- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Amin canım teşekkür ederim☺ senden de güzel haberler alırız inşallah. Nerde yaptiriyorsun?
Amin canım sağolasın tabiki Allah ın takdiri alacağı nefes varsa saniyesi belli biz ne yapsak boş bize sınav bunlar annemin bi oğlu doğup iki saat sonra ölmüş ne kadar zaman süt gelmiş ne acı Rabbim yaşatmasın ne kadar sukretsek az sağlıkla geldik bu yaşa annemize babamıza elimizden geldiğince hayırlı evlat olduk çok şükür şimdi hayırlı sağlıklı evlat peşindeyiz nasip olsun inşallah
Sağol canım alt değerim yüksekti bide bosluklarim ağrıyor taş mi tekrar dedim ultrason çekildi daha doktora göstermedim ama karacigerde büyüme ve yaglanma sonuç gibi enfeksiyon da neden oluyormuş ama ciddi bi durummuş gebelikte okuduklarım böyleydi kaptırmak istemiyorum ama hamilelikte hep yorumlar aynı erken doğum hatta erkenden bebeğin doğumunu beklemeden sezeryanla alınması bile gerekebiliyormus doktorum ne dicek tabi önemli olan o beklicem artık
Canim benim hic belli olmaz.X xDerinMavixelmol @Elcanki Kizlar gercekten hamile oldugunu ogrenmek sadece baslangic. Hep sonradi var kese kalp ayrintili ultrason 2li test. Ay kilosuna ulascakmi? derken bir baktiniz gelmis bebis. Bunlar hep hormonlardan yerim sizi. Yazin ben bir test yapip silik gibi bosey gordum sandim basladim direk aglamaya yine kimyasal olcak olmadi falan diye. Hep korkularimiz bilincaltimiz. elmol senin dert bitmedi cidden ama hemen endise yapma onemsiz bisey de olabilir sonucta. Ay kızlar gün icinde, idrarimi tutmadan gayet sivi alarak yaptim bu testi ama 12. Gune kadar cikan varmıs suan o yuzden hoc sevinmedim. Ama rabbim insallah devamini getirir koyulasir
Mide yanmasıni 7. Aydan sonra görün hele neyaparsan yap geçmiyor.. ilaç bi yarım saat filan rahatlatır gibi oluyor o kadar. Özellikle yatarken başını yüksekte tut uykuya zorlanirsan mideden dolayı. Enfeksiyon da son bir buçuk aydır var. Ömrümde ilk kez enfeksiyon ile uğraşıyorum. Hoş ben sadece akıntı ile baş etmeye çalışıyorum agri sızı yanma yok. Ama akıntı oldukça çok..İkinciye fitil yazdı doktorum..
X xDerinMavix gerçekten de tablon dümdüz başlıyor. Senin tablon trifazik desen. Pek güzel darısı @aichazeyn e olsun. Bana da olsun tabiii
Belli bir saati yok sabah üç saatlik uyku ile yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçülmeli ilk Sayfayda Detaylı bilgi var okumanı tavsiye ederim[/QUOTE ozamn 11 de uyanıorum ozamn ölçüm sırf ateş ölçmek için saati 7:30 kuruyorddum tşk ederim
InsaAllah iyidir ablam gonlundeki gibi olsun hersey dualarim seninle ablam bnm stresi birak ve yarij operasyonda olabildigince sakin ve stressiz olmaya calis zor ama dualarim seninle ablam kalbini ferah tut emiiiAmin gülüm sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah ecrincim.. Yarın için duâ bekliyorum canim.. Histeroskopi olacam biliyorsun.. Inşallah güzel geçer.. Bu doktorla ilk defa operasyona girecem biraz stres var haliyle.. Öbür doktora alışmıştım. Inşallah buda onun gibi iyidir...
Elevit kullaniyorum onun icindede folik asit var balim allah razi olsun gercektenAnnem yaşlı ve çok kansız kalmıştı, bunlarla dirilttik gülüm, inşallah sana da şifa olur. Bir de anneme doktor kansızlık için folik asit verdi, doktoruna sor bakalım ne diyecek.
@LeYLa_21 veiiz kızlar o sorun bende de var ama ben galiba anladım ne olduğunu: Eğer birine cevap yazarsam ama daha okumadığım mesajlar varsa sistem aradaki tüm yazılanları gizliyor. Sayfanın orta yerinde de sana diyor ki gizlenen (gösterilmeyen) mesajlar var, görmek ister misin? Eğer sen görmek için tıklamazsan onları sayfa saklıyor. Niye böyle yapıyor bilmiyorum.
