Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sevindim cnm. Eşlerin ikna olmasi çok önemli. Sonuçta bu gerçekten takım çalışması. Ama ben tüp bebek ve İstanbul kısmını tekrar düşünün derim. Istanbulda merkezler çok iyi ama istanbul kötü. Sınır stres o kadar çok ki. Bazen istanbul da benim işimi zorlaştırıyor diyorum. En basitinden zaten merkezi bir yerde degilsen is cikisi Dr kontrolune yetisemiyorsun. Hem de özelde diyorum bunu. Dr özel muayenesinde is cikisi zor yetişiyorum tüp bebekte sürekli kontrol için ordayım. Izin alamıyorum her muayene için. Anca işte ders değişikliği yapıp opu unu ve transfer gününü ayarlıyorum. Bir seferde olsa ve tutsa can kurban. Şehrin bana verdiği sıkıntı o kadar çok ki. Hava kirli, trafikte bir yerden bir yere gitmek ölüm, toplu taşıma kış boyu hastalık yuvası benim içi çok riskli, yeşillik göremiyorum düşün. Mesela eşim de ben de ayrıca bu tür yorgunluklari hem zihinsel hem fiziksel yaşıyoruz ve ğer gün. Dün eşim önce trafikte sonra eve anca vardı. Keyif yerimde. Küçücük bir şey oldu, gidip çaba sarf etmek ilgilenmek zorunda kaldı mesele.ile. geldiğinde enerjisi birikti ve çalışma yapamadık. Bugün ateş yükseldi. Elimde olsa istanbulda olmak.istemezdim kisacasi. Adana ankarabizmir de de çok iyi.merkezler var. Ill Dr um ankaradan özel benim için buradaki hastaneye geliyordu ve bunla devam etmek isterdim ama buradaki hastanelerinde tüp. Bebek.merkezleri yoktu diye onunla devam edemedim mesela. Her şeye açık bir Dr idi. Kürleri falan bana ilk o söyledi. Tabii ben sadece fikrimi dedim cnm yanlış anlama. Inşallah alacağınız her karar sizin ve çevrenin hayrina olur.

Ay canim bbenim ben de seni seviyorum ablacim. Insallah icine doğmuştur ablam ya. Ben kendimden baya umutsuzum nedense. Yada kendimi kotuye hazirliyorum.
Hamileliğimde bende öyleydim canım..sümbülün ısrarlarıyla test yapmıştım.ve pozitifi görmüştüm...insan yok zannediyor..inşallah hamilesindir..dualarım seninle kuzum...

Dun ben de senin tablona baktim. Regl girmissin hayirlisi canim. Veson ile ayni gidiyoruz bakalim.

Hamileliğimde bende öyleydim canım..sümbülün ısrarlarıyla test yapmıştım.ve pozitifi görmüştüm...insan yok zannediyor..inşallah hamilesindir..dualarım seninle kuzum...
Insallah ablacim insallah dualarimiz hayrlisi ile kabul olur.

aaa ne yazdın ablacım bana bazen bildirim geliyo bazen gelmiyo bak buraya da etiketlemişsin mesela ama bildirim yok sayfaları sırayla okuyorum hatta cevap verince sayfalar karışıyo diye geri dönüyorum yinede başkası alıntılayınca gördüğüm mesajlar oluyo çözemedim gitti

buldum galiba bu mesaj mıydı başka varmıydı :) evet iyi bi doktor şart ablacım off istanbulda her yer okadar uzak ve ulaşılmaz ki bi de özel sektördeyim ha diince izin alamıyorum bu işler günü gününe gidilen işler sinir stres işten eve gitmek bile öyle yorucu ki yol boşken gelsen 10 dkda gidilen yeri sabah akşam 1.5 saatte zor gidiyorum

