- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Bazı ozellerde rrutin hemogram ve idrar tahliller i muayene ücreti içinde oluyor . Benim öyle mesela 60 lira muayene ücreti veriyorum başka yok. Bi sormayı denedin mı ? Bana da taksoplazma rubella bakılmadı mesela onlar rutin gebelik tahlillerinde değil dedi devlette gittigin3 farklı doktor da.boşver takma kafana çok çok düşük ihtimali olan şeyler onlar. Bi de çiğ ete dokunma konusunu sormuştum ben devletteki doktora bana güldü çiğ et yiyen ülkelerde hep sakat mı çocuklar diye
Kızlar şuanda iç çamaşırları ocağa koydum yemek pişirir gibi kaynatıyorumnasıl bir yol izleyeyim sizce biraz kaynatıp indireyim okuyunca yeşil sabunla yıkayayım durulayayım başka fikri olan var mı?
Bebek isteyen kızlar. Size tavsiyem fazla kilonuz varsa onu vermeden hamile kalmayın gerçekten ben bunun acısını çekiyorum şuan.
Ben kilolu hamile kaldım. Karındaki yağ dokusundan bebek çok net görünmüyor. Bu doktor da moralimi bozdu. Rapor yazamazmış net göremeyeceği için. Keşke kilo verip öyle hamile kalsaydın dedi.
Herkes kilo verseydin diyor ama kimse nasıl vereceğimi söylemiyor hipotiroidle.
Moralim çok bozuldu. Zaten gidene kadar eşim heves bırakmamıştı. Bir de doktora moralim bozuldu
Anladım canım, ya sadece bebek olayını baz alıp 10 sene yaşayacağım şehri seçmek istemiyorum ben doğrusu. Manisa ve denizliden çanakkale kadar güzel yorumlar okumadım. Orta halli şehirler sanırım. Gerçi 40 bin nüfuslu gümüşhaneden bin kat daha gelişmiş olduğuna adım gibi eminim deEvet cnm manisalıyım, manisadayım.çok şirin bir şehir, seviyorum ben :) meyve, sebze, kıyafet gibi ihtiyaçlar uygun, kiralar çok yüksek, heryere ulaşım çok kolay yürüyerek her yere gidilebilir.
ben aslında bu zamana kadar hiçbir konuda kısıtlı olduğunu düşünmüyordum ki tedavilere başlayınca gördüm ki kadın doğum doktorları konusunda, aşılama tüp tedavileri konusunda baya sorun var.
Cnm bugünü değerlendir aynen Dediğin gibi olacak olursa bugünkü ilişki ile de olur .senin ovu testlerin gerçekten bizi yanılttı ama belki de çatlamamıştır ya dur bakalım Yarınki Ateş'i de görelim
Hayirlisi canim aynen.FreeSoull hayirliai canim ama aksam hemen kavusunca bir pm kondurun. Insallah allah izin verdikten sonra hersey olur
belki anlık yükaeliştir gerçi bnm canım ozaman daha çok sıkılıo döngü çok uzuyo diye :)
FreeSoull cnm anlik bi yükseliş olabilir. senin ovu testinde hic pozitifi yakalamadik ki. eğer olaki ates düşmezse yükselirse o zaman ovu olmus olur eğer öyle bi durum olursa gelecek ay günde 2 ovu testi yap sabah aksam. bi de bu aksam bi calisma yap nolur nolmaz.
valla o mantar geçsinde hepsini çöpe at önemli diil zatenGüzel hoş diyorsun da bu aralar çok sık iç çamaşırı değiştiriyorum beyazları daha iki gün önce yıkadım sadece benim iç çamaşırları için makineyi çalıştırmam mümkün değil.lastiklerin sonunu hep beraber göreceğiz yeterki şikayetim geçsin:)
Canım bozma moralini. Bebeğin sağlıklı, senin şu an problemin yok şükür, biraz daha dikkat edersin hamileliğinde. Bazı doktorlar diyetisyene yönlendiriyormuş. Belki öyle bir çözüm bulursun. Bu arada erkek bebiş geliyormuş, hadi gözünüz aydın:) artık alışveriş başlar:)
zaten hepsi bi anda alınmaz ki canım parça parça kesenize uygun biçimde alırsın Allah ın izniyle :) bu günlere kadar geldin bak sıkma canınıBakalim canim artik zaman ne gosterirse.
