- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Demi ya daha koyuvuuu valla koyuu :) maşallahhh
O Yan gelip yatan yalakalari zaten Allah a havale ediyorum biraz keyfim iyi başladım güne hadi şimdi cossun buralar fırsat buldukça okucam heyecanlasırayla güzel haberler inşallah
Insallah tum gun iyi devam eder canim günün takma gerçekten. Rabbim hayirli olani nasip etsin canim insallah. Bu sefer de cok ferahlik verdi sana ama demi hala bulantiHerşeyin hayırlısı ben de ikinci de öyle tedirgin oldum çok kaptırmak istemedim kendimi ama bulantı hemen başladı zaten düşünemedim kötü şeyler yeterince kötüydüm Allah kaygilarimi aldı demekki :)
yok yapmamıştım kürlerden bende lprluyorum durumumı bilemediğim için çörelotu yediğim ayın ertesi ayı kist oldum belki ztm olgun yumurta vardı ben iyice büyüttüm dedim 3 ay onla uğraştım bu arada midem öyle kötü ki gece bile uyandırıyo beni soğan daha beter eder mi diye de korkuyorumKuzum ya sana Kür yap demeye de korkuyorum şu kanamalar Yüzünden.ama SOĞAN kürü olabilir ne zaman yaptın en son yapmış mıydın daha önce
MaşAllahhh diyelim geliyor minik canım koyulasıyor günden güne hadi hayırlısı ini ferah tut Allahın izniyle bebişin geliyorKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Aynen öyle canım evde dursam uyurum herhalde hep.. mecbur ise gidince biraz toparlamam gerekiyor kendimi.. boş bulduğum vakitleri uzanarak degerlendiriyorum..arada da icin geciyor o başka:)) goguslerin ne durumda?evde ruh gibi oturuyorum ben de aynı duurmdayım . sanki hiç mide bulantısı çekmeyecek gibi düşünüyordum. benim agrılarımda cok ama onlara katlanılıyor. bebek iyi olsunda buna da şükür ne yapalım
Yaaaaaa bu bariz pozitif yarın da koyu cikarsa kan veriyosunn dimi?? Bat 18 miydii... ayyyy heyecan yaptimKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Kuzum ben dpo 30 da yumurtlayip hamile kalmıştım. Sakin ol.. sen şu ara kanamalarına bi baktır. Stressten de oluyor o, benim annemde de vardi o sıkıntı.. icine atma hiçbir şeyi konuşalım burda beraber.. senin o tembel dedigin yumurtalarin insallah cifter cifter dollendir de seni şaşırtırlar:) vallaa duamdasiniz hepiniz... butun listeyi asagiya cekelim insAllahhyok yapmamıştım kürlerden bende lprluyorum durumumı bilemediğim için çörelotu yediğim ayın ertesi ayı kist oldum belki ztm olgun yumurta vardı ben iyice büyüttüm dedim 3 ay onla uğraştım bu arada midem öyle kötü ki gece bile uyandırıyo beni soğan daha beter eder mi diye de korkuyorum
Aaaa canim gozun aydinKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
saraçoğlunun bir özümü var youtub.. dan bakabilirisn canım
canım ne yaptın ayrıntılı ultrasona girebildin mi ? bizede özelden atmak ister misin resmi ben çok merak ettim bebişini :)
oğlun mu olacak :) maasallah annesi ikinize de .. yarında yüzünü görürsün :) takma insnaları ya bayılırlar dengesız konusmaya . sankı bılerek vermıyorsun kilo .. laf olsun işte . empatı kuamıyoruz bırbrımızle ülkece sorunumuz bu ..üzülme tatlım lütfen. bütün ülke kilolu ya bir tek sen mi
Bat 19-20 canim. Cuma karne sonrasi veririm canim. InsallahYaaaaaa bu bariz pozitif yarın da koyu cikarsa kan veriyosunn dimi?? Bat 18 miydii... ayyyy heyecan yaptimoleeeeyyyyy
Saol canim kanda görene kadar inanamiycam sanirim. Cuma gidicem kan icin.Aaaa canim gozun aydin
Dun gordum ama yazamadim koyulasma olsun oyle yazayim dedim simdi tebrikler kondurma sirasi
Beta yaptirmadin mi?
