- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
denizege34 gittim canım gördüm keseyı bebek cok saglıklıymıs. ne hadtasını ögrenebildim ne de rahım kalınlıgı falan . kendı doktorum yoktu. o yuzden tekrar gıdecegım.
merakla bekliyoruz canım. bugün yazabilir misin bilmiyorum amaAmin gülüm sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah ecrincim.. Yarın için duâ bekliyorum canim.. Histeroskopi olacam biliyorsun.. Inşallah güzel geçer.. Bu doktorla ilk defa operasyona girecem biraz stres var haliyle.. Öbür doktora alışmıştım. Inşallah buda onun gibi iyidir...
:)) bende 3_4 gun once gormuyordum karisiklik oluyo bazen ustelik elcankimi engellemisim nereye bastiysam sonra gorebildim yazilanlari :)) oluyor yani :))
1 sene geriden geliyor demene kahkaha attım çok yaşa emi. odun kafalılar diye boşuna mı diyorum :) anca anlıyorlar yavaş yavaş.canim benim malesef erkekler sonradan idrak ediyor ama yinede bayan gibi algilayamiyorlar meseleyi. benim eşim 1bucuk sene bana hep kizdi doktora ne gerek var bu ilaclara ne gerek var vs diye. 1bucuk sene sonunda doktora ve ilaclara ses etmemeye başladı. 2 sene sonunda ilk kez doktor arastirdi bana doktor buldu. 2bucuk sene sonra ilk kez kendisi aktardan ilaclar aldi :))) simdi de ben diyorum akışına birakalim biraz o diyor ovu takibini birakma ovulasyonu bilmeden olmaz :))) adam benden 1 sene geriden geliyor yani :)
senin esinde durumu idrak etmeye baslamis ama sana kötü haber sen ne kadat böyle desende esinin sundugu fikirler sana mantikli gelmedigi icin büyük ihtimal yine sen doktor arastiricaksin.
bayanlar olarak daha duygusal oldugumuzdan mi ya da dogustan gelen annelik icgudulerimiz oldugundan mi bilmem bu bebek isleri malesef bizim merkezimizde dönüyor.
suan progesteron etkisindesin o yuzden bu unutsuzluk mutsuzluk. adetin olsun bitsin östrojenin tekrar yukselsin yine daha umut dolu mutlu olacakasin
ayrica ben bu cocuksuz gecen zaman dilimlerini tatil gibi görüyorum. sen de öyle gör cocuk yokken yapabilecegin ne varsa doya doya hatta bikana kadar yap. ben yabanci dizi listesi, okumam gereken kitaplar listesi ve gitmek istedigim yerler listesi yaptim cocuk olana kadar listemi bitirmeyi hedefliyorumabimler cocukla avm ye bile gidemez oldular yegenimin aglama krizi tuttumu ortaligi birbirine katiyor
Ben ilk defa duydum canim hic basima gelmedi.
jeli içine mi sıkıyorsun !evet crinone jel de progesteron hormonu içeriyor.
Yok ama 4 tane ilac kullaniyorum ondan da olabilir mi? Progestandan kaynaklanabilir mi.. bende bas donmesi de yapiyor yarim saat bi saat kadar.. prospektüsleri okumadim da muhtemelen ondan dolayı basim dönüyor.bu akinti da haplardan sonra çoğaldı.. enfeksiyon desem kokmuyor.. vallaa hep korkuyla gidiyorum wc.. bakiyorum sari sari, koyu sari.. 21 ocakta kalbini duysam rahatlarim herhaldeHayir kuzum hatta afedersin degisik parcacikli bile gelebiliyor sen vajinal hap kullaniyormusun ozaman salgilar dahada artiyor
ben ovulasyon derdindeyken o dolar derdinde. ben ates grafigimi gosteriyorum o dolar grafigini gosteriyordu1 sene geriden geliyor demene kahkaha attım çok yaşa emi. odun kafalılar diye boşuna mı diyorum :) anca anlıyorlar yavaş yavaş.
