Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vuuu valla koyuu :) maşallahhh
Demi ya daha koyu
O Yan gelip yatan yalakalari zaten Allah a havale ediyorum biraz keyfim iyi başladım güne hadi şimdi cossun buralar fırsat buldukça okucam heyecanla sırayla güzel haberler inşallah

Insallah tum gun iyi devam eder canim günün takma gerçekten. Rabbim hayirli olani nasip etsin canim insallah. Bu sefer de cok ferahlik verdi sana ama demi hala bulanti

Kuzum ya sana Kür yap demeye de korkuyorum şu kanamalar Yüzünden.ama SOĞAN kürü olabilir ne zaman yaptın en son yapmış mıydın daha önce
yok yapmamıştım kürlerden bende lprluyorum durumumı bilemediğim için çörelotu yediğim ayın ertesi ayı kist oldum belki ztm olgun yumurta vardı ben iyice büyüttüm dedim 3 ay onla uğraştım bu arada midem öyle kötü ki gece bile uyandırıyo beni soğan daha beter eder mi diye de korkuyorum

Veson canm seninde atesin süper inşAllah geliyor bebysiler benim ates cildirdi hiç bisey anlamadım ben

evde ruh gibi oturuyorum ben de aynı duurmdayım . sanki hiç mide bulantısı çekmeyecek gibi düşünüyordum. benim agrılarımda cok ama onlara katlanılıyor. bebek iyi olsunda buna da şükür ne yapalım
Aynen öyle canım evde dursam uyurum herhalde hep.. mecbur ise gidince biraz toparlamam gerekiyor kendimi.. boş bulduğum vakitleri uzanarak degerlendiriyorum..arada da icin geciyor o başka:)) goguslerin ne durumda?

Kuzum ben dpo 30 da yumurtlayip hamile kalmıştım. Sakin ol.. sen şu ara kanamalarına bi baktır. Stressten de oluyor o, benim annemde de vardi o sıkıntı.. icine atma hiçbir şeyi konuşalım burda beraber.. senin o tembel dedigin yumurtalarin insallah cifter cifter dollendir de seni şaşırtırlar:) vallaa duamdasiniz hepiniz... butun listeyi asagiya cekelim insAllahh

passionete cnm tebrik ederim simdiden :) insallah bu sefer saglikli bi gebelik olacak :) demekki ilac kullanmaya ihtiyacın varmis. doktoruna kizdik ama adam vesile oldu valla hamile kalmana

Kiiizz bak benimde test gunu cuma gosteriyoduu bneim testim de ayni boyleydi bak bak bakkkk.. persembe gunu kan vermjstim bu testi gorunce.. bence artik 500 üstü olmustur yarinda yap testi koyu devam ederse yârin ver bence.. bata gelmis igne etkisi mi kalir kizzz
passionete

Eklentiler

• IMG_0986.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55

Haklisin canim da durmadan isitilip isitilip insanin onune koyulunca insan ister istemez takiyor.

Reactions: iiz
Yaaaaaa bu bariz pozitif yarın da koyu cikarsa kan veriyosunn dimi?? Bat 18 miydii... ayyyy heyecan yaptim oleeeeyyyyy
Bat 19-20 canim. Cuma karne sonrasi veririm canim. Insallah

Aaaa canim gozun aydin
Dun gordum ama yazamadim koyulasma olsun oyle yazayim dedim simdi tebrikler kondurma sirasi
Beta yaptirmadin mi?
Saol canim kanda görene kadar inanamiycam sanirim. Cuma gidicem kan icin.

passionete cnm tebrik ederim simdiden :) insallah bu sefer saglikli bi gebelik olacak :) demekki ilac kullanmaya ihtiyacın varmis. doktoruna kizdik ama adam vesile oldu valla hamile kalmana
Insallah canim. Aynen kizdim ama ise yaradi sanki. Insallah devami gelir canim

Cuma vercem tamam söz

Bat 19-20 canim. Cuma karne sonrasi veririm canim. Insallah

Saol canim kanda görene kadar inanamiycam sanirim. Cuma gidicem kan icin.

Insallah canim. Aynen kizdim ama ise yaradi sanki. Insallah devami gelir canim

Cuma vercem tamam söz
Çok sevindim cnm hayırlısı olsun:) benim gibi geç yumurtlayan seni görünce umutlanıyorum hemen.inş kanda da çok yüksek değer çıkar

inşallah hamilesindir kuzum...
kızım hamilesin diyorum neyin korkusu bu...dövecem seni heeee..ablan bişey diyorsa bir bildiği vardırda konuşuyordur..ben baştan beri gebesin dedim sana...hayırlı olsun...dikkat et kendine ...
Kizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Veson canım pınarın tablosunu gebe listesine ekleyebilirsin....

Ay ablacim ya heyecandan uyuyamadim testi daha koyulasmis gorunce kalktim aksam yemegimi yapiyorum. Suan almayin beni aşağıya kan testinden sonra alirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…