Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmiyorum çunku pro
Ya kizlar akintilariniz sarıya mı donduuuuu???? Benimkiler sarı sarı geliyorrr.. hala bi panik hali var akinti gelince kalbim agzimda lavaboya koşuyorum. Travma Allahim icime bi huzuru ufurse hayırlarla..
gesteronu alttan koyuyorum o da gerı gelıyor ya sarı oluyor normal akıntımı ayırtedemıyorum

etmez olur mu

doktor tekrra baktımı ki kan değerlerine ? sen neden bu kadar kansız kaldın ki canım ya
Iste dun bakildi ablam ya yine ayni ustelik 23 aralikta bakilmisti bide dun bakildi ayni 9.7 deger hic yukselis olmadi sinirlerim de bozuldu haliyle doguma ne kaldi belki iki hafta sonra gelecek kizim belkode 5 hafta sonra yada bi hafta insaLalah sorunsuz bi dogum gerceklesir endiseleniyor insan

Reactions: iiz
bilmiyorum çunku pro

gesteronu alttan koyuyorum o da gerı gelıyor ya sarı oluyor normal akıntımı ayırtedemıyorum
Canim alttan koymasan artik? Minik miniklerden mi verdi doktorun? Benimki de yumuşak ama oral alıyorum

doktorun çözümü ne peki ? yükselmemesini anormal karşılamadı mı ? başka doktoramı gitsen canım ya

Iki gun ust uste yedim zaten ve iki seruma da 3 er ampul kan ilaci katildi ne bilim fayda etmedi iste
Canim sabahları bol yeşillik ile kahvaltıni yap. Aralarda siyah üzüm kurusunu çerez niyetine ye. Ama çekirdekli olsun. Üzerine yudum yudum şu içersin. Sadece üzüm pekmezi kan yapar. Varsa onu Tahinli katıp yiyebilirsin. Güvendiğin kasaplar kuzu dalak alıp pişir ama çok da yakma etkisi gider. Kırmızı pancarı elma portakal ile beraber katı meyve sikacaginda sıkıp iç. Brokoli de iyidir ama suda pişirip öldürme. En güzeli şu değmeden Buharda pişirmek. Kemik ve ilik haşlama suyundan yemekler yap. Kısacası dalak, ilik, yesillik, siyah üzüm, ve kırmızı pancar ve türevleri kan yapıcı besinlerdir. Mesela siyah üzüm kurusu ile hosaflar yapıp iç. Hem sıvı almak da kan yapımına iyidir. Şifa olsun inşallah, geçmiş olsun.

doktorun çözümü ne peki ? yükselmemesini anormal karşılamadı mı ? başka doktoramı gitsen canım ya
Oyle degil ablam persembe ozele gottim ordaki serum takti bana dunde develte gittim ilaclarimi kulkanmam gerektigini soyledi 15 gun sonra tekrar ver dedi ben simdi 20 ocakta ozele 26 ocakta devlete gidicem iki taraftanda takip edicem napim devlet hicbise yapmiyo benimde sansim malum ortada hic sansim yok ozelde dogururdum ama onada para yok eli mahkum dvlette olucak dogum insaAllah duzgun bi dr girer doguma

bebegin dönmüş mü canım karnında dogum pozısyonu almaya başlamış mı ?
Hahaha hah oste brnim kiz oturuyo suan makat pozusyonda henuz donmemis hanimefendinin keyfi yerinde basi midemin hemen altinda ayaklarida teeee seyimin ustundr hissediyorum 7/24 tekmeliyo orayi suan 2kilo 507 gr bakalim hayirlisiyla su kan sorununubda bi cozsek sikinti yok suanlik

O da iki hafta erken doğurmuş:))
Ama iddaa orani gibi bir boyu var beklemiyoduk okdr duracaklarını:)))) maasAllah subhanallah Allah herkese sağlıklı gebelikler doğumlar nasip etsin.. bi tanesi zorken ikisinin ecrini Rabbim kat kat verir.. darisi tum topigeeeeee vallaaa yaaa.. duâ ettikçe çoğalıyor bebis sayisi.. listeden yukarıyı asagiya almay devam edelm insAllahhh

