Haha ah bu pınar cok inatçı çıktı sümbül. Hicbisey yapmiyor ger sabah test ates tamam bütün gün topik beni konuşsun istiyor bana fenalik geldi valla.
oooooo.. bunlar bıle nedeyse pozitifHaha kizlar gaza geldim gebelik testleri kesmedi. Ovulasyon da patlattim. Esim erken cikarsaelmol dedigin testlerden alacak bakalim.
Ayyyy hamilesin canım işte ya. Valla çatlattın bizi.. Yarın git kan ver imkanın varsa.. Leyla ablan yanılmaz unutma bunu..Haha kizlar gaza geldim gebelik testleri kesmedi. Ovulasyon da patlattim. Esim erken cikarsaelmol dedigin testlerden alacak bakalim.
Amin canım inşallah.. Valla kürlerden korkuyorum ben.. Ananas yerim seviyorum zaten. Ama incir prolaktin yükseltir canım. Onu yemem sakıncalı olur... Bende tez vakitte gebe kalacağıma inanıyorum gülüm. Önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum. İnancım tam çok şükür.. Rabbim sağlıklısını nasip etsin cümlemize..zaten senın butun tabloların hamile tablosuna benzıyor. vucudun hamılelıge zorluyordu bence . düşünsene 3 tane polip e ragmen hamile kalabilmişsin . önumuzdekı 2 ay ıcınde hamile kaacagını dusunuyorum hanı belkı ılk ay rahım amelıyattan dolayı kendını toplar sa diye düşündüm ki belli de olmaz cabuk toplar.
leyla rahım güçlendirici meyveler ye. anannas ye . ben hergun yıyorum. incir rahmi güçlendiriyormus. ben senın yerınde olsam bu ay sogan kürü yapardım. aslında sımdıye kadar sogan kürü yapsaydın ıyı olurmus .
canım gunde 1 tane ıncır hıcbır şey yapmaz . sogan gercekten harıka bır şey ya benı kuş gıbı yapmıstı valla . sonra bır turlu kısmet olmadı kı tekrar yapayım yoksa seve seve yapardım. resmen vucudumda sorun kalmadı . ben 2 ay da çörek otu çiğnedim onu yap bari hormonlarını dengelesin. kız benım düşmez denen fsh ımı düşürdü valla . kıs başladı mıllet sobaları dogalgazları yaktı ben kısakolla gezıyordum oyle ıyı geldı kı bana belkı sana da ıyı gelırAyyyy hamilesin canım işte ya. Valla çatlattın bizi.. Yarın git kan ver imkanın varsa.. Leyla ablan yanılmaz unutma bunu..
Amin canım inşallah.. Valla kürlerden korkuyorum ben.. Ananas yerim seviyorum zaten. Ama incir prolaktin yükseltir canım. Onu yemem sakıncalı olur... Bende tez vakitte gebe kalacağıma inanıyorum gülüm. Önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum. İnancım tam çok şükür.. Rabbim sağlıklısını nasip etsin cümlemize..
olsun konuşuruz seve seve konuşuruz da sen kendini üzme
oooooo.. bunlar bıle nedeyse pozitif
Ayyyy hamilesin canım işte ya. Valla çatlattın bizi.. Yarın git kan ver imkanın varsa.. Leyla ablan yanılmaz unutma bunu..
Amin canım inşallah.. Valla kürlerden korkuyorum ben.. Ananas yerim seviyorum zaten. Ama incir prolaktin yükseltir canım. Onu yemem sakıncalı olur... Bende tez vakitte gebe kalacağıma inanıyorum gülüm. Önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum. İnancım tam çok şükür.. Rabbim sağlıklısını nasip etsin cümlemize..
ayy bazen diyo anlamıyomusun kızım böyle ağzının ortasına bi tane patlatasım geliyo okdr sinirleniyorum bu da onun mesleki deformasyonu dimek ki :)zafrina89
Ayyyy kızlaaaaaarrrrr
Belki kocam da bana sinirdir bu yüzden dinlememiştir,tek ayak cezaisi verecemmmm
kızzz eşin hani test getiriyoduöpüyorum sizleri şekerler
hassas test alacakmıs ya bu saatten sonra ne hassas testı iğne etkisi mi kalır ki dpo12 olmuskızzz eşin hani test getiriyodu
Ya sorma 3 tane eczane gezdikızzz eşin hani test getiriyodu
Sakin bi sehir evet ilçeleri falan güzel merkez sakin die bilirim memur sehri hayrlısı olsn ben saglık yönünü sevmedimsağlık yönünden düşünmedikde daha çok iş yönünden sakin olur diye aklımızda bakalım ankda ailem tedavi gerekirde ankyı gidicez hayırlısı hakkımızda
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsn hala aynı tek cadde carsısı bitti gittiBenim de rahmetli babannemler balıkesirdeydi. Gitmiştik birkaç kere en son 2010 daydı galiba. Tek bir caddesi vardı küçücük bi yerdi gerçekten. 7sene geçti tabi belki değişmiştir ama balıkesir benim de düşünmediğim bir yer..
