Farklı bi marka aliverseydi değişik olurdu en azından canım hayırlısı inşallah giderek koyulasacak Allah ın izniyleYa sorma 3 tane eczane gezdielmol un verdigi 3 test markasi da yok. Hep baska markalar var. Alma dedim bende. Evde bir suru laboquick test var.
Valla şu prolaktin öyle korkutmuş beni havuç bile yiyemiyorum yükselir diye. Zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay.. Öbür aya inşallah vucut hamilelik için hazır olacak.. Çörek otu da yükseltiyor prolaktini.. O kadar uğraşım boşa gider ondan çekiniyorum be sümbülüm... Bir iki ay normal deneyecek sanırım doktor olmazsa aşılama yaparız.. Hayırlısı ben inanıyorum hamile kalacağıma Allahın izniyle.. Seninde dediğin gibi. Sizler duanızı eksik etmeyin leyloşunuza yeter kuzum..canım gunde 1 tane ıncır hıcbır şey yapmaz . sogan gercekten harıka bır şey ya benı kuş gıbı yapmıstı valla . sonra bır turlu kısmet olmadı kı tekrar yapayım yoksa seve seve yapardım. resmen vucudumda sorun kalmadı . ben 2 ay da çörek otu çiğnedim onu yap bari hormonlarını dengelesin. kız benım düşmez denen fsh ımı düşürdü valla . kıs başladı mıllet sobaları dogalgazları yaktı ben kısakolla gezıyordum oyle ıyı geldı kı bana belkı sana da ıyı gelır
Cnm beyazları iki önce yıkadım.o kadar sık değiştiriyorum ki bu aralar sadece iç çamaşırları atamam ki mecburen yani.beyazlar bitirene kadar en azından:)canim ne gerek var o kadar uğraşmaya kiyamam :) makinede at 60 veya 90 dereceye. kuruyunca da kızgın utuyle ortalarini utule topluca.
Eline merdaneyi al giriş adama.. Sizin kocaları dövmek lazım. Valla ben bu konuda kocama kurban olasım geliyor..Kızlar pm derdinde biri olarak uyuyan kocaya ne yapmalıyım? Valla şok şok şok
biz gününü denk getirince yetişemiyolar ya da bizim yumoş kapıyı açmıyocanim spermler 5 güne kadar yasiyabiliyormus. ben ovulasyondan 2-3 gun önceki iliski ile hamile kalanlari gördüm. yumurta da bazen 48 saate kadar yasiyabiliyormus bunlari doktorlar söyledi banaayrica bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyor
Malesef canım dayanmak zorundayız kaç gündür iyiydim şu iki gün resmen tavan yaptı bide mide yanması eklendi ki kavruldumağrılar dayanılır ama mide bulantısı resmen perişan ediyor iptal oluyorsun hiç bir şey yapamıyorsun halsiz de düşürüyor . ne uyutuyor ne uyandırıyor ne yürütüyor dün havuç biraz rahatlattı beni . ilaçları var ama işe yaramıyr mu bilmiyorum. doktoruma bir gideyımde ısteyecegım. ertelıyorm ki kalp atışı duyulsın diye..
Eline merdaneyi al giriş adama.. Sizin kocaları dövmek lazım. Valla ben bu konuda kocama kurban olasım geliyor..
Malesef canım dayanmak zorundayız kaç gündür iyiydim şu iki gün resmen tavan yaptı bide mide yanması eklendi ki kavruldumAllah ım yardım etsin çekenlere
Ya sorma 3 tane eczane gezdielmol un verdigi 3 test markasi da yok. Hep baska markalar var. Alma dedim bende. Evde bir suru laboquick test var.
Allah yardımcın olsun ne diyim..Ay hala uyuyor yaaa....valla asıl şimdi huylandım. Haklısın Leyla sopalı da işte alıştırmadık demekkkk
Farklı bi marka aliverseydi değişik olurdu en azından canım hayırlısı inşallah giderek koyulasacak Allah ın izniyle
Laboquick candir yanilmaz :)
Zaten reflü vardı mide sorunum iyiyken hamilelikle baş gösterdiBenim de midem yaniyor.
Tam bogazimin altinda. Igrenc ya
Valla şu prolaktin öyle korkutmuş beni havuç bile yiyemiyorum yükselir diye. Zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay.. Öbür aya inşallah vucut hamilelik için hazır olacak.. Çörek otu da yükseltiyor prolaktini.. O kadar uğraşım boşa gider ondan çekiniyorum be sümbülüm... Bir iki ay normal deneyecek sanırım doktor olmazsa aşılama yaparız.. Hayırlısı ben inanıyorum hamile kalacağıma Allahın izniyle.. Seninde dediğin gibi. Sizler duanızı eksik etmeyin leyloşunuza yeter kuzum..
Aynen öyle halamın kızı okula başladı 1 sayfa ismini yazdırıyor öğretmeni eve geldi defteri salladı bana bu ismi kim koydu arkadaşlarım hep geçiyor beni diye ağladıAblacim inan sene sonu oldugu icin okadar yogunum ki evrak karne hazirliklari falan. Dun tum gun okuldaydim. Ve yazilanlarin cogunu sadece beğenebildim anca sorulara cevap vermeye calistim. Eger sana cevap yazmadiysam kasitli degil inan ama muhakkak begenmeye calistim mesajlari. Hatta aksam gelince bile kadar okul işlerimi yaptim. Hala uyaginim anca girdim. Seni goz ardi eder miyim hic benbu arada Neslihaann benim suan hosuma gitmeyen durum ogretmen olarak gercekten herkeste 2 isim var ve cogu cok uzun tum evraklari hazirlarken cocugum olursa tek isim vericem dedim. Mesela isim abdullah ibrahim bilmemne oglu ama yaz yaz bitmiyor hele kızlarda durum daha vahim sedanur fatmagul yerebatmazlar bir de evlenince kizlik soyadini kullansa durum evlere şenlik. Esim de bana yardim ederken bu ne ya diyor. Bari soyadi kisa olsa anliycak insan ama destan gibi diyor.
hayırlısı canım bakalım nasipse 2.5 yıl sonra yazsakmı diye düşünüyoruzSakin bi sehir evet ilçeleri falan güzel merkez sakin die bilirim memur sehri hayrlısı olsn ben saglık yönünü sevmedim
ya benimde zaman zaman mide yanmalarım coşuo en son üni 4te olmuştu şimdi yine başladı geceleri bile uyutmuyo 3 yastıkla yattığımı hatırlıyorum endpskopi flnda yaptırmadım ama bende de reflü var heralde şimdi bile boğazıma kadar fena bi asit yanma teşhis koyulursa napıolar rennie ya da gaviscon verip gönderiolar mı başka bi önlemi var mıZaten reflü vardı mide sorunum iyiyken hamilelikle baş gösterdi
iğrençki ne iğrenç ilaçlar azaltmıyr mu ya ben henuz deneyemedım amaBenim de midem yaniyor.
Tam bogazimin altinda. Igrenc ya
Zaten reflü vardı mide sorunum iyiyken hamilelikle baş gösterdi
iğrençki ne iğrenç ilaçlar azaltmıyr mu ya ben henuz deneyemedım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?