Evet bu ay maddi olarak biraz sıkışığız ama onumuzdeki ay insallah ihtiyaclari alicam.
benim adamın da dünyadan haberi yokSağolun kızlar yaaaa.... valla eşime ateş ölçtükten sonra kaçtı yumurtlama dedim. O da şaşırdı, bunu siz de yaşıyor musunuz bilmeme ama eşim bana hala tek bir gün mü yumurtlama kadında? Başka yok mu? Bu ay şimdi kaçtı gitti mi? Şans gelecek aya mı kaldı! Nasıl yani yaaa dedibiz üç senedir bebek için geberiyoruz. En azından bunu gerçekten şimdi tam anlamıyla algıladıysa o da bir şey. Galiba ben beceremiyorum bu işin aslını anlatmayı
Baştan anlattım. Her kadın ayda bir gün..... yumurta 24 saaat.... sperm en fazla.... bazen ayda iki defa.... ama o da düşük olasılık.... yoksa yok. Askerler içerde olmalıydı. .... akşama tamam ama ateş çıktıktan sonra zor.... o günü bilmezsek olmuyor..
Halim Budur.
Ama moral bozmayacağım. Eşimin başının Eti'ni yemeyeceğim. Ben çırpındıkça işler sarpa sarıyor. Eğer o bebek bu ay gelecek olsaydı kıyamet kopsa olurdu o ilişki ve bebek gelirdi. Derler ya gelecekse elle gelir, yelle gelir selle gelir ama yokkk gidecekse elle gider, yelle gider, selle gider ki illaki gider!
Demeeeee... ay içime şu serpin. Bir deben öğretmenim. Kendimi sorgulayip durdum tüm gün.benim adamın da dünyadan haberi yokdaha vahim diyaloglar bile geçmiş olabilir aramızda
Canim ama bu testler gercekten pozitif degil. Insallah anlik yukselmedir. Siz yine de bu aksam calismalari yapin.Işte karşılaştırmalı ovu testleri. Eki Görüntüle 1940965
Ben de. Dün gece buna güvendim, nasılsa pozitif değil dedim ve pas geçtim. İnşaklah öyledir cnm sağolCanim ama bu testler gercekten pozitif degil. Insallah anlik yukselmedir. Siz yine de bu aksam calismalari yapin.
zaten hepsi bi anda alınmaz ki canım parça parça kesenize uygun biçimde alırsın Allah ın izniyle :) bu günlere kadar geldin bak sıkma canını
martta yapıcaz tercihleri zaten canım, şimdi düşünme aşamasındayız , her yorumu değerlendiriyorum şu sıralar. izmir antalya gibi ege akdeniz kıyıları bu yaz tatilde eşimle yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden istemiyorum ben. uzun hikaye. karadeniz , marmara yada iç anadolu olabilir. ilk isteğim bursa da işte ihtimal düşük diyor eşim yine yedeğe şehirler hazırlayalım belki de bursa hiç açmaz bile diyor. samsun , eskişehir de yine olabilir dediğim şehirlerden. istanbulda imkan çok ama hayat da zor bu da bir gerçek. kaldı ki eşim nöbet usulü çalışacak ben hangi semte gidicem, eşim hangi semte gidicek belli değil. küçük şehire de alıştık trafik birden çarpabilir bizi.. yine manisa, denizli, ankara da olabilir dediklerimden...(gerçi manisa ve denizli hakkında çok fazla bilgim de yok) kafam çorba yani. daha 6 ay önce günlerce düşünüp tartışıp yaptık tercihleri Ankara olmuştu o zaman, şimdi gitmeden bir daha tercih
gönlüm bursa da hayırlısı olsun inşallah...
bizde tam tersi eşim öğretmen bazen o tavrına sinir olmuyo diilim beni öğrencisi zannettiği zamanlar oluyo :)Demeeeee... ay içime şu serpin. Bir deben öğretmenim. Kendimi sorgulayip durdum tüm gün.
bizim evde oda yok ztn bi oda oturm odası biri yatak odası biri salon çocuğ bi beşik düşer daha bebek yeni düşünüoken çok üzülüodjm yavrumun odası olmıcak diye şimdi diyorum olsa da kpynumda da büyütürümEvet canim annemler falan da Almanya'dan bir suru sey almislar getircekler. Ben daha cok bakim seylerini arabasini vs alicam. Oda yapamicam sanirim
bizim evde oda yok ztn bi oda oturm odası biri yatak odası biri salon çocuğ bi beşik düşer daha bebek yeni düşünüoken çok üzülüodjm yavrumun odası olmıcak diye şimdi diyorum olsa da kpynumda da büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?