Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kalp atışı için gitmeden başladı yaklaşık 5+ larda 12 bitti hafifledi ama bugün güzel yokladı beni
Sabah sabah yine boş mideyle cok zor oluyor.. asit cikardim hep ayy Allahimm sağlıklı gebelikler versinnn... basim da agrimaya basladi.. her sey kokuyor bukdr erken beklemiyordum kizz Elif adimizda huyumuzda ayni..

Yok canım cumartesi gideceğim doktora.. o zaman 6 +4 oluyo benim..
Kusmuklu gebis mi oldun sen rabbim yardimcin olsun canim..yemeye calis yinede bitkin dusersin sonra salatalik felan dene..
Insallah kusma belirtin kisa zamanda gecer rahat gecirirsin bundan sonrasini

Sabah sabah yine boş mideyle cok zor oluyor.. asit cikardim hep ayy Allahimm sağlıklı gebelikler versinnn... basim da agrimaya basladi.. her sey kokuyor bukdr erken beklemiyordum kizz Elif adimizda huyumuzda ayni..
Akşam ben de çok kötü oldum artık biri geçiyordu yattım zor uyudum hala biraz belirti var yine kötü geçecek sanırım kaç gündür ne iyiydim Ah

Kusmuklu gebis mi oldun sen rabbim yardimcin olsun canim..yemeye calis yinede bitkin dusersin sonra salatalik felan dene..
Insallah kusma belirtin kisa zamanda gecer rahat gecirirsin bundan sonrasini
Sagol canim yaa valla yemek bile yiyemiyorum dogru duzgun corbayla gecistiriyorum.. insAllah fazla uzun sürmez.. bilemedim ne yapacagimi.. yogurt yiyorum bol bol süt içiyorum.. kalsiyum bari eksik olmasın.. isyerinde koltugun birine uzAndim. Gozlerim kan çanağı kendime acıdım vallahi aynada görünce Acisiyla tatlisiyla saglicakla dogurmak nasip olsun hepimize insAllah.. kolay değilmiş valla soylenenler basa gelmeyince anlamiyor insan.. Allah herkesin yardimcisi olsun...

Havucun bebegin suyuna iyi geldigini biliyorum da onu duymamistim bi sorayim

hadi inşallah canım bende batı bekleme taraftarıyım bu arada :)

passionete cnm hayirli olsun :) bence artik bu hamilelik poZitifi:) igne etkisi gecmistir. heyecanla kan testini bekliyoruz. bat günü yaptir kani bencede

Kizlar insallah umarim pozitiftir. Bekleme konusunda kararliyim bata kadar. 19una ne kaldi surda. Yogun olmasam gidip alicaktim dun ama esim de gec geldi alamadim.

Allah kolaylık versin canım ya..öğretmenlerin işide zor valla..sevdiğimden sitem ettim ablacım...belki dedim yanlışlıklamı gözardı eti falan tıkladı..bazen insanın eli dokunuveriyor...insanlık hali olabiliyor yani tatlışım...
Ay ablacim benim gebelik heyecani mi yasiycaz mi acep o duygulari gercekten dun o kadar etiket ve alintilama yapildiki saolun destekleriniz icin allah razi olsun arada kaynamistir. Özür dilerim
ayyy özür dileyecek bir durum yok pınarcım ya...seviyom seni amin inşallah..ben başından beri hamile olduğunu söyledim ve söylemeyede devam ediyorum...
Aminn.
Mesajı sadece beğenip geçmiştim sitemleri görünce geri döndüm cevap verme Gereği duydum.bir de ben papara yemeyeyim
sırada zafrina89 var..gece ona bir sürü yazdım hala cevap yok...millet bu yazılanları görmüyormu ya..ben çıldırıcam artık...yada kimseye yazmayacam o olcak yani...

Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler

Valla ates duser dedim ama yukselmis test ise ayni

Canım ben ilk test yaptığımda çok çok silikti ve değer 28 çıkmıştı.
Sonraki gün sabah idrarıyla yapmama rağmen çok daha silik çıktı hatta ben endişelendim kimyasal falan mı diye.
Ama hcg yükseldi 109 oldu.

Ay canim bbenim ben de seni seviyorum ablacim. Insallah icine doğmuştur ablam ya. Ben kendimden baya umutsuzum nedense. Yada kendimi kotuye hazirliyorum.

Insallah varsa öğrendiğimde yuksek bir deger olur

Evet canim genelde 10da dusmeye baslar atesim 12de gelir. 1 yada 2 kere 13 olmustur. Bugun ates yukselmesi beni umutlandirdi ama nasip. Veson seninde dpo12 oldu bu ay beraber gidiyoruz. Sen hic yorum yapmadin canim be dusunuyorsun? benim gibi temkinli arkadasim

Kızlar bugün 13.30'da ayrıntılı ultrason için özel bir muayenehaneye gidicem.
Çok heyecanlıyım 30-45 dk bebeği görücez.
İlk defa renkli ve 3 boyutlu ultrason fotoğrafımız olacak
İnşallah herhangi bir problem çıkmaz en önemlisi o tabi.

xpreiaZ yoklugun hissediliyor..umarim iyisindir
canımm tşk ettim ben de az önce topiğin ilk sayfaya baktım güzel haberler var mı sizden diye kalp kalbe karşıymış gerçekten Veson ve passionete için heyecanlı günler sanırım herkese tek tek bakamadım ama gözüme bu ikisi çarptı, yeşillensin inşallah sonu. ben de adet oldum 3. gün bugün. histereskopiden sonra benim kanama arttı baya. geçen ay estrofeme bağlamıştım ama bu ay bağlayacağım birşey de yok. ilk 2 gün nerdeyse hep leke olurdu 2nin sonunda tam çözülürdü. şimdi bir wcye gittim ki ilk gün kan revan içinde kalmışım histereskopi bence işe yaradı. günde 1 pedi sırf pişik olmayayım diye değiştirirdim mesela, dün ilk defa hayatımda 3 ped değiştirdim dolu dolu. bir de hamile kalmayı başarabilirsem inşallah artık düşük olmayacak Allahın izniyle öyle inanıyorum, bakalım....

eşim de işi ciddiye almış artık.. sırf tedavi için istanbulu da yazsak mı diyor gidince hemen tüpe geçelim falan diyor. ben de "farketmez yeaaaa" havasındayım

senin nasıl gidiyor , bebişler de sen de iyisinizdir inşallah

Ne guzel canim guzel guzel haberler al simdi 15 dk yetmiyor bizede hadi hayirlisi olsun :)

Senin adina sevindim canim..insallah bebisin kisa surede gelicek inaniyorum rabbim hayirli ve sagliklisini nasip etsin..esininde boyle dusunmesi cok guzel..artik elele verip kavusursunuz mucizelerinize insallah :)
Sukur canim benim popo agrim genislemeden oturu onun disinda hic bir problemim yok..cogu zaman tereddute dusuyorum hamilemiyim diye..rabbim sizlerede rahat gececek bir hamilelik donemi nasip etsin canim..
Bende coraspine basladigimda adet gordugumu anladim..insallah seninde vedilen budur.
Dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…