Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla şu prolaktin öyle korkutmuş beni havuç bile yiyemiyorum yükselir diye. Zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay.. Öbür aya inşallah vucut hamilelik için hazır olacak.. Çörek otu da yükseltiyor prolaktini.. O kadar uğraşım boşa gider ondan çekiniyorum be sümbülüm... Bir iki ay normal deneyecek sanırım doktor olmazsa aşılama yaparız.. Hayırlısı ben inanıyorum hamile kalacağıma Allahın izniyle.. Seninde dediğin gibi. Sizler duanızı eksik etmeyin leyloşunuza yeter kuzum..

Reactions: iiz
canim ne gerek var o kadar uğraşmaya kiyamam :) makinede at 60 veya 90 dereceye. kuruyunca da kızgın utuyle ortalarini utule topluca.
Cnm beyazları iki önce yıkadım.o kadar sık değiştiriyorum ki bu aralar sadece iç çamaşırları atamam ki mecburen yani.beyazlar bitirene kadar en azından:)

biz gününü denk getirince yetişemiyolar ya da bizim yumoş kapıyı açmıyo

Malesef canım dayanmak zorundayız kaç gündür iyiydim şu iki gün resmen tavan yaptı bide mide yanması eklendi ki kavruldum Allah ım yardım etsin çekenlere

Reactions: iiz
Veson makinamda en yüksek ısı 90 mı 95 mi ne var. Ben ön yıkamalı o programa atıyorum ve evet tam gelen yere bir ütü ve buharını basıyorum. Zaten sen de penye kullanıyorsundur. Bir de co...ex marka ped sadece kullanabiliyorum diğerleri yaramıyor bana

Farklı bi marka aliverseydi değişik olurdu en azından canım hayırlısı inşallah giderek koyulasacak Allah ın izniyle

Laboquick candir yanilmaz :)

Valla o an dedi 3 marka da yok hepsine sordum. Comfort erken gebelik testi mi ne varmis hepsinde. Dedim aman bosver alma. Laoquick benim de ovulasyonda vazgeçilmezim zaten hep ondan alıyorum. Gebeliklerde yaninda gelenler baya vardi.

Aynen öyle halamın kızı okula başladı 1 sayfa ismini yazdırıyor öğretmeni eve geldi defteri salladı bana bu ismi kim koydu arkadaşlarım hep geçiyor beni diye ağladı

Zaten reflü vardı mide sorunum iyiyken hamilelikle baş gösterdi
ya benimde zaman zaman mide yanmalarım coşuo en son üni 4te olmuştu şimdi yine başladı geceleri bile uyutmuyo 3 yastıkla yattığımı hatırlıyorum endpskopi flnda yaptırmadım ama bende de reflü var heralde şimdi bile boğazıma kadar fena bi asit yanma teşhis koyulursa napıolar rennie ya da gaviscon verip gönderiolar mı başka bi önlemi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…