hamilelerden cok duyuyorum cnm sari akinti oldugunu normal olabilir. ama kontrole gidince doktoruna söyle belki tedbiren bi bakar idrar testi filan ister belki. progestan baş dönmesi yapiyor malesef zaten hamile olunca da baş dönmesi olabilir. aman dikkatli ol cnm sakin sandalyeye filan cikma cam filan silmeYok ama 4 tane ilac kullaniyorum ondan da olabilir mi? Progestandan kaynaklanabilir mi.. bende bas donmesi de yapiyor yarim saat bi saat kadar.. prospektüsleri okumadim da muhtemelen ondan dolayı basim dönüyor.bu akinti da haplardan sonra çoğaldı.. enfeksiyon desem kokmuyor.. vallaa hep korkuyla gidiyorum wc.. bakiyorum sari sari, koyu sari.. 21 ocakta kalbini duysam rahatlarim herhalde
Cok su icerim ondan sasiriyorum yaa.. valla panikliyorum kotu bi tecrube basimdan gecince
Yok valla dersimi aldim hicbir sey yapmiyorum.. akintilar bi tedirgin ediyor.. panik oluyorum bakarkenhamilelerden cok duyuyorum cnm sari akinti oldugunu normal olabilir. ama kontrole gidince doktoruna söyle belki tedbiren bi bakar idrar testi filan ister belki. progestan baş dönmesi yapiyor malesef zaten hamile olunca da baş dönmesi olabilir. aman dikkatli ol cnm sakin sandalyeye filan cikma cam filan silme
progesteron baş dönmesi ve mide bulantısı yaptığı için zaten doktorlar alttan alın diyorlar canımYok ama 4 tane ilac kullaniyorum ondan da olabilir mi? Progestandan kaynaklanabilir mi.. bende bas donmesi de yapiyor yarim saat bi saat kadar.. prospektüsleri okumadim da muhtemelen ondan dolayı basim dönüyor.bu akinti da haplardan sonra çoğaldı.. enfeksiyon desem kokmuyor.. vallaa hep korkuyla gidiyorum wc.. bakiyorum sari sari, koyu sari.. 21 ocakta kalbini duysam rahatlarim herhalde
o zaman biraz erken bi git istersen doktora. icin rahat etsin diye söylüyorum.Yok valla dersimi aldim hicbir sey yapmiyorum.. akintilar bi tedirgin ediyor.. panik oluyorum bakarkeninsAllah saglikli buyuyodur fasulye... test falan da yaptiramam ki 21 ocak randevu aldim 22 ocak uçuyorum hollandaya
Haklısın canım çok sallamamak lazım, aslında evlenmeden 2-3 sene kesinlikle çocuk istemiyorum diyordum. yeni evliyken benim tayinim çıkmadı birikmiş 2 aylık iznim vardı onları kullandım düğünden sonra ve tayin de çıkmayınca izinler bittiğinde istifa edecektim, eşim de acaip yoğundu o zaman ya nöbetteydi ya evde uyuyordu, tanımadığım bir şehirdeydim, çalışmadığım için arkadaş da edinemedim. evde otur otur patladım, dedim boş oturcağıma çocuk olsun hazır istifa da edicem kendim bakarım bakıcı vs gerek kalmaz.. o zaman işte ilk hamile kaldığımda içten içe pişman bile olmuştum daha çok erkendi, eşimi doğru düzgün tanımıyordum bu kadar acele etmese miydik, yapabilecek miyim falan diye. derken biz başka ortak bir şehre tayin olduk eşimle, geldiğimizde düşük yaptım(her taşınmada ve iş değişikliğimde hamile kalıp düşük yaptım hatta)
inanır mısın daha 10 günlük evliyken o kadar çocuk istemiyordum ki spiral taktırmaya gittim, çocuğum olmadığı için takılmadı. hani belki o zaman takılsa ben şimdiye kadar belki çıkartmazdım bile. ama nasıl ki düşük oldu, beni telaş aldı. peşpeşe peşpeşe 3 düşük sonra da hamile kalamama... artık çocuk olsa nasıl olur olur diye bile düşünmüyorum , yapabilir miyim, kim bakacak falan bunları hiç düşünmeden sadece "artık olsun" ister oldum. yaşım da ilerliyor tabi.