martta yapıcaz tercihleri zaten canım, şimdi düşünme aşamasındayız , her yorumu değerlendiriyorum şu sıralar. izmir antalya gibi ege akdeniz kıyıları bu yaz tatilde eşimle yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden istemiyorum ben. uzun hikaye. karadeniz , marmara yada iç anadolu olabilir. ilk isteğim bursa da işte ihtimal düşük diyor eşim yine yedeğe şehirler hazırlayalım belki de bursa hiç açmaz bile diyor. samsun , eskişehir de yine olabilir dediğim şehirlerden. istanbulda imkan çok ama hayat da zor bu da bir gerçek. kaldı ki eşim nöbet usulü çalışacak ben hangi semte gidicem, eşim hangi semte gidicek belli değil. küçük şehire de alıştık trafik birden çarpabilir bizi.. yine manisa, denizli, ankara da olabilir dediklerimden...(gerçi manisa ve denizli hakkında çok fazla bilgim de yok) kafam çorba yani. daha 6 ay önce günlerce düşünüp tartışıp yaptık tercihleri Ankara olmuştu o zaman, şimdi gitmeden bir daha tercih

gönlüm bursa da hayırlısı olsun inşallah...

Benim dr bunlarin tumunu keseyi gordugumuz gun yaptirdi.

Bugün devlet hastanesine gittim, 2 hafta önce sağlık ocağının yaptığı testleri yapmadı sadece idrar testi istedi. Toksoplazmaları bile istemedi. Tansiyon, kilo kendi dr um bakıyordu onlara bile bakmadı. İşte İstanbul da bu kadar ilgileniyorlar devlette. Sırf test için gidiyorum her gittiğimde sinir kat sayımı arttırıyorlar

gerçekten felaket devletler istanbulda hangi ilçedesin bilmiylrum ama her yer çok kalabalık hangi poliklinik olursa olsun daha sen derdini anlatamadan içeri başkası dalıyo doktor bi kulağıyla seni dinlerken bi yandan bi öncekinin reçetesini raporunu yazıyo çoğu zamanda önemli şeyler diil bunlar diye gönderiyolar evine

Aaa çok enteresan
Ben devlet hastanesinden çok memnunum.
Kendim bile bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.
Ama tabi ben İstanbul'da değilim.

Evet cnm temkinli yaklaşıyorum ilk kez klomen çatlatma kullandın ve vücudun nasıl cevap verecek hiç bilmiyoruz. Ki benim hep bu durumda lüteal fazım uzamıştır.senin bir de ikinci Yum var bat hesaplarken onu da düşün misdincer in geçen ay kanaması ikinci yumurtayı baz alarak gelmişti.ama iğne etkisi Çoktan geçmiştir diye düşünüyorum inşallah güzel haberler verirsin iki gün kaldı

@Cok da Seyapmamak Lazim kesinlikle Kuzguni ye katılıyorum. Bizde İstanbul dan kaçmak için hep fırsat kolluyoruz. Çok yorucu ve stresli bir şehir. Gezmek için plan yaparken bile kendini trafik durumuna bakarken buluyorsun..

Reactions: iiz

Evet canım ya bazen banada bildirim gelmiyor...atladımmı diye dün gece baktım zehrenurla senin mesajı görmemişim..bildirimde gelmemiş..deli oldum..niye böyle oldu bu kk anlamıyorum ya...

Benanasiye den güzel haber geldi:) biz de pasionete ile beklemedeyiz:) benim Dr histten sonra kanamanın artmasını bekleriz Demişti.:)sen boş vermeye devam et eşin Sorumluluğu alacaktır

Benanasiye den güzel haber geldi:) biz de pasionete ile beklemedeyiz:) benim Dr histten sonra kanamanın artmasını bekleriz Demişti.:)sen boş vermeye devam et eşin Sorumluluğu alacaktır

Hangi sektör bilmiyorum ama Çanakkale'ye gelin :)
Hem Bursa'ya da yakın kız :)

Aynen.. Bir de toksoplazma için yine de yapsak iyi olmaz mı dedim, olmaz onlarla kafanı karıştırma zaten tüp bebek strese girersin 9 ay geçmez dedi.. Ay ne alaka yaa böyle daha çok kaldı aklımda :) İlla dışarıda para vericez..

Aaa çok enteresan
Ben devlet hastanesinden çok memnunum.
Kendim bile bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.
Ama tabi ben İstanbul'da değilim.

Burada ıdrar verebilmek için ben wc de tam yarım saat bekledim:)) sağlam insanı hasta eder burası gerçekten:)) Allah gerçekten kötü durumda olan hastalara yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…