Hayırdır nereye
canim benim insallah mucizen yakinda seni bulur :) ilk aşılamasi tutan cok az insan duydum zaten malesef o yuzden kendini harap etme. histeroskopi de oldun. eger eşinle ovu dönemlerini denk getirebilirsen belki kendiliginden gelir bebek
Endişe etme tabi ama idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimalle.Benimki koyusarı gibi olmaya başladı kokusuz ama endişe etmeli miyim?
canım yazını okuyunca burnumun direği sızladı, nasıl bir özlem, nasıl bir sınav bilmiyorum ama rabbim kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.bu ay o kadar çabana rağmen herşey öyle olumsuz gitti ki olmayınca olmuyo işteŞu an çok karamsarım ben yaaa.... hiç olmayacakmış gibi hissettiğim anlardan birindeyim..Gün boyu odaya biri gircek diye dişlerimi sıktım durdum, işten geldim ağladım ağladım biraz rahatladım. tedaviyle negatif daha zor beeeo kadar herşey olumsuz gitti , o kadar şansın düşük olduğunu biliyordum ama yine de çok ümitliymişim gerçekten....
Bütün ilaçları toparladım çekmeceye attım, ovu takibini falan da bırakıyorum bir süre yine. Eşime de çatmamak için kendimi zor tutuyorum şu anda.. çok özledim seni falan yazmış, ben dedim sana git diye sanki , geleyim diye espri yapıyorum ona bile sınav tarihi şu bu diyorsun dememek için direndim. Şimdi de niye yazmıyorsun hiç , niye aramıyorsun deyip duruyor. Bal gibi biliyorsun neye kızgın olduğumu bir de soruyorsun! Ne yapsak yaa hemen tüpe başlayalım falan demiş. Dedim tıbben mümkün değil benim bunu tek başıma yapmam, elimde olsa ben gider hallederim de gel gör ki sperm lazım , elimizde 3 ay sperm olmayacak. Bu defa da lafı değiştiriyor... mitoz bölüncem sanki!!
Babam biliyordu bir dışardan onla konuşurken koptum zaten salya sümük.. üzme kendini bak biz de 6 yıl uğraştık diyor , dedim bişey kalmadı 6 yıla zaten son 1 sene , olmazsa sizi de geçiyorum...
zamanı var biliyorum ama , yorulduk beee
Ne eşimin yanına gidesim var ne işe gidesim var ne memlekete gidesim var, spora başlayacaktım kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum... güya hazırlamıştım kendimi olumsuza şu halime bak...
Not: lütfen bu ay için umut vadedici şeyler duymak istemiyorum , yazmayın. Bir seferde üzüleyim bitsin. Bir de adetle üzülmeyeyim. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama iyi gelmiyor bana boş yere ümitlenmek.. şu saatten sonra pozitif çıkması mümkün değil bunu hepimiz biliyoruz.
Iyi ki ısrar etmissin canim. En azindan keseyi gördün darisi pit pitlara inşallah.passionete canımcım yaaa, yoktu doktorum salladı bu doktor tekrar gıdecegım. bebek çok saglıklı dedı . kese de aha burda dedi. hadı yol ol dedıı basitce. daha bana kese görunmez sen gıt haftaya ge dedı . degerım 5.000 nın ustunde olmalı karındna bıle gorunmelı artık dıye ısrar ettım. alttan bakmak laızm istemezen bakmayayım diyor. bakmamak için epey ugraştı ama baktı ben ısrarcıyım. hem doktorum yoktu hem de onun sabıt hemşiresi . şansıma işte
Şu an çok karamsarım ben yaaa.... hiç olmayacakmış gibi hissettiğim anlardan birindeyim..Gün boyu odaya biri gircek diye dişlerimi sıktım durdum, işten geldim ağladım ağladım biraz rahatladım. tedaviyle negatif daha zor beeeo kadar herşey olumsuz gitti , o kadar şansın düşük olduğunu biliyordum ama yine de çok ümitliymişim gerçekten....
Bütün ilaçları toparladım çekmeceye attım, ovu takibini falan da bırakıyorum bir süre yine. Eşime de çatmamak için kendimi zor tutuyorum şu anda.. çok özledim seni falan yazmış, ben dedim sana git diye sanki , geleyim diye espri yapıyorum ona bile sınav tarihi şu bu diyorsun dememek için direndim. Şimdi de niye yazmıyorsun hiç , niye aramıyorsun deyip duruyor. Bal gibi biliyorsun neye kızgın olduğumu bir de soruyorsun! Ne yapsak yaa hemen tüpe başlayalım falan demiş. Dedim tıbben mümkün değil benim bunu tek başıma yapmam, elimde olsa ben gider hallederim de gel gör ki sperm lazım , elimizde 3 ay sperm olmayacak. Bu defa da lafı değiştiriyor... mitoz bölüncem sanki!!
