- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
@Tugbanusta cnm her ihtimale bugün çalışma olsun
passionete inşallah güzel haberlerini alırız hsg sen de de işe yaramıştır inşallah
Simdi sana yazacaktim canim dpo10 oldu degil mi yarinda boyle olursa kan mi versen acaba
Hadi inşallah pozitif sonuç alırsın canımmiki kere hayalet çizgi çıktı.
Canim hayalet cizgi cok silik resimde belli olmuyor ama ilk 5. Dk belirdi. Suan annemlere geldim kahvaltiya. Test evde gidine bakarım ancak.passionete canım testin şuanki halini atsana beklemiş şekli nasıl bide su damlatinca geçiyo mu
Hadi inşallah gülüm. Rabbim inşallah nasip etmiştir. Bence hamilesin içim öyle diyor.. Inşallah tüm topic hamile kalacaz. Hatimlerle dualarla inşallah...Bu sabah yine yaptim hayalet cizgi var ablacim. Gozle görülüyor ama resimde belli degil. Bakalim hersey nasip
Amin canım inşallah. Rahat ol. Çünkü bebiş rahatlıkta geliyor.Teşekkür ederim canım inşAllah rahatlattın beni hepimizin göbüşleri bebiş dolsun inşAllah :)
Güzel düşün herşey güzel olsun ablacım. Sağlıkla kucaklayacaksın inşallah..bana gelince bu ay keyfi ateş ölçüyorum. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Zaten dünki operasyon dan sonra 2 hafta ilişki yasak dedi doktorum. 2 hafta sonra kontrole gidecem.bu ay çok rahatım elhamdülillah...İyiyim canim şükür.. sen nasılsın?
İyiyim ablacim.. endiselerimi yazmamaya karar verdim. Bu ara biraz yogunum, yurtdışı hazırlıkları yapıyorum. Haftaya cumartesi gitmeden pıtpıtları duymak nasip olur insAllah. Aklima kotu seyler getirmemeye çalışıyorum. Kuran okuyorum hatime başlamıştım kendi capimda 9 ayda biter herhalde :) bundan sonra insAllah senden de guzel haberler bekliyorum ablacim 2 ay sonra.. bu ay korunacaksın dimi.. Rabbim dualarımızı kabul etsin insaAllah..
Ateş tablon varsa onu atarsan daha iyi yardımcı oluruz canım..Teşekkür ederim Elcanki =) Ben de anlamadım ama hatırladığım 09 ocak akşamı ovulasyon testimin ikinci çizgisinin silikleştiğiydi. Gerçi çok takılmamak lazım, ama bu ay eşimle en son 08 ocak ve öncesi ilişkiye girebildik. Eğer şansım azsa çok da umutlanmayayım diyorum, malum en kötü dönem- adet öncesi acaba hamile miyim diye bekleyiş dönemi başladıGerçi her şey nasip, kısmet...
Hakkinda hayirlisi kuzum insallah icimize dogan kalbimizden gecen guzel haberler verirsin bizeInsallah canim ya ama umudum yok nedense.
Canim 12yi beklerim. Ben normalde testte yapmiycaktim ama igne etkisi ne kadar surede geciyor onu merak ettim. Bat 19 ocak gosteriyor ama genelde dpo12de gelir. Biraz daha akisina birakmak istiyorum.
Insallah canim
Canim hayalet cizgi cok silik resimde belli olmuyor ama ilk 5. Dk belirdi. Suan annemlere geldim kahvaltiya. Test evde gidine bakarım ancak.
Geçmiş olsun leyla abla polipler düşüğe de sebeb olabiliyor benim doktorum o yuzden almıştı inşallah hayırlısıyla bebeğin gelirSağolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Eve yeni geldim hastaneden. Yazmaya anca fırsat oldu..saat 2ye kadar doktoru bekledik hastane de. Toplantı varmış.. Neyse odaya girdik. Yatış verdi. Odama çıktım. Damar yolu açıldı.. Sonra hemşire ameliyat elbisesini giydirdi ve sandalye ile ameliyathaneye indirdiler.. Allahım öyle soğuk ki orası dondum.. Birtek önlükle inşallah zatürre olmam dedim kendi kendime.. Sonra doktor geldi narkoz verdiler. Başlıyoruz dediklerini duydum. 5-6 kişi vardı başımda. Sanki doğum yapıyorum dedim içimden... Operasyon 1 saat sürmüş. Eşime sordum. Sonra gözümü açtım ameliyathanede titriyorum. Orda iki adam vardı orayı düzenliyorlardı.donuyorum çıkarın beni Odama diye bağırdım. Üzerime çarşaf örttü kalın birisi.. Sonra hasta Bakıcı geldi ameliyat masası ile odaya götürdü beni.. Odada eşim şaşkın şaşkın bakarken kızımda beni izliyordu. Ameliyathaneye giderken öpücükle uğurladı kızımın ve benim gözlerimiz dolmuştu.odaya girdiğimde anneciğim çok özledim seni dediğini hatırlıyorum. Sonra doktor geldi eşimle doktor beni normal yatağa çektiler. İşe yaramazsa hasta Bakıcı ortada yoktu.. Doktor konuştu benimle. Rahmin şeklini kağıda çizdi. Tam iki tüpün giriş yerinde polip varmış. Bunlar muhtemelen gebeliğe engelmiş dedi. Bir tanede boşlukta vardı dedi.bunlar şişip açılıp kspamıyormuş. Detaylı anlattı. Memnun kaldım. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi.kanama olacaktır ağrın çok olursa ateş 38,5 u geçerse hemen gel dedi. Polipler incelemeye göndermiş.
