Ay benim de annem sınıf öğretmen emeklisi. Yaaa valla geldim 30 uma hala bana ilkokul 2 öğrencisi muamelesi çekiyor , ben de ifrit oluyorumbizde tam tersi eşim öğretmen bazen o tavrına sinir olmuyo diilim beni öğrencisi zannettiği zamanlar oluyo :)
Haha kizlar gaza geldim gebelik testleri kesmedi. Ovulasyon da patlattim. Esim erken cikarsa @elmol dedigin testlerden alacak bakalim.[/QUOTE
passionete benden iyisin kesin yum günün diyesim geldi vallahi.
Hadi inşallah az kaldı teste
hayırlısı olsun Hakkınızda tercih vakti gelmiş çok stresli bi dönem Allah yardımcınız olsun . Bende istanbuldan doğuya şark görevine geldik.tavsiye etmem istanbulda nereye çıkması önemli çünkü tayininiz.hastane seçeneği bol ama belli bazı yerlerde biz pek gidemedik eşimin sabit çalışma sistemi yok hemde uzak kalıyordu.tedavi öncelikli olsun dersen bi ankaralı olarak ankarayı tavsiye ederim. Eşimle kısmetse şark dönüşü aklımızda balıkesir samsun amasya gibi iller var çorumlu olduğumuz için çoruma gidemiyoruzmartta yapıcaz tercihleri zaten canım, şimdi düşünme aşamasındayız , her yorumu değerlendiriyorum şu sıralar. izmir antalya gibi ege akdeniz kıyıları bu yaz tatilde eşimle yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden istemiyorum ben. uzun hikaye. karadeniz , marmara yada iç anadolu olabilir. ilk isteğim bursa da işte ihtimal düşük diyor eşim yine yedeğe şehirler hazırlayalım belki de bursa hiç açmaz bile diyor. samsun , eskişehir de yine olabilir dediğim şehirlerden. istanbulda imkan çok ama hayat da zor bu da bir gerçek. kaldı ki eşim nöbet usulü çalışacak ben hangi semte gidicem, eşim hangi semte gidicek belli değil. küçük şehire de alıştık trafik birden çarpabilir bizi.. yine manisa, denizli, ankara da olabilir dediklerimden...(gerçi manisa ve denizli hakkında çok fazla bilgim de yok) kafam çorba yani. daha 6 ay önce günlerce düşünüp tartışıp yaptık tercihleri Ankara olmuştu o zaman, şimdi gitmeden bir daha tercih
gönlüm bursa da hayırlısı olsun inşallah...
Ay benim de annem sınıf öğretmen emeklisi. Yaaa valla geldim 30 uma hala bana ilkokul 2 öğrencisi muamelesi çekiyor , ben de ifrit oluyorum
Sağolun kızlar yaaaa.... valla eşime ateş ölçtükten sonra kaçtı yumurtlama dedim. O da şaşırdı, bunu siz de yaşıyor musunuz bilmeme ama eşim bana hala tek bir gün mü yumurtlama kadında? Başka yok mu? Bu ay şimdi kaçtı gitti mi? Şans gelecek aya mı kaldı! Nasıl yani yaaa dedibiz üç senedir bebek için geberiyoruz. En azından bunu gerçekten şimdi tam anlamıyla algıladıysa o da bir şey. Galiba ben beceremiyorum bu işin aslını anlatmayı
Baştan anlattım. Her kadın ayda bir gün..... yumurta 24 saaat.... sperm en fazla.... bazen ayda iki defa.... ama o da düşük olasılık.... yoksa yok. Askerler içerde olmalıydı. .... akşama tamam ama ateş çıktıktan sonra zor.... o günü bilmezsek olmuyor..
Halim Budur.
Ama moral bozmayacağım. Eşimin başının Eti'ni yemeyeceğim. Ben çırpındıkça işler sarpa sarıyor. Eğer o bebek bu ay gelecek olsaydı kıyamet kopsa olurdu o ilişki ve bebek gelirdi. Derler ya gelecekse elle gelir, yelle gelir selle gelir ama yokkk gidecekse elle gider, yelle gider, selle gider ki illaki gider!
