gesteronu alttan koyuyorum o da gerı gelıyor ya sarı oluyor normal akıntımı ayırtedemıyorumYa kizlar akintilariniz sarıya mı donduuuuu???? Benimkiler sarı sarı geliyorrr.. hala bi panik hali var akinti gelince kalbim agzimda lavaboya koşuyorum. TravmaAllahim icime bi huzuru ufurse hayırlarla..
Benim kuzenim 38 hafta da ikizlerini dogurdu.. ve sanirim normal doğumduNormal doğanlarda erken doğuyor genellikle.anna 40 hafta bir bebeği zor taşıyor iki bebek düşünemiyorum:)
Iste dun bakildi ablam ya yine ayni ustelik 23 aralikta bakilmisti bide dun bakildi ayni 9.7 deger hic yukselis olmadi sinirlerim de bozuldu haliyle doguma ne kaldi belki iki hafta sonra gelecek kizim belkode 5 hafta sonra yada bi hafta insaLalah sorunsuz bi dogum gerceklesir endiseleniyor insanetmez olur mu
doktor tekrra baktımı ki kan değerlerine ? sen neden bu kadar kansız kaldın ki canım ya
Canim alttan koymasan artik? Minik miniklerden mi verdi doktorun? Benimki de yumuşak ama oral alıyorumbilmiyorum çunku pro
gesteronu alttan koyuyorum o da gerı gelıyor ya sarı oluyor normal akıntımı ayırtedemıyorum
doktorun çözümü ne peki ? yükselmemesini anormal karşılamadı mı ? başka doktoramı gitsen canım yaIste dun bakildi ablam ya yine ayni ustelik 23 aralikta bakilmisti bide dun bakildi ayni 9.7 deger hic yukselis olmadi sinirlerim de bozuldu haliyle doguma ne kaldi belki iki hafta sonra gelecek kizim belkode 5 hafta sonra yada bi hafta insaLalah sorunsuz bi dogum gerceklesir endiseleniyor insan
Teyzesi yer o daddugu emi ben sana dedim ama endise etmene gerek yok diye bak ne guzel bi goruntu bu daha da guzellerini gorecekson insaAllahkuzum benim. sen kendi derdine düştün ya o yüzden canım
dur sana da ekleyeyım
bak teyzesi
Eki Görüntüle 1938671
O da iki hafta erken doğurmuş:))Benim kuzenim 38 hafta da ikizlerini dogurdu.. ve sanirim normal doğumdu
Canim sabahları bol yeşillik ile kahvaltıni yap. Aralarda siyah üzüm kurusunu çerez niyetine ye. Ama çekirdekli olsun. Üzerine yudum yudum şu içersin. Sadece üzüm pekmezi kan yapar. Varsa onu Tahinli katıp yiyebilirsin. Güvendiğin kasaplar kuzu dalak alıp pişir ama çok da yakma etkisi gider. Kırmızı pancarı elma portakal ile beraber katı meyve sikacaginda sıkıp iç. Brokoli de iyidir ama suda pişirip öldürme. En güzeli şu değmeden Buharda pişirmek. Kemik ve ilik haşlama suyundan yemekler yap. Kısacası dalak, ilik, yesillik, siyah üzüm, ve kırmızı pancar ve türevleri kan yapıcı besinlerdir. Mesela siyah üzüm kurusu ile hosaflar yapıp iç. Hem sıvı almak da kan yapımına iyidir. Şifa olsun inşallah, geçmiş olsun.Iki gun ust uste yedim zaten ve iki seruma da 3 er ampul kan ilaci katildi ne bilim fayda etmedi iste
niye alttan koymayayım ?Canim alttan koymasan artik? Minik miniklerden mi verdi doktorun? Benimki de yumuşak ama oral alıyorum
bebegin dönmüş mü canım karnında dogum pozısyonu almaya başlamış mı ?Teyzesi yer o daddugu emi ben sana dedim ama endise etmene gerek yok diye bak ne guzel bi goruntu bu daha da guzellerini gorecekson insaAllah
Oyle degil ablam persembe ozele gottim ordaki serum takti bana dunde develte gittim ilaclarimi kulkanmam gerektigini soyledi 15 gun sonra tekrar ver dedi ben simdi 20 ocakta ozele 26 ocakta devlete gidicem iki taraftanda takip edicem napim devlet hicbise yapmiyo benimde sansim malum ortada hic sansim yok ozelde dogururdum ama onada para yok eli mahkum dvlette olucak dogum insaAllah duzgun bi dr girer dogumadoktorun çözümü ne peki ? yükselmemesini anormal karşılamadı mı ? başka doktoramı gitsen canım ya
Hahaha hah oste brnim kiz oturuyo suan makat pozusyonda henuz donmemis hanimefendinin keyfi yerinde basi midemin hemen altinda ayaklarida teeee seyimin ustundr hissediyorum 7/24 tekmeliyo orayi suan 2kilo 507 gr bakalim hayirlisiyla su kan sorununubda bi cozsek sikinti yok suanlikbebegin dönmüş mü canım karnında dogum pozısyonu almaya başlamış mı ?
