Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takma kafana canim saglikla gelsin insallah bebegin. Kilo verilir. Onemli olan 2nizin sagligi. Ben de suan 66 kiloyum veremedim hic.

passionete bende sakin sakin takip ediyorum seni. Benim de klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ay 16 ya çıkıyordu luteal faz.insaallah senin uzamalar güzel haberden gelir. Corasprin kullanıyorsun demi bu sefer ?

Takma kafana canim saglikla gelsin insallah bebegin. Kilo verilir. Onemli olan 2nizin sagligi. Ben de suan 66 kiloyum veremedim hic.

İnşallah canım.
Eşim de moralimi bozdu gittiğime pişman oldum.
Keşke çağırmasaydım tek gitseydim.
Yarın tek gidicem.

66 kilo bir şey değil.
Benden daha sağlıklı bir hamilelik geçireceğin kesin kuzum.
Doğumdan sonra tek derdim kilo vermek olucak inşallah.

Maşallah canim heyecanlandim 7 gun diyince kavusmaniza cok az kalmis rabbim saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah canim

Hayirli saglikli evlat olsun canim..
Kilo olayi bendede dert.cok arkadasim var kilolu hamile kalip rahatca bitiren..elbette elimizde olmadan bu haldeyiz ben rejim yapamam spor yapamam hasimato illeti vs baska gidebilecegin detayli ultrason yokmuydu canim

Canim kac kilo uamile kaldin ki?

masmaviyim dogum yaklasmıs Allah bi avazda kurtarsın,saglıklı kolay dogum nasip etsin Rabbim.bizim listeyi alıp dua et emi canım

zafrina89 canım lekelenme olmus yine:-( o korku bende de hep oluyodu yine kanıycak yine acıycak diye bir turlu konsantre olamıyordum yarıda cok bittigi oldu acı oldugu için..Dua edelim birbirimize..he bu arada bi hastalık bitmeden diğeri baslıyor bende şimdide boğazımda beyaz leke var

xpreiaZ canım İstanbul aman diyim işimiz burda olmasa bi dk burda durmayız valla her yonuyle yasamak cok zor burda.Çanakkale gercekten guzel tercih olur Allah gonlune gore versin.bebişinde tüpe gerek kalmadan gelecek inşallah ben oyle hissediyorum

passionete
Veson
inşallah peşpeşe müjde verirsiniz heyecanla bekliyoruz

passionete canim bugun de test yaptin mi?

Veson canım senin icin de yarin kritik gun. Yuksek ilerliyo.. en gec dpo 13 duserdi ateş. Yarin da yüksek gider insAllah. Bat ne zamana gosteriyo ff?? Yatak maceranız size şans getirek herhalde

Amin canım.
Hepsinde durum aynı.
Ben spor ve diyet de yaptım veremiyorum hipotiroidten. Metabolizmam çalışmıyor.

Cnm manisada imkanlar çok kısıtlı özellikle tüp bebek konusunda ama izmir yakın istediğin merkeze git gel yapabilirsin

Canim evet kullaniyorum 2 kere unuttum ama genelde ictim ovulasyon sonrasi. Insallah canim bakalim.

Canim gercekten suan bebisinle tadini cikar pesinde kosarken verirsin insallah. Kimseye de bakma onlar mi tasiyor bebisi. Kiyamam uzme kendini lutfen boşver.

Insallah canim ya umarim.
Yaptim canim bana gore koyuluk dunku ile ayni ilerleme yokgibi. Ama kizlardan koyu diyenler de oldu. Bakalim

bugun ki ateşine bakmaya calısıyorum ama ı
nternet o kadar yavas ki açmıyor bir türlü. sen ne yaptın ? yenıden test yaptın mı ?

passionete te dpo12 de ateşin yuksek gecen ay bugun kırmızı gelmıs. test yapmayacak mısın ! guzel haber var gıbı . bır cesaret yap canım ya

Canim gercekten suan bebisinle tadini cikar pesinde kosarken verirsin insallah. Kimseye de bakma onlar mi tasiyor bebisi. Kiyamam uzme kendini lutfen boşver.

İnşallah kuzum.
Kayınvalidem erkek olduğunu duyunca dörtköşe oldu :)
Geçenlerde eşimin yengesi yani kayınvalidemin eltisi gelmiş. Kendisi sülalede çocuktan sorumlu bakan. Kayınvalideme Derin doğurmaz boşuna beklemeyin olmaz onun çocuğu falan demiş. Kayınvalidem de Derin 5 aylık hamile deyince bozulmuş baya.
Ben de kayınvalideme itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı dedim :)))

çanakkale güzel şehir bende sevdim bakalım inş bende istiyorum çanakkaleyi nasip olursa seneye kordonu yeter zaten

Dimi ama. Memleketim ayrı güzel.

ayy sorma yaa gerçekten 4 yıldan sonra vajinismus olcam diye korkuyorum resmen yine kanayacak kprkusuyla geriliyorum eşim bile canım acıdı dedin düşün olayın vahimliğini bende acı yok ama kanarsa korkusu başladı normalde eşimden daha istrkliyim ama şu bebek işi olmasa adama dokunmayacağım o duruma geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…