su içebiliomusun canım bulantı ne durumda doktpruna göstermeden sonuçları evham yapma beşki önemli bişey diildirDualarım hepinizle canım inşallah kabul olsun öyle kullardan olalım ben iyiyim canım idrar yolu enfeksiyonu bide ultrasonda karaciğer büyümesi ve yaglanma görüldü daha doktoruma göstermeden evham yaptım biraz ama abarttım biraz galiba kafama takmıyorum şimdi daha iyiyim canım Allah ım sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip etsin
Iki gündür Allah ım bozmasın o kadar su içiyorum ki şişe gece yanımda uyanıp uyanıp içiyorum bulantı artık kusturmucak kadar arada vuruyor ama onu da enfeksiyona bağlıyorum sanırım benim belirtilerim ufaktan geçti çok şükür erken başladı çabuk geçtisu içebiliomusun canım bulantı ne durumda doktpruna göstermeden sonuçları evham yapma beşki önemli bişey diildir
ardProgramı indirdim ama kullanamıyorum İngilizce bilmiyorum ;(Veson
Su içmeye başladım en çok ona seviniyorum resmen sudan tiskinmistim icemiyodum ayran soda kefirle kapatiyodum arayı ama dünden beri ayların acısını çıkarıyorum :)Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ve ona layık kullar olmamızı nasip eylesin inşallah.. İdrar yolu enfeksiyonu geçer canım bol bol su iç. Doktorun yol gösterir zaten canım. Diğer konuyla fazla bilgim yok inşallah oda düzelir canım. Kafana takma bebek te stres olmasın karnında.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize inşallah..
Canım dra sordun mu peki lekelenme varken hsg cekiliyor mu?tüplere kan gidebilir diye aklıma geldi sacmada olabilir tabi..doktor ultrasonla bakarken ben bi karaltı gördüm yumurta gibi yani gözüme de büyük gözüktü dedim kistmi olmuş yine dedi adet 15tesin bu da 15mm yumurta da olabilir dedi
diyorum kanama oluyo ama adetin 6. günü temizlendim 9. gün kahve akontılar başladı adetin uzamış diyo diyom arada temiz günler var nasıl uzamak bu neyse cmt günü kontrol oluyo ücret ödemeden smear i veriyim adetle de hsg yi çektirip başka bi hastanenin tüp bebek merkezi var burda prof doktor var oraya gitmeyi düşünüyorum hsg ile eşimde hiç kılını kımıldatmıyo sinir oluyorum keçiboynuzu çzü aldm şundam birer kaşık iç diyom hergün içtinm diyorum unuttum fln gibi bahaneler uyduruo ben kaç aydır çataldan inemedim beyfendi bi pekmezi içemiyo
Sağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
2 hafta sonra kontrole gel dedi. Kurtuldum poliplerden çok şükür...
çamaşırlarını her ihtimla karsı yüksek ısı da yıka canım. hatta yapabilirsen ütüle
hergun mutlaka 1 sarımsak ye çiğ çiğ sarmısak bakterileri öldürüyormuş.
Evet geçen ay ki tabloda çok net görülüyor bu arada opk testi kullanmışmıydın canım orda çıktımı iki ayrı günde pozitif? Benim bi kaç kez iki defa ayrı günde pozitif görmüştüm tüm yumurtlama belirtilerine rağmen ateş çok az yükselmişti bi hafta sonra yeniden pozitif test yeniden aynı belirtilerle yum oldu ve ateş yükseldi. Böyle olan aylarda döndüm normalden bi hafta fazla uzadı. İnt ten araştırdım acaba iki defa yumurtlama oluyormu diye çoğu yerde mümkün değil diye paylaşılmış ama senin başına geldiğine göre nadirde olsa olabiliyor sanırım :)
İnşallah bir an önce iyileşir bebeğini kucağına alırsın. Ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim. Geçmiş olsunSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
ilişki tablosu oldugu için pek herkesin görmesini tercih etmem ben ama bilmiyorum. butun kişisel şeylerımız var sonucta . shinsegi dediği daha doğru geldi bana sonradanFf kadar başarılı bşr uygulama olur mu? Bilmiyorum ama @Kuzguni nin dediği gibi yazdığımız mesajın Altın'da ff tablomuzu görmek çok hoş geldi kulağa:)
canım sen nasıl oldun ?LeYLa_21 abla cok gecmis olsun.. bebise vesile olsunn insAllah..
canım ekmegın ıcıne koy oyle yenıyor ben öyle yapıyorum. eger parazit varsa bebege zararlı oluyormus ve bu sarmısak bunları öldürüyormuşHepsini yaparim da sarimsak zor
Çok sevindim cnm kurtulmuşsun çok geçmiş olsun Rabbim vesile kılsın inşallah.Sağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
Sağol canım benim Allah razı olsun. Adetin 12.günü bu doktora ilk gittiğimde fark etti. Ultrasonda tek var demişti ameliyatta 3 tane olduğunu ve 3 nüde aldığını söyledi. Rahmimde düzgünmüş. Herşey yolunda şuan dedi. 2 hafta sonra kontrole gel dedi.bu adama 2015 Aralık ayında bir kez gitmiştim hsg deyince korkup öbür doktora gittim ordada hsg yi kendim çektim. Nasip böyle imiş demekki. Bu polip kürtaj dan sonramı ortaya çıktı yoksa bebeğimin düşmesine de omu sebep oldu bilmiyorumLeYLa_21 canım çok geçmiş olsun inşallah gelir bebeğin bu vesileyle bişi sorcam adetin kaçıncı gündeki muayenede fark etti polipi doktorun yada adetken diil miydi canım
O kadar üşüdümki anlatamam. Eşim kansızlıktan dedi deli oldum. Seni çırıl çıplak soyup bir önlükle buz gibi yere 1 saat koyalım bakalım ne oluyor dedim hemen sustu :))Mesajini okurken ben de usudum titredim bir an :)
Cok gecmis olsun abla. Insallah vesile olur. Sansin artti bu sayede.
Amin canım Allah razı olsun gülüm. Inşallah vesile olur kuzum.İnşallah bir an önce iyileşir bebeğini kucağına alırsın. Ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim. Geçmiş olsun
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim.. Sen nasılsın canım?LeYLa_21 abla cok gecmis olsun.. bebise vesile olsunn insAllah..
Sağol tuğbacım çok zor geçti ama iyiki olmuşum hiç pişman değilimÇok sevindim cnm kurtulmuşsun çok geçmiş olsun Rabbim vesile kılsın inşallah.
Hergün sıvı alımı olmadan aynı saatte yapıyormusun canım testi.?sen gün aşırı çalış bakalım. 14.gün çatlama olmuş gibi ama tabloya göre. Yarın ve öbür güne yüksek ateş gir bakalım hangi güne ff çizgiyi çekiyor..Günaydın kızlar benim atesde bi tuaflık var bi türlü yükselmedi 36.3 de kaldım yaw derecemi bozuk die bakıyorm eşimin ateside baska cıkıyo gün içinde de bakıyorrm 36.3 hiç bu kadar düşük olmazdı yumurtlmadım mı ki opk da silindi testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?