama daha yüzeysel yapildi tahliller. mesela pihtilasmada bi sürü faktör varmis ama gebeligi etkileyen ve önemli görülen 2 faktör varmis doktor bende sadece bu ikisine baktirmis diğer faktorlere gerek yok dedi. özelde yaptirsam kim bilir kac para tutardi.
amin kuzum sağolasın gülüm...Amin cnm inşallah. Allah sizlerede nasip etsin, burada bulunan herkese sürekli dua ediyorum. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.
Yok olmamış henüz testler ne alemde
Kız niye o kadar para veresin fakülte yada araştırma yok mu?özel çok pahalı ya...dün hesaplattırdım ..2,250 dedi..aşağıki şubesi 2,500 demişti..heryerde ayrı mı bunun fiyatı ya dedim..öbür şubeniz 2,500 demişti dedim..Allah Allah dedi hesaplayan kız..Ankarayada hiç gidesim yok..zaten yola dayanamıyorum..amannn giden param olsun ne edeyim zaten bıktım ya...çocuk olana kadar sıfırı tüketecez herhalde...:))
Ben 1 yıldır korunmuyorum. Yazın Dr a gittim ve hormonlarıma baktı Dr. Prolaktin 32 çıktı. Bana dostinex verdi ama kullanmak istemedim aktara gittim bitkisel bir şey var mı hormonlar için dedim ve adam bana her hormonları düzenleyen hem de yumurta kalitesini artıran bir karışım yaptı. İçinde bal polen propolis arı sütü maca ginsengi vs vs bir sürü bir şey var. Ayrıca hayıt tohumu ekstratı verdi bir şurup şişesinde. Bunları birlikte kullan bu şişe bitmeden hamile kalırsın inş demişti. Karışımı ilk kullandığım ay dpo 10 civarıydım ve bir sonraki ay hem prolaktin 23 e düşmüştü hem de çift yumurtladım. Hemen etkisini gösterdi. Bu ay yine çift yumurta vardı ve ben hsg çekildim. Bir de d vitamini takviyesi yaptım. D vitaminim 14 çıkmıştı. İşte hikayem bu. Tabii eşim de sperm kalitesini artıran bir macun kullandı bunu da unutmayayım.ne kürü yaptın canım ya..sende ne sorun vardı?hikayeni anlatırmısın bize?
bazen kk öyle hata verıyor ben de bır kac gun öyle kacırmıstım ya yazılanları kızlar benı uyarmıstı . düzelirBen de kaç bildirim olduğunu görüyorum ama üzerine tıklayınca liste açılmıyor iki gündür sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?