ooohhh çok güzell maaşallahBebiş iyi çok şükür, haftasiylada uyumlu cikti:)kanama alanı da gecmisbiraz daha rahatladım:)
değerden dolayi demedim cnm iki yumurtası catlamisti ya ondan dedim :)değerı ıkız kadar yuksekmı ki canım
tablon ılgınc sank adet bıter bıtmez catlamıs gıbı. bu mumkun . benım basıma gelmıstı cunku.eğer atlamadıysa da canım sulu akıntı gırmıssın sulu akıntı gelınce 1-2 gune catlar. sıkı takıp et. tavsıyem ovulasyon testıyle de destekle
masallah bebisimize:) annesi yakinda pit pitlarini da duyarsin insallahişte kesem :)
Eki Görüntüle 1938552
hsg cekılmelısın belki rahım ıcınde yara varsa ona ıyı gelır ıcerıyı temızleyemiyor belki ilaçlar belki hsg de kı basınclı ılacı su ıyı gelır . denemelisin bence. çörek otu da çiğne canım. az kaldı sıra sen de benceahh ahh zafrina daha kanamayı çözemedi bebeği bırakinşallah dediğin gibi kısa sürede olur sağlıkla canım hamiş hamiş söylüosun :)
aaayy teşekkür ederim. darısı başına . hadı yol almadan yakala benimasallah bebisimize:) annesi yakinda pit pitlarini da duyarsin insallahannesine benzeyen güzel bi kiz olur insallah
senin olsun inşallahisteyen herkesin ikizi olsun insallah
yazılar net okunmuyor resimden ama bazı ultrason kağitlarında kenardaki bilgilerde yazar hafta gün mesela 34w2d gibiişte kesem :)
Eki Görüntüle 1938552
Ay ben tottem yaptim 12 haftaya kadar koymayacagim
teşekkür ederim canımmm .... çıplak gözlede bakınca yazılar okunMuyor canım. şansıma artık bugun tekrar gıderım ne yapalım. kısmet böyleymıs demek kiYa
yazılar net okunmuyor resimden ama bazı ultrason kağitlarında kenardaki bilgilerde yazar hafta gün mesela 34w2d gibirahim kalınlığı söylendiğini hatırlamıyorum hiç. Maaşallah ona kocaman olacak annesi çok şaşıracaksın her kontrolde
aldım canım paylaştım yaBebisin fotosunu aldin mi orda yaziyor sag alt kosede
canım benım dpo13 de 627 ydi . benım de mi ikiz ihtimalim var o zamanIlk yumurta döllenmiş de olabilir ikiz de olabilir
aynı şeyideğerden dolayi demedim cnm iki yumurtası catlamisti ya ondan dedim :)
Orda 4w?d gibi bir sey yazmiyor mu?işte kesem :)
Eki Görüntüle 1938552
evet hsg önemli gercekten de
çektırmeyen kızlara duyurulur.zafrina89 hsg sırası sen de canım erteleme artık.
Orda 4w?d gibi bir sey yazmiyor mu?
çektir canım. hem de şu kanamaya derman olur belki. smear de baktırhaha kız sen çektirdin hamile kaldım missdincer çektirdi hamile kaldı ben bu gazla duble çektiririm bu gidişle bu adette çok kararlıyım inşallah bi aksilik çıkmazda çektiririm
teşekkür ederim tatlım darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?