Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizde tam tersi eşim öğretmen bazen o tavrına sinir olmuyo diilim beni öğrencisi zannettiği zamanlar oluyo :)
Ay benim de annem sınıf öğretmen emeklisi. Yaaa valla geldim 30 uma hala bana ilkokul 2 öğrencisi muamelesi çekiyor , ben de ifrit oluyorum

hayırlısı olsun Hakkınızda tercih vakti gelmiş çok stresli bi dönem Allah yardımcınız olsun . Bende istanbuldan doğuya şark görevine geldik.tavsiye etmem istanbulda nereye çıkması önemli çünkü tayininiz.hastane seçeneği bol ama belli bazı yerlerde biz pek gidemedik eşimin sabit çalışma sistemi yok hemde uzak kalıyordu.tedavi öncelikli olsun dersen bi ankaralı olarak ankarayı tavsiye ederim. Eşimle kısmetse şark dönüşü aklımızda balıkesir samsun amasya gibi iller var çorumlu olduğumuz için çoruma gidemiyoruz

Aman hepsi aynı bunların işlerine gelen bişey olsa profesör kesilirler , söze geldi mi çok istiyor çok istiyor icraate gelince tık yok

Biz de işte erzincanlıyız , erzincanın dibinde bir ilçedeydik 3 senedir. 40 dakika erzincan ama hastane falan erzincan da çok çok yetersiz. Trabzon vardı o da 3.5 saat sürüyor. Burda hiç ilerleyemedik yani.
Ay hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

evet canım bazen lh hormonu pik yapacak kadar koyulaşmıyor ve henuz o koyuyu görmeden çatlıyor. beni pik yapmış tstlerimde oldu henüz koyulaşma başlıyor dediğim ama koyulaşmadan tekrar silinen testlerımde oldu.

ovu testını ateş ölçmeye destek olarak kullan tek başına yanıltabilir. hem testı dogru yapmalısın hem de cok sıkı takıp etmelısın ovu testını kı kaçırmayasın ki bunları yapmana ragmen bıle kacırman bır olasılık o yüzden en güveniliri ateş ölçmek destekleyici olarak emin olmak için kulanman tavsiye ederim.

Ben kalp atışı için gitmeden başladı yaklaşık 5+ larda 12 bitti hafifledi ama bugün güzel yokladı beni
ağrılar dayanılır ama mide bulantısı resmen perişan ediyor iptal oluyorsun hiç bir şey yapamıyorsun halsiz de düşürüyor . ne uyutuyor ne uyandırıyor ne yürütüyor dün havuç biraz rahatlattı beni . ilaçları var ama işe yaramıyr mu bilmiyorum. doktoruma bir gideyımde ısteyecegım. ertelıyorm ki kalp atışı duyulsın diye..

Benimde aklima geldi o ..kizipmi kapatti yoksa uzaklasmakmi istedi merak ediyordum..insallah guzel hbrle doner :)
B BenanAsiye için soruyorsan . bir süre uzaklaşırsa hamileliğin kolay olacagnı düşünmüştü bu şekilde stress yapıyordu o yüzden bır kac ay böyle deneyeyım demişti bak işe yaramış

tekrar gözün aydın kuzumm .kan sonucunu bekliyruz

zaten senın butun tabloların hamile tablosuna benzıyor. vucudun hamılelıge zorluyordu bence . düşünsene 3 tane polip e ragmen hamile kalabilmişsin . önumuzdekı 2 ay ıcınde hamile kaacagını dusunuyorum hanı belkı ılk ay rahım amelıyattan dolayı kendını toplar sa diye düşündüm ki belli de olmaz cabuk toplar.

leyla rahım güçlendirici meyveler ye. anannas ye . ben hergun yıyorum. incir rahmi güçlendiriyormus. ben senın yerınde olsam bu ay sogan kürü yapardım. aslında sımdıye kadar sogan kürü yapsaydın ıyı olurmus .