Al benden de o kaaaa valla. İcraat? YokkkAman hepsi aynı bunlarınişlerine gelen bişey olsa profesör kesilirler , söze geldi mi çok istiyor çok istiyor icraate gelince tık yok
Biz de işte erzincanlıyız , erzincanın dibinde bir ilçedeydik 3 senedir. 40 dakika erzincan ama hastane falan erzincan da çok çok yetersiz. Trabzon vardı o da 3.5 saat sürüyor. Burda hiç ilerleyemedik yani.hayırlısı olsun Hakkınızda tercih vakti gelmiş çok stresli bi dönem Allah yardımcınız olsun . Bende istanbuldan doğuya şark görevine geldik.tavsiye etmem istanbulda nereye çıkması önemli çünkü tayininiz.hastane seçeneği bol ama belli bazı yerlerde biz pek gidemedik eşimin sabit çalışma sistemi yok hemde uzak kalıyordu.tedavi öncelikli olsun dersen bi ankaralı olarak ankarayı tavsiye ederim. Eşimle kısmetse şark dönüşü aklımızda balıkesir samsun amasya gibi iller var çorumlu olduğumuz için çoruma gidemiyoruz
evet canım bazen lh hormonu pik yapacak kadar koyulaşmıyor ve henuz o koyuyu görmeden çatlıyor. beni pik yapmış tstlerimde oldu henüz koyulaşma başlıyor dediğim ama koyulaşmadan tekrar silinen testlerımde oldu.Bu işte ben de yeniyim ama 17 de olmuş olabilir. Az önceiiz dedi bazen pik yapmadan ovu olabilir ateş ile Galipte fayda var diye. Şu çift yum olayını ben hiç anlamıyorum canım. İnşallah öyledir de değerlendirmişsen şansın artar
ağrılar dayanılır ama mide bulantısı resmen perişan ediyor iptal oluyorsun hiç bir şey yapamıyorsun halsiz de düşürüyor . ne uyutuyor ne uyandırıyor ne yürütüyor dün havuç biraz rahatlattı beni . ilaçları var ama işe yaramıyr mu bilmiyorum. doktoruma bir gideyımde ısteyecegım. ertelıyorm ki kalp atışı duyulsın diye..Ben kalp atışı için gitmeden başladı yaklaşık 5+ larda 12 bitti hafifledi ama bugün güzel yokladı beni
B BenanAsiye için soruyorsan . bir süre uzaklaşırsa hamileliğin kolay olacagnı düşünmüştü bu şekilde stress yapıyordu o yüzden bır kac ay böyle deneyeyım demişti bak işe yaramışBenimde aklima geldi o ..kizipmi kapatti yoksa uzaklasmakmi istedi merak ediyordum..insallah guzel hbrle doner :)
zaten senın butun tabloların hamile tablosuna benzıyor. vucudun hamılelıge zorluyordu bence . düşünsene 3 tane polip e ragmen hamile kalabilmişsin . önumuzdekı 2 ay ıcınde hamile kaacagını dusunuyorum hanı belkı ılk ay rahım amelıyattan dolayı kendını toplar sa diye düşündüm ki belli de olmaz cabuk toplar.B BenanAsiye introdan yazmışsın. Gözün aydın canım. Ateş tablosu benim tablomun altına gelen hamile kalıyor. Çok enteresan. @Elcanki nin tablosu benimkinin altında idi o hamile kaldı. Onunki gitti asiye kaldı. @Neslihaann canım sırada senin tablon var. Inşallah senle beraber öbür ay ikimiz hamile oluruz.. Umutsuz olma ben sana inanıyorum ablacım.. Inşallah pozitifi görecez tekrar..Veson da dahil... Hepimize nasip etsin Rabbim.. passionete kuzum sana ilk ben yazdım ama herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Gözardı mı ettin beni yoksa.. Valla şaşkınım dünden beri canım sıkıldı.yazmak istedim artık...
