- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Takma kafana canim saglikla gelsin insallah bebegin. Kilo verilir. Onemli olan 2nizin sagligi. Ben de suan 66 kiloyum veremedim hic.Boşver kuzum kiloyu çok dertliyim o konuda
Artık kendimden tiksinecek hale geldim ya.
Ayrıntılı ultrason sevgili yağ dokum sayesinde görebildiği kadarı ile iyiydi.
Sağolsun bebek yüzünü hiç dönmedi göremedik.
Yarın tekrar çağırdı yüzünü görüp foto alabilmek için.
Cinsiyet erkek olarak kesinleşti canım.
Evet cnm temkinli yaklaşıyorum ilk kez klomen çatlatma kullandın ve vücudun nasıl cevap verecek hiç bilmiyoruz. Ki benim hep bu durumda lüteal fazım uzamıştır.senin bir de ikinci Yum var bat hesaplarken onu da düşün misdincer in geçen ay kanaması ikinci yumurtayı baz alarak gelmişti.ama iğne etkisi Çoktan geçmiştir diye düşünüyorum inşallah güzel haberler verirsin iki gün kaldı
Takma kafana canim saglikla gelsin insallah bebegin. Kilo verilir. Onemli olan 2nizin sagligi. Ben de suan 66 kiloyum veremedim hic.
Maşallah canim heyecanlandim 7 gun diyince kavusmaniza cok az kalmis rabbim saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah canimÇok detaylı gezemedim ama 2 3 defa şehitliğe filan gitmiş biri olarak çok sakin ve güzel bir şehir imkanım olsa Çanakkale ve Bursa yaşamak isteyeceğim yerlerden. Ama gerçekten pek rüzgarlı. O kadar kusurda olur siz öğretmen ve polis olarak rahat edersiniz bence. Kardeşim orada askerlik yapmıştı annem babam bir kaç gün polis evinde kaldı çok beğenmişlerdi.
passionete , B BenanAsiye hayırlı olsun gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin kucağınıza saglikla alın inşallah bebişleri. Darısı Veson ve tüm bekleyenlere Insallahh...
Bu arada kızlar banada dua edin doğum stresi yaşıyorum sanırım son 7 güne girdik. Bizim kızın pek gelesi yok gibi geçen hafta kontrolde bebeğin kilolu olduğunu sezeryana dönmek gerekebilecegini söyledi doktorumuz normal doğum istiyorum ama tırsmıyor da değilim.
Hayirli saglikli evlat olsun canim..Boşver kuzum kiloyu çok dertliyim o konuda
Artık kendimden tiksinecek hale geldim ya.
Ayrıntılı ultrason sevgili yağ dokum sayesinde görebildiği kadarı ile iyiydi.
Sağolsun bebek yüzünü hiç dönmedi göremedik.
Yarın tekrar çağırdı yüzünü görüp foto alabilmek için.
Cinsiyet erkek olarak kesinleşti canım.
Canim kac kilo uamile kaldin ki?Bebek isteyen kızlar. Size tavsiyem fazla kilonuz varsa onu vermeden hamile kalmayın gerçekten ben bunun acısını çekiyorum şuan.
Ben kilolu hamile kaldım. Karındaki yağ dokusundan bebek çok net görünmüyor. Bu doktor da moralimi bozdu. Rapor yazamazmış net göremeyeceği için. Keşke kilo verip öyle hamile kalsaydın dedi.
Herkes kilo verseydin diyor ama kimse nasıl vereceğimi söylemiyor hipotiroidle.
Moralim çok bozuldu. Zaten gidene kadar eşim heves bırakmamıştı. Bir de doktora moralim bozuldu
Hayirli saglikli evlat olsun canim..
Kilo olayi bendede dert.cok arkadasim var kilolu hamile kalip rahatca bitiren..elbette elimizde olmadan bu haldeyiz ben rejim yapamam spor yapamam hasimato illeti vs baska gidebilecegin detayli ultrason yokmuydu canim
Cnm manisada imkanlar çok kısıtlı özellikle tüp bebek konusundamartta yapıcaz tercihleri zaten canım, şimdi düşünme aşamasındayız , her yorumu değerlendiriyorum şu sıralar. izmir antalya gibi ege akdeniz kıyıları bu yaz tatilde eşimle yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden istemiyorum ben. uzun hikaye. karadeniz , marmara yada iç anadolu olabilir. ilk isteğim bursa da işte ihtimal düşük diyor eşim yine yedeğe şehirler hazırlayalım belki de bursa hiç açmaz bile diyor. samsun , eskişehir de yine olabilir dediğim şehirlerden. istanbulda imkan çok ama hayat da zor bu da bir gerçek. kaldı ki eşim nöbet usulü çalışacak ben hangi semte gidicem, eşim hangi semte gidicek belli değil. küçük şehire de alıştık trafik birden çarpabilir bizi.. yine manisa, denizli, ankara da olabilir dediklerimden...(gerçi manisa ve denizli hakkında çok fazla bilgim de yok) kafam çorba yani. daha 6 ay önce günlerce düşünüp tartışıp yaptık tercihleri Ankara olmuştu o zaman, şimdi gitmeden bir daha tercih
gönlüm bursa da hayırlısı olsun inşallah...
