Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson bugünkü ateşi niye girmedin?ölçmedin mi?
Cnm bu ay biraz heyecan Yaptım sanırım ama aslında mantar ile uğraşmaktan gebelik aklıma az geliyor ama yine de sanırım bilinç altım heyecan yaptı ve Ölçüm saati gelmeden uyanıveriyorım gece 3-5 kalkıyorum ve bir daha uyku tutmuyor.dün de erken uyandım ateş ölçtüm ama vaktinde ölçseydim aşağıyukarı kaç çıkardı tahminim var ama boşlukları doldurmak için tablonun sonunu bekliyorum iyi yada kötü sonuçlansın eksik ateşleri öyle gireceğim kafam karışsın istemedim

ztn idrar numunesi verirken daha çok mikrop kaparsın devlet hastanesinden

Benanasiye den güzel haber geldi:) biz de pasionete ile beklemedeyiz:) benim Dr histten sonra kanamanın artmasını bekleriz Demişti.:)sen boş vermeye devam et eşin Sorumluluğu alacaktır
Ay maşallah yaaa... hatimlerin dualarımızın meyveleri. Tez zamanda bütün hepimize olsun inşallah.

Batı en yakın sen ve passionete var inşallah ikinizden de güzel haber gelir ilk olarak..

benim ateş 36.4 e çıkınca hemen çizgi geliyo Veson grçen ayardan ortalama mı alıo ff gerçekten nerdeyse her ay 36.4 olduğunda ovu olmuş oluyo bn yarında ağlaya sızlaya çalışsam bugüne de çizgiyi çekse sonra kendimi dinlenmeye alsam ama ya çizgi gelmezsee

Test tarihin ne zaman canım?

Çanakkale nasıl bir yer canım? Cidden düşünebileceğim yerler kategorisinde. Sosyal hayat, imkan , ulaşım falan... genel anlamda nasıl tarif edersin yani?

Bence cennet :)
Bir kere çok pahalı bir şehir değil.
Ulaşım çok rahat. Çanakkale'nin bir ucundan diğer ucuna toplu taşımayla 40-45 dakikada gidersin en fazla.
Kimsenin kimseye karışmadığı çok rahat bir şehirdir.
Özellikle yazları çok güzel. Kordonu yetiyor insana
Gelenler hep ne küçük şehir ne yapıcaz burada diyip sonra buraya yerleşiyor :)

xpreiaZ Bence tek kötü tarafı 365 günün 360 günü rüzgarlı olması ve yağmurda şemsiye açamamak :)

Yok cnm ortalama almıyor 36,4 ve yukarı ateş demek yükselişe geçmiş demek inşallah çatlamıştır da sen de dinlenmeye geçersin umarım

Canım netten de baktım şimdi gerçekten çok güzel yorumlar bursanın altına çanakkaleyi çekme kararı aldık

Canım netten de baktım şimdi gerçekten çok güzel yorumlar bursanın altına çanakkaleyi çekme kararı aldık
Çok detaylı gezemedim ama 2 3 defa şehitliğe filan gitmiş biri olarak çok sakin ve güzel bir şehir imkanım olsa Çanakkale ve Bursa yaşamak isteyeceğim yerlerden. Ama gerçekten pek rüzgarlı. O kadar kusurda olur siz öğretmen ve polis olarak rahat edersiniz bence. Kardeşim orada askerlik yapmıştı annem babam bir kaç gün polis evinde kaldı çok beğenmişlerdi.

passionete , B BenanAsiye hayırlı olsun gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin kucağınıza saglikla alın inşallah bebişleri. Darısı Veson ve tüm bekleyenlere Insallahh...

Bu arada kızlar banada dua edin doğum stresi yaşıyorum sanırım son 7 güne girdik. Bizim kızın pek gelesi yok gibi geçen hafta kontrolde bebeğin kilolu olduğunu sezeryana dönmek gerekebilecegini söyledi doktorumuz normal doğum istiyorum ama tırsmıyor da değilim.

Ay canim gelmis catmis doğum bir avazda kucagina almayi nasip etsin insallah rabbim. Ben daha hamile degilim canim.kesinlesmesdi ama insallah oyledir.

anladım canım..hayırlısı olsun...inşallah tablon yeşillenir.bizde arkadan geliriz inşallh...

Bazı ozellerde rrutin hemogram ve idrar tahliller i muayene ücreti içinde oluyor . Benim öyle mesela 60 lira muayene ücreti veriyorum başka yok. Bi sormayı denedin mı ? Bana da taksoplazma rubella bakılmadı mesela onlar rutin gebelik tahlillerinde değil dedi devlette gittigin3 farklı doktor da. boşver takma kafana çok çok düşük ihtimali olan şeyler onlar. Bi de çiğ ete dokunma konusunu sormuştum ben devletteki doktora bana güldü çiğ et yiyen ülkelerde hep sakat mı çocuklar diye

Bebek isteyen kızlar. Size tavsiyem fazla kilonuz varsa onu vermeden hamile kalmayın gerçekten ben bunun acısını çekiyorum şuan.
Ben kilolu hamile kaldım. Karındaki yağ dokusundan bebek çok net görünmüyor. Bu doktor da moralimi bozdu. Rapor yazamazmış net göremeyeceği için. Keşke kilo verip öyle hamile kalsaydın dedi.
Herkes kilo verseydin diyor ama kimse nasıl vereceğimi söylemiyor hipotiroidle.
Moralim çok bozuldu. Zaten gidene kadar eşim heves bırakmamıştı. Bir de doktora moralim bozuldu

Kiyamam canim ya ben de kiloluyum boyuma gore. Kac kilo ile hamile kaldin. Ayrintili ultrason noldu bu arada cinsiyet falan?

Kiyamam canim ya ben de kiloluyum boyuma gore. Kac kilo ile hamile kaldin. Ayrintili ultrason noldu bu arada cinsiyet falan?

Boşver kuzum kiloyu çok dertliyim o konuda
Artık kendimden tiksinecek hale geldim ya.

Ayrıntılı ultrason sevgili yağ dokum sayesinde görebildiği kadarı ile iyiydi.
Sağolsun bebek yüzünü hiç dönmedi göremedik.
Yarın tekrar çağırdı yüzünü görüp foto alabilmek için.
Cinsiyet erkek olarak kesinleşti canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…