sakin olmakta fayda var :) batı bekle bakalım hayat me göstericekYa sorma 3 tane eczane gezdielmol un verdigi 3 test markasi da yok. Hep baska markalar var. Alma dedim bende. Evde bir suru laboquick test var.
Kan tahlili verdik sonuçlar bugün çıkacaktı ama gidemedik babamız şehir dışında.onun sonucuna göre gerekirse koldan alerji testi yapılacak ama alerji şikayetleri büyük oranda azaldı evde ALINAN önlemler gerçekten işe yaradı[/QUOT
Veson naptinix canım kız daha iyi şükür. Inşallah hepten geçer
Ah o pm var ya yaktı beni ://Hayirlisi canim aynen.FreeSoull hayirliai canim ama aksam hemen kavusunca bir pm kondurun. Insallah allah izin verdikten sonra hersey olur
belki anlık yükaeliştir gerçi bnm canım ozaman daha çok sıkılıo döngü çok uzuyo diye :)
inşallah. Uykucu koca uyansa da bir el atsak konuya
FreeSoull cnm anlik bi yükseliş olabilir. senin ovu testinde hic pozitifi yakalamadik ki. eğer olaki ates düşmezse yükselirse o zaman ovu olmus olur eğer öyle bi durum olursa gelecek ay günde 2 ovu testi yap sabah aksam. bi de bu aksam bi calisma yap nolur nolmaz.
kız koca dibimde uyuyor valla. Nedecem.ben bilmem
Ay çıldıracagım uyanıyorum ates 36.3 öğlen aksam ölçüyorm gene aynı benim ates ayarlarım bozuldu galiba yeni derece aldm oda aynıbenim ates 36.3 de sabit kalacak galiba
sende ateş sorunu, bende ovu testi ve bir de uyuyan kocam var :/
bizim evde oda yok ztn bi oda oturm odası biri yatak odası biri salon çocuğ bi beşik düşer daha bebek yeni düşünüoken çok üzülüodjm yavrumun odası olmıcak diye şimdi diyorum olsa da kpynumda da büyütürüm
Amannnn salon ve oturma odasını teke düşür olur biter canım yaaaa yeterki gelsin o bebekler. Benim de evim aynen o öyle. Ben salonu kulaniyorum. Şimdilik diğer oda misafir yatak odası. Bebis gelse valla salonu bile ona veririmaman gelsin de
evet canım bazen lh hormonu pik yapacak kadar koyulaşmıyor ve henuz o koyuyu görmeden çatlıyor. beni pik yapmış tstlerimde oldu henüz koyulaşma başlıyor dediğim ama koyulaşmadan tekrar silinen testlerımde oldu.
ovu testını ateş ölçmeye destek olarak kullan tek başına yanıltabilir. hem testı dogru yapmalısın hem de cok sıkı takıp etmelısın ovu testını kı kaçırmayasın ki bunları yapmana ragmen bıle kacırman bır olasılık o yüzden en güveniliri ateş ölçmek destekleyici olarak emin olmak için kulanman tavsiye ederim.
evet ben hep bırakıyorum sonrasında yanlış aslındacanım biz hep tek gun dıyoruz ya yumurtanın catlaması ama şöyle d ebir durum var. bazne gerıden gelişen başka bır yumurta oluyor ve diğer gun de o çatlayabiliyor yanı 2. kere yumurtlamayı kastetmıyorum. duyelım 1. yumurta 22mm ve bugun catlıyor ama bugun 16 mm olan başka yumurtada var henuz gelışiyro o da ertesı gun yada bır sonra kı gun catlayabılıyor ama doktor takıbı olmadan bılemıyoruz bu yuzden calısmaya devam etmekte fayda var. illa her ay 1 yum var dıye bır sey yok ki hele ki yaşı küçük olanlarda cok yum . gelişmesi daha buyuk olasılık.
