Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa benimki 13. Güne göre çok yüksek o zaman yoksa ikiz mi geliyor ?? Çarşamba günü keseyi görmek için gideceğim o zaman belli olur
Canim benimki de gunume gore yuksekti insAllah ikizdir.. sanmiyorum ama.. soyle dusunelim ; 2 gun sonra 660, 4 gun sonra 1320
5. Gun kesin gorunur... yaniiii salı ay tek yumurta ikizi olursa nolcak

Ayy inşallah hsg sende de işe yarar hemencecik. Ben kuzenimle 1 hafta arayla çektirmiştim hsg yi bugün ikimiz de hamilelik haberi aldık. Tesadüf aynı güne denk geldi inşallah sen de hamiş olursun canımm
Aminnn aminnn inş canım bnm

dinlen biraz canım hazır bir süre yalnız kalacaksın bedenınde dınlensın . takıbıde bırakacaksın zaten. üzülme tatlım ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz başka ne yapalım
Benim tahmini dogum tarihi 12.09.2017 aramizda 1 gun var

Reactions: iiz
@Cok da Seyapmamak Lazim Canım sanki erken yaptın testi inş bi supriz olur.. Üzüldüm gerçekten ama hayırlısı boyleymis bebişler nazlı bizim ama ins eninde sonunda gelecek duaya devam olumsuz düşünmek yok
bir de sürprız oluyrmus :) olur olur gercektende dpo9 erken olabilir. ateseten anlasılacak zaten

kızlar , bugun keseyi gördüm. kendi doktorum yoktu çok ilgisiz bir doktor vardı. genede gıtmısken gırdım . baştan savma baktı. ben de heyecanlıydım ne soracagımı şaşırdım . sadece kan degerlerımdeki yükselişe göre çok sağlıklı bir hamilelik dedi. keseyı görduk o kadar. kac haftalık onu bile söylemedı. ben de 2 gune kendı doktoruma tekrar gıdecegım eger bıraz sabredebiirism özele de gıderım kese için aa bekleyıp kalp için mi özele gitsem diyorum

kızlar , bu ayrıntılı ultrason cekıyorlarmıs ya hanı 4 boyutlu falan bunun için doktora mı gıdecegız ultrason merkezlerıne mı ? ne zaman ayrıntılı ultrasona girilir ? şimdi erken galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…