Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben tüp bebek merkezine gittim genelde canım o yüzden bilmiyorum. Bu önümüzdeki kontrolde normal doktora gidicem o zaman belli olur bakalım belki dediğin gibidir. Öyle olursa çok iyi olur ya. Valla doktorlar rahat her konuda da bebişler zor gelince her şeye dikkat ediyoruz işte:))

canım inş en kısa sürede geçsin artık kaşıntı olayı. Bence durularken de sirkeli su dök sonunda.

Canım bozma moralini. Bebeğin sağlıklı, senin şu an problemin yok şükür, biraz daha dikkat edersin hamileliğinde. Bazı doktorlar diyetisyene yönlendiriyormuş. Belki öyle bir çözüm bulursun. Bu arada erkek bebiş geliyormuş, hadi gözünüz aydın:) artık alışveriş başlar:)

Anladım canım, ya sadece bebek olayını baz alıp 10 sene yaşayacağım şehri seçmek istemiyorum ben doğrusu. Manisa ve denizliden çanakkale kadar güzel yorumlar okumadım. Orta halli şehirler sanırım. Gerçi 40 bin nüfuslu gümüşhaneden bin kat daha gelişmiş olduğuna adım gibi eminim de ben erzincanlıyım , üniyi okurken "erzincan da şehir mi yeaa" diyordum , şimdi erzincan bile paris geliyor. O haldeyim

Cnm bugünü değerlendir aynen Dediğin gibi olacak olursa bugünkü ilişki ile de olur .senin ovu testlerin gerçekten bizi yanılttı ama belki de çatlamamıştır ya dur bakalım Yarınki Ateş'i de görelim

Hayirlisi canim aynen. FreeSoull hayirliai canim ama aksam hemen kavusunca bir pm kondurun. Insallah allah izin verdikten sonra hersey olur

belki anlık yükaeliştir gerçi bnm canım ozaman daha çok sıkılıo döngü çok uzuyo diye :)

Sağolun kızlar yaaaa.... valla eşime ateş ölçtükten sonra kaçtı yumurtlama dedim. O da şaşırdı, bunu siz de yaşıyor musunuz bilmeme ama eşim bana hala tek bir gün mü yumurtlama kadında? Başka yok mu? Bu ay şimdi kaçtı gitti mi? Şans gelecek aya mı kaldı! Nasıl yani yaaa dedi biz üç senedir bebek için geberiyoruz. En azından bunu gerçekten şimdi tam anlamıyla algıladıysa o da bir şey. Galiba ben beceremiyorum bu işin aslını anlatmayı

Baştan anlattım. Her kadın ayda bir gün..... yumurta 24 saaat.... sperm en fazla.... bazen ayda iki defa.... ama o da düşük olasılık.... yoksa yok. Askerler içerde olmalıydı. .... akşama tamam ama ateş çıktıktan sonra zor.... o günü bilmezsek olmuyor..
Halim Budur.

Ama moral bozmayacağım. Eşimin başının Eti'ni yemeyeceğim. Ben çırpındıkça işler sarpa sarıyor. Eğer o bebek bu ay gelecek olsaydı kıyamet kopsa olurdu o ilişki ve bebek gelirdi. Derler ya gelecekse elle gelir, yelle gelir selle gelir ama yokkk gidecekse elle gider, yelle gider, selle gider ki illaki gider!

valla o mantar geçsinde hepsini çöpe at önemli diil zaten derdini anlıyorum ki bnm ki kadarda ağor geçirmiyosun

Bakalim canim artik zaman ne gosterirse.
Evet bu ay maddi olarak biraz sıkışığız ama onumuzdeki ay insallah ihtiyaclari alicam.

Bakalim canim artik zaman ne gosterirse.
Evet bu ay maddi olarak biraz sıkışığız ama onumuzdeki ay insallah ihtiyaclari alicam.
zaten hepsi bi anda alınmaz ki canım parça parça kesenize uygun biçimde alırsın Allah ın izniyle :) bu günlere kadar geldin bak sıkma canını

benim adamın da dünyadan haberi yok daha vahim diyaloglar bile geçmiş olabilir aramızda

zaten hepsi bi anda alınmaz ki canım parça parça kesenize uygun biçimde alırsın Allah ın izniyle :) bu günlere kadar geldin bak sıkma canını

Evet canim annemler falan da Almanya'dan bir suru sey almislar getircekler. Ben daha cok bakim seylerini arabasini vs alicam. Oda yapamicam sanirim

Ay çıldıracagım uyanıyorum ates 36.3 öğlen aksam ölçüyorm gene aynı benim ates ayarlarım bozuldu galiba yeni derece aldm oda aynı benim ates 36.3 de sabit kalacak galiba

Bir tanıdığım polis eşi. Ev hanımı. Bursa da çok rahat yaşıyorlar. İnşallah gönlümdeki olur

Evet canim annemler falan da Almanya'dan bir suru sey almislar getircekler. Ben daha cok bakim seylerini arabasini vs alicam. Oda yapamicam sanirim
bizim evde oda yok ztn bi oda oturm odası biri yatak odası biri salon çocuğ bi beşik düşer daha bebek yeni düşünüoken çok üzülüodjm yavrumun odası olmıcak diye şimdi diyorum olsa da kpynumda da büyütürüm

Bizim de oyle. Salon biraz buyuk. Oturma odasi ve yatak odasi kucucuk. Zaten yatak odasinda da besik koyacak yer bile yok. Umarim tasinabiliriz dogumdan sonra bu yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…