- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Bende ovulasyon testi almam lazım onlar cok rahatlatıyordu beni stres olmama gerek kalmıyordu gerci ben bebek çalışmasına başlayacak olmanın mutluluğu ile zaten stresi falan unuttum:) ben tekrar bi ürolojiye gitsem mi idrarda yine koku başladı bol suya yine başladım antibiyotik verir bir ay daha bebek işi geri gider diye doktora gitmek istemiyorumBuralar sessiz kalmış. ... Ben de işteyim. Benim ateş de bir alembakalım bugünkü test nasıl çıkacak. ... 14.30da sıvı alımını kestim 18 gibi testi yaparım.
@Ecrin ensar bebek_elif canım Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Inşallah tez zamanda sağlıkla gelir bebiş
zafrina89 geçmiş olsun cnm inşallah Dr bulur ve tedavi eder.
Bende ovulasyon testi almam lazım onlar cok rahatlatıyordu beni stres olmama gerek kalmıyordu gerci ben bebek çalışmasına başlayacak olmanın mutluluğu ile zaten stresi falan unuttum:) ben tekrar bi ürolojiye gitsem mi idrarda yine koku başladı bol suya yine başladım antibiyotik verir bir ay daha bebek işi geri gider diye doktora gitmek istemiyorumbiz gelirken uçaklarda özellikle istanbulda ayaklarım üşüdü galiba ordan yine idrar yolu etkilendi hemen
canim ben suyu tamamen kesmiyorum ama sivi alimini azaltiyorum. pozitifi yakaliyorum ama cok koyu pik hic yakalayamadim sivi aldigim icin heraldeBuralar sessiz kalmış. ... Ben de işteyim. Benim ateş de bir alembakalım bugünkü test nasıl çıkacak. ... 14.30da sıvı alımını kestim 18 gibi testi yaparım.
@Ecrin ensar bebek_elif canım Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Inşallah tez zamanda sağlıkla gelir bebiş
Canim hemen git idrar yollarına ovulasyona kadar varsa sorun tedavi olup biter. Vallahi ben de ilk kez kullanıyorum. Aslında rahat bence de. Benim eskisi gibi net değil ovu zamanı. FF bana kaçtır iki defa çizti çekiyor. Ben de ovu testi kullanmaya karar verdim. Mesela şu an ben de eğer testi doğru yapiyorsam (tam da bilemiyirum)rahatum.Bende ovulasyon testi almam lazım onlar cok rahatlatıyordu beni stres olmama gerek kalmıyordu gerci ben bebek çalışmasına başlayacak olmanın mutluluğu ile zaten stresi falan unuttum:) ben tekrar bi ürolojiye gitsem mi idrarda yine koku başladı bol suya yine başladım antibiyotik verir bir ay daha bebek işi geri gider diye doktora gitmek istemiyorumbiz gelirken uçaklarda özellikle istanbulda ayaklarım üşüdü galiba ordan yine idrar yolu etkilendi hemen
Ben de ilk defa kullanıyorum ovu testini. Daha önce bilinçsiz yaptım hiç pik yakalayamadım ama hatalı idi onlar. Şimdi kurallara uymaya çalışıyorum. Bu yüzden hiç sıvı almayaçağım. Dün sıvı almayi bıraktığım saatte wc ye gitmedim. Sıvı aldığım saatteki idrarı iki üç saat tuttum aslında. Mesela bu da yanlış gibi geldi. Ben de şimdi sıvı kesim saatinde son kez wcye gittim. Belki bu sefer ölçüm daha gerçekçi olur. Bunyemi tanımıyorum bu yüzden deniyorumcanim ben suyu tamamen kesmiyorum ama sivi alimini azaltiyorum. pozitifi yakaliyorum ama cok koyu pik hic yakalayamadim sivi aldigim icin heralde
Canım ben testlerimi sabah ilk idrarı yapıp kahvaltıda 1 kupa cay içip daha sıvı içmedem saat 14 yada 14:30 gibi yapıyordum cokta takılma sadece hergun aldıgın sıvı miktarı aynı olsun yeterli bence ben hep öyle yaptımCanim hemen git idrar yollarına ovulasyona kadar varsa sorun tedavi olup biter. Vallahi ben de ilk kez kullanıyorum. Aslında rahat bence de. Benim eskisi gibi net değil ovu zamanı. FF bana kaçtır iki defa çizti çekiyor. Ben de ovu testi kullanmaya karar verdim. Mesela şu an ben de eğer testi doğru yapiyorsam (tam da bilemiyirum)rahatum.
Ben de ilk defa kullanıyorum ovu testini. Daha önce bilinçsiz yaptım hiç pik yakalayamadım ama hatalı idi onlar. Şimdi kurallara uymaya çalışıyorum. Bu yüzden hiç sıvı almayaçağım. Dün sıvı almayi bıraktığım saatte wc ye gitmedim. Sıvı aldığım saatteki idrarı iki üç saat tuttum aslında. Mesela bu da yanlış gibi geldi. Ben de şimdi sıvı kesim saatinde son kez wcye gittim. Belki bu sefer ölçüm daha gerçekçi olur. Bunyemi tanımıyorum bu yüzden deniyorum
Monurol tek şase toz son gebelikte ben hamile olmadığıma çok emindim ya meger hamileymişim ve yine idrarda aynı sorunu yasıyordum kullandım ondan 1 tane sonra hamile oldugumu ogrenınce soyledim doktora sorun olmaz dedi veriyoruz hamilelere onu.hazır yanma falan baslamadı bari birtane ondan kullanayım iyi ki hatırlattın canımCanım illa antibiyotik kullanmana gerek yok ki.
