Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evde ruh gibi oturuyorum ben de aynı duurmdayım . sanki hiç mide bulantısı çekmeyecek gibi düşünüyordum. benim agrılarımda cok ama onlara katlanılıyor. bebek iyi olsunda buna da şükür ne yapalım

canım ne yaptın ayrıntılı ultrasona girebildin mi ? bizede özelden atmak ister misin resmi ben çok merak ettim bebişini :)

aynısı bana da olyor defalarca gerı dönuyor genede bulamıyorum bazen ... ooff of Kazen e mi sylesek bu sorunu siteyle mi ilgili acaba bilemedim ki

@Cok da Seyapmamak Lazim kesinlikle Kuzguni ye katılıyorum. Bizde İstanbul dan kaçmak için hep fırsat kolluyoruz. Çok yorucu ve stresli bir şehir. Gezmek için plan yaparken bile kendini trafik durumuna bakarken buluyorsun..
istanbula iş için gittim bir kaç kez gezmeye fırsat bulamadım ama burada yasamak delilik diye düşünmeden edemedım. cok mu sevıyorusn istanbulu yakın şejirlerde yasa o zaman ve bol bol gezmeye gıt ama yasamak coook zor cok ustelık her sınıf ınsna ıcın zor

oğlun mu olacak :) maasallah annesi ikinize de .. yarında yüzünü görürsün :) takma insnaları ya bayılırlar dengesız konusmaya . sankı bılerek vermıyorsun kilo .. laf olsun işte . empatı kuamıyoruz bırbrımızle ülkece sorunumuz bu ..üzülme tatlım lütfen. bütün ülke kilolu ya bir tek sen mi

üstüne vazife tabi doğurur mu doğurmaz mı ona sormak laızm ya.... münasebetsizler gerçekten de

masmaviyim canım doğum haftana mı girdin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Allah kurtarsın canım. hepimiz sırayla gelicez bu güne korku telaş faydasız. Zorun kolay olsun inşallah

Elcanki Elif sen yarın doktora gideceksin değil mi kalp atışı için cumaya da yolculuk var ... doğru mu hatırlıyorum

Canim benim malesef insanlar acimasiz ustune bir yukte onlar koyuyor takma cok kendi gittigin dr vermiyormu rapor..ben ozele gidiyorum 2 kere 1 haftalik rapor yazdi.ben demeden kendi diyor.2.yarisi daha iyi gecer diyorlar insallah seninde o gunlerin cabuk gelir.

Yok sadece 90 var 95 yok.cnm sorun şu ki çamaşırları hep yıkadım yavaş yavaş yeniden birikiyor.biriksin makineye atacağım evet kullanınca o markayı kullanıyorum pamuktan yapılan bir o var sanırım ama bu aralar onu da kullanmıyorum doğal haline bıraktım:) sanırım Salliala gibi eski atletleri kesip kullanacağım bir süre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…