:) izz de öyle söylüyo ama bitmedi bnm problemler bakalım inşallah kötü bişey çıkmazcanim hosbuldumm. Darisi basina insallah. son günlerde yasaigin problemleri okudum. insallah tez vakitte sifa bulursun. bak belkide bu bir firsat. her seyden önce saglik. o kanamaarin sebebini filan bulup ugrasirken bi bakmissin bebeisin gelmis insallah :) benim icimde zaten his var senin haberlerin yakindir insallah :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM...Annem ameliyat oldu canım
onun yanındaydım yeni döndüm,
yok olmadım henüz,
rahim hassas bir yer
o nedenle arayış içindeyim hala
ist da fiyatlarda çok uçuk..
İnşallah regl gelmez güzelim,
=)
Vitamin düşüklüğü için doktordan hangi testleri istemek lazım canım ya...pıhtı testi yapılırken e d vitamini falan yazıyordu bu onlamı alakalı ki...benim hiç vitamin değerlerime bakılmadı?doktora söylesemmi?ne diyeyim?cnm ayni zamanda canan hoca d vitamini 100 olduktan sonra kanda ve böbreklerde aşırı vkalsiyum birikimini önlemek icin kalsiyumu kemiklere yönlendirmek icin k2 vitamini tavsiye ediyor hatirlatayim dedim :) fazla d vitamini fazla kalsiyum emilimine sebep oluyormus
ben yeni geldiğimde sen hamile kalmıştın sanırım vay bee dedim 36. haftayı görünce topictr bukdr uzun süredir varmışım :) nr güzel dua valla sağlıklı belirtisiz bulantısız hamilelikler nasip olsun herkeseB BenanAsiye tebrik ederim canım daim olsun mutluluğun inşaallah sağlıcakla devam etsin. Kolay rahat hamilelikler versin Rabbim ikinize de ben çok rahat geçiriyorum en başından en sonuna kafar. umarım sizler de öyle olursunuz hepinize bu şekilde dua ediyorumpassionete
Amin canım inşaallah zaman şu gibi akıp geçiyor inan ki. Ben kimyasal sonrası başlamıştım ateş ölçmeye. Bir seneyi çok rahat geçti topikteyim. Umarım hamilelik takvimi ekleyip devam edersin sende topiğeben yeni geldiğimde sen hamile kalmıştın sanırım vay bee dedim 36. haftayı görünce topictr bukdr uzun süredir varmışım :) nr güzel dua valla sağlıklı belirtisiz bulantısız hamilelikler nasip olsun herkese
Sağol canım Allah razı olsun.. ben de seni tebrik ederim.. sağlıcakla büyüsünler insAllah..Bu aradaElcanki canim cok tebrikler..
hesabim dnduruldugu icin giremmiyordum. sonra gizli giremyi ögrendim. arada bakiyordum yeni hamile var mi diye bi baktim sen :) masallah insallah saglicakla kucagina alirsin. hepimiz aliriz.
missdincer canim seninde gözün aydin olsun :) gecen ay birlikte kaliriz diyordumm ama kismet bu aya imis. hamdolsun. yumurtlama günlerimiz farkli ama sat tarihimiz ayni :) belki ayni zamanlarda bile dogurabiliriz. hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olsun ins
İsmi degismis galiba.. benim ustumdeki oydu:)bizim hamile listesinde eksikbisey kim di bn hatırlayamadım ladeyna olan arkadaşmıydı
Veson hiçbirimiz bilemedik böyle olacağını. Meğer benim LH artışım buymuş, çünkü ben 13 ve 14'te negatif olan en koyu görünümde ölçümlerim hem saatinde hem doğru idi. 15'te saatini 1 saat 20 dk geç yapmıştım ama yine sıvı alımım yoktu. Acaba LH artışı az mı yoksa bende idrara mı geçmiyor?
missdincer sayesinde aldığım macunu sen de alığ denesene?
Canımmm bu test pozitif bence ve çok rahat görülebiliyooorKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Bu aradaElcanki canim cok tebrikler..
hesabim dnduruldugu icin giremmiyordum. sonra gizli giremyi ögrendim. arada bakiyordum yeni hamile var mi diye bi baktim sen :) masallah insallah saglicakla kucagina alirsin. hepimiz aliriz.
missdincer canim seninde gözün aydin olsun :) gecen ay birlikte kaliriz diyordumm ama kismet bu aya imis. hamdolsun. yumurtlama günlerimiz farkli ama sat tarihimiz ayni :) belki ayni zamanlarda bile dogurabiliriz. hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olsun ins
evet dogrusun canim :) ben simdi bir vitamii arastiriyorum. Garden of life prental vitamin. Hamileler icinmis. icinde ir hamilenin ihtiyac duydugu bütün vitaminler oluyormus. hic duydunuz mu? Bana cok güvendigim bir arkadasim önerdi. tam emin olursam bu vitammini kullancam. icinde demir var folik asit var . d vitamiin k2 vs vs sher seyden az az varcnm ayni zamanda canan hoca d vitamini 100 olduktan sonra kanda ve böbreklerde aşırı vkalsiyum birikimini önlemek icin kalsiyumu kemiklere yönlendirmek icin k2 vitamini tavsiye ediyor hatirlatayim dedim :) fazla d vitamini fazla kalsiyum emilimine sebep oluyormus
Ayyy eveeet bak bu aya kısmetmişne güzel oldu. Ben bugün keseyi görmeye gittim 4+6 çıktı bebiş. Sen gittin mi keseyi görmeye ?
LEyla abla diger vitaminleri bilmiyorum ama d vitaminine baktir mutlaka.Vitamin düşüklüğü için doktordan hangi testleri istemek lazım canım ya...pıhtı testi yapılırken e d vitamini falan yazıyordu bu onlamı alakalı ki...benim hiç vitamin değerlerime bakılmadı?doktora söylesemmi?ne diyeyim?
amin insallah saglicakla büyüsünler..Sağol canım Allah razı olsun.. ben de seni tebrik ederim.. sağlıcakla büyüsünler insAllah..
Insallah canim umarim öyledir. Takvime gore aramizda 1 hafta var vallaCanımmm bu test pozitif bence ve çok rahat görülebiliyooorİnşallah sen de hamişsindir
Ben bir gün geride görünüyorum o zaman :) dr bana kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. Ancak duyulurmuş. Sen de o aralar gidersin o zamaniyiki kismmet oldu.ne güzel oldu :)
Benim takvm bugün tam 5 haftalik gösteriyor. ben gitmedim. gitsem zaten en az iki hafta sonrya randevu verecek. belki keseye bakar. ama bu sefer ben stres yaparim o iki haftayi kalp atisi nasil olacak diye.. vs vs. simdilik bir kac hafta daha bekleyip öyle gidecem. ilk gebeligimde de 7 haftalikken gitmistim.
gene öyle yapacam.
Evet 21 EylülInsallah canim umarim öyledir. Takvime gore aramizda 1 hafta var valla
belki benimkide öyledir bilemeyiz ki :) doktorlarin böyl rahat olmasini önceden anlamazdim ama artik anliyorum.. olacaga engel yok malesef. Rabbim insallah saglikli gebelikler nasip eylesin.Ben bir gün geride görünüyorum o zaman :) dr bana kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. Ancak duyulurmuş. Sen de o aralar gidersin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?