Vallahi o vakit bravo.Benim kuzenim 38 hafta da ikizlerini dogurdu.. ve sanirim normal doğumdu
Ama iddaa orani gibi bir boyu var beklemiyoduk okdr duracaklarını:)))) maasAllah subhanallah Allah herkese sağlıklı gebelikler doğumlar nasip etsin.. bi tanesi zorken ikisinin ecrini Rabbim kat kat verir.. darisi tum topigeeeeee vallaaa yaaa.. duâ ettikçe çoğalıyor bebis sayisi.. listeden yukarıyı asagiya almay devam edelm insAllahhhO da iki hafta erken doğurmuş:))
Hahahahah vallaa o kadarını bilemicemVallahi o vakit bravo.
Ilk kim doğacak kavgası yapıyorlar mi acaba
Bana denk geliyor sanırım... Bende anlamadım ya pc bazen benimde gözükmüyor başkası yazınca görünüyor. Bu site de sorun var sanırım.. Alınma sırası bende şuan ilgiye ihtiyacım var sen sıranı savdın. Ben hamile kalınca bana kapris yaparsın şekerim..canım aşk olsun ya... kızlarda yazmıs ya sen okumadın mı mesajlar arada gıdıyor ben de anlamıyorum. sana mı denk gelıyor hep bilmiyorum ki görsem yazmaz mıyım. hamile kaldım diye olsa kimseye cevap vermezdim değil mi aşk olsun valla alındım bu defa
hiç ayrıldım mı ben burdan hep buradayım ya
:))LeYLa_21 gerçekten en hiters okudum doğum kontrolü hiç görmedim an görünce o nerdem çıktı yaa diye düşünmedim diil arada bazı mesajlar kaybolup gidiyo ya da başkası alıntılayınca görüyorum
Senin pcden mi kaynaklı bilemedim.. İlginç bir durum.. Telden gir şekerim :))evet ya... söylüyorum söylüyorum Leyla inanmıyor ki, bir de ben pc den giriyorum . nasıl oluyorda bazı yazılanlar görunmuyor hala anlamadım ama ıstemeden atlıyorum mesajları. bir de işin oluyor kalkıp gerı oturuyorsun basa dönuyorsun yanlıs yerden okumaya baslıyorsun böylede hata oluyor
üzülüyorum ya sanki bilerek yapıyorum gibi
Maşallah minnaka.. Kız topice bakmadım yemek yapıyorum akşamdan beri yarın misafir gelecek.. Histeroskopi öncesi moral depoluyorum. Gerginim biraz.sen de benim mesajlarımı görmuyorsun leyloşLeYLa_21 bugün keseyı gördum foto paylaştım sen de bana yazmadın
( ben de atar yapayım bariben de sana küstüm
Allah Allah. Kan ilacının fayda etmesi lazım canım ya... Kuru üzüm ye iri olanlardan canım.. Geçmiş olsun..Simcik ablam verdi santafer mi ne gunde bir aliyodum iki aliyorum sonra persembe gunu ozelde dr bana serum takti icine 3 ampul karistirilmis sonra cuma gunde aynindan takildi sonra kontrole 20 ocakta cagirdi oyle yanidl duruk bu dun devlete kontrole gittim kanda bakildi hic fayda etmemis
Hiç bilmiyorum olabilir belkide catladı gitti kacırdım neyse beklemeue devam test yapıyorm ama hergün aynı cıkıyor koyulasmadıtablon ılgınc sank adet bıter bıtmez catlamıs gıbı. bu mumkun . benım basıma gelmıstı cunku.eğer atlamadıysa da canım sulu akıntı gırmıssın sulu akıntı gelınce 1-2 gune catlar. sıkı takıp et. tavsıyem ovulasyon testıyle de destekle
Ayyyy allah razi olsun kuzum yaa su yazdikalrinla bana cok yardimci oldun insaALLah sifasi olir zaten istesemde susuz yapamiyorum siyah uzum kurusundan hosaf guzel olur imm canim cekti neyseki yarin gelicek bana insaAlalh rabbim buyuk uzum pekemzi de kan yapiyo dimi bana dut pekemzi ye dedilerCanim sabahları bol yeşillik ile kahvaltıni yap. Aralarda siyah üzüm kurusunu çerez niyetine ye. Ama çekirdekli olsun. Üzerine yudum yudum şu içersin. Sadece üzüm pekmezi kan yapar. Varsa onu Tahinli katıp yiyebilirsin. Güvendiğin kasaplar kuzu dalak alıp pişir ama çok da yakma etkisi gider. Kırmızı pancarı elma portakal ile beraber katı meyve sikacaginda sıkıp iç. Brokoli de iyidir ama suda pişirip öldürme. En güzeli şu değmeden Buharda pişirmek. Kemik ve ilik haşlama suyundan yemekler yap. Kısacası dalak, ilik, yesillik, siyah üzüm, ve kırmızı pancar ve türevleri kan yapıcı besinlerdir. Mesela siyah üzüm kurusu ile hosaflar yapıp iç. Hem sıvı almak da kan yapımına iyidir. Şifa olsun inşallah, geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?