- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Boyuk gecmis olsun ablam cok sukur kirtuldun bugun sanada dua ettim arkadasim ne yazikki sezeryan oldu baya zor olmis dogumu az daha kalsa bebegin basinda odem olusmaya baslamis yani is tehlikeli olmaya baslamis hemen sezeryanla kurtuldular ikiside cok sukur ikinizede cok sevindim gercektenSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
2 hafta sonra kontrole gel dedi. Kurtuldum poliplerden çok şükür...
google choremeden fertilityfriendin sayfasina giris yaparsan turkeceye çevrilir sayfa. zaten kaydolduktan sonrasi cok kolayProgramı indirdim ama kullanamıyorum İngilizce bilmiyorum ;(Veson
cok gecmis olsun cnm :) insallah bebeğinin gelmesine vesile olur. demek tuplerin girisinde de polip varmis. kesin onlar zorlastiriyordu o zaman hamile kalmaniSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
Canım gelmiş geçmiş olsun. Okudugumda kurtaj gunum geldi aklima. Dediğin durumlar gebeliği zorlastiran durumlar. Amh degerin de iyi. Inşallah bebisin hemen gelir seni bekletmez. Bu kadar mücadele elbet karşılığını bulacaktırSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
çok geçmiş olsun ablacımmm çabucak toparlan ağrısız sızısız inşallah sağlıkla gelsin bebişinSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
Sağolngoogle choremeden fertilityfriendin sayfasina giris yaparsan turkeceye çevrilir sayfa. zaten kaydolduktan sonrasi cok kolay
Teşekkürler..https://www.fertilityfriend.com
telefonunuzdan yada pcden google chrome tarayıcıdan girin ama türkçeye çevirmeden ingilizce olarak logout kısmından hesabınıza giriş yapınca türkçe çeviri yaparak daha anlaşılır olur sonra zaten uygulamada ki ingilizce terimlerin türkçe karşılıklarına bakarak daha kolay kullanabilirsiniz
ne demek inşallah yardımcı olabilmişimdirTeşekkürler..
Sağol gülüm. Geçti gitti çok şükür canım.. Öbür doktor artık bizi tatmin etmiyordu. Muayene etmeden serophene kullanıp 12.gün gelsin dermi insan.. Az daha kist oluşacaktı.yumurta 2 kat olmuş. Şimdiki doktorum hayret etti valla..doktor çok önemli ya. bende bosu bosuna alakasız doktorlarla 1 sene gecırdım ama ben mecburıyetten öyle oldu oldgum şehirde uzmanar yoktu. bu doktorlara bır geldım tıkır tıkır her şeye baktılar. doktor gercekten önemli
tatlım benim bu da geçti bak zoru atlattın
Sağol gülüm geçti çok şükür. Inşallah bebeğime vesile olur ablacım.. Arkadaşının durumunu okuyunca bugün ameliyathane de doğum yapan kadın vardı. Bağırmaktan yeri göğü inletti.eşim ameliyathanenin kapısına gelmiş. O kadının çığlıklarına dayanamayıp yukarı çıkmış tekrar.. Yaaa dedim ana olmak öyle kolay değil işte.Boyuk gecmis olsun ablam cok sukur kirtuldun bugun sanada dua ettim arkadasim ne yazikki sezeryan oldu baya zor olmis dogumu az daha kalsa bebegin basinda odem olusmaya baslamis yani is tehlikeli olmaya baslamis hemen sezeryanla kurtuldular ikiside cok sukur ikinizede cok sevindim gercekten
Yok canım şimdilik. Biraz kanamam var. Doktor olur kanama pıhtıda gelebilir korkma hiç dedi..LeYLa_21 şimdi nasılsın ? ağrın sızın var mı ?
