İlaç hakkında bilgim yok ama ateş Değerlerini yolla yardımcı olalım bir de kurallara uygun Ölçüm mü yapıyorsun ilk Sayfayı olu öyle Yanıt verebilirsin cnmKizlar ben gecen ay geciktirici primolut hap kullandim 3 4 gun sonra biraktim 21 aralikta pembemsi kanamam oldu 1 gun sonra kesildi normalde 5 gun oluyordum. Bu ay bebek calismalarina basladik. Ben simdi geciktirici hapin etkisiyle olan kanamadan sonraki gunumu sayicam yoksa bi onceki adet tarihime gore mi hesap yapicam ? Kasim 9du normal tarihim hap sayesinde 21inde olmustum. Bu ay ates olcmeye basladim 35.8 36 36.5tu atesim bugun 37 derece gosterdi. Adetlerimde duzensizlik var tabiki bazen 28 gunde bazen 30 bazen 40 gunde oluyorum belli olmuyor 1.5 aylik evliyim bebek cok istiyorum hem pko hem guatr hastasiyim. Yardimci olur musunuz ? En son doktora gittigimde evlenmeden once yumurtamin olustugunu ve catlamis yumurtam oldugunu soylemisti. Ben hamile kalirsam nasil anlicam ? Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.
benim takvimde 20 Eylül gösteriyor. ya cok güzel :)Evet 21 Eylül30 Eylül
Yuhh anlayissizmis kendi yasamamismi hayret..benimde masallah hepsi bir anlayisli is yuku vermiyorlar ama simfiden donus tarihimi hesapliyorlar :))Ya evet malesef anlayış gösterince altında art niyet arıyorlar sanki kullanıyorum ben bu durumu gibi muamele yapılıyor bide hamilesin yarım personelsin muamelesi var onların gözünde sen zaten işleri bosluyosun oluyor ozeldeki doktoruma bir aydır gitmedim ama o da üç gün vermişti vere vere arkadaşım da bikaç kez çok rahat aldı bi haftalık doktoru farklı tabi zor dönem geçti sayılır çok şükür kendimi idare edicem benim sorunum idareden ziyade benden normal halimdeymis gibi olmamı beklemeleri yani halsiz durmanı bile sen iyice boşladın kendini niye biraz bakim yapmiyosun suslenmiyosun diyen bayan amirim oldu ya ben evden zor çıkıyorum sabah dedim
Canim hayirli olsun gozun aydin dr gitmiceksen folik asitini ic mutlaka hergun 1sagolasin canim. dün gece actilar hesabimi. simdi yaziyordum.
ben suan tam 5 haftalik oldum. cd 35 teyim. döngüm cd 30 da gelirdi en fazla. cd 33 te test yaptim. pozitifi gördüm.
kan testine gitmeyecem zaten doktorda önce idrar yapiyorlar gününde gecmisse hemen vajinal ultrasonla bakiyor. iki hafta ssonraya randevu veriyor. o zaman baslaniyo rutin kontrole.
bende en az bi kac hafta bekleyip öyle gidecem. hepsini birarada görürüm diye. ilk gebeligmmde de 7.haftada gitmistim.
ilk zamanlar bebegin tutunma zamani oldugunu düsünüyorum bu yüzden doktora gitmiyorum. zarar yokta deseler. vajinal ultrason tutunmayi zorlasitrir hissi veriyor.. esilede iki hafta kadar ara vermeye karar verdik bu sebeple.
her gün bir hurma yiyorum :) hurma tam bir folik asit deposu.en son doktora gittigimde depon iyi demisti :) birde toplu bir vitamin var onu alacam insallah . sagolasin canim . insallah bende 15.haftalari görebilirim.. ve devamini insallah..Canim hayirli olsun gozun aydin dr gitmiceksen folik asitini ic mutlaka hergun 1
Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah
Canim d vitaminin fazlasi eklem agrilarina sebep olurmus bende romatizma var 15 haftadan sonra sadece 6 damla alabiliyorum 30 benimde sonucum. bilgin olsun..Canim zaten depo yaptim en az bir ay hic almayacam. benim sinirin cok cok altinda 7 idi.. hic bir doktor bana kullan demedi.. ta kielmol dan duyunca ben ayiktim. ve cidden ise yaradi.
bu d vitamini konusunda doktorlarin cogu bence kendini hala güncellememisler. sinir olarak 30 diorlar. ama canan hoca en az 100 olmali diyor. sadece canan hoca degil yurt disinda bir cok doktorda en alt sinir 100 diyorlar. zarar vermesi icin en az 800 900 lere filan gelmesi lazim. 30 bile zor ccikiyor düzenli kullanimda.
elevitin icinde ne kadar varmis ki herhalde günlük yetecek kadar var ki vermemis.
yok artik zaten en az bir hic almayacam sonrada düsük miktarlarda :) almayi planliyorum. Ben almanyada yasiyorum ya burada hic günes yokCanim d vitaminin fazlasi eklem agrilarina sebep olurmus bende romatizma var 15 haftadan sonra sadece 6 damla alabiliyorum 30 benimde sonucum. bilgin olsun..
