Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gördüm canım. darısı başınıza

tabii tabii okuyunca ağlayacaktım. hiç olmazsa kalp atışını duysun ondan sonra yapacağımı yapayım bari deseydin. hani bebeğimin ilk resmine maasallah demedin hala

telefondna girersee hiç cevap veremem. ayrıca ben telefondan bır şey yazamam. tamam sana mesajların nasıl kaybolduğunu göstereceğim. sonra ay sümbülümm yok ben seni niye üzmüşüm boşu boşuna dersin. oturur evde ağlarım ağlarım yetmez sana da fotoğrafınımı gönderirirm sonra içine dert olur

birazcık ağla çok ağlama ama sonra kendine biraz zaman ayır hatta kendini şımartacak bir şeyler yapmaya çalış. hem zaman senın zamanın bak bunu avantaja çevirebilirisn istersen. üzülme lütfen

Sen gerçekten mesajlarımı dikkatli okumuyorsun canım ya.alıntıladığın mesajıma iyi bak. Maşallah minnaka yazmışım.. Hormonlarına söyle henüz erken tavan yapması için göster bakalım nasıl kayboluyor bu mesajlar neden se bir tek benimkiler kayboluyor. Ayyy gece gece güldürdün yine beni sümbülüm ya...

sen öyle sanıyorsun. ben kızların yazdıklarının bazılarını ancak bırı alıntılaynca göruyorum.
sor bakalım kızlara arada cevap vermediğim oluyor mu ? ya da onlarada böyle oluyor mu ?

yaaa kızlar lütfen bir şey söyleyin ya gerçekten göremiyorum ama ... dikkatte ediyorum ama

tamam göstereceğim ne demek istediğimi

evet canım şimdi gördüm maşallah yazmışsın. bu defa da sana laf yetiştireceğim diye görmemişim

hadi bakalım hayırlısıyla gir çık yarına. dualarım seninle. inşallah bebegine vesile olacak.

Bu ay tutturamayacm sanirm atesim 38i hiç düşmüyor hastaligi atlatnca baslarm..

Bu ay tutturamayacm sanirm atesim 38i hiç düşmüyor hastaligi atlatnca baslarm..

Bunu bende biliyorum ablam ama dogum yaklastikca strese giriyorum benim anne olmam kolay olmadi ilk dusukte neler yasadim sonra bidaha sonra kistlerle felan ugrastim inan su 1 sene koskoca 1 sene bana inanilmaz iskenceydi hayatim da boyke seyleri bi arada bi yilda yasamadim yani inan 1 senedir uyku duzenim acayip bozuk yani 24 eylul 2015 de ilk dusugu yasadik ve odur budur uyku nedir bilmiyorum suan hala ayaktayim ordan pay bic ablam hamile kalmadan yani dogum yaomadan karnimda olusan catlaklar kocakarinin elinde yok o kadar oldu simdo sadece ust kisimlarda olustu catlak oda hamilelik catlagi neyse artik dr sikintisi yuzunden aciya dayaniksizlastim yani oyle canim yaniyo ki yeri gelodoginde ama millet ne cektigimi bilmeden muanatsin yok kiyimsizsin diyolar ama ne cektigimi ben biliyorum sabahlara kadar cayir cayir yandim kist yuzunden uyuyamadim yari ciolak yattim gene uyuyamadim devlete gittim iki ay sonra gek dediler ozele gittim de kurtuldum ama uykusizluk hala devam ediyo e uzaktan bakimca kansizlik sorunu hicbirsey ama bana gore tahammulumun sinirini zorlayan sey gibi geliyo bi seye daha daanacak gucum yokmus gibi hissediyorum yorgunum inanilmaz yorgunum bunyem ruhumda oyle o tarihten bugune kadar gercekten soluksuz uyudugumu yada azacik nefes aldigimi hatirlamiyorum ama yinede bunada sukur be ablam buna da sukur tek duam kendik icin olani diyorum saglicakla kzimi kucagima alip esimin kucagina vermek birde tum isteyen herkese anneligi tattirsin rabbim yatip kalkio buna dua ediyorum herkes yasasin anneligi ama bosuna demedim ben keske bende hamile kalsamda bunlari yasam demeyin diye cunku hayat oyle seyler cikariyoki insanin karsisina dedigine diecegine bin pisman ediyo insani abla moralim bozuk sanirim her hamilede olan bisi bu

Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

Inşallah sağlıkla doğuracaksın kendini üzme hiç canım... Rabbim yardımcın olsun gülüm.. Duamdasın...
Allah razi olsun ablam sende benim duamdasin inan sadece kendi derdime dusmedim herkesi dusunuyorum dua ediyorum sizden gelen o minicikte olsa guzel haberlerle yuzum guluyo ablam insaAllah ardi arkasi kesilmez hepinizden guzel haberler gelir allahim yardimcimiz olsun

Dur ben bunu bi arastirayim nasilsa tekrar gidicem ozele gidip sorayim bakik sigortalilara ne kadar ucret ogreneyim

Reactions: iiz
Ya kizlar akintilariniz sarıya mı donduuuuu???? Benimkiler sarı sarı geliyorrr.. hala bi panik hali var akinti gelince kalbim agzimda lavaboya koşuyorum. Travma Allahim icime bi huzuru ufurse hayırlarla..
Benimki de sarıya dönük yani sapsarı değil ama

Amin gülüm sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah ecrincim.. Yarın için duâ bekliyorum canim.. Histeroskopi olacam biliyorsun.. Inşallah güzel geçer.. Bu doktorla ilk defa operasyona girecem biraz stres var haliyle.. Öbür doktora alışmıştım. Inşallah buda onun gibi iyidir...

aslında ben ateş ölçmediğim günler kendimi daha rahat hissediyorum yaa stres mi yapıo bende siz böyle boşluk hissediyorum diince garip gelio :) özletme kendini gel arada

Annem yaşlı ve çok kansız kalmıştı, bunlarla dirilttik gülüm, inşallah sana da şifa olur. Bir de anneme doktor kansızlık için folik asit verdi, doktoruna sor bakalım ne diyecek.

LeYLa_21 ve iiz kızlar o sorun bende de var ama ben galiba anladım ne olduğunu: Eğer birine cevap yazarsam ama daha okumadığım mesajlar varsa sistem aradaki tüm yazılanları gizliyor. Sayfanın orta yerinde de sana diyor ki gizlenen (gösterilmeyen) mesajlar var, görmek ister misin? Eğer sen görmek için tıklamazsan onları sayfa saklıyor. Niye böyle yapıyor bilmiyorum.

Eğer böyle olsun istemiyorsanız, cevaplayacağınız yazı son sayfadan önce ise "çoklu alıntı" seçeneğini seçerek sayfaları okumaya ya da atlamaya devam edin. Çoklu alıntı yapınca son sayfaya gelince bunu yapmıyor.

Öpüldünüz

xpreiaZ canım yaa... yazını yeni okudum amannnn kız boş ver çok da şey yapmamak lazım, çok şey yapınca bu sıpalar kendilerini ne sanıyorsa naza çekiyorlar

Ben biliyorsundur belki 1 aşılama 4 negatif tüp 3 yarıda kesilen tedavi yaşayan biri olarak seni çokkkk iyi anlıyorum ki benim yaşım başım da öyle aman seneye olsun nolcak diyecek halde değil. neler deniyorum bir bilsen. Eğer bir gün bebeğim olursa burda anlatırım denediklerimi. Şimdi sonuç almayınca deneysel kalıyor her şey.

Hayırlısı be, boş verelim biz yine de çok da şey yapmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…