- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Tesekkür ederim canım sagolasin.Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah bir gün bana da nasip olur güzel haber vermek
canim guatir rahatsizligin varsa ve yakin zamanda bakilmadiysa tsh a tekrar baktir derim. eğer gerek olursa ilaca doktor ilac verir ya da ilacin varsa dozunu ayarlar. hamile kalabilmek icin de hamilelik surecini saglikli gecirebilmek icin de tsh in dengede olmasi cok önemli.Kizlar ben gecen ay geciktirici primolut hap kullandim 3 4 gun sonra biraktim 21 aralikta pembemsi kanamam oldu 1 gun sonra kesildi normalde 5 gun oluyordum. Bu ay bebek calismalarina basladik. Ben simdi geciktirici hapin etkisiyle olan kanamadan sonraki gunumu sayicam yoksa bi onceki adet tarihime gore mi hesap yapicam ? Kasim 9du normal tarihim hap sayesinde 21inde olmustum. Bu ay ates olcmeye basladim 35.8 36 36.5tu atesim bugun 37 derece gosterdi. Adetlerimde duzensizlik var tabiki bazen 28 gunde bazen 30 bazen 40 gunde oluyorum belli olmuyor 1.5 aylik evliyim bebek cok istiyorum hem pko hem guatr hastasiyim. Yardimci olur musunuz ? En son doktora gittigimde evlenmeden once yumurtamin olustugunu ve catlamis yumurtam oldugunu soylemisti. Ben hamile kalirsam nasil anlicam ? Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.
hic duymadim cnm doktora gidince doktoruna danis istersen. faydaliysa bizde kullanalim :)evet dogrusun canim :) ben simdi bir vitamii arastiriyorum. Garden of life prental vitamin. Hamileler icinmis. icinde ir hamilenin ihtiyac duydugu bütün vitaminler oluyormus. hic duydunuz mu? Bana cok güvendigim bir arkadasim önerdi. tam emin olursam bu vitammini kullancam. icinde demir var folik asit var . d vitamiin k2 vs vs sher seyden az az var
Vuvvvv süper canım hadi gözün aydın artık emin olabilirsin annesi geliyooooKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Geliyor valla canimVuvvvv süper canım hadi gözün aydın artık emin olabilirsin annesi geliyoooo
Maşallah canım çok sevindim darısı tüm bekleyenlere ve banada inşallahKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
passionete tatlim aksam okudum buyuk bir sabirla dedim yaptirmistir test ama yoktu bebisin seni guzel bir degerle karsilasin yazdim :) gondercektim tel.kapandi sarj bitti
Simdide tam dolmadan elime aldim sana yazayim diye..veeeee
Benim icime cok doguyordun sen rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah canim
SiradaVeson var :) insallah ve tabi darisi tum topigin basina tez zamanda hepimiz asagida bulusalim :)
Ay kizlar insallah tum herkes asagi insin. Rabbim daim etsin hepinize tek tek nasip etsin. Dua edin insallah.Maşallah canım çok sevindim darısı tüm bekleyenlere ve banada inşallah
gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı hepimize olsunKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Amin canim insallah darisi basinizagözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı hepimize olsun
Canım çok sagolasin. Çok teşekkür ederim. inşallah darısı tüm topigin basinshic duymadim cnm doktora gidince doktoruna danis istersen. faydaliysa bizde kullanalim :)
Heyyooooo!Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Bu gidişimde söyleyim doktora bakalım ne.. Tekrar gözün aydın canım. Çok sevindim hamile olmana.bizlerede duâ et ablacım..LEyla abla diger vitaminleri bilmiyorum ama d vitaminine baktir mutlaka.
Sağlık ocağında aile hekimine gidip yaptırayım ı zaman canım. Teşekkür ederim kızlarolabilir söyle doktoruna d vitamini, b12, ferritin, cinko, demir özellikle bunlar hamile kalabilmek icin gerekli. bende b12 hariç hepsi eksik
saglik ocaklari filan da bakiyor bunlara
Ya canım maşallah. Süper ya. cok sevindimm. insallah katlanarak artar gide saglicakla nasip olur.Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına al inşallahKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Ben ne demiştim pınarcım sana. Sen hamilesin dememişmiydim..Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
tesekkürler .darisi insallah tüm topigin basina :):)Bu gidişimde söyleyim doktora bakalım ne.. Tekrar gözün aydın canım. Çok sevindim hamile olmana.bizlerede duâ et ablacım..
Sağlık ocağında aile hekimine gidip yaptırayım ı zaman canım. Teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?