Fertilityfriend kadar başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa neden olmasın kullanırız.çünkü türkçe farklı uygulamalar da kullandık fakat ff kadar hiç birinden memnun kalmadık
@zafrina89 canim gecmis olsun insallah kolaylikla kurtulursun su kanamadan..ben vajinal bakarken hic jel kullanmiyordu dr.um..smear icin terslik olmus..hsg cektircekmisin canim konustunuzmu
@Ecrin ensar bebek_elif canim arkadasina rabbim kolayliklar versin saglikla kuvussunlar insallah
LeYLa_21 canim ciktinmi nasilsin insallah hersey yolunda gitmistir sonucunda bebisine vesile olur insallah :)
passionete tatlim demistimya daha da silikti benimki yarinsabah yaparsin bir test daha :) insallah guzelim dualarim seninle :)
Aynen oyle canim.evet dediğin gibi galiba. yarına bakalır biz de en net 2 gun sonrakı testte bellı olur o zaman
Kesinlikle dpo9a kadar suruyormus bunu anlamis oldum bir daha gerek kalmasin ama kalirsa da tecrübe iste.passionete en azından hcg senin bünyede ne kadar kalıyor onu gördün. İnşallah aslını yaşatır o testler. Bu sayılmaz
Ff kadar başarılı bşr uygulama olur mu? Bilmiyorum amaMerhaba,
https://fertilityfriend.com/ bu uygulamayı bizim gebelik takvimi gibi yapsak kullanır mısınız ? Hem Türkçe hem de siteye uyumlu olsa ? Cevabınız evet ise arkadaşlar ile görüşüp nasıl bir şey yapabiliriz paylaşayım.
1buçuk senedir filan kullaniyorum cnm ben kullanmadigim aylarda oldu. cok şükür hep dogru sekilde tespit etmemi sagladi. zaten benim ovu zamani agrim filanda olur anliyorum. ates takibi ile de tam gününden emin olmus oluyorumOlabilir. Sen ne zamandır kullanıyorsun ovu testlerini?
Selam,
Yani her yazımızın altında o ayki ateş tablomuz mu görünecek?
yalniz grafigimiz her mesajimizin altinda görünürse hoş olmayabilir gibi geldi bana çalışma günlerimiz de isaretli oluyor ya :) herkes sürekli calisma gunlerimizi de görecekFf kadar başarılı bşr uygulama olur mu? Bilmiyorum amaFreeSoull nin dediği gibi yazdığımız mesajın Altın'da ff tablomuzu görmek çok hoş geldi kulağa:)
evet evet evetttMerhaba,
https://fertilityfriend.com/ bu uygulamayı bizim gebelik takvimi gibi yapsak kullanır mısınız ? Hem Türkçe hem de siteye uyumlu olsa ? Cevabınız evet ise arkadaşlar ile görüşüp nasıl bir şey yapabiliriz paylaşayım.
Orasını Düşünmemiştimyalniz grafigimiz her mesajimizin altinda görünürse hoş olmayabilir gibi geldi bana çalışma günlerimiz de isaretli oluyor ya :) herkes sürekli calisma gunlerimizi de görecekonun yerine linki olsa mesajlarin altinda, merak eden tiklayip baksa biraz daha uygun olur gibi geldi bana
YuppiYaklasiyorooooooorrrrEki Görüntüle 1939356
peki önlem ne sence ?Canim normalde yasamiyor olsan bile hamilelikte bunye idrar yolu enfeksiyonu ve mantar icin cok musait hale geliyormus.
Cok sık oluyor yani. Takma bence.
ama aynısını mı yapacaklar ki. yapsalar bıle ff cok profesyonel ve onbınlerınde ullanımını asan bır program kk nın yaptıgı proglamın bunu yakalayabılmesı zate uzun zaman alır. her şeyden önce bınlerce bınlerce ıstatıstık var kk sanırım bunun basıt haliyle baslar . ya da kk nın yenı bır ıste kurması lazım başlıbaşına. yıne de her gelişme ıyıdır. destekliyorum.Orasını DüşünmemiştimHaklısın
aynen hamıle takvımı gıbı ısteyen tercıh eder ıstemeyen koymaz ama canımKazen yalniz hamile takvimi gibi her mesajimizin altinda grafigimizin resmi olursa o hoş olmayabilir, onun yerine linki bulunsa daha güzel olur
Fertilityfriend kadar başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa neden olmasın kullanırız.çünkü türkçe farklı uygulamalar da kullandık fakat ff kadar hiç birinden memnun kalmadık
Kazen yalniz hamile takvimi gibi her mesajimizin altinda grafigimizin resmi olursa o hoş olmayabilir, onun yerine linki bulunsa daha güzel olur
Evet geçen ay ki tabloda çok net görülüyor bu arada opk testi kullanmışmıydın canım orda çıktımı iki ayrı günde pozitif? Benim bi kaç kez iki defa ayrı günde pozitif görmüştüm tüm yumurtlama belirtilerine rağmen ateş çok az yükselmişti bi hafta sonra yeniden pozitif test yeniden aynı belirtilerle yum oldu ve ateş yükseldi. Böyle olan aylarda döndüm normalden bi hafta fazla uzadı. İnt ten araştırdım acaba iki defa yumurtlama oluyormu diye çoğu yerde mümkün değil diye paylaşılmış ama senin başına geldiğine göre nadirde olsa olabiliyor sanırım :)Teşekkür ederim öncelikle :) benim tablom sanırım alttaki listeye taşınmış. Geçen ayki tabloma bakarsan iki yumurtlama da çok net belli oluyor. Bu ay ff çizgiyi ilk önce birinci yumurtlamaya çekmişti ama sonra ateş yükseldikçe ikinci yumurtaya çekti. Bu ay 10. Günde ve 16. Günde yumurtlama oldu. Geçen ay ise 17 ve 22. Günlerde olmuştu.
burda türkçe güzel bi uygulama olursa ateş takibini daha cok bayan yapar hem. çoğu kişiye fertility friend ingilizce olduğu icin karmaşık geliyor. sizden güzel bi uygulama bekliyoruz o zaman. bu güzel fikir icin de teşekkürlerBen arkadaşlar ile konuşacağım neler yapabiliriz bir bakalım. Bu arada hamilelik takvimini yıllar önce yaptık ve hala Dünya'da böyle bir uygulama hala yok. yani yaptık mı yaparız.... Yeter ki mantığını kavrayalım, gerekirse bu konuda uzmanlar ile görüşürüz... Biz biraz çalışalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?