Babam biliyordu bir dışardan onla konuşurken koptum zaten salya sümük.. üzme kendini bak biz de 6 yıl uğraştık diyor , dedim bişey kalmadı 6 yıla zaten son 1 sene , olmazsa sizi de geçiyorum...
zamanı var biliyorum ama , yorulduk beee
Ne eşimin yanına gidesim var ne işe gidesim var ne memlekete gidesim var, spora başlayacaktım kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum... güya hazırlamıştım kendimi olumsuza şu halime bak...
Not: lütfen bu ay için umut vadedici şeyler duymak istemiyorum , yazmayın. Bir seferde üzüleyim bitsin. Bir de adetle üzülmeyeyim. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama iyi gelmiyor bana boş yere ümitlenmek.. şu saatten sonra pozitif çıkması mümkün değil bunu hepimiz biliyoruz.
xpreiaZ canım yaa... yazını yeni okudum amannnn kız boş ver çok da şey yapmamak lazım, çok şey yapınca bu sıpalar kendilerini ne sanıyorsa naza çekiyorlar
Ben biliyorsundur belki 1 aşılama 4 negatif tüp 3 yarıda kesilen tedavi yaşayan biri olarak seni çokkkk iyi anlıyorum ki benim yaşım başım da öyle aman seneye olsun nolcak diyecek halde değil. neler deniyorum bir bilsen. Eğer bir gün bebeğim olursa burda anlatırım denediklerimi. Şimdi sonuç almayınca deneysel kalıyor her şey.
Hayırlısı be, boş verelim biz yine de çok da şey yapmayalım
:)) bende 3_4 gun once gormuyordum karisiklik oluyo bazen ustelik elcankimi engellemisim nereye bastiysam sonra gorebildim yazilanlari :)) oluyor yani :))sen öyle sanıyorsun. ben kızların yazdıklarının bazılarını ancak bırı alıntılaynca göruyorum.
sor bakalım kızlara arada cevap vermediğim oluyor mu ? ya da onlarada böyle oluyor mu ?
yaaa kızlar lütfen bir şey söyleyin ya gerçekten göremiyorum ama ... dikkatte ediyorum ama
tamam göstereceğim ne demek istediğimi
Ca im orda fiyatlar cok uygun ozeller oyle degil benim gittigim yer 3 paket yapmis en uygunu 2,5mus@Ecrin ensar bebek_elif elifcim sgk sı olanları doğum için özel hastanelerden anlaşmalı faydalanıp fark ödeyemıyorlar mı ?
ben sımdı gecen yıla bakıyorum internetten
bak özelle anlaşmalı sgk farkı ödüyorsun doğum için
Eki Görüntüle 1938732
Hayir kuzum hatta afedersin degisik parcacikli bile gelebiliyor sen vajinal hap kullaniyormusun ozaman salgilar dahada artiyorBenimki koyusarı gibi olmaya başladı kokusuz ama endişe etmeli miyim?
canim benim malesef erkekler sonradan idrak ediyor ama yinede bayan gibi algilayamiyorlar meseleyi. benim eşim 1bucuk sene bana hep kizdi doktora ne gerek var bu ilaclara ne gerek var vs diye. 1bucuk sene sonunda doktora ve ilaclara ses etmemeye başladı. 2 sene sonunda ilk kez doktor arastirdi bana doktor buldu. 2bucuk sene sonra ilk kez kendisi aktardan ilaclar aldi :))) simdi de ben diyorum akışına birakalim biraz o diyor ovu takibini birakma ovulasyonu bilmeden olmaz :))) adam benden 1 sene geriden geliyor yani :)Haklısın canım çok sallamamak lazım, aslında evlenmeden 2-3 sene kesinlikle çocuk istemiyorum diyordum. yeni evliyken benim tayinim çıkmadı birikmiş 2 aylık iznim vardı onları kullandım düğünden sonra ve tayin de çıkmayınca izinler bittiğinde istifa edecektim, eşim de acaip yoğundu o zaman ya nöbetteydi ya evde uyuyordu, tanımadığım bir şehirdeydim, çalışmadığım için arkadaş da edinemedim. evde otur otur patladım, dedim boş oturcağıma çocuk olsun hazır istifa da edicem kendim bakarım bakıcı vs gerek kalmaz.. o zaman işte ilk hamile kaldığımda içten içe pişman bile olmuştum daha çok erkendi, eşimi doğru düzgün tanımıyordum bu kadar acele etmese miydik, yapabilecek miyim falan diye. derken biz başka ortak bir şehre tayin olduk eşimle, geldiğimizde düşük yaptım(her taşınmada ve iş değişikliğimde hamile kalıp düşük yaptım hatta)
inanır mısın daha 10 günlük evliyken o kadar çocuk istemiyordum ki spiral taktırmaya gittim, çocuğum olmadığı için takılmadı. hani belki o zaman takılsa ben şimdiye kadar belki çıkartmazdım bile. ama nasıl ki düşük oldu, beni telaş aldı. peşpeşe peşpeşe 3 düşük sonra da hamile kalamama... artık çocuk olsa nasıl olur olur diye bile düşünmüyorum , yapabilir miyim, kim bakacak falan bunları hiç düşünmeden sadece "artık olsun" ister oldum. yaşım da ilerliyor tabi.
