Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben universitedeyken gelmissin balikesire niye yanima ugramadin kiz
balikesir öğrenci ve memur icin bence süper bi yer. bütün gezmelik yerlere yakin ama il icinde imkanlar kısıtlı

Ay endoskobiyi sakın narkozsuz olma bana üç aylık ilaç tedavisi yapıldı bi daha kontrole gitmedim keşke gitseymisim

Sonunda bir pm
Sabırla bekledimmm az daha am olacaktı ya
Bende benim kocayı hiç şimdiden darlamamak icin uykum var numarası yapıyorum:) ömrü hayatımda iyi ki isteksiz kocam varmış diye sadece umre dönüşü dedim kayınpeder kayınvalide dönüşte 3 gün bizdeydi ilk defa durmadı eşim 3 yıllık evliyim hiç basıma böyle bişey gelmemişti ayyy ne zormuş evde biri varken duş almak daha şikayet etmeyecem valla isteksiz diye :)

Kızlar artık pilim bitmiş durumda akşamları böyle geçirip sabah ise gitmekten bitkinim artık sabahları en iyi olduğum zaman kimse bu halimi bilmiyor idare etsin beni zaten kimse de idare etmeye pek yanasmiyor doktorlar rapor vermeye korkuyor birde çalıştığım kurumda iş yoğunluğu nedeniyle beni başka birime verdiler bu halimle nasıl kurtaricam acaba orAnın yoğunluğunu merak içindeyim ben hakkımda kazanayım paramı kendimi de de idare ediyorum çok şükür gücüm yettiği kadar biraz içimi döktüm

gözün aydın sürpriz yaptın bize de
bizede sürpriz oldu :)

Sen nasilsin? Nasil gidiyor? Resmen hepimizi arkandan sürükledin :)

Insallah devami gelir, hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Reactions: iiz
bizede sürpriz oldu :)

Sen nasilsin? Nasil gidiyor? Resmen hepimizi arkandan sürükledin :)

Insallah devami gelir, hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
evet canım 2017 nin kapısını ben açtım. hepimize hayırlı olsun inşallah çok sevindim habere. kan da daha bakamadın galiba. yurtdısında kana hemen bakmıyorlar galiba bildiğime göre onun için beklediğini düşündüm.

bak yetiştin bana ocak çıkmadan senınde müjden geldi. darısı diğer kızlara inşallah

sana da bebegine de maaşallah o zaman

ben minizik rahatsızım. mide bulantım tam ovudan 2 gun sonra başladı ve son bir kaç gundurde arttı. demekki döllenme başlar başlamaz midemde başlamış. mide bulantısı keıfsizleştırıyor insnaı günüm biraz zor geçiyor. bebege bile sevinecek hal bırakmıyor. inşallah sizlerin böyle olmaz. ağrıarımda var ama onları normal karşılıyorum. umarım zor gecmez hamileliğim diye dua ediyorum. birazcık korkuyrum şimdikil. cuma doktora gidecegim umarım mide bulantısı için verilen ilaç işe yarar.

tatsız tuzsuz geçiyor zaman. keseyı görmeye gidince kendi doktorum yoktu bu yüzden çok bastan savma ldu muayene . kac haftalık oldugunu bile sylemedi doktor. cuma tekrar gıdıp etraflıca konusacagım doktrumla. anlaşılan bebegim hzlı büyüyor ki annesini zorluyor. ne yapalım . Buna da şükür

ayy evet yetistim, Allah nasip etmeseydi olmazdi... cok sükür in sükür..

bulantilarinda gececek insallah.. gececek benimkide..

benimde bulantilar basladi.. yarin insallah topluca yazdigimda anlatacagim benimde ilk belirtm mide bulantisi tiksinme..

Ayy canim simdi acil cikmaliyim esim geldi. insallah yarin ayrintili konusalim..

Cok selam ediyorum

Reactions: iiz

ahh canımsın .... kolay olur mu ben evde zorlanıyorum. burada söylenecek her şey sadece akıl vermek olur. hamilelik süresinde ara verme şansın varsa zorlama kendini eger cok cok zorda değilsen ..

tamam yarına bekliyoruz merakla

Ay hala uyuyor yaaa....valla asıl şimdi huylandım. Haklısın Leyla sopalı da işte alıştırmadık demekkkk
bazen olur canım hepimizin başına arada bir geldi bunu yasamayan bir tek kız yoktur burda tam ovu gunu gelır kocalar ya uyur ya ortada yoktur. normal bu bır cogumuzun bır kac ayı böyle bos gectı. insanlık hali olur yanı stress yapma yarını degerlendır sen de .. oyle zaman oldu ki ovu zamanı koca ısrar etse bız yapamaz da oluyorduk böyle zamanlarda oluyor. insanız sonucta canımcım üzme kendini

Sonunda bir pm
Sabırla bekledimmm az daha am olacaktı ya
tamamdır yanı ... tebrık ederım cabaların meyvesini vermiş inşallah o meyve bebektir ee o kadar ugraştın şöyle ay gıbı güneş gibi güzel bir bebegin olsun inşallah

bu kadar uğraşmaya da güzel bebek olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…