son durum ne ? valla hamile bu kız ama cesaret edemıyor ha
Ben balikesirdeyim hiç güzel degil merkezi doktor imkanı kıstlı bi özel hastane var eşim buralı die geldik buraya ama ben memnun kalmadım saglık yönünden tüp bebel vs imkani yok çanakkle istiyorm bnde inşhayırlısı olsun Hakkınızda tercih vakti gelmiş çok stresli bi dönem Allah yardımcınız olsun . Bende istanbuldan doğuya şark görevine geldik.tavsiye etmem istanbulda nereye çıkması önemli çünkü tayininiz.hastane seçeneği bol ama belli bazı yerlerde biz pek gidemedik eşimin sabit çalışma sistemi yok hemde uzak kalıyordu.tedavi öncelikli olsun dersen bi ankaralı olarak ankarayı tavsiye ederim. Eşimle kısmetse şark dönüşü aklımızda balıkesir samsun amasya gibi iller var çorumlu olduğumuz için çoruma gidemiyoruz
amin hayırlısı olsun hakkımızda iniallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişlerimiz bizde ankda düşünüyoruz olmadı yaza kadar olmazsaBiz de işte erzincanlıyız , erzincanın dibinde bir ilçedeydik 3 senedir. 40 dakika erzincan ama hastane falan erzincan da çok çok yetersiz. Trabzon vardı o da 3.5 saat sürüyor. Burda hiç ilerleyemedik yani.
Ay hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
sağlık yönünden düşünmedikde daha çok iş yönünden sakin olur diye aklımızda bakalım ankda ailem tedavi gerekirde ankyı gidicez hayırlısı hakkımızdaBen balikesirdeyim hiç güzel degil merkezi doktor imkanı kıstlı bi özel hastane var eşim buralı die geldik buraya ama ben memnun kalmadım saglık yönünden tüp bebel vs imkani yok çanakkle istiyorm bnde inş
kızlar akşam ki çalışmada yine kanama vardı daha az tabi ama yine de vardı
ben bu kanamadan geriliyorum heralde okdr uzun zaman yatakta oyalandım ki bi türlü hazır olamadım yine kanıcak korkusu sardı beni
Haha ah bu pınar cok inatçı çıktı sümbül. Hicbisey yapmiyor ger sabah test ates tamam bütün gün topik beni konuşsun istiyor bana fenalik geldi valla.son durum ne ? valla hamile bu kız ama cesaret edemıyor ha
ahh kuzumm benım ya
canım biz hep tek gun dıyoruz ya yumurtanın catlaması ama şöyle d ebir durum var. bazne gerıden gelişen başka bır yumurta oluyor ve diğer gun de o çatlayabiliyor yanı 2. kere yumurtlamayı kastetmıyorum. duyelım 1. yumurta 22mm ve bugun catlıyor ama bugun 16 mm olan başka yumurtada var henuz gelışiyro o da ertesı gun yada bır sonra kı gun catlayabılıyor ama doktor takıbı olmadan bılemıyoruz bu yuzden calısmaya devam etmekte fayda var. illa her ay 1 yum var dıye bır sey yok ki hele ki yaşı küçük olanlarda cok yum . gelişmesi daha buyuk olasılık.Al benden de o kaaaa valla. İcraat? Yokkk
Bitti bu ay işte gitti.
Benim de rahmetli babannemler balıkesirdeydi. Gitmiştik birkaç kere en son 2010 daydı galiba. Tek bir caddesi vardı küçücük bi yerdi gerçekten. 7sene geçti tabi belki değişmiştir ama balıkesir benim de düşünmediğim bir yer..Ben balikesirdeyim hiç güzel degil merkezi doktor imkanı kıstlı bi özel hastane var eşim buralı die geldik buraya ama ben memnun kalmadım saglık yönünden tüp bebel vs imkani yok çanakkle istiyorm bnde inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?