ama hep tek başıma uğraştım bunu farkettim dün. benim önceliğim bir an önce sorunu bulalım çözelim iken eşimin önceliği hep ticaret, kariyer, maddiyat dolu şeyler oldu.. şimdi düşünüyorum yok yere ben kendimi bu kadar hırpaladım. ben çocuğum olmazsa yaşayamam insanı değilim ki... artık topu eşime atıyorum, tamamen. ne dırdır yapıcam ne hastane hastane koşturcam ne de araştırcam hangi ilaç kür ot kök neye iyi geliyor diye. her konuda bu böyle oldu , ben ne zaman sorumluluk alsam eşim yatışa geçti, ben bırakınca o sahiplendi.
inşallah 3 ay sonra büyük şehire gidicez nihayet. yapmayı hayal ettiğim ve burda imkan bulamadığım bir sürü şey vardı. birer birer bunlardan başlayacağım yapmaya. eşim öyle arkadaş toplantılarını vs sevmez, o sevmedikçe ben de uzak kaldım, gittğim yerde eşimin neyi sevdiğine değil kendimin neyi sevdiğime önem vericem.. benim yaşım ilerledi onunki yerinde saymıyor. problemimiz net olmasa da ikimizde de dönem dönem sorunlar çıkıyor. ben 4 senedir yeterince uğraştım, emek verdim, koşturdum. artık sıramı savdım.. zaten çabalamam da bir işe yaramadı. ben artık pes ediyorum , kendisi istiyorsa gitsin araştırsın bulsun gelsin şimdiye kadar o nasıl ben ne desem çocuk konusunda he deyip başından attıysa işi bundan sonra ben rahat olucam.. gerçi yine de onun hedeflerinin biteceğini , çocuk konusunun önceliği olacağına inanmıyorum
ayyyy bir dokun bin ah işit olduinşallah en kısa sürede sizlerden güzel haberler alırım
Kızlar hepinize bir soru sorcam aylardır dikkatimi çeken bişey var sizde de oluyor mu LUTFEN cevap verirmisiniz
Böyle ovudan sonra uykudan sıçramalar özellikle karın bolgeme birisi tepiyomus gibi bir his sonra uyanma felan gibi birşeyler oluyor bende sizde de oluyor mu böyle bişey dikkatini çeken varmı
Aman aman canım hiç gelmesin insallahBen ilk defa duydum canim hic basima gelmedi.
yok cnm ben hic öyle bisey yasamadim. uykum ağırdır zaten kafami yastiga koydum mu sabaha kadar deliksiz uyurum geneldeKızlar hepinize bir soru sorcam aylardır dikkatimi çeken bişey var sizde de oluyor mu LUTFEN cevap verirmisiniz
Böyle ovudan sonra uykudan sıçramalar özellikle karın bolgeme birisi tepiyomus gibi bir his sonra uyanma felan gibi birşeyler oluyor bende sizde de oluyor mu böyle bişey dikkatini çeken varmı
Maşallah canım ne güzel olmasın da insallahyok cnm ben hic öyle bisey yasamadim. uykum ağırdır zaten kafami yastiga koydum mu sabaha kadar deliksiz uyurum genelde
Canim ben de dediğin gibi bir durum yok ama eşimde oldukça fazla. Ne gorurse görsün ruya iyi yada kötü farketmez hep ziplar yatakta. Uykumuz hafif olunca hemen kalkariz ikimizde bazen uyanmayinca ben uyandiriyorum anlatiyor cok basit rüyalar. Her gece dua okur yatar hatta ikimizde dualarin oldugu çevsen de var ama ona engel olamadik.Kızlar hepinize bir soru sorcam aylardır dikkatimi çeken bişey var sizde de oluyor mu LUTFEN cevap verirmisiniz
valla ben okdr uykucuyum ki at tepse uyanmamKızlar hepinize bir soru sorcam aylardır dikkatimi çeken bişey var sizde de oluyor mu LUTFEN cevap verirmisiniz
progesteronun jel halide mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?