Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım benim tablo nasıl sence yum yum olmus olabilir mi
tablon ılgınc sank adet bıter bıtmez catlamıs gıbı. bu mumkun . benım basıma gelmıstı cunku.eğer atlamadıysa da canım sulu akıntı gırmıssın sulu akıntı gelınce 1-2 gune catlar. sıkı takıp et. tavsıyem ovulasyon testıyle de destekle

ahh ahh zafrina daha kanamayı çözemedi bebeği bırak inşallah dediğin gibi kısa sürede olur sağlıkla canım hamiş hamiş söylüosun :)
hsg cekılmelısın belki rahım ıcınde yara varsa ona ıyı gelır ıcerıyı temızleyemiyor belki ilaçlar belki hsg de kı basınclı ılacı su ıyı gelır . denemelisin bence. çörek otu da çiğne canım. az kaldı sıra sen de bence

Ay ben tottem yaptim 12 haftaya kadar koymayacagim
passionete canımcım yaaa, yoktu doktorum salladı bu doktor tekrar gıdecegım. bebek çok saglıklı dedı . kese de aha burda dedi. hadı yol ol dedıı basitce. daha bana kese görunmez sen gıt haftaya ge dedı . degerım 5.000 nın ustunde olmalı karındna bıle gorunmelı artık dıye ısrar ettım. alttan bakmak laızm istemezen bakmayayım diyor. bakmamak için epey ugraştı ama baktı ben ısrarcıyım. hem doktorum yoktu hem de onun sabıt hemşiresi . şansıma işte

teşekkür ederim canımmm .... çıplak gözlede bakınca yazılar okunMuyor canım. şansıma artık bugun tekrar gıderım ne yapalım. kısmet böyleymıs demek ki

içimden bir ses artık kalp atışı da var diyor . varsa hemen görürmüydü yoksa özellikle mi bakmalı bilmiyorum ama vasada geçiştirdi zaten bu doktor ne yapalım. 2 gune tekrar giderim

Son düzenleme:
evet hsg önemli gercekten de

çektırmeyen kızlara duyurulur. zafrina89 hsg sırası sen de canım erteleme artık.

haha kız sen çektirdin hamile kaldım missdincer çektirdi hamile kaldı ben bu gazla duble çektiririm bu gidişle bu adette çok kararlıyım inşallah bi aksilik çıkmazda çektiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…