Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
su içebiliomusun canım bulantı ne durumda doktpruna göstermeden sonuçları evham yapma beşki önemli bişey diildir

su içebiliomusun canım bulantı ne durumda doktpruna göstermeden sonuçları evham yapma beşki önemli bişey diildir
Iki gündür Allah ım bozmasın o kadar su içiyorum ki şişe gece yanımda uyanıp uyanıp içiyorum bulantı artık kusturmucak kadar arada vuruyor ama onu da enfeksiyona bağlıyorum sanırım benim belirtilerim ufaktan geçti çok şükür erken başladı çabuk geçti

Su içmeye başladım en çok ona seviniyorum resmen sudan tiskinmistim icemiyodum ayran soda kefirle kapatiyodum arayı ama dünden beri ayların acısını çıkarıyorum :)

Canım dra sordun mu peki lekelenme varken hsg cekiliyor mu?tüplere kan gidebilir diye aklıma geldi sacmada olabilir tabi..

LeYLa_21 canım çok geçmiş olsun inşallah gelir bebeğin bu vesileyle bişi sorcam adetin kaçıncı gündeki muayenede fark etti polipi doktorun yada adetken diil miydi canım

Mesajini okurken ben de usudum titredim bir an :)
Cok gecmis olsun abla. Insallah vesile olur. Sansin artti bu sayede.

Opk yapmadım canım çünkü yumurta takibine gidiyordum. Bu ay şuan çizginin olduğu yumurtlamadan önce yapmıştım opk. Dr o gün 20 mm yumurtan var dedi eve geldim opk yaptım ve pozitifti. İki kere yumurtlama gayet mümkün :) Dr a sordum niye böyle diye bazen olabilir dedi. Bir de ikiz hem dayılarım hem halalarım var. Genetik de olabilir ama aktardan aldığım karışımdan sonra iki kere yumurtlamaya başladım. Genetik olsa hep iki yumurtlardım.

İnşallah bir an önce iyileşir bebeğini kucağına alırsın. Ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim. Geçmiş olsun

Ff kadar başarılı bşr uygulama olur mu? Bilmiyorum ama @Kuzguni nin dediği gibi yazdığımız mesajın Altın'da ff tablomuzu görmek çok hoş geldi kulağa:)
ilişki tablosu oldugu için pek herkesin görmesini tercih etmem ben ama bilmiyorum. butun kişisel şeylerımız var sonucta . shinsegi dediği daha doğru geldi bana sonradan

Çok sevindim cnm kurtulmuşsun çok geçmiş olsun Rabbim vesile kılsın inşallah.

LeYLa_21 canım çok geçmiş olsun inşallah gelir bebeğin bu vesileyle bişi sorcam adetin kaçıncı gündeki muayenede fark etti polipi doktorun yada adetken diil miydi canım
Sağol canım benim Allah razı olsun. Adetin 12.günü bu doktora ilk gittiğimde fark etti. Ultrasonda tek var demişti ameliyatta 3 tane olduğunu ve 3 nüde aldığını söyledi. Rahmimde düzgünmüş. Herşey yolunda şuan dedi. 2 hafta sonra kontrole gel dedi.bu adama 2015 Aralık ayında bir kez gitmiştim hsg deyince korkup öbür doktora gittim ordada hsg yi kendim çektim. Nasip böyle imiş demekki. Bu polip kürtaj dan sonramı ortaya çıktı yoksa bebeğimin düşmesine de omu sebep oldu bilmiyorum
Artık öbür doktora hiç güvenim kalmadı. Yeni doktortan memnunum. Inşallah bu sefer bu doktorla olacak diyorum..

Mesajini okurken ben de usudum titredim bir an :)
Cok gecmis olsun abla. Insallah vesile olur. Sansin artti bu sayede.
O kadar üşüdümki anlatamam. Eşim kansızlıktan dedi deli oldum. Seni çırıl çıplak soyup bir önlükle buz gibi yere 1 saat koyalım bakalım ne oluyor dedim hemen sustu :))

İnşallah bir an önce iyileşir bebeğini kucağına alırsın. Ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim. Geçmiş olsun
Amin canım Allah razı olsun gülüm. Inşallah vesile olur kuzum.
LeYLa_21 abla cok gecmis olsun.. bebise vesile olsunn insAllah..
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim.. Sen nasılsın canım?

Çok sevindim cnm kurtulmuşsun çok geçmiş olsun Rabbim vesile kılsın inşallah.
Sağol tuğbacım çok zor geçti ama iyiki olmuşum hiç pişman değilim
Ne verdiğim paraya nede ameliyat olmama. 850 tl ödemiş eşim. Ama değdi. Sadece bebek için değil sağlık açısındanda önemli idi bence

Günaydın kızlar benim atesde bi tuaflık var bi türlü yükselmedi 36.3 de kaldım yaw derecemi bozuk die bakıyorm eşimin ateside baska cıkıyo gün içinde de bakıyorrm 36.3 hiç bu kadar düşük olmazdı yumurtlmadım mı ki opk da silindi testlerde

Hergün sıvı alımı olmadan aynı saatte yapıyormusun canım testi.?sen gün aşırı çalış bakalım. 14.gün çatlama olmuş gibi ama tabloya göre. Yarın ve öbür güne yüksek ateş gir bakalım hangi güne ff çizgiyi çekiyor..

LeYLa_21 ablacim gecmis olsun inşallah sorun budur ve bebisine vesile olur 3 tane ve dedigi yerlerdeyse gercekten problemmis. Allah iyi insanlarla karsilastirsin doktorun da ayni sekilde. Iyi bir doktor bulmak gercekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…