Ben balikesirdeyim hiç güzel degil merkezi doktor imkanı kıstlı bi özel hastane var eşim buralı die geldik buraya ama ben memnun kalmadım saglık yönünden tüp bebel vs imkani yok çanakkle istiyorm bnde inş

amin hayırlısı olsun hakkımızda iniallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişlerimiz bizde ankda düşünüyoruz olmadı yaza kadar olmazsa

Ben balikesirdeyim hiç güzel degil merkezi doktor imkanı kıstlı bi özel hastane var eşim buralı die geldik buraya ama ben memnun kalmadım saglık yönünden tüp bebel vs imkani yok çanakkle istiyorm bnde inş
sağlık yönünden düşünmedikde daha çok iş yönünden sakin olur diye aklımızda bakalım ankda ailem tedavi gerekirde ankyı gidicez hayırlısı hakkımızda

kızlar akşam ki çalışmada yine kanama vardı daha az tabi ama yine de vardı
ben bu kanamadan geriliyorum heralde okdr uzun zaman yatakta oyalandım ki bi türlü hazır olamadım yine kanıcak korkusu sardı beni

korkma canım cok basıt br şey de olabilir . bu kanamaya sebep olan şey hamileliği de engelliyor olabilir . nasılsa haftaya gıdeceksın doktora . herkesin başına gelebilecek bir durum stress yapma

Al benden de o kaaaa valla. İcraat? Yokkk
Bitti bu ay işte gitti.
canım biz hep tek gun dıyoruz ya yumurtanın catlaması ama şöyle d ebir durum var. bazne gerıden gelişen başka bır yumurta oluyor ve diğer gun de o çatlayabiliyor yanı 2. kere yumurtlamayı kastetmıyorum. duyelım 1. yumurta 22mm ve bugun catlıyor ama bugun 16 mm olan başka yumurtada var henuz gelışiyro o da ertesı gun yada bır sonra kı gun catlayabılıyor ama doktor takıbı olmadan bılemıyoruz bu yuzden calısmaya devam etmekte fayda var. illa her ay 1 yum var dıye bır sey yok ki hele ki yaşı küçük olanlarda cok yum . gelişmesi daha buyuk olasılık.

ben gece ay 2 kere calısma yaptım . 1. sı yum oldugu gun dıye tahmın edttım 2. calısmada 3. gün sonra ve eşim ısrar ettı ben yum zamanı değil ki dedim bak göreceksın bugun hamile kalacaksın dedi ben de hiçç boşuna dedim ve tahmınım de o gun hamile kaldıgm . henuz doktor haftasını söylemdı ama içimede oyle doguyor.

bence ym catladıktan sonrakı haftada aralıklı bıle olsa calısmaya devam etmek arkadan gelen yumurta ıhtımalını degerlendırmek hele ki ilişki sorunu yaşamayanla ıcın ovulasyon öncesi çalışmayı yogunlaştırmak yerine ovulasyon sonrası 3-5 gun daha avantajlı ve muhtemel

FreeSoull canım ovuyu kaçırmamıssın bugun de önemli evet yum çatlamış görünüyor ama bugunde sansın var hatta yarında ... genel geçer bılgı yumurta 24 saat yaşar ama belli de olmaz 72 saate kadarda yaşama ihtimali var bu durumda çok çok nadir görulen bır duurm ddegıl kı sankı özellikle yaşı genç insnaların yum kalitesininde iyi olması şansı yüksek ne d eolsa yumurtalıklar genç demek istediğimi anlıyormusun .. 24 saat yaşar genel bilgi ama bir baktn 29 saat yaşadı bunu biz bilemeyiz ki biz genel bilgiyi baz alıyoruz. sen devam et canım.moralini bozma

Benim de rahmetli babannemler balıkesirdeydi. Gitmiştik birkaç kere en son 2010 daydı galiba. Tek bir caddesi vardı küçücük bi yerdi gerçekten. 7sene geçti tabi belki değişmiştir ama balıkesir benim de düşünmediğim bir yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…