Denemeden bilemezsin Neslihan da mideden rahatsızdı ama Kürü çok rahat içiyorum yazmıştı.sana tek faydalı kür o gelir sanırım diğerleri belki kist falan yapabiliryok yapmamıştım kürlerden bende lprluyorum durumumı bilemediğim için çörelotu yediğim ayın ertesi ayı kist oldum belki ztm olgun yumurta vardı ben iyice büyüttüm dedim 3 ay onla uğraştım bu arada midem öyle kötü ki gece bile uyandırıyo beni soğan daha beter eder mi diye de korkuyorum
Geldim ablam geldimmm cok sukir iyiyim ilaclarimi kullaniyorum onun disinda bi sikonti yok suan saglik ocagina gittim dun gebe izlem icin bana dogumu falan anlatti bende kansizligi soyeldim bebege zarari yok sen kendine yetemiyosun dedi bebege yetiyosun ama kendine yetemiyosun dedi zaten drlar onlemini aliyo hemen dedi sakin korkma dedi iste emzirme falan a dan z ye anlatti geldim eve haftaya persembe kontrolum var cati muayenesi yapilcak sanirim 37 haftalik olluyom cunku bakalim ne diyecek dr sabirla bekliyorum hayirlisi sen nasilsin duydun mi pitircigin kalp aticiklarini ne guzel bi duygu dimo herkese yasatsin rabbim@Ecrin ensar bebek_elif Elif güzelim benim nerdesin ? durumun nasıl oldu ?
Kizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Saol canim insallah. Takvimde 30 Eylül gosteriyor bakalim. En azindan ilk donemi kapatirim gelsin de bir onemi yok canimmaşallah artık iyice belirgin:)) bir de öğretmensin, hamile kalmak için en güzel ay sanırım :))
Eeee gozun aydin o testi suya bi tut bakim silinmiyosa tedt dogru ve sen hamissin demek bide koyulasiyo diyosun ben simdikten tebrik edeyim seni rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin siraKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Kiz sana korkuyu yasakliyorum dr lar bile diyoki bi ay kimyasal yasandi diye obir ayda aynisi olcak diye bisey yok diyo ayni zamanda suan sana tutunmaya calisan bi minik var icinde ben oyle hissediyorum uzme onu birak tutunsun anacina hep guzel dusun cuma gunu buraya hcg degerini de yazacaksin buyuj sevincle gorde bak duymim bidaha korkuyom falan diye stres yok anlastik mi zor ama yokk yasak sanaBat persembe cuma diyor ama bakalim cuma verebilirim. Insallah canim korku var hala icimde. Bir var iste bariz diyorum bir de temkinli ol diyorum ya yine kimyasalsa hevesim kursagimda kalcak diye korkuyoru.
Kat ve kat artarak devam etsin inşallah canımKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Kuzi gerçekten ovu testlerinden hiçbirşey anlamadım.biraz da bizim hatamız oldu sanırım bunlar negatif dedik durduk biraz temkinli yaklaşmak gerek demekki özellikle ilk kez test kullanan atkadaşlarda.kusura bakma cnm Hakk'ını helal et.inşallah o pm sana Bebeğini getirir.
Veson passionete ateşler süper kızlar maşallah
bnm ateş yine yükselmedibu yumurtlama tembelliği nasıl bişey oluyo bende ondan mı var acaba
Tamam canim olumlu dusunuyorum. Insallah tutunsun yavrum bana.Kiz sana korkuyu yasakliyorum dr lar bile diyoki bi ay kimyasal yasandi diye obir ayda aynisi olcak diye bisey yok diyo ayni zamanda suan sana tutunmaya calisan bi minik var icinde ben oyle hissediyorum uzme onu birak tutunsun anacina hep guzel dusun cuma gunu buraya hcg degerini de yazacaksin buyuj sevincle gorde bak duymim bidaha korkuyom falan diye stres yok anlastik mi zor ama yokk yasak sana
Insallah canim rüya gibi geliyor.Kat ve kat artarak devam etsin inşallah canımçok sevindim daim olsun mutluluğun
Bilemiyorum ki cnm testler gerçekten çok silik pozitifi bırak pozitife yakın bile değil.yarın da yüksek çıkarsa çizgi de çekilecektir sen bugünü de değerlendirVeson hiçbirimiz bilemedik böyle olacağını. Meğer benim LH artışım buymuş, çünkü ben 13 ve 14'te negatif olan en koyu görünümde ölçümlerim hem saatinde hem doğru idi. 15'te saatini 1 saat 20 dk geç yapmıştım ama yine sıvı alımım yoktu. Acaba LH artışı az mı yoksa bende idrara mı geçmiyor?
missdincer sayesinde aldığım macunu sen de alığ denesene?
İnşallah bu sefer olacak cnm şimdiden tebrik ederim diğer testi ne zaman yaparsın sabah mı akşam da yapar mısın test yaptıkça fotolarını at bize.Tamam canim olumlu dusunuyorum. Insallah tutunsun yavrum bana.
Insallah canim rüya gibi geliyor.
yaaa insallah vardir. bu bildigin hamile testi canim :):) insallah insallah vardirKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
bence 17 sinde catladı testler yanıltıyor sanki beklemeye gectim artık eşimde sıkıldı çalısmakdan bende olmazsa aşılama yapacagız zaten hayırlısıTgbptn cnm yumurtan hala çatlamadı bence testler be durumda.günaşırıyı bırakma
Senin bi önceki tabloda da çizgi yer değiştirmişti sonradan hatırladığım kadarıyla ne olur ne olmaz bu yükselişleri yine değerlendir ama bırakma devam et gün aşırı olmasa da 3 günde bir ilişkiyiShinSeGi ve iiz bir de @Cok da Seyapmamak Lazim
Kızlar benim iki gündür ateş yüksek gidiyor. Büyük olasılık ovu testinde olması gereken pozitifi göremedik. 13 ve 14'te koyulaşma başlamıştı ve hepimiz yaklaşıyor ama daha var dedik. 16'da sıvı alımı yoktu ama testi istanbul yüzünden bir saat 20 dk geç yapmıştım ve o testte silinme gördük.
Siz demiştiniz, bazı zamanlar en pozitif bu kafdar olabiliyor diye. Malum ben de ilk defa ölçtüğüm için benim bümyeyi bilemedik.
Şimdi size sorum şu: Endişlelenmeli miyim? Yani LH mi az yok sa bende idrara karışmıyor mu? ne anlamalıyım bu testlerin böyle çıkmasından?
Bilemiyorum ki cnm testler gerçekten çok silik pozitifi bırak pozitife yakın bile değil.yarın da yüksek çıkarsa çizgi de çekilecektir sen bugünü de değerlendir
Senin bi önceki tabloda da çizgi yer değiştirmişti sonradan hatırladığım kadarıyla ne olur ne olmaz bu yükselişleri yine değerlendir ama bırakma devam et gün aşırı olmasa da 3 günde bir ilişkiyilh değeri herkeste farklı olabilir bu testleri kullanırken çok farklılıklar olabiliyor. Ateşle doğrulamak önemli
B BenanAsiye çizgiyi sen mi çektirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?