ben gece ay 2 kere calısma yaptım . 1. sı yum oldugu gun dıye tahmın edttım 2. calısmada 3. gün sonra ve eşim ısrar ettı ben yum zamanı değil ki dedim bak göreceksın bugun hamile kalacaksın dedi ben de hiçç boşuna dedim ve tahmınım de o gun hamile kaldıgm . henuz doktor haftasını söylemdı ama içimede oyle doguyor.
bence ym catladıktan sonrakı haftada aralıklı bıle olsa calısmaya devam etmek arkadan gelen yumurta ıhtımalını degerlendırmek hele ki ilişki sorunu yaşamayanla ıcın ovulasyon öncesi çalışmayı yogunlaştırmak yerine ovulasyon sonrası 3-5 gun daha avantajlı ve muhtemel
FreeSoull canım ovuyu kaçırmamıssın bugun de önemli evet yum çatlamış görünüyor ama bugunde sansın var hatta yarında ... genel geçer bılgı yumurta 24 saat yaşar ama belli de olmaz 72 saate kadarda yaşama ihtimali var bu durumda çok çok nadir görulen bır duurm ddegıl kı sankı özellikle yaşı genç insnaların yum kalitesininde iyi olması şansı yüksek ne d eolsa yumurtalıklar genç demek istediğimi anlıyormusun .. 24 saat yaşar genel bilgi ama bir baktn 29 saat yaşadı bunu biz bilemeyiz ki biz genel bilgiyi baz alıyoruz. sen devam et canım.moralini bozma
Erken mi uyuyor eşin canımKızlar pm derdinde biri olarak uyuyan kocaya ne yapmalıyım? Valla şok şok şok
Yok yaaa iki gündür bir haller oldu, dün gece uyuyamamış. Bir mesele çıktı aniden dün akşam onunla ilgilendi. Moral gitti galiba, pek bir şey de demiyor ki. Dün ben de eyvallah zaten testler daha silik dedim ama bugün değerlendiriri yine de demiştimErken mi uyuyor eşin canım
canim ne gerek var o kadar uğraşmaya kiyamam :) makinede at 60 veya 90 dereceye. kuruyunca da kızgın utuyle ortalarini utule topluca.Kızlar şuanda iç çamaşırları ocağa koydum yemek pişirir gibi kaynatıyorumnasıl bir yol izleyeyim sizce biraz kaynatıp indireyim okuyunca yeşil sabunla yıkayayım durulayayım başka fikri olan var mı?
canim spermler 5 güne kadar yasiyabiliyormus. ben ovulasyondan 2-3 gun önceki iliski ile hamile kalanlari gördüm. yumurta da bazen 48 saate kadar yasiyabiliyormus bunlari doktorlar söyledi banaSağolun kızlar yaaaa.... valla eşime ateş ölçtükten sonra kaçtı yumurtlama dedim. O da şaşırdı, bunu siz de yaşıyor musunuz bilmeme ama eşim bana hala tek bir gün mü yumurtlama kadında? Başka yok mu? Bu ay şimdi kaçtı gitti mi? Şans gelecek aya mı kaldı! Nasıl yani yaaa dedibiz üç senedir bebek için geberiyoruz. En azından bunu gerçekten şimdi tam anlamıyla algıladıysa o da bir şey. Galiba ben beceremiyorum bu işin aslını anlatmayı
Baştan anlattım. Her kadın ayda bir gün..... yumurta 24 saaat.... sperm en fazla.... bazen ayda iki defa.... ama o da düşük olasılık.... yoksa yok. Askerler içerde olmalıydı. .... akşama tamam ama ateş çıktıktan sonra zor.... o günü bilmezsek olmuyor..
Halim Budur.
Ama moral bozmayacağım. Eşimin başının Eti'ni yemeyeceğim. Ben çırpındıkça işler sarpa sarıyor. Eğer o bebek bu ay gelecek olsaydı kıyamet kopsa olurdu o ilişki ve bebek gelirdi. Derler ya gelecekse elle gelir, yelle gelir selle gelir ama yokkk gidecekse elle gider, yelle gider, selle gider ki illaki gider!
Erkekler böyle canım ya walla ilac at cayına suyunaYok yaaa iki gündür bir haller oldu, dün gece uyuyamamış. Bir mesele çıktı aniden dün akşam onunla ilgilendi. Moral gitti galiba, pek bir şey de demiyor ki. Dün ben de eyvallah zaten testler daha silik dedim ama bugün değerlendiriri yine de demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?