Kızlar yazdıklarınızı okudum ve kendime de çok kızdım evham yapmamam gerekiyor bu kadar doktora kadar herşeyi unutuyorum su içmeye başladım kendimi zorluyorum yanımda hep şişe bu enfeksiyondan da kurtulucam inşallah baş belası
Hepinizi seviyorumyaşasın derecemi ılk aldığım gün
Yaa e cok iyi ve kolaymis.
Canim sana zahmet bir ogrenir misin agri icin miymis yoksa yanma icin mi diye?
Baktım canm bir kaç tane var ama böyle benimki gibi çok az var onlarda hamile tablosuydu ama benim bir türlü hamile tablosu olmuyor bu ayda boş
LeYLa_21 saat kaçta gieceksin histe ? akşama bıze yazar mısın ki veson yazmıstı _?
LeYLa_21 yarın işlerin rast gitsin sağ salim bize güzel haberini ver kuzum.
O zaman yarin sabah ilk idrarla yapayim koyulasma varmi? Ya da siliniyor mu? Elimde bol test var ama umudum yok nedense rabbim insallah yuzumuze gülsün.
LeYLa_21 ablacim hemecncik olsun iyi haberler ver yarin insallah dualarim seninle. Gunduz disarda olucam aksamhemen bakarim
Sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden..InsaAllah iyidir ablam gonlundeki gibi olsun hersey dualarim seninle ablam bnm stresi birak ve yarij operasyonda olabildigince sakin ve stressiz olmaya calis zor ama dualarim seninle ablam kalbini ferah tut emiii
Inşallah değildir bikaç güne topik coşar hiç aralıksız gelir güzel haberlerburdapassionete de etiketleyecektım unutmusum. ona yazmıstım inşallah bebektir diye. snein bebegin zaten karnında maasallah
passionette nin testinde hayalet çizgi çıkmış ya iğne etkisi mi değil mi onu yazıyorduk
Ay bunlar çok iyiymiş yaaa kural 2 yi çok ihmal ettim az bakim şart oldu :))Bak böyle yapacaksın
Kural 1)
Kural 2)
Kural 3)
Kural 4)
Kural 5)
İyi geceler annecik
Aynısı mıymış o canım? Valla o çok acaip bişeydi. Dışı acaip sert ama asıl içinden çıkan çekirdekmiş meyvesi. O zaten kaya gibi bişeydi. Rendeleyemedim bile içini düşün. Kahverengi bölümü aşmayı başarırsan içinden beyaz bişey çıkıyor. Asıl o yenicekmiş ben kahverengi bölümü yedim yoğurda katıp. Bir baktım sonra içinden çekirdek çıktı. Uğraştım uğraştım onu ufaltmayı başaramadım 1 sene dolandı evin içinde en son 6 ay önce falan attım çöpe. Çünkü hakkında hiçbir bilgi yoktu...Ya bu umreden aldıgım dışı kecı boynuzu rengi olan meyve nasıl yapılacak hiç tam bilgi yok arastırırkenxpreiaZ seni bile gördüm sende rendeleyip yogurtla kullanmışşın :) ne duysak yapıyoruz yaa :)
Olmadı canım negatif...Evet canım yazışmaları okumaya fırsatım olmadı sonuç ne zaman belli olacak inşallah gelir yavrunuz herşeye ragmen
Inşallah hayırlısı geridedir canım.. Eşin döndükten sonra mutlaka nasip etsin Rabbim.. Sen kızlar yazmayın üzülüyorum demişsin. O yüzden yazmamıştım.herkes yazınca bende yazdım şimdi.. Kendini yıpratma eşin gelene kadar Vesonun da dediği gibi kafanı dağıt canım..herşey gönlünce olsunOlmadı canım negatif...
Siliniyor gibi canım. İğne etkisi sanki inşallah bir hafta sonra kopkoyu çizgiyi görürsün. Bu etkisi olsada bebek olmadığı anlamına gelmez canım.. Inşallah bebiş olsun sonu...Kizlar gunaydin test yaptim ama sanki koyulasmadan ziyade silinme var. Sanirim igne etkisi anca gidiyor.ama hala hayalet cizgi var.
Tamam sorarım.
Ayyy insaAlalh ablam benim arkadasim suan doguma girdi ona yasin okudum ve sana ve herkese dua ettik rabbim kabul etsin kizla sizde arkadasima dua edrmisiniz 7 cm acilma var fakat suni sanci vericeklermis adi nese dua edin kizlar hepimizin yardimcisi olsun rabbimSağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden..
Yarın öğleye doğru gidecem hastaneye. Büyük ihtimal öğlen arası yapar.. Inşallah sağlıkla çıkıp sizlere yazmak nasip olur.. Bol dua bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. Bir dahaki sefere o koltuğa doğum için çıkmayı nasip etsin Rabbim cümlemize inşallah..
Allah yar ve yardımcı olsun sağlıkla donsunler evlerine inşallah canım dua ediyorum arkadaşınaAyyy insaAlalh ablam benim arkadasim suan doguma girdi ona yasin okudum ve sana ve herkese dua ettik rabbim kabul etsin kizla sizde arkadasima dua edrmisiniz 7 cm acilma var fakat suni sanci vericeklermis adi nese dua edin kizlar hepimizin yardimcisi olsun rabbim
Hay allah razi olsun canim bnm hala dogum olmadi aa suni sanci takmislar haber bekliyoz isteAllah yar ve yardımcı olsun sağlıkla donsunler evlerine inşallah canım dua ediyorum arkadaşına
Allah im hepimize kolay dogumlar nasip etsin o günleri görmeyi nasip etsinHay allah razi olsun canim bnm hala dogum olmadi aa suni sanci takmislar haber bekliyoz iste
Canım inşallah vesile olur bebeğine kavuşursun..Sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden..
Yarın öğleye doğru gidecem hastaneye. Büyük ihtimal öğlen arası yapar.. Inşallah sağlıkla çıkıp sizlere yazmak nasip olur.. Bol dua bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. Bir dahaki sefere o koltuğa doğum için çıkmayı nasip etsin Rabbim cümlemize inşallah..
Evet aynısı anneme orda bi kadın demiş koştur koştur geldi parayı elime tutuşturdu git al ondan dedi :) nedir nasıl kullanılır hıç bilmiyorum kadın demiş ki suda epey pişirip yumusayınca ıcınden beyaz bişey cıkıyo onu yıyecek demiş ama nette kimse beyaz yere ulaşamamış herkes kaynatıp suyunu içmiş:)Aynısı mıymış o canım? Valla o çok acaip bişeydi. Dışı acaip sert ama asıl içinden çıkan çekirdekmiş meyvesi. O zaten kaya gibi bişeydi. Rendeleyemedim bile içini düşün. Kahverengi bölümü aşmayı başarırsan içinden beyaz bişey çıkıyor. Asıl o yenicekmiş ben kahverengi bölümü yedim yoğurda katıp. Bir baktım sonra içinden çekirdek çıktı. Uğraştım uğraştım onu ufaltmayı başaramadım 1 sene dolandı evin içinde en son 6 ay önce falan attım çöpe. Çünkü hakkında hiçbir bilgi yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?