Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bak böyle yapacaksın
Kural 1)
Kural 2)
Kural 3)
Kural 4)
Kural 5)

İyi geceler annecik

A aichazeyn sen ff de Vip üyesin ya charts like mine seçeneğinden kendi tablo benzer tablolar aratsan diyorum... şu düz ilerleyise benzer tabloları incelrrdin.
Baktım canm bir kaç tane var ama böyle benimki gibi çok az var onlarda hamile tablosuydu ama benim bir türlü hamile tablosu olmuyor bu ayda boş

LeYLa_21 inşaallah yarın rahat geçer histeroskopi sonucu da güzel çıkar

LeYLa_21 saat kaçta gieceksin histe ? akşama bıze yazar mısın ki veson yazmıstı _?

LeYLa_21 yarın işlerin rast gitsin sağ salim bize güzel haberini ver kuzum.

InsaAllah iyidir ablam gonlundeki gibi olsun hersey dualarim seninle ablam bnm stresi birak ve yarij operasyonda olabildigince sakin ve stressiz olmaya calis zor ama dualarim seninle ablam kalbini ferah tut emiii
Sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden..
Yarın öğleye doğru gidecem hastaneye. Büyük ihtimal öğlen arası yapar.. Inşallah sağlıkla çıkıp sizlere yazmak nasip olur.. Bol dua bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. Bir dahaki sefere o koltuğa doğum için çıkmayı nasip etsin Rabbim cümlemize inşallah..

Inşallah değildir bikaç güne topik coşar hiç aralıksız gelir güzel haberler

Reactions: iiz
Aynısı mıymış o canım? Valla o çok acaip bişeydi. Dışı acaip sert ama asıl içinden çıkan çekirdekmiş meyvesi. O zaten kaya gibi bişeydi. Rendeleyemedim bile içini düşün. Kahverengi bölümü aşmayı başarırsan içinden beyaz bişey çıkıyor. Asıl o yenicekmiş ben kahverengi bölümü yedim yoğurda katıp. Bir baktım sonra içinden çekirdek çıktı. Uğraştım uğraştım onu ufaltmayı başaramadım 1 sene dolandı evin içinde en son 6 ay önce falan attım çöpe. Çünkü hakkında hiçbir bilgi yoktu...

Kizlar gunaydin test yaptim ama sanki koyulasmadan ziyade silinme var. Sanirim igne etkisi anca gidiyor.ama hala hayalet cizgi var.

Eklentiler

• PicsArt_01-14-07.13.08.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 63
Olmadı canım negatif...
Inşallah hayırlısı geridedir canım.. Eşin döndükten sonra mutlaka nasip etsin Rabbim.. Sen kızlar yazmayın üzülüyorum demişsin. O yüzden yazmamıştım.herkes yazınca bende yazdım şimdi.. Kendini yıpratma eşin gelene kadar Vesonun da dediği gibi kafanı dağıt canım..herşey gönlünce olsun

Kizlar gunaydin test yaptim ama sanki koyulasmadan ziyade silinme var. Sanirim igne etkisi anca gidiyor.ama hala hayalet cizgi var.
Siliniyor gibi canım. İğne etkisi sanki inşallah bir hafta sonra kopkoyu çizgiyi görürsün. Bu etkisi olsada bebek olmadığı anlamına gelmez canım.. Inşallah bebiş olsun sonu...

doktordan geldim şimdi doktor kistten şüphelendi kahve lekeler için 15mm bişey var ama yumurtamı kist mi anlayamadk ilk ultrasonla baktı sonra smear istiyorum dedim jel gitti içeri başka bi gün alalım dedi nasıl aklıma gelmedi bu benim bilmem polipte gözükmez dedi yine adetim 5. günü gelmen lazım dedi kanaman oluyo smear alalım dedi madem smear alman gerektiğini düşünüosun ultrasondan sonra da alınmıosa nedn önce smeari almadın dimiii neyse ilk çok sinirlendim sonrada dedim haftaya kdr ilişkidr kanama olcakmı görürüm 15mm olan yunurtaysa çatlıcak mı görürüm daha iyi oldu haftaya gidicek olmam

Ayyy insaAlalh ablam benim arkadasim suan doguma girdi ona yasin okudum ve sana ve herkese dua ettik rabbim kabul etsin kizla sizde arkadasima dua edrmisiniz 7 cm acilma var fakat suni sanci vericeklermis adi nese dua edin kizlar hepimizin yardimcisi olsun rabbim

Allah yar ve yardımcı olsun sağlıkla donsunler evlerine inşallah canım dua ediyorum arkadaşına

Canım inşallah vesile olur bebeğine kavuşursun..

Evet aynısı anneme orda bi kadın demiş koştur koştur geldi parayı elime tutuşturdu git al ondan dedi :) nedir nasıl kullanılır hıç bilmiyorum kadın demiş ki suda epey pişirip yumusayınca ıcınden beyaz bişey cıkıyo onu yıyecek demiş ama nette kimse beyaz yere ulaşamamış herkes kaynatıp suyunu içmiş:)

Buralar sessiz kalmış. ... Ben de işteyim. Benim ateş de bir alem bakalım bugünkü test nasıl çıkacak. ... 14.30da sıvı alımını kestim 18 gibi testi yaparım.
@Ecrin ensar bebek_elif canım Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Inşallah tez zamanda sağlıkla gelir bebiş

zafrina89 geçmiş olsun cnm inşallah Dr bulur ve tedavi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…