Sağol gülüm Allah razı olsun. Evet doktor da öyle söyledi canım.. Ben tüplerin girişinde olduğunu tahmin etmiyordum şok oldum görünce dedi doktor.. Gözün aydın dedi. Inşallah artık bebiş gelir. Polipler Ankara ya gönderildi inşallah sonuç temiz gelir..cok gecmis olsun cnm :) insallah bebeğinin gelmesine vesile olur. demek tuplerin girisinde de polip varmis. kesin onlar zorlastiriyordu o zaman hamile kalmani
Amin gülüm Allah razı olsun özlemcim.. Inşallah canım Rabbim kimseyi bekletmesin..Canım gelmiş geçmiş olsun. Okudugumda kurtaj gunum geldi aklima. Dediğin durumlar gebeliği zorlastiran durumlar. Amh degerin de iyi. Inşallah bebisin hemen gelir seni bekletmez. Bu kadar mücadele elbet karşılığını bulacaktır
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim.. Rabbim cümlemize nasip etsin zafrinam..çok geçmiş olsun ablacımmm çabucak toparlan ağrısız sızısız inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Leylacım cok cok gecmis olsun Rabbim vesile kılsın bebişinin gelmesine..inş biran once toparlanırsınSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Sizlerde benim dualarımdasınız gülüm.. Amin inşallah
Sağol gülüm Allah razı olsun canım. Daha önce hiç bir doktor görmedi taki bu doktora gidene kadar. Alttan ultrasonda gördü bu doktor. Rahimde beyaz ışıklı bölge var demişti çarşamba günü.. Bende alalım dedim.. Iyiki alalım dedik diyor eşimLeylacım cok cok gecmis olsun Rabbim vesile kılsın bebişinin gelmesine..inş biran once toparlanırsın
Bu polipler sadece histeroskopi de mi gorunuyor?daha once goren olmuş muydu?
zafrina89 drun cok tuhaf geldi bana simir bi yana yumurtayla kisti nasıl ayırt edemedi şaşırdım dogrusu İnş kanamanın sebebi bulunurda kurtulursun bu durumdan..
Sağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
Sağolun kızlar detaylı yazdım.. Dinleniyorum. İlginize teşekkür ederim canlarım.. Allah doğum hikayelerimizide yazmayı nasip etsin.. Zamanında eşimi dinleyip bu doktora gitmediğime bin pişmanım. Adam çok ilgilendi Allah razı olsun.. Kırk yıllık dost gibi...
Sağol canım Allah razı olsun gülüm. Gerçekten herşey de bir hayır var. Inşallah bebeğime vesile olur.. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Sen nasılsın? Tam okuyamadım bir sorun olduğunu yazmışsın sanırım. Kızların yazdığı cevaplardan gördüm. Kendi derdimden soramadım canım. Inşallah herşey yolundadır.LeYLa_21 çok geçmiş olsun canım artık güzel haberlere kocaman adımlarla yaklaşmış ol inşallah iki tüpe de engel varmış hayırlısı oldu bu operasyon bak
Amin canım inşallah Allah razı olsun gülüm. Cümlemize nasip etsin Rabbim..Geçti bitti şükür. İnşallah bebiş yatağına tez gelir
Dualarım hepinizle canım inşallah kabul olsun öyle kullardan olalım ben iyiyim canım idrar yolu enfeksiyonu bide ultrasonda karaciğer büyümesi ve yaglanma görüldü daha doktoruma göstermeden evham yaptım biraz ama abarttım biraz galiba kafama takmıyorum şimdi daha iyiyim canım Allah ım sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip etsinSağol canım Allah razı olsun gülüm. Gerçekten herşey de bir hayır var. Inşallah bebeğime vesile olur.. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Sen nasılsın? Tam okuyamadım bir sorun olduğunu yazmışsın sanırım. Kızların yazdığı cevaplardan gördüm. Kendi derdimden soramadım canım. Inşallah herşey yolundadır.
Amin canım inşallah Allah razı olsun gülüm. Cümlemize nasip etsin Rabbim..
Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ve ona layık kullar olmamızı nasip eylesin inşallah.. İdrar yolu enfeksiyonu geçer canım bol bol su iç. Doktorun yol gösterir zaten canım. Diğer konuyla fazla bilgim yok inşallah oda düzelir canım. Kafana takma bebek te stres olmasın karnında.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize inşallah..Dualarım hepinizle canım inşallah kabul olsun öyle kullardan olalım ben iyiyim canım idrar yolu enfeksiyonu bide ultrasonda karaciğer büyümesi ve yaglanma görüldü daha doktoruma göstermeden evham yaptım biraz ama abarttım biraz galiba kafama takmıyorum şimdi daha iyiyim canım Allah ım sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip etsin
Leylacım cok cok gecmis olsun Rabbim vesile kılsın bebişinin gelmesine..inş biran once toparlanırsın
Bu polipler sadece histeroskopi de mi gorunuyor?daha once goren olmuş muydu?
zafrina89 drun cok tuhaf geldi bana simir bi yana yumurtayla kisti nasıl ayırt edemedi şaşırdım dogrusu İnş kanamanın sebebi bulunurda kurtulursun bu durumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?