2 hafta sonra kontrole gel dedi. Kurtuldum poliplerden çok şükür...
Amin gülüm Allah razı olsun. Bende öyle diye biliyorum. Kurtuldum çok şükür. Inşallah bir daha oluşmaz..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..Geçmiş olsun leyla abla polipler düşüğe de sebeb olabiliyor benim doktorum o yuzden almıştı inşallah hayırlısıyla bebeğin gelir
Neslihan canım özelden mesaj atmıştım bi bakabilirmisin gülümGeçmiş olsun leyla abla polipler düşüğe de sebeb olabiliyor benim doktorum o yuzden almıştı inşallah hayırlısıyla bebeğin gelir
ultrasonla her şey görunmeyebılıyor işte. iyi ki girmişsin bu operasyona. gecmıs olsun tekrar. bundan sonra sıkntı kalmadı galıba. hadı hayırlısı olsunSağol canım benim Allah razı olsun. Adetin 12.günü bu doktora ilk gittiğimde fark etti. Ultrasonda tek var demişti ameliyatta 3 tane olduğunu ve 3 nüde aldığını söyledi. Rahmimde düzgünmüş. Herşey yolunda şuan dedi. 2 hafta sonra kontrole gel dedi.bu adama 2015 Aralık ayında bir kez gitmiştim hsg deyince korkup öbür doktora gittim ordada hsg yi kendim çektim. Nasip böyle imiş demekki. Bu polip kürtaj dan sonramı ortaya çıktı yoksa bebeğimin düşmesine de omu sebep oldu bilmiyorum
Artık öbür doktora hiç güvenim kalmadı. Yeni doktortan memnunum. Inşallah bu sefer bu doktorla olacak diyorum..
O kadar üşüdümki anlatamam. Eşim kansızlıktan dedi deli oldum. Seni çırıl çıplak soyup bir önlükle buz gibi yere 1 saat koyalım bakalım ne oluyor dedim hemen sustu :))
Amin canım Allah razı olsun gülüm. Inşallah vesile olur kuzum.
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim.. Sen nasılsın canım?
şimdiye kadar iğne etkisi geçmeliydi ama hadi inşallah müjdedirBu sabah yine yaptim hayalet cizgi var ablacim. Gozle görülüyor ama resimde belli degil. Bakalim hersey nasip
Cnm ilk sayfada Detaylı bilgi var odam yardım alabilirsin kafana takılanı sorabilirsinArkadaşlar merhaba. Çok fazla sayfa olduğundan okuyamadım yömtemi tam olarak bana yarfımcı olabilecek kimse varmı. Takvim yöntemine göre ovulasyon dönemim geçen haftaydı ama yinede bilmiyorum tam olarak. Şimdiden teşekkürler
özele mi gideceksin kalp atışları için ? video verecekler mi bakalım sana . ben de bu hafta mı gıtsem haftaya mı bilemedimİyiyim canim şükür.. sen nasılsın?
İyiyim ablacim.. endiselerimi yazmamaya karar verdim. Bu ara biraz yogunum, yurtdışı hazırlıkları yapıyorum. Haftaya cumartesi gitmeden pıtpıtları duymak nasip olur insAllah. Aklima kotu seyler getirmemeye çalışıyorum. Kuran okuyorum hatime başlamıştım kendi capimda 9 ayda biter herhalde :) bundan sonra insAllah senden de guzel haberler bekliyorum ablacim 2 ay sonra.. bu ay korunacaksın dimi.. Rabbim dualarımızı kabul etsin insaAllah..
Yok cnm en son misdincer de kaldık ama iki güne inşallah passionete güzel haberi verir diye Ümit ediyoruzBen geldimmm
Hamile haberi var mi kac gündür giremiyorum
Veson lekelenme var bende iki gundur yumurtlama zamani olur da oncesinde olur mu acaba ates olcmuyorum bilemiyorum da
Evet canım iyiki aldırdım valla. Çok mutluyum gerçekten. İyiki bu doktora gittim. Rabbim hamile kalmayı ve sağlıkla doğurmayıda nasip etsin cümlemize inşallah sümbülüm... Bir dahaki kontrol ne zaman senin?ultrasonla her şey görunmeyebılıyor işte. iyi ki girmişsin bu operasyona. gecmıs olsun tekrar. bundan sonra sıkntı kalmadı galıba. hadı hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?