Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haha kizlar gaza geldim gebelik testleri kesmedi. Ovulasyon da patlattim. Esim erken cikarsa elmol dedigin testlerden alacak bakalim.
Ayyyy hamilesin canım işte ya. Valla çatlattın bizi.. Yarın git kan ver imkanın varsa.. Leyla ablan yanılmaz unutma bunu..
Amin canım inşallah.. Valla kürlerden korkuyorum ben.. Ananas yerim seviyorum zaten. Ama incir prolaktin yükseltir canım. Onu yemem sakıncalı olur... Bende tez vakitte gebe kalacağıma inanıyorum gülüm. Önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum. İnancım tam çok şükür.. Rabbim sağlıklısını nasip etsin cümlemize..

canım gunde 1 tane ıncır hıcbır şey yapmaz . sogan gercekten harıka bır şey ya benı kuş gıbı yapmıstı valla . sonra bır turlu kısmet olmadı kı tekrar yapayım yoksa seve seve yapardım. resmen vucudumda sorun kalmadı . ben 2 ay da çörek otu çiğnedim onu yap bari hormonlarını dengelesin. kız benım düşmez denen fsh ımı düşürdü valla . kıs başladı mıllet sobaları dogalgazları yaktı ben kısakolla gezıyordum oyle ıyı geldı kı bana belkı sana da ıyı gelır

olsun konuşuruz seve seve konuşuruz da sen kendini üzme

oooooo.. bunlar bıle nedeyse pozitif

öpüyorum sizleri şekerler

sağlık yönünden düşünmedikde daha çok iş yönünden sakin olur diye aklımızda bakalım ankda ailem tedavi gerekirde ankyı gidicez hayırlısı hakkımızda
Sakin bi sehir evet ilçeleri falan güzel merkez sakin die bilirim memur sehri hayrlısı olsn ben saglık yönünü sevmedim

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsn hala aynı tek cadde carsısı bitti gitti

Aynen canım ben de bunu yaşıyor olabilirim

evet ben hep bırakıyorum sonrasında yanlış aslında

Hayirlisi valla cnm ya. Bende yaa geç. Bence benimkiker 6 saat yaşıyordur

Erken mi uyuyor eşin canım
Yok yaaa iki gündür bir haller oldu, dün gece uyuyamamış. Bir mesele çıktı aniden dün akşam onunla ilgilendi. Moral gitti galiba, pek bir şey de demiyor ki. Dün ben de eyvallah zaten testler daha silik dedim ama bugün değerlendiriri yine de demiştim

Reactions: iiz
canim ne gerek var o kadar uğraşmaya kiyamam :) makinede at 60 veya 90 dereceye. kuruyunca da kızgın utuyle ortalarini utule topluca.

canim spermler 5 güne kadar yasiyabiliyormus. ben ovulasyondan 2-3 gun önceki iliski ile hamile kalanlari gördüm. yumurta da bazen 48 saate kadar yasiyabiliyormus bunlari doktorlar söyledi bana ayrica bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyor

Erkekler böyle canım ya walla ilac at cayına suyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…