manisada mıydın canım sen? genel anlamda naıl peki şehir? her anlamda mı kısıtlı imkan?Cnm manisada imkanlar çok kısıtlı özellikle tüp bebek konusundaama izmir yakın istediğin merkeze git gel yapabilirsin
Canim evet kullaniyorum 2 kere unuttum ama genelde ictim ovulasyon sonrasi. Insallah canim bakalim.passionete bende sakin sakin takip ediyorum seni. Benim de klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ay 16 ya çıkıyordu luteal faz.insaallah senin uzamalar güzel haberden gelir. Corasprin kullanıyorsun demi bu sefer ?
Canim gercekten suan bebisinle tadini cikar pesinde kosarken verirsin insallah. Kimseye de bakma onlar mi tasiyor bebisi. Kiyamam uzme kendini lutfen boşver.İnşallah canım.
Eşim de moralimi bozdu gittiğime pişman oldum.
Keşke çağırmasaydım tek gitseydim.
Yarın tek gidicem.
66 kilo bir şey değil.
Benden daha sağlıklı bir hamilelik geçireceğin kesin kuzum.
Doğumdan sonra tek derdim kilo vermek olucak inşallah.
masmaviyim dogum yaklasmıs Allah bi avazda kurtarsın,saglıklı kolay dogum nasip etsin Rabbim.bizim listeyi alıp dua et emi canım
zafrina89 canım lekelenme olmus yine:-( o korku bende de hep oluyodu yine kanıycak yine acıycak diye bir turlu konsantre olamıyordum yarıda cok bittigi oldu acı oldugu için..Dua edelim birbirimize..he bu arada bi hastalık bitmeden diğeri baslıyor bende şimdide boğazımda beyaz leke var
xpreiaZ canım İstanbul aman diyim işimiz burda olmasa bi dk burda durmayız valla her yonuyle yasamak cok zor burda.Çanakkale gercekten guzel tercih olur Allah gonlune gore versin.bebişinde tüpe gerek kalmadan gelecek inşallah ben oyle hissediyorum
passionete
Veson
inşallah peşpeşe müjde verirsiniz heyecanla bekliyoruz
Yaptim canim bana gore koyuluk dunku ile ayni ilerleme yokgibi. Ama kizlardan koyu diyenler de oldu. Bakalimpassionete canim bugun de test yaptin mi?
Veson canım senin icin de yarin kritik gun. Yuksek ilerliyo.. en gec dpo 13 duserdi ateş. Yarin da yüksek gider insAllah. Bat ne zamana gosteriyo ff?? Yatak maceranız size şans getirek herhalde
nternet o kadar yavas ki açmıyor bir türlü. sen ne yaptın ? yenıden test yaptın mı ?Takma kafana canim saglikla gelsin insallah bebegin. Kilo verilir. Onemli olan 2nizin sagligi. Ben de suan 66 kiloyum veremedim hic.
Canim gercekten suan bebisinle tadini cikar pesinde kosarken verirsin insallah. Kimseye de bakma onlar mi tasiyor bebisi. Kiyamam uzme kendini lutfen boşver.
çanakkale güzel şehir bende sevdim bakalım inş bende istiyorum çanakkaleyi nasip olursa seneye kordonu yeter zaten
masmaviyim dogum yaklasmıs Allah bi avazda kurtarsın,saglıklı kolay dogum nasip etsin Rabbim.bizim listeyi alıp dua et emi canım
zafrina89 canım lekelenme olmus yine:-( o korku bende de hep oluyodu yine kanıycak yine acıycak diye bir turlu konsantre olamıyordum yarıda cok bittigi oldu acı oldugu için..Dua edelim birbirimize..he bu arada bi hastalık bitmeden diğeri baslıyor bende şimdide boğazımda beyaz leke var
xpreiaZ canım İstanbul aman diyim işimiz burda olmasa bi dk burda durmayız valla her yonuyle yasamak cok zor burda.Çanakkale gercekten guzel tercih olur Allah gonlune gore versin.bebişinde tüpe gerek kalmadan gelecek inşallah ben oyle hissediyorum
passionete
Veson
inşallah peşpeşe müjde verirsiniz heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?