Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Tugbanusta cnm her ihtimale bugün çalışma olsun

passionete inşallah güzel haberlerini alırız hsg sen de de işe yaramıştır inşallah

Insallah canim ya ama umudum yok nedense.

Simdi sana yazacaktim canim dpo10 oldu degil mi yarinda boyle olursa kan mi versen acaba

Canim 12yi beklerim. Ben normalde testte yapmiycaktim ama igne etkisi ne kadar surede geciyor onu merak ettim. Bat 19 ocak gosteriyor ama genelde dpo12de gelir. Biraz daha akisina birakmak istiyorum.
Hadi inşallah pozitif sonuç alırsın canımm iki kere hayalet çizgi çıktı.

Insallah canim

passionete canım testin şuanki halini atsana beklemiş şekli nasıl bide su damlatinca geçiyo mu
Canim hayalet cizgi cok silik resimde belli olmuyor ama ilk 5. Dk belirdi. Suan annemlere geldim kahvaltiya. Test evde gidine bakarım ancak.

Bu sabah yine yaptim hayalet cizgi var ablacim. Gozle görülüyor ama resimde belli degil. Bakalim hersey nasip
Hadi inşallah gülüm. Rabbim inşallah nasip etmiştir. Bence hamilesin içim öyle diyor.. Inşallah tüm topic hamile kalacaz. Hatimlerle dualarla inşallah...
Teşekkür ederim canım inşAllah rahatlattın beni hepimizin göbüşleri bebiş dolsun inşAllah :)
Amin canım inşallah. Rahat ol. Çünkü bebiş rahatlıkta geliyor.
Güzel düşün herşey güzel olsun ablacım. Sağlıkla kucaklayacaksın inşallah..bana gelince bu ay keyfi ateş ölçüyorum. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Zaten dünki operasyon dan sonra 2 hafta ilişki yasak dedi doktorum. 2 hafta sonra kontrole gidecem.bu ay çok rahatım elhamdülillah...

Ateş tablon varsa onu atarsan daha iyi yardımcı oluruz canım..

Hakkinda hayirlisi kuzum insallah icimize dogan kalbimizden gecen guzel haberler verirsin bize

Geçmiş olsun leyla abla polipler düşüğe de sebeb olabiliyor benim doktorum o yuzden almıştı inşallah hayırlısıyla bebeğin gelir

Geçmiş olsun leyla abla polipler düşüğe de sebeb olabiliyor benim doktorum o yuzden almıştı inşallah hayırlısıyla bebeğin gelir
Amin gülüm Allah razı olsun. Bende öyle diye biliyorum. Kurtuldum çok şükür. Inşallah bir daha oluşmaz..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..

ultrasonla her şey görunmeyebılıyor işte. iyi ki girmişsin bu operasyona. gecmıs olsun tekrar. bundan sonra sıkntı kalmadı galıba. hadı hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba. Çok fazla sayfa olduğundan okuyamadım yömtemi tam olarak bana yarfımcı olabilecek kimse varmı. Takvim yöntemine göre ovulasyon dönemim geçen haftaydı ama yinede bilmiyorum tam olarak. Şimdiden teşekkürler

Cnm ilk sayfada Detaylı bilgi var odam yardım alabilirsin kafana takılanı sorabilirsin

özele mi gideceksin kalp atışları için ? video verecekler mi bakalım sana . ben de bu hafta mı gıtsem haftaya mı bilemedim

Ben geldimmm
Hamile haberi var mi kac gündür giremiyorum
Veson lekelenme var bende iki gundur yumurtlama zamani olur da oncesinde olur mu acaba ates olcmuyorum bilemiyorum da

Ben geldimmm
Hamile haberi var mi kac gündür giremiyorum
Veson lekelenme var bende iki gundur yumurtlama zamani olur da oncesinde olur mu acaba ates olcmuyorum bilemiyorum da
Yok cnm en son misdincer de kaldık ama iki güne inşallah passionete güzel haberi verir diye Ümit ediyoruz

Cnm ara lekelenme tahrişten tut kansere kadar geniş bir yelpaze nedeni var ovulasyon lekesi de olabilir bilemeyiz sen takılma onlara relax ol çalışmalarını ysp güzel haberlerle gel inşallah

ultrasonla her şey görunmeyebılıyor işte. iyi ki girmişsin bu operasyona. gecmıs olsun tekrar. bundan sonra sıkntı kalmadı galıba. hadı hayırlısı olsun
Evet canım iyiki aldırdım valla. Çok mutluyum gerçekten. İyiki bu doktora gittim. Rabbim hamile kalmayı ve sağlıkla doğurmayıda nasip etsin cümlemize inşallah sümbülüm... Bir dahaki kontrol ne zaman senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…