Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fertilityfriend kadar başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa neden olmasın kullanırız.çünkü türkçe farklı uygulamalar da kullandık fakat ff kadar hiç birinden memnun kalmadık
Kazen
Aaa... ben FF siteye uyumlu hale gelecek diye anladım. Evet iiz'e katılıyorum. FF çok büyük bir ateş ölçümü veri bankasına sahip, kişi hakkında istatistikler oluştururken başka kişilerin deneyimlerini de kullanıyor. Sıradan ateş sıçramalarını düz mantık çizgi çekerek göstermiyor örneğin, en basitinden progesteron kullanan kişinin tablosuna dahi farklı sonuç veriyor. Bunu sağlamak gerçekten zor.

Insallah canim saol ihtiyacimiz var dualariniza

evet dediğin gibi galiba. yarına bakalır biz de en net 2 gun sonrakı testte bellı olur o zaman
Aynen oyle canim.
passionete en azından hcg senin bünyede ne kadar kalıyor onu gördün. İnşallah aslını yaşatır o testler. Bu sayılmaz
Kesinlikle dpo9a kadar suruyormus bunu anlamis oldum bir daha gerek kalmasin ama kalirsa da tecrübe iste.

@LeYLa_21 ablacim senden haber yok hala umarim hersey yolundadir. @zafrina kesinlikle erteleme bak hem @missdincer hem de @iiz hsg sonrasi hamile kaldi sana da vesile olur belki. Bana henuz olamadi ama kismet

Ff kadar başarılı bşr uygulama olur mu? Bilmiyorum ama FreeSoull nin dediği gibi yazdığımız mesajın Altın'da ff tablomuzu görmek çok hoş geldi kulağa:)

Olabilir. Sen ne zamandır kullanıyorsun ovu testlerini?
1buçuk senedir filan kullaniyorum cnm ben kullanmadigim aylarda oldu. cok şükür hep dogru sekilde tespit etmemi sagladi. zaten benim ovu zamani agrim filanda olur anliyorum. ates takibi ile de tam gününden emin olmus oluyorum

Ff kadar başarılı bşr uygulama olur mu? Bilmiyorum ama FreeSoull nin dediği gibi yazdığımız mesajın Altın'da ff tablomuzu görmek çok hoş geldi kulağa:)
yalniz grafigimiz her mesajimizin altinda görünürse hoş olmayabilir gibi geldi bana çalışma günlerimiz de isaretli oluyor ya :) herkes sürekli calisma gunlerimizi de görecek onun yerine linki olsa mesajlarin altinda, merak eden tiklayip baksa biraz daha uygun olur gibi geldi bana

evet evet evettt
tabııı kı kullanırız bayıla bayıla

Orasını Düşünmemiştim Haklısın

Orasını Düşünmemiştim Haklısın
ama aynısını mı yapacaklar ki. yapsalar bıle ff cok profesyonel ve onbınlerınde ullanımını asan bır program kk nın yaptıgı proglamın bunu yakalayabılmesı zate uzun zaman alır. her şeyden önce bınlerce bınlerce ıstatıstık var kk sanırım bunun basıt haliyle baslar . ya da kk nın yenı bır ıste kurması lazım başlıbaşına. yıne de her gelişme ıyıdır. destekliyorum.

şu var ki kızlar bız ff nın 110 da birini bile kullanmıyoruz. bız ff yı cok pasif kullanıyoruz basıt haliyle. ingilizce olması ve pro uyelık yuzunden tabıı kı ve türkiye de boyle alıskanlıklarn henuz gelısmemmesınden ama Türkçe olan yenı bır şeyın ılk gırısımı fena olmaz en azından ılerı kı yıllar adına

Fertilityfriend kadar başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa neden olmasın kullanırız.çünkü türkçe farklı uygulamalar da kullandık fakat ff kadar hiç birinden memnun kalmadık

Kazen yalniz hamile takvimi gibi her mesajimizin altinda grafigimizin resmi olursa o hoş olmayabilir, onun yerine linki bulunsa daha güzel olur

Ben arkadaşlar ile konuşacağım neler yapabiliriz bir bakalım. Bu arada hamilelik takvimini yıllar önce yaptık ve hala Dünya'da böyle bir uygulama hala yok. yani yaptık mı yaparız.... Yeter ki mantığını kavrayalım, gerekirse bu konuda uzmanlar ile görüşürüz... Biz biraz çalışalım...

Evet geçen ay ki tabloda çok net görülüyor bu arada opk testi kullanmışmıydın canım orda çıktımı iki ayrı günde pozitif? Benim bi kaç kez iki defa ayrı günde pozitif görmüştüm tüm yumurtlama belirtilerine rağmen ateş çok az yükselmişti bi hafta sonra yeniden pozitif test yeniden aynı belirtilerle yum oldu ve ateş yükseldi. Böyle olan aylarda döndüm normalden bi hafta fazla uzadı. İnt ten araştırdım acaba iki defa yumurtlama oluyormu diye çoğu yerde mümkün değil diye paylaşılmış ama senin başına geldiğine göre nadirde olsa olabiliyor sanırım :)

burda türkçe güzel bi uygulama olursa ateş takibini daha cok bayan yapar hem. çoğu kişiye fertility friend ingilizce olduğu icin karmaşık geliyor. sizden güzel bi uygulama bekliyoruz o zaman. bu güzel fikir icin de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…