Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk haftalarda ayri gidiyordu gelisimi biri onden biri arkadan geliyordu 3 4 gun bu hafta gittigimde ikiside 15+1di yani tam gunune gelmislerdi..dr artik esit buyuyecekler dedi..bakalim sonumuz nasil olacak :)

aynı şeyi Veson da dedi ya.. benım 13 gun 627.ydi
şaşırdım yanı bu ikiz değeri mi diye heyecan yaptım hemen
Ikiz olduğu ilk deperden pek anlaşılmıyor sanırım.sadece Artış iki katından fazla oluyor gibi Melissa nın değerleri öyle.seninki tek gibi Artış iki kat şeklinde diye Hatırlıyorum.yine de ikiz hakkında pek bilgim yok topiğin tek ve ilk ikizi Melissa şimdilik:)

Ikiz olup normal Gününü bekleyen bebek yoktur sanırım:) ya erken doğum oluyor ya da sezeryan:)

Senin dpo kaçta olduğun kesin değil ki cnm

yok canım ben nerdeyse emınım 18. gün olduguna. ben mutlaka hergun not tutmusum ve gun içi ısılarımdan akıntılara tahmıne her şeyı not almısım . tek tek baktım. 18 oldugunu düşünüyorum.

ultrasonda belli olur mu gün bilmiyorum

Son düzenleme:
ben demıyorum şaka olsun dıye dedım ben kendıme o kadar guvenemıyorum. ama tabı bızede baglı degıl

canım aşk olsun ya... kızlarda yazmıs ya sen okumadın mı mesajlar arada gıdıyor ben de anlamıyorum. sana mı denk gelıyor hep bilmiyorum ki görsem yazmaz mıyım. hamile kaldım diye olsa kimseye cevap vermezdim değil mi aşk olsun valla alındım bu defa

hiç ayrıldım mı ben burdan hep buradayım ya

LeYLa_21 gerçekten en hiters okudum doğum kontrolü hiç görmedim an görünce o nerdem çıktı yaa diye düşünmedim diil arada bazı mesajlar kaybolup gidiyo ya da başkası alıntılayınca görüyorum

evet ya... söylüyorum söylüyorum Leyla inanmıyor ki, bir de ben pc den giriyorum . nasıl oluyorda bazı yazılanlar görunmuyor hala anlamadım ama ıstemeden atlıyorum mesajları. bir de işin oluyor kalkıp gerı oturuyorsun basa dönuyorsun yanlıs yerden okumaya baslıyorsun böylede hata oluyor
üzülüyorum ya sanki bilerek yapıyorum gibi

Canım benim duşta dahil hiç cikarilmiccakmis
Canim duşta çıkardım, lavaboya koydum cikar cikmaz taktim geri.. uzerine kv bez dikti de islanmasin diye.. sadece duşa girerken çıkar cikinca hemen geri tak dediler de ben tereddut ettim acaba iliskiye girerken cikarmam gerekiyor mu diye :/ teşekkür ederimmm cevaplariniz icin kizlarr ShinSeGi

k

bilmiyorum ki canım. hamilleikte kan sorunu yaşayanlara sormalıyız. pekmezden başka bir firim yokdemek ki yeerli gemiyor tekrar serumla takvıye ya da kan ilaçları gerekli
Iki gun ust uste yedim zaten ve iki seruma da 3 er ampul kan ilaci katildi ne bilim fayda etmedi iste

Reactions: iiz
sen de benim mesajlarımı görmuyorsun leyloş LeYLa_21 bugün keseyı gördum foto paylaştım sen de bana yazmadın

( ben de atar yapayım bari ben de sana küstüm
Hani nerfr bend egormedim beni niye etiketlemedin sen bakim hih ben sana etiket yapmistim hemen hihhh küstüm iste oynamiyom

Şimdi aradım bende genetik sonuclarımız cıkmıs pazartesi almaya gideriz heralde tam 45 gunde çıktı.pıhtılasma 15 günde çıkmıştı
Ya içten içe korkuyorum inş temiz cıkar sonuclar

inşallah temiz çıkar cnm

FreeSoull canımmm çokk teşekkür ederim.
hadi inşallah senden de güzel haberler alırız :) bakalım karışım sende de güzel etkiler yapacak mı
bakalım tadı da çok kötü yaaa, şimdi aldım bir kaşık

Ilk haftalarda ayri gidiyordu gelisimi biri onden biri arkadan geliyordu 3 4 gun bu hafta gittigimde ikiside 15+1di yani tam gunune gelmislerdi..dr artik esit buyuyecekler dedi..bakalim sonumuz nasil olacak :)

aaaa ne ilginç maşallah ikisine de demek doğumdan çok önce esitleniyor

Ikiz olup normal Gününü bekleyen bebek yoktur sanırım:) ya erken doğum oluyor ya da sezeryan:)

Aaa bilmiyordum. Yavvv hiç mi yok acaba normal doğan

Doktor kan ilacı vermedi mi canım? O ilaç yükseltir ama...
Simcik ablam verdi santafer mi ne gunde bir aliyodum iki aliyorum sonra persembe gunu ozelde dr bana serum takti icine 3 ampul karistirilmis sonra cuma gunde aynindan takildi sonra kontrole 20 ocakta cagirdi oyle yanidl duruk bu dun devlete kontrole gittim kanda bakildi hic fayda etmemis

Normal doğanlarda erken doğuyor genellikle.anna 40 hafta bir bebeği zor taşıyor iki bebek düşünemiyorum:)

Ya kizlar akintilariniz sarıya mı donduuuuu???? Benimkiler sarı sarı geliyorrr.. hala bi panik hali var akinti gelince kalbim agzimda lavaboya koşuyorum. Travma Allahim icime bi huzuru ufurse hayırlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…