Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
denizege34 gittim canım gördüm keseyı bebek cok saglıklıymıs. ne hadtasını ögrenebildim ne de rahım kalınlıgı falan . kendı doktorum yoktu. o yuzden tekrar gıdecegım.

gözünaydın cnm darısı kalp atışlarına olsun inşallah. rahim kalınlığına bakmıyorlar artık, biraz bekle kalp atışları için gidersin hem bebişi de görürsün bu sefer

kızlar üst batın ultrasonu çekildi çok şükür tekrar taş yok ama bu defa da şöyle yazıyor
Karaciğer uzun ekseni 159 mm ölçüldü, parankim ekojenitesi grade 1 hepatosteatoz ile uyumlu diffüz homojen artmıştır.
yani karaciğer yağlanması mı varmış demek oluyo sanırım

LEYLA haberini
merakla bekliyoruz canım. bugün yazabilir misin bilmiyorum ama
çok kolay geçsin inşallah dua ediyorum sana . sen bunu da atlatırsın canım

:)) bende 3_4 gun once gormuyordum karisiklik oluyo bazen ustelik elcankimi engellemisim nereye bastiysam sonra gorebildim yazilanlari :)) oluyor yani :))
1 sene geriden geliyor demene kahkaha attım çok yaşa emi. odun kafalılar diye boşuna mı diyorum :) anca anlıyorlar yavaş yavaş.

Hayir kuzum hatta afedersin degisik parcacikli bile gelebiliyor sen vajinal hap kullaniyormusun ozaman salgilar dahada artiyor
Yok ama 4 tane ilac kullaniyorum ondan da olabilir mi? Progestandan kaynaklanabilir mi.. bende bas donmesi de yapiyor yarim saat bi saat kadar.. prospektüsleri okumadim da muhtemelen ondan dolayı basim dönüyor.bu akinti da haplardan sonra çoğaldı.. enfeksiyon desem kokmuyor.. vallaa hep korkuyla gidiyorum wc.. bakiyorum sari sari, koyu sari.. 21 ocakta kalbini duysam rahatlarim herhalde

hamilelerden cok duyuyorum cnm sari akinti oldugunu normal olabilir. ama kontrole gidince doktoruna söyle belki tedbiren bi bakar idrar testi filan ister belki. progestan baş dönmesi yapiyor malesef zaten hamile olunca da baş dönmesi olabilir. aman dikkatli ol cnm sakin sandalyeye filan cikma cam filan silme

Yok valla dersimi aldim hicbir sey yapmiyorum.. akintilar bi tedirgin ediyor.. panik oluyorum bakarken insAllah saglikli buyuyodur fasulye... test falan da yaptiramam ki 21 ocak randevu aldim 22 ocak uçuyorum hollandaya

progesteron baş dönmesi ve mide bulantısı yaptığı için zaten doktorlar alttan alın diyorlar canım

Yok valla dersimi aldim hicbir sey yapmiyorum.. akintilar bi tedirgin ediyor.. panik oluyorum bakarken insAllah saglikli buyuyodur fasulye... test falan da yaptiramam ki 21 ocak randevu aldim 22 ocak uçuyorum hollandaya
o zaman biraz erken bi git istersen doktora. icin rahat etsin diye söylüyorum.

Enn güzelini düşünmüşsün, biraz da eşler şeyyapsınlar bi zahmet biz de naza çekelim

Bende olmuyor cnm. Kötü rüya görürüm ama ovu ile alakalı dönemlerde değil, gelişigüzel.

@Cemre Yaman cnm bak bu senin fahrenait cinsi tablon burdan karşılaştırma yapabilirsin ilk sayfadaki linklere tıklayınca view in fahrenaite butonuna bas tablolar fahrenaite a dönüşürEki Görüntüle 1938171
Merha bu ateş ölçme yöntemine bende başladım sabah 7:30 damı bakmalıyım yoksa 11 de kalkıyorum ozamnmı bu ateş ölçmenin belirli bir saati varmı neolur bana yardımcı olurmusunuz

elmol cnm geçmiş olsun sen de Karaciğer böbrek mide troid derken sıkıntılardan kurtulamadın Dr GÖRDÜ mü ? Büyüme yada Dediğin gibi yağlanma falan olmuş gibi geldi bana da

Merha bu ateş ölçme yöntemine bende başladım sabah 7:30 damı bakmalıyım yoksa 11 de kalkıyorum ozamnmı bu ateş ölçmenin belirli bir saati varmı neolur bana yardımcı olurmusunuz
Belli bir saati yok sabah üç saatlik uyku ile yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçülmeli ilk Sayfayda Detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…