- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Aaa benimki 13. Güne göre çok yüksek o zaman yoksa ikiz mi geliyor ?? Çarşamba günü keseyi görmek için gideceğim o zaman belli olurmissdincer bak canım internette buldum Veson unda bi listesi vardı bunun gibi aynı mı dğerler acaba veson
Benim tablom var ben görüyorum
Ay ben tottem yaptim 12 haftaya kadar koymayacagim
Belki de benim ilk yumurta döllenmiştir ona göre dpo 19 dayımmissdincer bak canım internette buldum Veson unda bi listesi vardı bunun gibi aynı mı dğerler acaba veson
Takvim derken ?Ay ben tottem yaptim 12 haftaya kadar koymayacagim
Canim benimki de gunume gore yuksektiAaa benimki 13. Güne göre çok yüksek o zaman yoksa ikiz mi geliyor ?? Çarşamba günü keseyi görmek için gideceğim o zaman belli olur
Testlerde aynı koyulasmadı henüz bekliyorum bakalımYok olmamış henüz testler ne alemde
Canim hamilelik takvimi oluyor ya, yzdigimiz yazilarin altinda.. ondan bahsediyor arkadasimiz :))))Takvim derken ?
Aminnn aminnn inş canım bnmAyy inşallah hsg sende de işe yarar hemencecik. Ben kuzenimle 1 hafta arayla çektirmiştim hsg yi bugün ikimiz de hamilelik haberi aldık. Tesadüf aynı güne denk geldiinşallah sen de hamiş olursun canımm
Canim hamilelik takvimi. Bak benim altta hamile olmadığım halde çıkan takvimTakvim derken ?
Canim catlatma ignedinden sonra 16.gunummus son tablomda gorebilirsin..iki gun sonra 8800 olmusCanım 388 dpo kaçtaydı ?? Ben bugün dpo 13 üm
Cok sevindim canim insallah boyle guzel guzel buyusunBebiş iyi çok şükür, haftasiylada uyumlu cikti:)kanama alanı da gecmisbiraz daha rahatladım:)
ağlayasım da kaçtıküsurat bile yok beee hayırlısı olsun ne diyelim...
Benim tahmini dogum tarihi 12.09.2017dinlen biraz canım hazır bir süre yalnız kalacaksın bedenınde dınlensın . takıbıde bırakacaksın zaten. üzülme tatlım ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz başka ne yapalım
bir de sürprız oluyrmus :) olur olur gercektende dpo9 erken olabilir. ateseten anlasılacak zaten@Cok da Seyapmamak Lazim Canım sanki erken yaptın testi inş bi supriz olur.. Üzüldüm gerçekten ama hayırlısı boyleymis bebişler nazlı bizim ama ins eninde sonunda gelecek duaya devam olumsuz düşünmek yok
belirtilerini yaz canım unutmaCanım ben iki buçuk ay kullandım karışımdan eşim de aynı sürede kullandı. Tam 1 yıl oldu geçen sene yıl başında korunmayı bırakmıştık.
evet adete göre öyle. ben ultrasonda haftayı öğrenemedım. unuttum sormayıBenim tahmini dogum tarihi 12.09.2017aramizda 1 gun var
evet bak bu mantıklı :)Belki de benim ilk yumurta döllenmiştir ona göre dpo 19 dayım
Bebisin fotosunu aldin mi orda yaziyor sag alt kosedeevet adete göre öyle. ben ultrasonda haftayı öğrenemedım. unuttum sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?