Gorursun canim rabbim nasip etsin insallah kucagimizdada gorelim insallah..yanliz arastir hurma ilk gunlerde onerilmiyor bende yiyordum bizim ebenineler yeme dusuk sebebi dediler.son ay sut icin iyimis canim.her gün bir hurma yiyorum :) hurma tam bir folik asit deposu.en son doktora gittigimde depon iyi demisti :) birde toplu bir vitamin var onu alacam insallah . sagolasin canim . insallah bende 15.haftalari görebilirim.. ve devamini insallah..
himm tamam canim. bende arastirayim bende öyle bir sey duymustum. hatta simdi geldi aklima arkadasim 37.haftadya girince her gün 5 ya da 7 tane hurma yiyordu. dogumu kolaylastiriyor diye... söyledigin iyi oldu. sagolasin.Gorursun canim rabbim nasip etsin insallah kucagimizdada gorelim insallah..yanliz arastir hurma ilk gunlerde onerilmiyor bende yiyordum bizim ebenineler yeme dusuk sebebi dediler.son ay sut icin iyimis canim.
Ah işte sorun orda ya onlar zamanında söyleyken böyle iş yapmış bilmem nelere katlanmış neler gelmiş geçmiş başından anlatır dertlenir ben asla öyle olmucam derler ama anlattıkları bize aynı kendisini anlatıyormuş gibi gelir amaaaan en güzeli anlayislik fırsat vermicen sen iyi olunca herkes iyi zatenYuhh anlayissizmis kendi yasamamismi hayret..benimde masallah hepsi bir anlayisli is yuku vermiyorlar ama simfiden donus tarihimi hesapliyorlar :))
Aynen canim sute cok faydaliymis..1 tane demissin zaten ondan birsey olmaz sanirimda bol ceviz badem yemeye calis..himm tamam canim. bende arastirayim bende öyle bir sey duymustum. hatta simdi geldi aklima arkadasim 37.haftadya girince her gün 5 ya da 7 tane hurma yiyordu. dogumu kolaylastiriyor diye... söyledigin iyi oldu. sagolasin.
sebzelerden ve yumurtdan tiksinti olustu bende eyve ceviz finfik fistik yiiyorum. saglikli olsunda bebeklerimiz insallah :) hr seye raziyiz. ama tabi inasllah kolay geciririz.Aynen canim sute cok faydaliymis..1 tane demissin zaten ondan birsey olmaz sanirimda bol ceviz badem yemeye calis..
Tabi orda drlar farkli tavsiyelerde bulunurlar belki ama folik asit ilaci noral tup difekti diye bir rahatsizligi onluyo..faydasi var zarari yokmus.birde bende cok sorguladim ilk haftalarda demir omegadir vitamin alayimdiye dr ustune basa basa soylemisti folikten onemli birsey yok diye.12 den sonra basliyor takviyeler simdi bolca duzenli guzel beslenmekle bebislere faydali olabiliyoruz :)
Evet 21 Eylül30 Eylül
Aminnn aminnn şnşAllah 2017 bizim senemiz olacaktesekkür ederim canim. sagolasin. insallah hep duamda ardi arkasi gelecek insallah güzel haberler:) ben inaniyorum.
Bendim canim. Evet bi ara bahsetmistin universite donemlerimde de olmustu diye ordan aklima geldi ve durumun da zor.. imtihanin zor.. ama Rabbim alnizin akiyla cikmayi nasip etsin.. ben inaniyorum ya nedense.. icimde guzel bir his var.. guzel hberler devam etmeye calisacakstresten kaynaklı olabilir içine atma yaz buraya diye okudum birinden ama cevap verdim mi hatırlayamadım hangi arkadaşsa :) stres yapmıyım diyorum yapmıyorum diyorum ama illa ki oluyo babamın durumu benim durumum yorucu bebek işi eşimin herşeye takıntılı olması benim işyerindeki durumum hepsi üst üstr bindi bu ara midem de ondan coştu bence üniversite son sınıfta da böyle bi midem coşmuştu hep stresten o problemlemimi çözünce yıllardır bi şikayetim yoktu şimdi yeniden hortladı
Canım senin ovulasyon testleride benimkine benziyor. Ben de ilk zamanlar yapmıştım kafam çok karışıyordu, ikisi aynı koyulukta olacak diyorlar ben hiç öyle görmedim sonra hoop yum çatlıyordu testi bomboş görüyordum yum. çatlayınca. Sonra bıraktım zaten. Acaba sorun mu var diye yum. takibi de yapıldı gayet normal bir şekilde yum. çatlıyor. Ateş takibinde de çatlıyor. Bence seninde öyle oldu. Yani sorun olduğunu düşünmüyorum.
terstler eşit koyuluğa ulaşmadan silindi canım. Ateş yükseldi sonra :/FreeSoull testlerin nasıl ilerledi ben görmedim ama benim de aşılamadan önceki ay test pozitif olmadan ateş yükselmişti. Daha önce 2 döngümde ovu testi ile yakaladım kıpkırımızı idi çizgi ona güvenmiştim ben de ama sonuncu da pozitif olmadı benim de. Neden niçin inan ben de bilmiyorum..
Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah bir gün bana da nasip olur güzel haber vermektesekkür ederim canim. sagolasin. insallah hep duamda ardi arkasi gelecek insallah güzel haberler:) ben inaniyorum.
olabilir söyle doktoruna d vitamini, b12, ferritin, cinko, demir özellikle bunlar hamile kalabilmek icin gerekli. bende b12 hariç hepsi eksikVitamin düşüklüğü için doktordan hangi testleri istemek lazım canım ya...pıhtı testi yapılırken e d vitamini falan yazıyordu bu onlamı alakalı ki...benim hiç vitamin değerlerime bakılmadı?doktora söylesemmi?ne diyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?