Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
isteyen herkesin ikizi olsun insallah
ay siz ikiz olsun ikiz olsun diyosunuz ya bnm teyzemin ikizleri 7 aylık bilr diildi doğdular pamuklara yatırdılar çok uzun süre küvözde kaldılar fln prematüre oldukları içinde büyümeleri çok zor oldu hemen hastalanıolardı ikiz büyütmek bana çok zor gelio aralarındaki dengeyi korumak çift fedakarlık yapmak Allah gerçekten dileyen herkese nasip etsin )

Reactions: iiz
Şimdi diyelim çift yumurta ikizi. Aralarında 5 gün var döllenmede. Malum 5 gün anne karnı için uzun süre. Hangisinin gelişimine göre doğum başlıyor acaba yani doğuma karar veren bebek mi süreç mi nasıl oluyor ki

@Ecrin ensar bebek_elif nasıl oldun Elif ? toparladın mı ?
Cok sukur toparladim ama bi sorun var oda serumlara ragmen hala kan sayimi 9.7 yani dusuk nasi yukselticem ben bu kani ya doguma da az kaldi allah bilir ne zaman dogacagini dogumda sikinto oluyo ne yazikki kan dusuklugu napabikirim ben abla pekmez yiyorum hatta dogum kolaylassin diye hurma yiyorum ama su kan sayimini baska neyle yukseltebilirim biraz endiseliyim bu konuda

Kizlar ummu subyan muskasina vakif olanlariniz var mi?? Ben yaptirdim takiyorum da bir kac sorun olcak sadece dusa girerken cikar sonra hemen geri tak dediler de iliskiye girecegimizde de mi takili durcak

Kizlar ummu subyan muskasina vakif olanlariniz var mi?? Ben yaptirdim takiyorum da bir kac sorun olcak sadece dusa girerken cikar sonra hemen geri tak dediler de iliskiye girecegimizde de mi takili durcak
Canım benim duşta dahil hiç cikarilmiccakmis

Kız niye o kadar para veresin fakülte yada araştırma yok mu?
Burda aslında yıllardır açılamayan üniversite hastanesi var ama bir türlü faaliyete geçmedi bazı nedenlerden dolayı.. Mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz resmen...
o paraya aşılama yaptirilir yavvv :))) tabi yine de sen bilirsin abla nasil rahat ediceksen
Ah canım ya benimde zoruma gidiyor o kadar para ama zorda kalırsam mecbur.. El mahkum olur...
ne doğum kontrolu ? o nerden cıktı ?
Sen bir hamile kaldın artık hiç yazdıklarımı bile okumuyorsun. Dün o kadar yazdım. Doktor bu ay dinlen dedi. Bir ay doğum kontrol hapı kullan tüm artık yumurtalar temizlensin dedi. Dün hapa başladım. Cumartesi de histeropkopi olacam.. Hayırlısı bakalım...

Hamile kızların altta bebek Gelişimini yapan bir takvim var o işte
Ben onu ekleyemiyorum ya :) geçen ay ekleyecektim dediğiniz yerden girdim yaptım değişiklikler kaydet dedim ama olmadı. Bir daha deneyeyim bakalım becerecek miyim

k
bilmiyorum ki canım. hamilleikte kan sorunu yaşayanlara sormalıyız. pekmezden başka bir firim yokdemek ki yeerli gemiyor tekrar serumla takvıye ya da kan ilaçları gerekli

canim ciger de yiyebilirsen fayda eder. bi de kuru üzümde ye.

süt, yogurt, cay, kahve bunlarida yemeklerle birlikte tüketme yemeklerden 1 saat önce ya da sonra tüket

Doktor kan ilacı vermedi mi canım? O ilaç yükseltir ama...

cikartmamak gerekiyor sanirim cnm. cikartsan bule muska yaninda dursun bari

belirtilerini yaz canım unutma
Ben geçen ay bu aydan daha çok belirti yaşamıştım :) yani bence belirti aramaya kalkarsak her şey belirti haline dönüyor. Bu ay son bir kaç gündür ishal gibiyim. Ve regl olacak gibi ağrılarım oldu kısa kısa hatta buraya da yazmıştım regl geliyor galiba diye. Bir de dün gece yatakta sağa sola dönerken gerindim ve karnıma bir ağrı saplandı. Aynı şey öksürürken de oldu. Bir de göğüslerim şiş ve ağrıyor ama bu benim için belirti değil çünkü her ay ağrıyor.

Reactions: iiz
Valla geçen ay benim regl ikinci yumurtaya göre geldi

hiç farklı bir belirti yok degıl mı bende de oyleydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…