Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yapıyorum canım hergün aynı saatte 17.gün koyu gibiydi ama cok degildi ff e yarına öbür güne yüksek girince 17sine cekiyor cizgiyi bakalım iki güne belli olur

Evet yapıyorum canım hergün aynı saatte 17.gün koyu gibiydi ama cok degildi ff e yarına öbür güne yüksek girince 17sine cekiyor cizgiyi bakalım iki güne belli olur
Çatlamış bence stres yapma. Ateş stresten çok etkileniyor bunu unutma. Rahat olmaya çalış. Yumurtam çatlamış de.bak yarın kesin yükselir ateşin tatlım. Bol ateşli günler diliyorum.. Sonu bebiş olsun inşallah hadi bakalım. Tablon güzel şuanda..

LeYLa_21 ablacim gecmis olsun inşallah sorun budur ve bebisine vesile olur 3 tane ve dedigi yerlerdeyse gercekten problemmis. Allah iyi insanlarla karsilastirsin doktorun da ayni sekilde. Iyi bir doktor bulmak gercekten zor.
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Gerçekten doktor görünce hayret etmiş. Adam tek ortada ki polipi görmüş ultrasonda demekki.. Iyiki yaptık leyla hanım dedi. Yoksa boşa uğraşacaktık, gebelik şansını arttırdık dedi. Çok sevindim. Doktoruma dünden beri duâ ediyorum. Rabbim onada selamet versin daha iyi yerlere getirsin onu inşallah diyorum. Rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın.. Aminnnnnnn.. Sen test yaptınmı canım. Silik test vardı en son iğne etkisi falan demiştik galiba. Güzel haberlerini bekliyorum canım..

Kızlar Veson ben galiba enfeksiyon oldum akıntım yok ama dünden beri adet olacak gibi agrılarım var taş gibi kasılıyo..bu sabah iyice azdırdı ffde agrıyı nasıl giriyoruz
Veson sende şırınga yaptıgında enfeksiyon kaptın mı

Reactions: iiz
Bu sabah yine yaptim hayalet cizgi var ablacim. Gozle görülüyor ama resimde belli degil. Bakalim hersey nasip

Teşekkür ederim canım inşAllah rahatlattın beni hepimizin göbüşleri bebiş dolsun inşAllah :)

Kızlar merhaba.

Ateş ölçme yöntemine hakim arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Ben bu ay ovulasyon testi, akıntı takibi ve ateş ölçme yöntemi aracılığıyla ovulasyon günümü tespit etmeye çalıştım. Ovulasyon kitine göre 08 ocakta çift çizgiyi gördüm ve aynı gün yumurtlama akıntım da geldi, ertesi gün (09 ocak) de yumurtlama akıntım olmuştu ve test koyu olmakla birlikte, iki çizgi eşit değildi, biraz kırılmıştı. Her neyse, eteş yönteminine göre de 08 ocakti yumurtlama günüm ancak ilerleyen günlerde vücut ısım giderek arttı ve ateş tablosunda bazal vucut ısım değişerek ilerleyen bir güne (10 ocağa) kaydı Şimdi ben hangi yöntemi baz almalıyım?

canım sen nasıl oldun ?
İyiyim canim şükür.. sen nasılsın?

İyiyim ablacim.. endiselerimi yazmamaya karar verdim. Bu ara biraz yogunum, yurtdışı hazırlıkları yapıyorum. Haftaya cumartesi gitmeden pıtpıtları duymak nasip olur insAllah. Aklima kotu seyler getirmemeye çalışıyorum. Kuran okuyorum hatime başlamıştım kendi capimda 9 ayda biter herhalde :) bundan sonra insAllah senden de guzel haberler bekliyorum ablacim 2 ay sonra.. bu ay korunacaksın dimi.. Rabbim dualarımızı kabul etsin insaAllah..

Cnm pozitif testten iki gün sonra yumurta çatladığı da olabiliyor.öyle olmuş olabilir bir de şu Olasılık var ki bazı aylar progesteron bazen geç salgılanmaya Başlıyor o Yüzden çizgi bir gün sonraya kaymış da olabilir.bu Yüzden çizgi çekilene kadar gün aşırıya devam etmekte fayda var

10 ocak yumurtlamissindir canim. Cunku ovulasyon testi koyulastiktan sonraki gunler yumurtlama gerçekleşiyor diye biliyorum. Ben ovu testine pek güvenmeyelerdenim:))) diger arkadaşlarımız da yorum yapsin bakalim

Yok cnm öyle birşey hatırlamadım ama ben sadece bir kez Yaptım ve enjektörü yeni açmıştık ve şu 5 ml lik büyük enjektördü eşim numuneyi direk içine boşalttı.çok fazla temas olmadı yani .ama bu ay çok ciddi Sıkıntılar yaşadım biliyorsun kaşıntı falan koku da oldu sanki dün .iki gündür suya ağırlık veriyorum gerçekten çok işe yarıyor bol su iç wc den çıkmıyorum ama faydası oldu iki günde umarım tamamen geçer seninki de benimki de

10 ocak yumurtlamissindir canim. Cunku ovulasyon testi koyulastiktan sonraki gunler yumurtlama gerçekleşiyor diye biliyorum. Ben ovu testine pek güvenmeyelerdenim:))) diger arkadaşlarımız da yorum yapsin bakalim

Teşekkür ederim Elcanki =) Ben de anlamadım ama hatırladığım 09 ocak akşamı ovulasyon testimin ikinci çizgisinin silikleştiğiydi. Gerçi çok takılmamak lazım, ama bu ay eşimle en son 08 ocak ve öncesi ilişkiye girebildik. Eğer şansım azsa çok da umutlanmayayım diyorum, malum en kötü dönem- adet öncesi acaba hamile miyim diye bekleyiş dönemi başladı Gerçi her şey nasip, kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…