Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaç hakkında bilgim yok ama ateş Değerlerini yolla yardımcı olalım bir de kurallara uygun Ölçüm mü yapıyorsun ilk Sayfayı olu öyle Yanıt verebilirsin cnm

Yuhh anlayissizmis kendi yasamamismi hayret..benimde masallah hepsi bir anlayisli is yuku vermiyorlar ama simfiden donus tarihimi hesapliyorlar :))

Canim hayirli olsun gozun aydin dr gitmiceksen folik asitini ic mutlaka hergun 1
Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah

Canim hayirli olsun gozun aydin dr gitmiceksen folik asitini ic mutlaka hergun 1
Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah
her gün bir hurma yiyorum :) hurma tam bir folik asit deposu.en son doktora gittigimde depon iyi demisti :) birde toplu bir vitamin var onu alacam insallah . sagolasin canim . insallah bende 15.haftalari görebilirim.. ve devamini insallah..

Canim d vitaminin fazlasi eklem agrilarina sebep olurmus bende romatizma var 15 haftadan sonra sadece 6 damla alabiliyorum 30 benimde sonucum. bilgin olsun..

Canim d vitaminin fazlasi eklem agrilarina sebep olurmus bende romatizma var 15 haftadan sonra sadece 6 damla alabiliyorum 30 benimde sonucum. bilgin olsun..
yok artik zaten en az bir hic almayacam sonrada düsük miktarlarda :) almayi planliyorum. Ben almanyada yasiyorum ya burada hic günes yok ben depo yapsam bile cabucak biter o depolar karanliklar ülkesinde

her gün bir hurma yiyorum :) hurma tam bir folik asit deposu.en son doktora gittigimde depon iyi demisti :) birde toplu bir vitamin var onu alacam insallah . sagolasin canim . insallah bende 15.haftalari görebilirim.. ve devamini insallah..
Gorursun canim rabbim nasip etsin insallah kucagimizdada gorelim insallah..yanliz arastir hurma ilk gunlerde onerilmiyor bende yiyordum bizim ebenineler yeme dusuk sebebi dediler.son ay sut icin iyimis canim.

Gorursun canim rabbim nasip etsin insallah kucagimizdada gorelim insallah..yanliz arastir hurma ilk gunlerde onerilmiyor bende yiyordum bizim ebenineler yeme dusuk sebebi dediler.son ay sut icin iyimis canim.
himm tamam canim. bende arastirayim bende öyle bir sey duymustum. hatta simdi geldi aklima arkadasim 37.haftadya girince her gün 5 ya da 7 tane hurma yiyordu. dogumu kolaylastiriyor diye... söyledigin iyi oldu. sagolasin.

Yuhh anlayissizmis kendi yasamamismi hayret..benimde masallah hepsi bir anlayisli is yuku vermiyorlar ama simfiden donus tarihimi hesapliyorlar :))
Ah işte sorun orda ya onlar zamanında söyleyken böyle iş yapmış bilmem nelere katlanmış neler gelmiş geçmiş başından anlatır dertlenir ben asla öyle olmucam derler ama anlattıkları bize aynı kendisini anlatıyormuş gibi gelir amaaaan en güzeli anlayislik fırsat vermicen sen iyi olunca herkes iyi zaten

himm tamam canim. bende arastirayim bende öyle bir sey duymustum. hatta simdi geldi aklima arkadasim 37.haftadya girince her gün 5 ya da 7 tane hurma yiyordu. dogumu kolaylastiriyor diye... söyledigin iyi oldu. sagolasin.
Aynen canim sute cok faydaliymis..1 tane demissin zaten ondan birsey olmaz sanirimda bol ceviz badem yemeye calis..
Tabi orda drlar farkli tavsiyelerde bulunurlar belki ama folik asit ilaci noral tup difekti diye bir rahatsizligi onluyo..faydasi var zarari yokmus.birde bende cok sorguladim ilk haftalarda demir omegadir vitamin alayimdiye dr ustune basa basa soylemisti folikten onemli birsey yok diye.12 den sonra basliyor takviyeler simdi bolca duzenli guzel beslenmekle bebislere faydali olabiliyoruz :)

sebzelerden ve yumurtdan tiksinti olustu bende eyve ceviz finfik fistik yiiyorum. saglikli olsunda bebeklerimiz insallah :) hr seye raziyiz. ama tabi inasllah kolay geciririz.

Bendim canim. Evet bi ara bahsetmistin universite donemlerimde de olmustu diye ordan aklima geldi ve durumun da zor.. imtihanin zor.. ama Rabbim alnizin akiyla cikmayi nasip etsin.. ben inaniyorum ya nedense.. icimde guzel bir his var.. guzel hberler devam etmeye calisacak

terstler eşit koyuluğa ulaşmadan silindi canım. Ateş yükseldi sonra :/

Evet yaaaa... ilk defa (kuralları ile) kullanmanın gafletine düştük hep birlikte ama bilemezdik böyle olacak. Ben de önümdeki reglde Dr kontrolüm var. Uygun görürse tüp bebek tedavisine başlayacağız. Kısmet artık. Ben de bu ayı değerlendireyim dedim ama büyük olasılık olmadı. Aslında çizginin birden silinmesinden şüphelendik ve ateş de yükselmemişti ama eşim o akşam olmadı. Bir mesele için akşam gitti, moralsiz döndü, ben de üstüne gitmeyim canı sıkkın dedim, yarın değerlendirirz dedik ama ertesi gün ateş patladı birden. Yani zorunlu olarak ovulasyon testine güvendik. Kısmette olsaydı hiçbİr engel olmaz olurdu kızlar. Artık tüp bebeğe kaldı yine işim. O da kısmet bakalım.

olabilir söyle doktoruna d vitamini, b12, ferritin, cinko, demir özellikle bunlar hamile kalabilmek icin gerekli. bende b12 hariç hepsi eksik
saglik ocaklari filan da bakiyor bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…