ama hep tek başıma uğraştım bunu farkettim dün. benim önceliğim bir an önce sorunu bulalım çözelim iken eşimin önceliği hep ticaret, kariyer, maddiyat dolu şeyler oldu.. şimdi düşünüyorum yok yere ben kendimi bu kadar hırpaladım. ben çocuğum olmazsa yaşayamam insanı değilim ki... artık topu eşime atıyorum, tamamen. ne dırdır yapıcam ne hastane hastane koşturcam ne de araştırcam hangi ilaç kür ot kök neye iyi geliyor diye. her konuda bu böyle oldu , ben ne zaman sorumluluk alsam eşim yatışa geçti, ben bırakınca o sahiplendi.
inşallah 3 ay sonra büyük şehire gidicez nihayet. yapmayı hayal ettiğim ve burda imkan bulamadığım bir sürü şey vardı. birer birer bunlardan başlayacağım yapmaya. eşim öyle arkadaş toplantılarını vs sevmez, o sevmedikçe ben de uzak kaldım, gittğim yerde eşimin neyi sevdiğine değil kendimin neyi sevdiğime önem vericem.. benim yaşım ilerledi onunki yerinde saymıyor. problemimiz net olmasa da ikimizde de dönem dönem sorunlar çıkıyor. ben 4 senedir yeterince uğraştım, emek verdim, koşturdum. artık sıramı savdım.. zaten çabalamam da bir işe yaramadı. ben artık pes ediyorum , kendisi istiyorsa gitsin araştırsın bulsun gelsin şimdiye kadar o nasıl ben ne desem çocuk konusunda he deyip başından attıysa işi bundan sonra ben rahat olucam.. gerçi yine de onun hedeflerinin biteceğini , çocuk konusunun önceliği olacağına inanmıyorum
ayyyy bir dokun bin ah işit olduinşallah en kısa sürede sizlerden güzel haberler alırım
Kızlar hepinize bir soru sorcam aylardır dikkatimi çeken bişey var sizde de oluyor mu LUTFEN cevap verirmisiniz
Böyle ovudan sonra uykudan sıçramalar özellikle karın bolgeme birisi tepiyomus gibi bir his sonra uyanma felan gibi birşeyler oluyor bende sizde de oluyor mu böyle bişey dikkatini çeken varmı
Yağda eridiği için yemeklerle beraber yada yemekten hemen sonra alıyorum ben de.sitede reklam olarak imom çıkıo :) brnde başladım hergün bi tane kahvaltıdan sonra içiyorum doğru mudurVeson
Cnm o yarın hist olacak diye hatırlıyorumleyla dan haber yok değil mi kızlar ?
Merha bu ateş ölçme yöntemine bende başladım sabah 7:30 damı bakmalıyım yoksa 11 de kalkıyorum ozamnmı bu ateş ölçmenin belirli bir saati varmı neolur bana yardımcı olurmusunuz@Cemre Yaman cnm bak bu senin fahrenait cinsi tablon burdan karşılaştırma yapabilirsin ilk sayfadaki linklere tıklayınca view in fahrenaite butonuna bas tablolar fahrenaite a dönüşürEki Görüntüle 1938171
Belli bir saati yok sabah üç saatlik uyku ile yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçülmeli ilk Sayfayda Detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederimMerha bu ateş ölçme yöntemine bende başladım sabah 7:30 damı bakmalıyım yoksa 11 de kalkıyorum ozamnmı bu ateş ölçmenin belirli bir saati varmı neolur bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?