Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boyuk gecmis olsun ablam cok sukur kirtuldun bugun sanada dua ettim arkadasim ne yazikki sezeryan oldu baya zor olmis dogumu az daha kalsa bebegin basinda odem olusmaya baslamis yani is tehlikeli olmaya baslamis hemen sezeryanla kurtuldular ikiside cok sukur ikinizede cok sevindim gercekten

cok gecmis olsun cnm :) insallah bebeğinin gelmesine vesile olur. demek tuplerin girisinde de polip varmis. kesin onlar zorlastiriyordu o zaman hamile kalmani

Canım gelmiş geçmiş olsun. Okudugumda kurtaj gunum geldi aklima. Dediğin durumlar gebeliği zorlastiran durumlar. Amh degerin de iyi. Inşallah bebisin hemen gelir seni bekletmez. Bu kadar mücadele elbet karşılığını bulacaktır

çok geçmiş olsun ablacımmm çabucak toparlan ağrısız sızısız inşallah sağlıkla gelsin bebişin

Teşekkürler..

Sağol gülüm. Geçti gitti çok şükür canım.. Öbür doktor artık bizi tatmin etmiyordu. Muayene etmeden serophene kullanıp 12.gün gelsin dermi insan.. Az daha kist oluşacaktı.yumurta 2 kat olmuş. Şimdiki doktorum hayret etti valla..

Sağol gülüm geçti çok şükür. Inşallah bebeğime vesile olur ablacım.. Arkadaşının durumunu okuyunca bugün ameliyathane de doğum yapan kadın vardı. Bağırmaktan yeri göğü inletti.eşim ameliyathanenin kapısına gelmiş. O kadının çığlıklarına dayanamayıp yukarı çıkmış tekrar.. Yaaa dedim ana olmak öyle kolay değil işte.
LeYLa_21 şimdi nasılsın ? ağrın sızın var mı ?
Yok canım şimdilik. Biraz kanamam var. Doktor olur kanama pıhtıda gelebilir korkma hiç dedi..
cok gecmis olsun cnm :) insallah bebeğinin gelmesine vesile olur. demek tuplerin girisinde de polip varmis. kesin onlar zorlastiriyordu o zaman hamile kalmani
Sağol gülüm Allah razı olsun. Evet doktor da öyle söyledi canım.. Ben tüplerin girişinde olduğunu tahmin etmiyordum şok oldum görünce dedi doktor.. Gözün aydın dedi. Inşallah artık bebiş gelir. Polipler Ankara ya gönderildi inşallah sonuç temiz gelir..
Amin gülüm Allah razı olsun özlemcim.. Inşallah canım Rabbim kimseyi bekletmesin..
çok geçmiş olsun ablacımmm çabucak toparlan ağrısız sızısız inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim.. Rabbim cümlemize nasip etsin zafrinam..

Leylacım cok cok gecmis olsun Rabbim vesile kılsın bebişinin gelmesine..inş biran once toparlanırsın
Bu polipler sadece histeroskopi de mi gorunuyor?daha once goren olmuş muydu?

@zafrina89 drun cok tuhaf geldi bana simir bi yana yumurtayla kisti nasıl ayırt edemedi şaşırdım dogrusu İnş kanamanın sebebi bulunurda kurtulursun bu durumdan..

Sağol gülüm Allah razı olsun canım. Daha önce hiç bir doktor görmedi taki bu doktora gidene kadar. Alttan ultrasonda gördü bu doktor. Rahimde beyaz ışıklı bölge var demişti çarşamba günü.. Bende alalım dedim.. Iyiki alalım dedik diyor eşim
.alımmasıydı boşa kürek çekmeye devam edecektik belkide canım..

LeYLa_21 çok geçmiş olsun canım artık güzel haberlere kocaman adımlarla yaklaşmış ol inşallah iki tüpe de engel varmış hayırlısı oldu bu operasyon bak

Geçti bitti şükür. İnşallah bebiş yatağına tez gelir

LeYLa_21 çok geçmiş olsun canım artık güzel haberlere kocaman adımlarla yaklaşmış ol inşallah iki tüpe de engel varmış hayırlısı oldu bu operasyon bak
Sağol canım Allah razı olsun gülüm. Gerçekten herşey de bir hayır var. Inşallah bebeğime vesile olur.. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Sen nasılsın? Tam okuyamadım bir sorun olduğunu yazmışsın sanırım. Kızların yazdığı cevaplardan gördüm. Kendi derdimden soramadım canım. Inşallah herşey yolundadır.
Geçti bitti şükür. İnşallah bebiş yatağına tez gelir
Amin canım inşallah Allah razı olsun gülüm. Cümlemize nasip etsin Rabbim..

Dualarım hepinizle canım inşallah kabul olsun öyle kullardan olalım ben iyiyim canım idrar yolu enfeksiyonu bide ultrasonda karaciğer büyümesi ve yaglanma görüldü daha doktoruma göstermeden evham yaptım biraz ama abarttım biraz galiba kafama takmıyorum şimdi daha iyiyim canım Allah ım sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip etsin

Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ve ona layık kullar olmamızı nasip eylesin inşallah.. İdrar yolu enfeksiyonu geçer canım bol bol su iç. Doktorun yol gösterir zaten canım. Diğer konuyla fazla bilgim yok inşallah oda düzelir canım. Kafana takma bebek te stres olmasın karnında.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize inşallah..

doktor ultrasonla bakarken ben bi karaltı gördüm yumurta gibi yani gözüme de büyük gözüktü dedim kistmi olmuş yine dedi adet 15tesin bu da 15mm yumurta da olabilir dedi
diyorum kanama oluyo ama adetin 6. günü temizlendim 9. gün kahve akontılar başladı adetin uzamış diyo diyom arada temiz günler var nasıl uzamak bu neyse cmt günü kontrol oluyo ücret ödemeden smear i veriyim adetle de hsg yi çektirip başka bi hastanenin tüp bebek merkezi var burda prof doktor var oraya gitmeyi düşünüyorum hsg ile eşimde hiç kılını kımıldatmıyo sinir oluyorum keçiboynuzu çzü aldm şundam birer kaşık iç diyom hergün içtinm diyorum unuttum fln gibi bahaneler uyduruo ben kaç aydır çataldan inemedim beyfendi bi pekmezi içemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…