Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten espri yapıyorum aşkım ben vaciniçmuç oldum diyorum o da karşılıgında birsey diyor onu yazmiyim bayagı gülüşüyoruz

takma kafana canım ya...önemli olan seninde bebeğinde sağlığı...bozma moralini...erkek geliyormuş hadi hayırlı olsun..darısı başıma olsun inşallah canımcım...

passionete te dpo12 de ateşin yuksek gecen ay bugun kırmızı gelmıs. test yapmayacak mısın ! guzel haber var gıbı . bır cesaret yap canım ya
Canim yuksek evet ates. Igne uzatabilir döngüyü. İdrar testi yaptim koyulasma ana gore yok kizlardan bir tik koyu sanki diyenler oldu. Kan icin bat bekliycem canim. Umudum surerse

Reactions: iiz
Umarım iyi Şeyler olur:) benim ateşim son gün düştüğü de oluyor ona pek bakmıyorum da bu ay gerçekten biraz farklı ilerledi bilmiyorum Valla şimdilik mantarla mücadele ediyorum:))

Yaa okdr geri gittim mesajlarda göremedim hehh baktım mesajlarına gördüm.. bence de bi tık koyulaşmış:)
e

passionete canım ben de ateşim düşmediği için erkenden anladım gebeliği. 13 sen daha fazla sürmediyse dpo, 14 gün ateşin yüksek çıkarsa patlat bi test :) inşallah bebiş vardır canımm

manisada mıydın canım sen? genel anlamda naıl peki şehir? her anlamda mı kısıtlı imkan?
Evet cnm manisalıyım, manisadayım.çok şirin bir şehir, seviyorum ben :) meyve, sebze, kıyafet gibi ihtiyaçlar uygun, kiralar çok yüksek, heryere ulaşım çok kolay yürüyerek her yere gidilebilir.
ben aslında bu zamana kadar hiçbir konuda kısıtlı olduğunu düşünmüyordum ki tedavilere başlayınca gördüm ki kadın doğum doktorları konusunda, aşılama tüp tedavileri konusunda baya sorun var.

Kızlar şuanda iç çamaşırları ocağa koydum yemek pişirir gibi kaynatıyorumnasıl bir yol izleyeyim sizce biraz kaynatıp indireyim okuyunca yeşil sabunla yıkayayım durulayayım başka fikri olan var mı?

Arkadaslar tekrardan hepinize tesekkür ederim.

insallah saglicakla devam eder.

tek tek buradan cvap yazamiyorum kusuruma bakmayin lütfen. Hala hesabimi acmaya calisiyorum.

Biran önce araniza dönmek ve bazi seyleri paylasmak istiyorum. Belki birine vesile olur iye.

Insallah hesabimi kisa zamanda actirabilirim.

B BenanAsiye den msj var

B BenanAsiye canım kan testi yaptırdın mı kaç çıktı yeni hesap açmak daha kolaysa yeni aç bi tane niye eskiyle uğraşıp duruyosun ki

o çamaşırların lastiklerş ne olacak acaba merak ediyorum :) bnm makinede 90 derece var onda yıkansa olmuo mu bn beyazları 60 da yıkıyorum gerçi pasaklı ben
Canim ben de 90da yikarim hep havlu ve beyazlari. Cabuk yipraniyor ama masallah hep solerim hic mantar enfeksiyon olmadim sukur. Pamuklu giyer 9da yikarim.

Güzel hoş diyorsun da bu aralar çok sık iç çamaşırı değiştiriyorum beyazları daha iki gün önce yıkadım sadece benim iç çamaşırları için makineyi çalıştırmam mümkün değil.lastiklerin sonunu hep beraber göreceğiz yeterki şikayetim geçsin:)
o çamaşırların lastiklerş ne olacak acaba merak ediyorum :) bnm makinede 90 derece var onda yıkansa olmuo mu bn beyazları 60 da yıkıyorum gerçi pasaklı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…