Sabah sabah yineBen kalp atışı için gitmeden başladı yaklaşık 5+ larda 12 bitti hafifledi ama bugün güzel yokladı beni
Kusmuklu gebis mi oldun sen rabbim yardimcin olsun canim..yemeye calis yinede bitkin dusersin sonra salatalik felan dene..Yok canım cumartesi gideceğim doktora.. o zaman 6 +4 oluyo benim..
Akşam ben de çok kötü oldum artık biri geçiyordu yattım zor uyudum hala biraz belirti var yine kötü geçecek sanırım kaç gündür ne iyiydim AhSabah sabah yineboş mideyle cok zor oluyor.. asit cikardim hep ayy Allahimm sağlıklı gebelikler versinnn... basim da agrimaya basladi.. her sey kokuyor bukdr erken beklemiyordum kizz Elif adimizda huyumuzda ayni..
Sagol canim yaaKusmuklu gebis mi oldun sen rabbim yardimcin olsun canim..yemeye calis yinede bitkin dusersin sonra salatalik felan dene..
Insallah kusma belirtin kisa zamanda gecer rahat gecirirsin bundan sonrasini
Havucun bebegin suyuna iyi geldigini biliyorum da onu duymamistim bi sorayimHatirlamadim ama bi sayfada okudum bebise etki ediyormus a vitaminin fazlasi zararmis..cok yemedikten sonra bir iki taneden birsey olmaz sanirim.dr danisirsin canim.
@Ecrin ensar bebek_elif kansizlik icinde iyi diyor havuc.bir arastir dr danis istersen canim
Test aynı değil bence test daha belirgin bi anda kıpkırmızı olmuyo tabi ama bana belirgin geldi hadi hayırlısı biraz daha beklesin daha netleşir o canım beş dakikadaki sonuç deniyor ama yirmi dakikada falan güzel netlesiyor başlarda hayırlısı olsun bakalım :)
hadi inşallah canım bende batı bekleme taraftarıyım bu arada :)
passionete cnm hayirli olsun :) bence artik bu hamilelik poZitifi:) igne etkisi gecmistir. heyecanla kan testini bekliyoruz. bat günü yaptir kani bencede
Amin canim insallah oglanin tek kizin cift dusunuyorum bakalim daha cok var..
Test icinse soyle dusunuyorum..bozuk olsaydi ardarda boyle cikmazdi silik ciktigina gore var birseyler Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin..elmolun dedigi gibi farkli bir marka bulsan birde onla denesen kesinlesir..insallah vardir kimyasalim var diyince evet haklisin ufaklarda ogrenip stres yapmakta sikintili.bugunlerde kendine dikkat et agir tasima uzanma ayaklarini sicak tut tatlim.hakkinda hayirlisi olsun insallah canim.
Allah kolaylık versin canım ya..öğretmenlerin işide zor valla..sevdiğimden sitem ettim ablacım...belki dedim yanlışlıklamı gözardı eti falan tıkladı..bazen insanın eli dokunuveriyor...insanlık hali olabiliyor yani tatlışım...Ablacim inan sene sonu oldugu icin okadar yogunum ki evrak karne hazirliklari falan. Dun tum gun okuldaydim. Ve yazilanlarin cogunu sadece beğenebildim anca sorulara cevap vermeye calistim. Eger sana cevap yazmadiysam kasitli degil inan ama muhakkak begenmeye calistim mesajlari. Hatta aksam gelince bile kadar okul işlerimi yaptim. Hala uyaginim anca girdim. Seni goz ardi eder miyim hic benbu arada @Neslihaann benim suan hosuma gitmeyen durum ogretmen olarak gercekten herkeste 2 isim var ve cogu cok uzun tum evraklari hazirlarken cocugum olursa tek isim vericem dedim. Mesela isim abdullah ibrahim bilmemne oglu ama yaz yaz bitmiyor hele kızlarda durum daha vahim sedanur fatmagul yerebatmazlar bir de evlenince kizlik soyadini kullansa durum evlere şenlik. Esim de bana yardim ederken bu ne ya diyor. Bari soyadi kisa olsa anliycak insan ama destan gibi diyor.
ayyy özür dileyecek bir durum yok pınarcım ya...seviyom seniAy ablacim benim gebelik heyecani miyasiycaz mi acep o duygulari gercekten dun o kadar etiket ve alintilama yapildiki saolun destekleriniz icin allah razi olsun arada kaynamistir. Özür dilerim
sıradaAminn.
