Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) izz de öyle söylüyo ama bitmedi bnm problemler bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz

Annem ameliyat oldu canım
onun yanındaydım yeni döndüm,
yok olmadım henüz,
rahim hassas bir yer
o nedenle arayış içindeyim hala

ist da fiyatlarda çok uçuk..

İnşallah regl gelmez güzelim,

=)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

Vitamin düşüklüğü için doktordan hangi testleri istemek lazım canım ya...pıhtı testi yapılırken e d vitamini falan yazıyordu bu onlamı alakalı ki...benim hiç vitamin değerlerime bakılmadı?doktora söylesemmi?ne diyeyim?

ben yeni geldiğimde sen hamile kalmıştın sanırım vay bee dedim 36. haftayı görünce topictr bukdr uzun süredir varmışım :) nr güzel dua valla sağlıklı belirtisiz bulantısız hamilelikler nasip olsun herkese

stresten kaynaklı olabilir içine atma yaz buraya diye okudum birinden ama cevap verdim mi hatırlayamadım hangi arkadaşsa :) stres yapmıyım diyorum yapmıyorum diyorum ama illa ki oluyo babamın durumu benim durumum yorucu bebek işi eşimin herşeye takıntılı olması benim işyerindeki durumum hepsi üst üstr bindi bu ara midem de ondan coştu bence üniversite son sınıfta da böyle bi midem coşmuştu hep stresten o problemlemimi çözünce yıllardır bi şikayetim yoktu şimdi yeniden hortladı

Kizlar ben gecen ay geciktirici primolut hap kullandim 3 4 gun sonra biraktim 21 aralikta pembemsi kanamam oldu 1 gun sonra kesildi normalde 5 gun oluyordum. Bu ay bebek calismalarina basladik. Ben simdi geciktirici hapin etkisiyle olan kanamadan sonraki gunumu sayicam yoksa bi onceki adet tarihime gore mi hesap yapicam ? Kasim 9du normal tarihim hap sayesinde 21inde olmustum. Bu ay ates olcmeye basladim 35.8 36 36.5tu atesim bugun 37 derece gosterdi. Adetlerimde duzensizlik var tabiki bazen 28 gunde bazen 30 bazen 40 gunde oluyorum belli olmuyor 1.5 aylik evliyim bebek cok istiyorum hem pko hem guatr hastasiyim. Yardimci olur musunuz ? En son doktora gittigimde evlenmeden once yumurtamin olustugunu ve catlamis yumurtam oldugunu soylemisti. Ben hamile kalirsam nasil anlicam ? Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.

Amin canım inşaallah zaman şu gibi akıp geçiyor inan ki. Ben kimyasal sonrası başlamıştım ateş ölçmeye. Bir seneyi çok rahat geçti topikteyim. Umarım hamilelik takvimi ekleyip devam edersin sende topiğe

Sağol canım Allah razı olsun.. ben de seni tebrik ederim.. sağlıcakla büyüsünler insAllah..

Aynen zafrina89 eğer yumurtlama sorunun varsa benim macunu dene :) mucize gibi

Ayyy eveeet bak bu aya kısmetmiş ne güzel oldu. Ben bugün keseyi görmeye gittim 4+6 çıktı bebiş. Sen gittin mi keseyi görmeye ?

evet dogrusun canim :) ben simdi bir vitamii arastiriyorum. Garden of life prental vitamin. Hamileler icinmis. icinde ir hamilenin ihtiyac duydugu bütün vitaminler oluyormus. hic duydunuz mu? Bana cok güvendigim bir arkadasim önerdi. tam emin olursam bu vitammini kullancam. icinde demir var folik asit var . d vitamiin k2 vs vs sher seyden az az var

Ayyy eveeet bak bu aya kısmetmiş ne güzel oldu. Ben bugün keseyi görmeye gittim 4+6 çıktı bebiş. Sen gittin mi keseyi görmeye ?

iyiki kismmet oldu.ne güzel oldu :)

Benim takvm bugün tam 5 haftalik gösteriyor. ben gitmedim. gitsem zaten en az iki hafta sonrya randevu verecek. belki keseye bakar. ama bu sefer ben stres yaparim o iki haftayi kalp atisi nasil olacak diye.. vs vs. simdilik bir kac hafta daha bekleyip öyle gidecem. ilk gebeligimde de 7 haftalikken gitmistim.
gene öyle yapacam.

LEyla abla diger vitaminleri bilmiyorum ama d vitaminine baktir mutlaka.

Ben bir gün geride görünüyorum o zaman :) dr bana kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. Ancak duyulurmuş. Sen de o aralar gidersin o zaman

Ben bir gün geride görünüyorum o zaman :) dr bana kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. Ancak duyulurmuş. Sen de o aralar gidersin o zaman
belki benimkide öyledir bilemeyiz ki :) doktorlarin böyl rahat olmasini önceden anlamazdim ama artik anliyorum.. olacaga engel yok malesef. Rabbim insallah saglikli gebelikler nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…