Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ne güzel yazmışsın. Allah ım bizlere de anne olma mertebesini versin. evlatlarımızı da hayırlı olanlardan kılsın inşallah. önce herşeyin hayırlısı.

Canim doktorla konusmadan hemen kotu dusunme.
Insallah boyle bir durum olmaz Allah'in izniyle.
Kotu dusunmeyelim.

Canim benim hic belli olmaz.
Sen umutlanma ama insallah gebelik vardir.

Ay aman bi bulanti bi yanma bunaltti valla.
Cikaramiyorum da cikarsam rahatlicam. 5 aylik olduk bi kere bile cikarmadim.
Bu aralar iste yanmayla basim dertte. Sut icmeden yatmiyorum.

Benim de yanma, agri sizi falan yok. Akinti iste sadece.

T

InsaAllah iyidir ablam gonlundeki gibi olsun hersey dualarim seninle ablam bnm stresi birak ve yarij operasyonda olabildigince sakin ve stressiz olmaya calis zor ama dualarim seninle ablam kalbini ferah tut emiii

Elevit kullaniyorum onun icindede folik asit var balim allah razi olsun gercekten

Evet canım yazışmaları okumaya fırsatım olmadı sonuç ne zaman belli olacak inşallah gelir yavrunuz herşeye ragmen

Ay aman bi bulanti bi yanma bunaltti valla.
Cikaramiyorum da cikarsam rahatlicam. 5 aylik olduk bi kere bile cikarmadim.
Bu aralar iste yanmayla basim dertte. Sut icmeden yatmiyorum.

Benim de yanma, agri sizi falan yok. Akinti iste sadece.

Ya mide ağrısı mı yoksa yanması için miydi emin değilim ama damla sakızını tüm uutuyorsun. O midede eriyip mide duvarını kaplıyor ve gebelik kaynaklı mide sorununu engelliyor. Basit büfe sağlıklı bir çözüm. Dene istersen. Gelinimiz çok memnun kaldı bu tedaviden üstelik doktoru önerdi ona da.

Yaa e cok iyi ve kolaymis.
Canim sana zahmet bir ogrenir misin agri icin miymis yoksa yanma icin mi diye?

Canım yumurta takibi yaptırdım iki kere yumurtlama oldu birincisi 17. Gün ikincisi 21. Gün :) o yüzden tablom öyle
missdincer merhaba hamilesin sanırım tebrik ederim :) bişey sormak istiyorum bi ayda iki kere yumurtlamışsın ben yumurta takibi yaptırmadım ama bazı aylar iki kere yumurtlama oldu galiba ama Ateş tablomda anlayamadım senin bu çift yumurta olduğu aylar tablolarından belli oluyormuydu baktım ama bulamadım senin tablolarını

Ilk sayfada var Üstte çiçeği burnunda hamileler kısmında

Ya bu umreden aldıgım dışı kecı boynuzu rengi olan meyve nasıl yapılacak hiç tam bilgi yok arastırırken @Cok da Seyapmamak Lazim seni bile gördüm sende rendeleyip yogurtla kullanmışşın :) ne duysak yapıyoruz yaa :)

Telefonum servisten gelince ff şifre isteyecek dimi inşallah acabilirim o kadar alışmışım ki ona kaydetmeye herseyi eksik gibi hissediyorum ff olmadan :)

Teşekkür ederim öncelikle :) benim tablom sanırım alttaki listeye taşınmış. Geçen ayki tabloma bakarsan iki yumurtlama da çok net belli oluyor. Bu ay ff çizgiyi ilk önce birinci yumurtlamaya çekmişti ama sonra ateş yükseldikçe ikinci yumurtaya çekti. Bu ay 10. Günde ve 16. Günde yumurtlama oldu. Geçen ay ise 17 ve 22. Günlerde olmuştu.

Kızlar yazdıklarınızı okudum ve kendime de çok kızdım evham yapmamam gerekiyor bu kadar doktora kadar herşeyi unutuyorum su içmeye başladım kendimi zorluyorum yanımda hep şişe bu enfeksiyondan da kurtulucam inşallah baş belası
Hepinizi seviyorum yaşasın derecemi ılk aldığım gün

yanı tamamen sıfırlanmısmıydı test hayalet çizgi olmayan testi de gördün mü yani ? inşallah bebektir o çizgi inşallah ya inşallah
Evet canım hiç unutmuyorum ılk defa eşim test almıştı cumartesi günü evde yaptım bomboş negatif kendimi deli gibi temizliğe verdim öyle ki dolap yeri değiştirdim herşeyi çektim kaldırdım Tamam dedim kilo veriyorum artık yaza kadar da doktor yok lakin iki gün sonra suphelendigim şeyler oldu öylesine kv de yaptım test çıktı çok şükür :))

Reactions: iiz
burda passionete de etiketleyecektım unutmusum. ona yazmıstım inşallah bebektir diye. snein bebegin zaten karnında maasallah

passionette nin testinde hayalet çizgi çıkmış ya iğne etkisi mi değil mi onu yazıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…