Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım insanına denk gelmekte onemli ne yazikki.. sanki onların cebinden çıkıyor para.. inşallah hist. Vesile olur bebisin gelmesine

Evet canım insanına denk gelmekte onemli ne yazikki.. sanki onların cebinden çıkıyor para.. inşallah hist. Vesile olur bebisin gelmesine
amin gülüm inşallah..Allah razı olsun çilercim...sende yavrunu sağlıkla kucakla inşallah bitanem...

benim çıkmış sonuçlar bhcg: 0.0 progesteron: 11.40 bu da gol değil....
canimmmmmm...
hayırlısı olsun. Inşallah en kisa zamanda gelir bebis. Kendini üzme. Sen de diyordum zaten tüp için önce aşılama diye. Inşallah yüzün güler kısa zamanda.

Kızlar sonucum çıkmış Allah'ıma çok şükür 372 çıkmış. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Maşallah bin kere maşallah. Çok sevindim senin adına. Inşallah sağlıkla devam eder kucağına alırsın. Darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun. Hazır macuna baslamisken

LeYLa_21 bende genetik ve pihtilasma testleri icin egitim arastirmaya gittim 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeligim var dedim doktorum buraya yönlendirdi dedim hic bi evrak biseu sormadan direk yazdi tahlilleri. ama daha yüzeysel yapildi tahliller. mesela pihtilasmada bi sürü faktör varmis ama gebeligi etkileyen ve önemli görülen 2 faktör varmis doktor bende sadece bu ikisine baktirmis diğer faktorlere gerek yok dedi. özelde yaptirsam kim bilir kac para tutardi.

Şimdi aradım bende genetik sonuclarımız cıkmıs pazartesi almaya gideriz heralde tam 45 gunde çıktı.pıhtılasma 15 günde çıkmıştı
Ya içten içe korkuyorum inş temiz cıkar sonuclar

Şimdi aradım bende genetik sonuclarımız cıkmıs pazartesi almaya gideriz heralde tam 45 gunde çıktı.pıhtılasma 15 günde çıkmıştı
Ya içten içe korkuyorum inş temiz cıkar sonuclar
bizimde pihtilasma 1 ayda genetik 45 günde cikmisti cnm ama araya tatiller filan girince 2 ayo buld sonucu almak. bence bi sorun yoktur icini ferah tut. cok nadir sorun çıkıyor.

missdincer hayırlı olsun canım cok sevindim heyecanla okudum sayfaları hsg cekildim demissin ay basında bunu duyunca bende umutlandım bende cekildim ocak basında inş gelir bu ay bebişim

Reactions: iiz
özel çok pahalı ya...dün hesaplattırdım ..2,250 dedi..aşağıki şubesi 2,500 demişti..heryerde ayrı mı bunun fiyatı ya dedim..öbür şubeniz 2,500 demişti dedim..Allah Allah dedi hesaplayan kız..Ankarayada hiç gidesim yok..zaten yola dayanamıyorum..amannn giden param olsun ne edeyim zaten bıktım ya...çocuk olana kadar sıfırı tüketecez herhalde...:))

Kız niye o kadar para veresin fakülte yada araştırma yok mu?

ne kürü yaptın canım ya..sende ne sorun vardı?hikayeni anlatırmısın bize?
Ben 1 yıldır korunmuyorum. Yazın Dr a gittim ve hormonlarıma baktı Dr. Prolaktin 32 çıktı. Bana dostinex verdi ama kullanmak istemedim aktara gittim bitkisel bir şey var mı hormonlar için dedim ve adam bana her hormonları düzenleyen hem de yumurta kalitesini artıran bir karışım yaptı. İçinde bal polen propolis arı sütü maca ginsengi vs vs bir sürü bir şey var. Ayrıca hayıt tohumu ekstratı verdi bir şurup şişesinde. Bunları birlikte kullan bu şişe bitmeden hamile kalırsın inş demişti. Karışımı ilk kullandığım ay dpo 10 civarıydım ve bir sonraki ay hem prolaktin 23 e düşmüştü hem de çift yumurtladım. Hemen etkisini gösterdi. Bu ay yine çift yumurta vardı ve ben hsg çekildim. Bir de d vitamini takviyesi yaptım. D vitaminim 14 çıkmıştı. İşte hikayem bu. Tabii eşim de sperm kalitesini artıran bir macun kullandı bunu da unutmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…