Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aferin kız sana tuttugunu kopardin valla

Hadi gözün aydın canım

Etme etme valla, böyle olsunlar. Bak neler çektim iki gündür

Merhaba arkadaslar sonunda actilar:)

Insallah sabaha görüselim konusalim.

zira sizleri cok özledim:):)
Hoş geldin hayırlı olsun

Tabii canım, aynen. Benim tek derdim önümdeki regl Dr kontrolüm var. Hoca uygun görürse. Tüp deneyeceğiz. Ondan önce şansımı kullanmaktı.

Kız bir test patlat. Sende hamile gibi gözüküyorsün. Ateş süper kuzum.. Inşallah banada umut ol..
Yok cnm ben de senin izinden gidiyorum:) zaten evde de test yok.

Bu arada kızlar ben buraya yazmadım ama dpo10 da ben test Yaptım ve negatif çıktı beni tanıyanlar bilir kolay kolay test yapmam.ama bu ay gerçekten heyecan yaptım sanırım.diyeceksiniz ki erken yapmışsın tekrar yap.evde başka testim yok almayı da düşünmüyorum ancak adet olmazsam ve Allah tan mani olmazsa 23 Ocak ta direk kan vermeyi düşünüyorum.

Kuzi gerçekten ovu testlerinden hiçbirşey anlamadım.biraz da bizim hatamız oldu sanırım bunlar negatif dedik durduk biraz temkinli yaklaşmak gerek demekki özellikle ilk kez test kullanan atkadaşlarda.kusura bakma cnm Hakk'ını helal et.inşallah o pm sana Bebeğini getirir.

Kuzi gerçekten ovu testlerinden hiçbirşey anlamadım.biraz da bizim hatamız oldu sanırım bunlar negatif dedik durduk biraz temkinli yaklaşmak gerek demekki özellikle ilk kez test kullanan atkadaşlarda.kusura bakma cnm Hakk'ını helal et.inşallah o pm sana Bebeğini getirir.

Kizlar ates sabah 6da 36.5 cikti ahanda dedim cakildik. Iyi ki beklemisim. Sonra hemen wcye gittim geldim. Uyudum hemen 7:15te olctum suan 36.9 sok oldum. Bu kadar değişir mi ya? Neyse sonuc olarak bugun dersim gec basliyor. Gec uyanicagimi bildirmek istedim. Test icin kizmayin. LeYLa_21 iiz dun ben de ayni leyla abla gibi yapiyorum dedim ama onu o zaman da anlamis ve desteklemistim. Veson senin ates de ayni yükseliyor hadi insallah beraber patlatalim bombayi. Bat ayni zaten.

ahh canımsın .... kolay olur mu ben evde zorlanıyorum. burada söylenecek her şey sadece akıl vermek olur. hamilelik süresinde ara verme şansın varsa zorlama kendini eger cok cok zorda değilsen ..
Ara verme durumu yıllık iznimden kullanırım ancak o da doğum sonrasına lazım diye düşündüm çok zorlarsa devreye izni sokucam mecbur Ah canım asıl zorlu dönemi atlattım sayılır şimdi sadece düzenim değişti hayırlısı bakalım

Bir saat yaklaşık 1 derece kadar oynatıyor sen ne zaman kan verirsin.ben 23 te veririm adet olmazsam.önce sen müjdeyi ver ben de arkandan geleyim inşsllah:))benim evde testim hiç yok.ben de LeYLa_21 e hak verenlerdenim ama tek beni sinirlendirdiği nokta yarın test yapacağım deyip deyip hep ötelemesi idi en sonum da da eşim izin vermedi dedi. Hevesimiz kursağımızda kaldı.

Leyla bak bu ay korunuyorsun gelecek ay şu gün test yapacağım deyince yapacaksın yoksa seni sopa ile kovalarız bu kez

Ya evet malesef anlayış gösterince altında art niyet arıyorlar sanki kullanıyorum ben bu durumu gibi muamele yapılıyor bide hamilesin yarım personelsin muamelesi var onların gözünde sen zaten işleri bosluyosun oluyor ozeldeki doktoruma bir aydır gitmedim ama o da üç gün vermişti vere vere arkadaşım da bikaç kez çok rahat aldı bi haftalık doktoru farklı tabi zor dönem geçti sayılır çok şükür kendimi idare edicem benim sorunum idareden ziyade benden normal halimdeymis gibi olmamı beklemeleri yani halsiz durmanı bile sen iyice boşladın kendini niye biraz bakim yapmiyosun suslenmiyosun diyen bayan amirim oldu ya ben evden zor çıkıyorum sabah dedim

Bu gidise cuma veririm belki bakalim. Test yaptim hemen belirdi cuzgi yine. 5dk 10a tamamlayinc atarim resim. Var gibi ya oyle olsun istiyorum. Sen de gel herkes gelsin insallah. Sabah o atesi gorunce oyle üzüldüm ki once

Canim uzme kendini başkalarının dedikleri icin nolur. Bebisine ve sagligina bak. Ne hic bir sorunu olmadigi halde tan gelip yatanlar var. Yalakalikla isi goturenler var. Bu gunler de gecicek oyle dusunelim rahatlat kendini canim. Guzel anne takma kafana

Kizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Yaaa işte bu çok güzel oldu biz dedik ama geliyo minik hayırlısıyla Allah im tamamına erdigini de göstersin canım benim tebrik ederim maşallah bak adet günü gelince değer kanda da bi anda fırlıyor canım ne zaman kan vericen ki

Bat persembe cuma diyor ama bakalim cuma verebilirim. Insallah canim korku var hala icimde. Bir var iste bariz diyorum bir de temkinli ol diyorum ya yine kimyasalsa hevesim kursagimda kalcak diye korkuyoru.

O Yan gelip yatan yalakalari zaten Allah a havale ediyorum biraz keyfim iyi başladım güne hadi şimdi cossun buralar fırsat buldukça okucam heyecanla sırayla güzel haberler inşallah

Bat persembe cuma diyor ama bakalim cuma verebilirim. Insallah canim korku var hala icimde. Bir var iste bariz diyorum bir de temkinli ol diyorum ya yine kimyasalsa hevesim kursagimda kalcak diye korkuyoru.
Herşeyin hayırlısı ben de ikinci de öyle tedirgin oldum çok kaptırmak istemedim kendimi ama bulantı hemen başladı zaten düşünemedim kötü şeyler yeterince kötüydüm Allah kaygilarimi aldı demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…