isteyen herkesin ikizi olsun insallah
Cok sukur toparladim ama bi sorun var oda serumlara ragmen hala kan sayimi 9.7 yani dusuk nasi yukselticem ben bu kani ya doguma da az kaldi allah bilir ne zaman dogacagini dogumda sikinto oluyo ne yazikki kan dusuklugu napabikirim ben abla pekmez yiyorum hatta dogum kolaylassin diye hurma yiyorum ama su kan sayimini baska neyle yukseltebilirim biraz endiseliyim bu konuda@Ecrin ensar bebek_elif nasıl oldun Elif ? toparladın mı ?
Canım tebrik ederim saglıklı keyifli bi hamişlik donemi gecirirsin inşişte kesem :)
Eki Görüntüle 1938552
Canım benim duşta dahil hiç cikarilmiccakmisKizlar ummu subyan muskasina vakif olanlariniz var mi?? Ben yaptirdim takiyorum da bir kac sorun olcaksadece dusa girerken cikar sonra hemen geri tak dediler de iliskiye girecegimizde de mi takili durcak
Burda aslında yıllardır açılamayan üniversite hastanesi var ama bir türlü faaliyete geçmedi bazı nedenlerden dolayı.. Mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz resmen...Kız niye o kadar para veresin fakülte yada araştırma yok mu?
Ah canım ya benimde zoruma gidiyor o kadar para ama zorda kalırsam mecbur.. El mahkum olur...o paraya aşılama yaptirilir yavvv :))) tabi yine de sen bilirsin abla nasil rahat ediceksen
Sen bir hamile kaldın artık hiç yazdıklarımı bile okumuyorsun. Dün o kadar yazdım. Doktor bu ay dinlen dedi. Bir ay doğum kontrol hapı kullan tüm artık yumurtalar temizlensin dedi. Dün hapa başladım. Cumartesi de histeropkopi olacam.. Hayırlısı bakalım...ne doğum kontrolu ? o nerden cıktı ?
Ben onu ekleyemiyorum ya :) geçen ay ekleyecektim dediğiniz yerden girdim yaptım değişiklikler kaydet dedim ama olmadı. Bir daha deneyeyim bakalım becerecek miyimHamile kızların altta bebek Gelişimini yapan bir takvim var o işte
bilmiyorum ki canım. hamilleikte kan sorunu yaşayanlara sormalıyız. pekmezden başka bir firim yokdemek ki yeerli gemiyor tekrar serumla takvıye ya da kan ilaçları gerekliCok sukur toparladim ama bi sorun var oda serumlara ragmen hala kan sayimi 9.7 yani dusuk nasi yukselticem ben bu kani ya doguma da az kaldi allah bilir ne zaman dogacagini dogumda sikinto oluyo ne yazikki kan dusuklugu napabikirim ben abla pekmez yiyorum hatta dogum kolaylassin diye hurma yiyorum ama su kan sayimini baska neyle yukseltebilirim biraz endiseliyim bu konuda
canim ciger de yiyebilirsen fayda eder. bi de kuru üzümde ye.Cok sukur toparladim ama bi sorun var oda serumlara ragmen hala kan sayimi 9.7 yani dusuk nasi yukselticem ben bu kani ya doguma da az kaldi allah bilir ne zaman dogacagini dogumda sikinto oluyo ne yazikki kan dusuklugu napabikirim ben abla pekmez yiyorum hatta dogum kolaylassin diye hurma yiyorum ama su kan sayimini baska neyle yukseltebilirim biraz endiseliyim bu konuda
Doktor kan ilacı vermedi mi canım? O ilaç yükseltir ama...Cok sukur toparladim ama bi sorun var oda serumlara ragmen hala kan sayimi 9.7 yani dusuk nasi yukselticem ben bu kani ya doguma da az kaldi allah bilir ne zaman dogacagini dogumda sikinto oluyo ne yazikki kan dusuklugu napabikirim ben abla pekmez yiyorum hatta dogum kolaylassin diye hurma yiyorum ama su kan sayimini baska neyle yukseltebilirim biraz endiseliyim bu konuda
cikartmamak gerekiyor sanirim cnm. cikartsan bule muska yaninda dursun bariKizlar ummu subyan muskasina vakif olanlariniz var mi?? Ben yaptirdim takiyorum da bir kac sorun olcaksadece dusa girerken cikar sonra hemen geri tak dediler de iliskiye girecegimizde de mi takili durcak
Ben geçen ay bu aydan daha çok belirti yaşamıştım :) yani bence belirti aramaya kalkarsak her şey belirti haline dönüyor. Bu ay son bir kaç gündür ishal gibiyim. Ve regl olacak gibi ağrılarım oldu kısa kısa hatta buraya da yazmıştım regl geliyor galiba diye. Bir de dün gece yatakta sağa sola dönerken gerindim ve karnıma bir ağrı saplandı. Aynı şey öksürürken de oldu. Bir de göğüslerim şiş ve ağrıyor ama bu benim için belirti değil çünkü her ay ağrıyor.belirtilerini yaz canım unutma
Canım senin dpo larını ve test sonuçlarını yazar mısın ?değerı ıkız kadar yuksekmı ki canım
Valla geçen ay benim regl ikinci yumurtaya göre geldiŞimdi diyelim çift yumurta ikizi. Aralarında 5 gün var döllenmede. Malum 5 gün anne karnı için uzun süre. Hangisinin gelişimine göre doğum başlıyor acabayani doğuma karar veren bebek mi süreç mi nasıl oluyor ki
sagol tatlım . darısı sizlere olsun inşallahCanım tebrik ederim saglıklı keyifli bi hamişlik donemi gecirirsin inş
Darısı hepimizin basına
Oo seninki benimkinin iki katıymış :))canım benım dpo13 de 627 ydi . benım de mi ikiz ihtimalim var o zaman
Ayyy çok minnoş maşallah
hiç farklı bir belirti yok degıl mı bende de oyleydi :)Ben geçen ay bu aydan daha çok belirti yaşamıştım :) yani bence belirti aramaya kalkarsak her şey belirti haline dönüyor. Bu ay son bir kaç gündür ishal gibiyim. Ve regl olacak gibi ağrılarım oldu kısa kısa hatta buraya da yazmıştım regl geliyor galiba diye. Bir de dün gece yatakta sağa sola dönerken gerindim ve karnıma bir ağrı saplandı. Aynı şey öksürürken de oldu. Bir de göğüslerim şiş ve ağrıyor ama bu benim için belirti değil çünkü her ay ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?