Eğer böyle olsun istemiyorsanız, cevaplayacağınız yazı son sayfadan önce ise "çoklu alıntı" seçeneğini seçerek sayfaları okumaya ya da atlamaya devam edin. Çoklu alıntı yapınca son sayfaya gelince bunu yapmıyor.
Öpüldünüz
Evet canım yazışmaları okumaya fırsatım olmadı sonuç ne zaman belli olacak inşallah gelir yavrunuz herşeye ragmenkuzum bak ama kendin hamile kalabiliyorsun sen zaten. inşallah bu defa hem hamile kalıp hem de hayırlısıyla devamı gelecek. üzme kendini , stres bizi üzmekten başka bişeye yaramıyor ki... benim aşılama yapıldı bu ay , takip edemedin sen pek ama her aşamada sıkıntı çıktı. yumurta büyümedi, eşimin spermi 12 milyon çıktı... eşim de gitti ayrıca 3 ay yok. napalım nasip kısmet, hayırlısı olsun. sıkma canını inşallah olacak bir gün vakti saati gelince bizim de..
Ay aman bi bulanti bi yanma bunaltti valla.
Cikaramiyorum da cikarsam rahatlicam. 5 aylik olduk bi kere bile cikarmadim.
Bu aralar iste yanmayla basim dertte. Sut icmeden yatmiyorum.
Benim de yanma, agri sizi falan yok. Akinti iste sadece.
Ya mide ağrısı mı yoksa yanması için miydi emin değilim ama damla sakızını tüm uutuyorsun. O midede eriyip mide duvarını kaplıyor ve gebelik kaynaklı mide sorununu engelliyor. Basit büfe sağlıklı bir çözüm. Dene istersen. Gelinimiz çok memnun kaldı bu tedaviden üstelik doktoru önerdi ona da.
missdincer merhaba hamilesin sanırım tebrik ederim :) bişey sormak istiyorum bi ayda iki kere yumurtlamışsın ben yumurta takibi yaptırmadım ama bazı aylar iki kere yumurtlama oldu galiba ama Ateş tablomda anlayamadım senin bu çift yumurta olduğu aylar tablolarından belli oluyormuydu baktım ama bulamadım senin tablolarınıCanım yumurta takibi yaptırdım iki kere yumurtlama oldu birincisi 17. Gün ikincisi 21. Gün :) o yüzden tablom öyle
Ilk sayfada var Üstte çiçeği burnunda hamileler kısmındamissdincer merhaba hamilesin sanırım tebrik ederim :) bişey sormak istiyorum bi ayda iki kere yumurtlamışsın ben yumurta takibi yaptırmadım ama bazı aylar iki kere yumurtlama oldu galiba ama Ateş tablomda anlayamadım senin bu çift yumurta olduğu aylar tablolarından belli oluyormuydu baktım ama bulamadım senin tablolarını
missdincer merhaba hamilesin sanırım tebrik ederim :) bişey sormak istiyorum bi ayda iki kere yumurtlamışsın ben yumurta takibi yaptırmadım ama bazı aylar iki kere yumurtlama oldu galiba ama Ateş tablomda anlayamadım senin bu çift yumurta olduğu aylar tablolarından belli oluyormuydu baktım ama bulamadım senin tablolarını
Evet canım hiç unutmuyorum ılk defa eşim test almıştı cumartesi günü evde yaptım bomboş negatif kendimi deli gibi temizliğe verdim öyle ki dolap yeri değiştirdim herşeyi çektim kaldırdım Tamam dedim kilo veriyorum artık yaza kadar da doktor yok lakin iki gün sonra suphelendigim şeyler oldu öylesine kv de yaptım test çıktı çok şükür :))yanı tamamen sıfırlanmısmıydı test hayalet çizgi olmayan testi de gördün mü yani ? inşallah bebektir o çizgi inşallah ya inşallah
burdaEvet canım hiç unutmuyorum ılk defa eşim test almıştı cumartesi günü evde yaptım bomboş negatif kendimi deli gibi temizliğe verdim öyle ki dolap yeri değiştirdim herşeyi çektim kaldırdım Tamam dedim kilo veriyorum artık yaza kadar da doktor yok lakin iki gün sonra suphelendigim şeyler oldu öylesine kv de yaptım test çıktı çok şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?