Hamilelikte de idrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir ilaç var.
Tek kullanımlık toz. Ondan isteyebilirsin.
Benim surekli tekrarlıyor bu idrar yolları o yuzden bol suyla tedavi etmeyi ögrendim ben ayaklarımı iyi korumam lazım hep ordan başlıyor benim bide malum şu klozet kullanımı orda hep o vardı hiç sevmiyorum çok sağlıksız geliyo banaCanim hemen git idrar yollarına ovulasyona kadar varsa sorun tedavi olup biter. Vallahi ben de ilk kez kullanıyorum. Aslında rahat bence de. Benim eskisi gibi net değil ovu zamanı. FF bana kaçtır iki defa çizti çekiyor. Ben de ovu testi kullanmaya karar verdim. Mesela şu an ben de eğer testi doğru yapiyorsam (tam da bilemiyirum)rahatum.
Ben de ilk defa kullanıyorum ovu testini. Daha önce bilinçsiz yaptım hiç pik yakalayamadım ama hatalı idi onlar. Şimdi kurallara uymaya çalışıyorum. Bu yüzden hiç sıvı almayaçağım. Dün sıvı almayi bıraktığım saatte wc ye gitmedim. Sıvı aldığım saatteki idrarı iki üç saat tuttum aslında. Mesela bu da yanlış gibi geldi. Ben de şimdi sıvı kesim saatinde son kez wcye gittim. Belki bu sefer ölçüm daha gerçekçi olur. Bunyemi tanımıyorum bu yüzden deniyorum
evet evet çektirmek istiyorum ama doktoruma çektirmicem şişli echomar var niyetimde önümdeki adette bnm doktorda çekiyomuş ama istemiyprum orayızafrina89 canim gecmis olsun insallah kolaylikla kurtulursun su kanamadan..ben vajinal bakarken hic jel kullanmiyordu dr.um..smear icin terslik olmus..hsg cektircekmisin canim konustunuzmu
@Ecrin ensar bebek_elif canim arkadasina rabbim kolayliklar versin saglikla kuvussunlar insallah
LeYLa_21 canim ciktinmi nasilsin insallah hersey yolunda gitmistir sonucunda bebisine vesile olur insallah :)
passionete tatlim demistimya daha da silikti benimki yarinsabah yaparsin bir test daha :) insallah guzelim dualarim seninle :)
saol canım inşallah bugünkş ilişkide yine vardı kan rutinim oldu artık çok canımı sıkıoBuralar sessiz kalmış. ... Ben de işteyim. Benim ateş de bir alembakalım bugünkü test nasıl çıkacak. ... 14.30da sıvı alımını kestim 18 gibi testi yaparım.
Monurol tek şase toz son gebelikte ben hamile olmadığıma çok emindim ya meger hamileymişim ve yine idrarda aynı sorunu yasıyordum kullandım ondan 1 tane sonra hamile oldugumu ogrenınce soyledim doktora sorun olmaz dedi veriyoruz hamilelere onu.hazır yanma falan baslamadı bari birtane ondan kullanayım iyi ki hatırlattın canım
evet cok güzel olur. türkçe olsa her özelliğini daha rahat kullanirdikMerhaba,
https://fertilityfriend.com/ bu uygulamayı bizim gebelik takvimi gibi yapsak kullanır mısınız ? Hem Türkçe hem de siteye uyumlu olsa ? Cevabınız evet ise arkadaşlar ile görüşüp nasıl bir şey yapabiliriz paylaşayım.
Banada herkes öyle diyo sen çok sık idrar yolu enfeksiyonu geciriyorsun hamileliğin hep öyle gececek gebelikte daha hassas oluyo diyolar korkuyorum inşallah olmazAynen canim.
Benim de hamileligin basindan beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor her gidisimde Urocare Sase yaziyor. Tadi da igrenc
Selam,Merhaba,
https://fertilityfriend.com/ bu uygulamayı bizim gebelik takvimi gibi yapsak kullanır mısınız ? Hem Türkçe hem de siteye uyumlu olsa ? Cevabınız evet ise arkadaşlar ile görüşüp nasıl bir şey yapabiliriz paylaşayım.
Banada herkes öyle diyo sen çok sık idrar yolu enfeksiyonu geciriyorsun hamileliğin hep öyle gececek gebelikte daha hassas oluyo diyolar korkuyorum inşallah olmaz
Olabilir. Sen ne zamandır kullanıyorsun ovu testlerini?canim ben suyu tamamen kesmiyorum ama sivi alimini azaltiyorum. pozitifi yakaliyorum ama cok koyu pik hic yakalayamadim sivi aldigim icin heralde
Fertilityfriend kadar başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa neden olmasın kullanırız.çünkü türkçe farklı uygulamalar da kullandık fakat ff kadar hiç birinden memnun kalmadıkMerhaba,
Çok iyi olurMerhaba,
Kizlar gunaydin test yaptim ama sanki koyulasmadan ziyade silinme var. Sanirim igne etkisi anca gidiyor.ama hala hayalet cizgi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?