Mesajı sadece beğenip geçmiştim sitemleri görünce geri döndüm cevap verme Gereği duydum.bir de ben papara yemeyeyim
Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler
Valla ates duser dedim ama yukselmis test ise ayni
Ay canim bbenim ben de seni seviyorum ablacim. Insallah icine doğmuştur ablam ya. Ben kendimden baya umutsuzum nedense. Yada kendimi kotuye hazirliyorum.Allah kolaylık versin canım ya..öğretmenlerin işide zor valla..sevdiğimden sitem ettim ablacım...belki dedim yanlışlıklamı gözardı eti falan tıkladı..bazen insanın eli dokunuveriyor...insanlık hali olabiliyor yani tatlışım...
ayyy özür dileyecek bir durum yok pınarcım ya...seviyom seniamin inşallah..ben başından beri hamile olduğunu söyledim ve söylemeyede devam ediyorum...
sıradazafrina89 var..gece ona bir sürü yazdım hala cevap yok...millet bu yazılanları görmüyormu ya..ben çıldırıcam artık...yada kimseye yazmayacam o olcak yani...
Insallah varsa öğrendiğimde yuksek bir deger olurCanım ben ilk test yaptığımda çok çok silikti ve değer 28 çıkmıştı.
Sonraki gün sabah idrarıyla yapmama rağmen çok daha silik çıktı hatta ben endişelendim kimyasal falan mı diye.
Ama hcg yükseldi 109 oldu.
Insallah varsa öğrendiğimde yuksek bir deger olur
canımm tşk ettim ben de az önce topiğin ilk sayfaya baktım güzel haberler var mı sizden diye
Ne guzel canim guzel guzel haberler al simdi 15 dk yetmiyor bizede hadi hayirlisi olsun :)Kızlar bugün 13.30'da ayrıntılı ultrason için özel bir muayenehaneye gidicem.
Çok heyecanlıyım 30-45 dk bebeği görücez.
İlk defa renkli ve 3 boyutlu ultrason fotoğrafımız olacak
İnşallah herhangi bir problem çıkmaz en önemlisi o tabi.
Amin canım inşallahNe guzel canim guzel guzel haberler al simdi 15 dk yetmiyor bizede hadi hayirlisi olsun :)
Senin adina sevindim canim..insallah bebisin kisa surede gelicek inaniyorum rabbim hayirli ve sagliklisini nasip etsin..esininde boyle dusunmesi cok guzel..artik elele verip kavusursunuz mucizelerinize insallah :)canımm tşk ettim ben de az önce topiğin ilk sayfaya baktım güzel haberler var mı sizden diyekalp kalbe karşıymış gerçekten Veson ve passionete için heyecanlı günler sanırım herkese tek tek bakamadım ama gözüme bu ikisi çarptı, yeşillensin inşallah sonu. ben de adet oldum 3. gün bugün. histereskopiden sonra benim kanama arttı baya. geçen ay estrofeme bağlamıştım ama bu ay bağlayacağım birşey de yok. ilk 2 gün nerdeyse hep leke olurdu 2nin sonunda tam çözülürdü. şimdi bir wcye gittim ki ilk gün kan revan içinde kalmışım histereskopi bence işe yaradı. günde 1 pedi sırf pişik olmayayım diye değiştirirdim mesela, dün ilk defa hayatımda 3 ped değiştirdim dolu dolu. bir de hamile kalmayı başarabilirsem inşallah artık düşük olmayacak Allahın izniyle öyle inanıyorum, bakalım....
eşim de işi ciddiye almış artık.. sırf tedavi için istanbulu da yazsak mı diyorgidince hemen tüpe geçelim falan diyor. ben de "farketmez yeaaaa " havasındayım
senin nasıl gidiyor , bebişler de sen de iyisinizdir inşallah
Ikiz oldugu icindir belki canim biri geride biri onde geridekini incele.eye calisiyor ondandir belki :))Amin canım inşallah
Ben hiç 15 dakika ultrasonda kalmadım kız o kadar uzun süre kalıyorsan şanslısın.
Ikiz oldugu icindir belki canim biri geride biri onde geridekini incele.eye calisiyor ondandir belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?