Topigimiz dolsun taşsın bebişlerleee

Bana denk geliyor sanırım... Bende anlamadım ya pc bazen benimde gözükmüyor başkası yazınca görünüyor. Bu site de sorun var sanırım.. Alınma sırası bende şuan ilgiye ihtiyacım var sen sıranı savdın. Ben hamile kalınca bana kapris yaparsın şekerim..
:))
Senin pcden mi kaynaklı bilemedim.. İlginç bir durum.. Telden gir şekerim :))
sen de benim mesajlarımı görmuyorsun leyloş LeYLa_21 bugün keseyı gördum foto paylaştım sen de bana yazmadın

( ben de atar yapayım bari ben de sana küstüm
Maşallah minnaka.. Kız topice bakmadım yemek yapıyorum akşamdan beri yarın misafir gelecek.. Histeroskopi öncesi moral depoluyorum. Gerginim biraz.
.
Allah Allah. Kan ilacının fayda etmesi lazım canım ya... Kuru üzüm ye iri olanlardan canım.. Geçmiş olsun..

Hiç bilmiyorum olabilir belkide catladı gitti kacırdım neyse beklemeue devam test yapıyorm ama hergün aynı cıkıyor koyulasmadı akıntıyada bakıyorm kafam karısıyo her ay olan akıntı bu ay yok gibi bi degişik of of beklemeye devam
Keseyi görmüssün canım hadi bakalım sirada kalp atısları var darısı bizlere isteyen herkeslere inşallah

Reactions: iiz
Şu an çok karamsarım ben yaaa.... hiç olmayacakmış gibi hissettiğim anlardan birindeyim..Gün boyu odaya biri gircek diye dişlerimi sıktım durdum, işten geldim ağladım ağladım biraz rahatladım. tedaviyle negatif daha zor beee o kadar herşey olumsuz gitti , o kadar şansın düşük olduğunu biliyordum ama yine de çok ümitliymişim gerçekten....

Bütün ilaçları toparladım çekmeceye attım, ovu takibini falan da bırakıyorum bir süre yine. Eşime de çatmamak için kendimi zor tutuyorum şu anda.. çok özledim seni falan yazmış, ben dedim sana git diye sanki , geleyim diye espri yapıyorum ona bile sınav tarihi şu bu diyorsun dememek için direndim. Şimdi de niye yazmıyorsun hiç , niye aramıyorsun deyip duruyor. Bal gibi biliyorsun neye kızgın olduğumu bir de soruyorsun! Ne yapsak yaa hemen tüpe başlayalım falan demiş. Dedim tıbben mümkün değil benim bunu tek başıma yapmam, elimde olsa ben gider hallederim de gel gör ki sperm lazım , elimizde 3 ay sperm olmayacak. Bu defa da lafı değiştiriyor... mitoz bölüncem sanki!!

Babam biliyordu bir dışardan onla konuşurken koptum zaten salya sümük.. üzme kendini bak biz de 6 yıl uğraştık diyor , dedim bişey kalmadı 6 yıla zaten son 1 sene , olmazsa sizi de geçiyorum...

zamanı var biliyorum ama , yorulduk beee

Ne eşimin yanına gidesim var ne işe gidesim var ne memlekete gidesim var, spora başlayacaktım kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum... güya hazırlamıştım kendimi olumsuza şu halime bak...

Not: lütfen bu ay için umut vadedici şeyler duymak istemiyorum , yazmayın. Bir seferde üzüleyim bitsin. Bir de adetle üzülmeyeyim. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama iyi gelmiyor bana boş yere ümitlenmek.. şu saatten sonra pozitif çıkması mümkün değil bunu hepimiz biliyoruz.

Ayyyy allah razi olsun kuzum yaa su yazdikalrinla bana cok yardimci oldun insaALLah sifasi olir zaten istesemde susuz yapamiyorum siyah uzum kurusundan hosaf guzel olur imm canim cekti neyseki yarin gelicek bana insaAlalh rabbim buyuk uzum pekemzi de kan yapiyo dimi bana dut pekemzi ye dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…