Cnm o yarın hist olacak diye hatırlıyorum
Cnm o yarın hist olacak diye hatırlıyorum
Bende olmuyor ama ağrı hissediyorum çoğu zaman böyle hafif bir ağrı.Kızlar hepinize bir soru sorcam aylardır dikkatimi çeken bişey var sizde de oluyor mu LUTFEN cevap verirmisiniz
Böyle ovudan sonra uykudan sıçramalar özellikle karın bolgeme birisi tepiyomus gibi bir his sonra uyanma felan gibi birşeyler oluyor bende sizde de oluyor mu böyle bişey dikkatini çeken varmı
Evet canim progesteron yapar sen endise etme tatlim benim insallah Allahin izniyle guzel guzel buyuyecek bebisin gunluk petle idare ediyorum ben..insallah canim benim pitpitlarida duyacaksin..birde su yolculul meselesini dr danis 12.haftadan once onermiyorlar diye biliyorumYok ama 4 tane ilac kullaniyorum ondan da olabilir mi? Progestandan kaynaklanabilir mi.. bende bas donmesi de yapiyor yarim saat bi saat kadar.. prospektüsleri okumadim da muhtemelen ondan dolayı basim dönüyor.bu akinti da haplardan sonra çoğaldı.. enfeksiyon desem kokmuyor.. vallaa hep korkuyla gidiyorum wc.. bakiyorum sari sari, koyu sari.. 21 ocakta kalbini duysam rahatlarim herhalde
Işte ben de onu diyorum bugün değil yarın hist olacakever canım bugun hist olacaktı. tedirgindi. kendi doktoru girmeyecekmiş farklı doktor girecek diyordu.
Canim leylosun hist.cumartesi diye hatirliyorum ben misafirleri olcakti bugun sankileyla dan haber yok değil mi kızlar ?
Amin gülüm...Allah razı olsun sümbülcüm..inşallah çabucak olup biter..zaten anestezili olacak ama inşallah sonrasında ağrı sızı olmaz...biraz korkuyorum sanki...kızlar bir sıkıntı olmuyor dediler ama haliyle insan stres oluyor canım ya...yarın öğleden önce gidecem bakalım hastaneye...inşallah bebeğime vesile olur canım..güzel dileklerin ve duaların içinde sağolasın kuzum...sende bebişinde iyisinizdir inşallah...LEYLA haberini
merakla bekliyoruz canım. bugün yazabilir misin bilmiyorum ama
çok kolay geçsin inşallah dua ediyorum sana . sen bunu da atlatırsın canım
ah canım benim..yana döne beni sormuşsun..işim yoğundu demin girdim siteye..yarın olacağım kuzum histi..yarın dua bekliyorum sizlerden kuzum...leyla dan haber yok değil mi kızlar ?
evet yarın canım..sümbülüm yanlış anlamış sanırım...Cnm o yarın hist olacak diye hatırlıyorum
evet bu sefer yeni doktor girecek..inşallah iyidir oda..tedirginim biraz...yarın olacam canım hist..ilgine teşekkür ederim sümbülcümmmmmmm....muckkkkkkkkkkkkkk...ever canım bugun hist olacaktı. tedirgindi. kendi doktoru girmeyecekmiş farklı doktor girecek diyordu.
evet canım aynen doğru...yarın dua bekliyorum kızlar...Canim leylosun hist.cumartesi diye hatirliyorum ben misafirleri olcakti bugun sanki
Evet canim progesteron yapar sen endise etme tatlim benim insallah Allahin izniyle guzel guzel buyuyecek bebisin gunluk petle idare ediyorum ben..insallah canim benim pitpitlarida duyacaksin..birde su yolculul meselesini dr danis 12.haftadan once onermiyorlar diye biliyorum
tuğbişim histten sonra kanama oluyormu kuzum?ped alayımmı yanıma?Belli bir saati yok sabah üç saatlik uyku ile yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçülmeli ilk Sayfayda Detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederim
Sağol canım ya daha göstermedim ikili sonuclariyla birlikte gostericem ay gerçekten herşeyde bi sorun çıkıyor Allah yardım etsin boslugum ağrıyordu ama sürekli ben tekrar taştan şüphelendim başka şey çıktı başıma hamilelikte de hiç iyi bahsedilmiyorelmol cnm geçmiş olsun sen de Karaciğer böbrek mide troid derken sıkıntılardan kurtulamadın Dr GÖRDÜ mü ? Büyüme yada Dediğin gibi yağlanma falan olmuş gibi geldi bana da
ben bugun diye bekliyorum. dua edıyorum canım.ah canım benim..yana döne beni sormuşsun..işim yoğundu demin girdim siteye..yarın olacağım kuzum histi..yarın dua bekliyorum sizlerden kuzum...
evet yarın canım..sümbülüm yanlış anlamış sanırım...
evet bu sefer yeni doktor girecek..inşallah iyidir oda..tedirginim biraz...yarın olacam canım hist..ilgine teşekkür ederim sümbülcümmmmmmm....muckkkkkkkkkkkkkk...
Bi Cevşen de ben edineyim o zaman saol canım iyibki soyledinCanim ben de dediğin gibi bir durum yok ama eşimde oldukça fazla. Ne gorurse görsün ruya iyi yada kötü farketmez hep ziplar yatakta. Uykumuz hafif olunca hemen kalkariz ikimizde bazen uyanmayinca ben uyandiriyorum anlatiyor cok basit rüyalar. Her gece dua okur yatar hatta ikimizde dualarin oldugu çevsen de var ama ona engel olamadik.
Ay ne güzel maşallah hasret kaldım deliksiz uykulara inşallah geçer artikvalla ben okdr uykucuyum ki at tepse uyanmamondan sıçrıyosam da eşim uyanıodur ben uyanmıyorum ona danışmak lazım
Anladım canım yok ovu ile değilde zaman olarak dedim adette diil yumdan önce diil sadece yumdan adete kadar olan sürede oluyor bu sikintiEnn güzelini düşünmüşsün, biraz da eşler şeyyapsınlar bi zahmetbiz de naza çekelim
Bende olmuyor cnm. Kötü rüya görürüm ama ovu ile alakalı dönemlerde değil, gelişigüzel.
İnşallah da olmaz canimBende olmuyor ama ağrı hissediyorum çoğu zaman böyle hafif bir ağrı.
Evet canim progesteron yapar sen endise etme tatlim benim insallah Allahin izniyle guzel guzel buyuyecek bebisin gunluk petle idare ediyorum ben..insallah canim benim pitpitlarida duyacaksin..birde su yolculul meselesini dr danis 12.haftadan once onermiyorlar diye biliyorum
Sağol canım..Allah razı olsun...inşallah bebeğime vesile olur..ben bugun diye bekliyorum. dua edıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?