Insallah canim. Aynen kizdim ama ise yaradi sanki. Insallah devami gelir canimpassionete cnm tebrik ederim simdiden :) insallah bu sefer saglikli bi gebelik olacak :) demekki ilac kullanmaya ihtiyacın varmis. doktoruna kizdik ama adam vesile oldu valla hamile kalmana
Cuma vercem tamam sözKiiizz bak benimde test gunu cuma gosteriyoduu bneim testim de ayni boyleydi bak bak bakkkk.. persembe gunu kan vermjstim bu testi gorunce.. bence artik 500 üstü olmustur yarinda yap testi koyu devam ederse yârin ver bence.. bata gelmis igne etkisi mi kalir kizzz
passionete
Kizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Saol canim insallah yaKiz daha ne olsun bariz var iste.
Hayirli olsun canim.
Çok sevindim cnm hayırlısı olsun:) benim gibi geç yumurtlayan seni görünce umutlanıyorum hemen.inş kanda da çok yüksek değer çıkarBat 19-20 canim. Cuma karne sonrasi veririm canim. Insallah
Saol canim kanda görene kadar inanamiycam sanirim. Cuma gidicem kan icin.
Insallah canim. Aynen kizdim ama ise yaradi sanki. Insallah devami gelir canim
Cuma vercem tamam söz
Insallah canim saol inanamadigim icin bir garibim. darisi tum bekleyenlerin basina insallah 2017 bizim yilimiz olsun.Çok sevindim cnm hayırlısı olsun:) benim gibi geç yumurtlayan seni görünce umutlanıyorum hemen.inş kanda da çok yüksek değer çıkar
inşallah hamilesindir kuzum...Yok cnm ben de senin izinden gidiyorum:) zaten evde de test yok.
Bu arada kızlar ben buraya yazmadım ama dpo10 da ben test Yaptım ve negatif çıktıbeni tanıyanlar bilir kolay kolay test yapmam.ama bu ay gerçekten heyecan yaptım sanırım.diyeceksiniz ki erken yapmışsın tekrar yap.evde başka testim yok almayı da düşünmüyorum ancak adet olmazsam ve Allah tan mani olmazsa 23 Ocak ta direk kan vermeyi düşünüyorum.
kızım hamilesin diyorum neyin korkusu bu...dövecem seni heeee..ablan bişey diyorsa bir bildiği vardırda konuşuyordur..ben baştan beri gebesin dedim sana...hayırlı olsun...dikkat et kendine ...Kizlar ates sabah 6da 36.5 cikti ahanda dedim cakildik. Iyi ki beklemisim. Sonra hemen wcye gittim geldim. Uyudum hemen 7:15te olctum suan 36.9sok oldum. Bu kadar değişir mi ya? Neyse sonuc olarak bugun dersim gec basliyor. Gec uyanicagimi bildirmek istedim. Test icin kizmayin. LeYLa_21 @iiz dun ben de ayni leyla abla gibi yapiyorum dedim ama onu o zaman da anlamis ve desteklemistim. Veson senin ates de ayni yükseliyor hadi insallah beraber patlatalim bombayi. Bat ayni zaten.
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....Kizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Ay ablacim ya heyecandan uyuyamadim testi daha koyulasmis gorunce kalktim aksam yemegimi yapiyorum. Suan almayin beni aşağıya kan testinden sonra alirsiniz inşallahinşallah hamilesindir kuzum...
kızım hamilesin diyorum neyin korkusu bu...dövecem seni heeee..ablan bişey diyorsa bir bildiği vardırda konuşuyordur..ben baştan beri gebesin dedim sana...hayırlı olsun...dikkat et kendine ...
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....Veson canım pınarın tablosunu gebe listesine ekleyebilirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?