Ben zaten espri yapıyorum aşkım ben vaciniçmuç oldum diyorum o da karşılıgında birsey diyor onu yazmiyim bayagı gülüşüyoruzayy sorma yaa gerçekten 4 yıldan sonra vajinismus olcam diye korkuyorum resmen yine kanayacak kprkusuyla geriliyorum eşim bile canım acıdı dedin düşün olayın vahimliğini bende acı yok ama kanarsa korkusu başladı normalde eşimden daha istrkliyim ama şu bebek işi olmasa adama dokunmayacağım o duruma geldim
takma kafana canım ya...önemli olan seninde bebeğinde sağlığı...bozma moralini...erkek geliyormuş hadi hayırlı olsun..darısı başıma olsun inşallah canımcım...Bebek isteyen kızlar. Size tavsiyem fazla kilonuz varsa onu vermeden hamile kalmayın gerçekten ben bunun acısını çekiyorum şuan.
Ben kilolu hamile kaldım. Karındaki yağ dokusundan bebek çok net görünmüyor. Bu doktor da moralimi bozdu. Rapor yazamazmış net göremeyeceği için. Keşke kilo verip öyle hamile kalsaydın dedi.
Herkes kilo verseydin diyor ama kimse nasıl vereceğimi söylemiyor hipotiroidle.
Moralim çok bozuldu. Zaten gidene kadar eşim heves bırakmamıştı. Bir de doktora moralim bozuldu
Canim yuksek evet ates. Igne uzatabilir döngüyü. İdrar testi yaptim koyulasma ana gore yok kizlardan bir tik koyu sanki diyenler oldu. Kan icin bat bekliycem canim. Umudum surersepassionete te dpo12 de ateşin yuksek gecen ay bugun kırmızı gelmıs. test yapmayacak mısın ! guzel haber var gıbı . bır cesaret yap canım ya
Umarım iyi Şeyler olur:) benim ateşim son gün düştüğü de oluyor ona pek bakmıyorum da bu ay gerçekten biraz farklı ilerledi bilmiyorum Valla şimdilik mantarla mücadele ediyorum:))passionete canim bugun de test yaptin mi?
Veson canım senin icin de yarin kritik gun. Yuksek ilerliyo.. en gec dpo 13 duserdi ateş. Yarin da yüksek gider insAllah. Bat ne zamana gosteriyo ff?? Yatak maceranız size şans getirek herhalde
takma kafana canım ya...önemli olan seninde bebeğinde sağlığı...bozma moralini...erkek geliyormuş hadi hayırlı olsun..darısı başıma olsun inşallah canımcım...
eCanim evet kullaniyorum 2 kere unuttum ama genelde ictim ovulasyon sonrasi. Insallah canim bakalim.
Canim gercekten suan bebisinle tadini cikar pesinde kosarken verirsin insallah. Kimseye de bakma onlar mi tasiyor bebisi. Kiyamam uzme kendini lutfen boşver.
Insallah canim ya umarim.
Yaptim canim bana gore koyuluk dunku ile ayni ilerleme yokgibi. Ama kizlardan koyu diyenler de oldu. Bakalim
Merak ettik amaBen zaten espri yapıyorum aşkım ben vaciniçmuç oldum diyorum o da karşılıgında birsey diyor onu yazmiyim bayagı gülüşüyoruz
Merak ettik ama
Evet canim genelde 10da dusmeye baslar atesim 12de gelir. 1 yada 2 kere 13 olmustur. Bugun ates yukselmesi beni umutlandirdi ama nasip.Veson seninde dpo12 oldu bu ay beraber gidiyoruz. Sen hic yorum yapmadin canim be dusunuyorsun? benim gibi temkinli arkadasim
Insallah canim bakalim yarin nolcak?Yaa okdr geri gittim mesajlarda göremedimhehh baktım mesajlarına gördüm.. bence de bi tık koyulaşmış:)
e
Evet cnm manisalıyım, manisadayım.çok şirin bir şehir, seviyorum ben :) meyve, sebze, kıyafet gibi ihtiyaçlar uygun, kiralar çok yüksek, heryere ulaşım çok kolay yürüyerek her yere gidilebilir.manisada mıydın canım sen? genel anlamda naıl peki şehir? her anlamda mı kısıtlı imkan?
kolay gelsinKızlar şuanda iç çamaşırları ocağa koydum yemek pişirir gibi kaynatıyorumnasıl bir yol izleyeyim sizce biraz kaynatıp indireyim okuyunca yeşil sabunla yıkayayım durulayayım başka fikri olan var mı?
o çamaşırların lastiklerş ne olacak acaba merak ediyorum :) bnm makinede 90 derece var onda yıkansa olmuo mu bn beyazları 60 da yıkıyorum gerçiKaç dakika kaynasın kızlar?
Merak ettik ama
Biraz kırmızı noktaya giriyor kızlar zorlamayındimi dimii
Canim ben de 90da yikarim hep havlu ve beyazlari. Cabuk yipraniyor ama masallah hep solerim hic mantar enfeksiyon olmadim sukur. Pamuklu giyer 9da yikarim.o çamaşırların lastiklerş ne olacak acaba merak ediyorum :) bnm makinede 90 derece var onda yıkansa olmuo mu bn beyazları 60 da yıkıyorum gerçipasaklı ben
o çamaşırların lastiklerş ne olacak acaba merak ediyorum :) bnm makinede 90 derece var onda yıkansa olmuo mu bn beyazları 60 da yıkıyorum gerçipasaklı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?