Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah bir gün bana da nasip olur güzel haber vermek
Tesekkür ederim canım sagolasin.
İnşallah dua edelim yakın olsun bu sene hepimizin göbussleri dolsun sonrada kucaklarimiza alabilelim bebeklerimizi

canim guatir rahatsizligin varsa ve yakin zamanda bakilmadiysa tsh a tekrar baktir derim. eğer gerek olursa ilaca doktor ilac verir ya da ilacin varsa dozunu ayarlar. hamile kalabilmek icin de hamilelik surecini saglikli gecirebilmek icin de tsh in dengede olmasi cok önemli.

hic duymadim cnm doktora gidince doktoruna danis istersen. faydaliysa bizde kullanalim :)

passionete tatlim aksam okudum buyuk bir sabirla dedim yaptirmistir test ama yoktu bebisin seni guzel bir degerle karsilasin yazdim :) gondercektim tel.kapandi sarj bitti
Simdide tam dolmadan elime aldim sana yazayim diye..veeeee

Benim icime cok doguyordun sen rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Sirada Veson var :) insallah ve tabi darisi tum topigin basina tez zamanda hepimiz asagida bulusalim :)

Maşallah canım çok sevindim darısı tüm bekleyenlere ve banada inşallah
Ay kizlar insallah tum herkes asagi insin. Rabbim daim etsin hepinize tek tek nasip etsin. Dua edin insallah.

LEyla abla diger vitaminleri bilmiyorum ama d vitaminine baktir mutlaka.
Bu gidişimde söyleyim doktora bakalım ne.. Tekrar gözün aydın canım. Çok sevindim hamile olmana.bizlerede duâ et ablacım..
olabilir söyle doktoruna d vitamini, b12, ferritin, cinko, demir özellikle bunlar hamile kalabilmek icin gerekli. bende b12 hariç hepsi eksik
saglik ocaklari filan da bakiyor bunlara
Sağlık ocağında aile hekimine gidip yaptırayım ı zaman canım. Teşekkür ederim kızlar

Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 cikti ay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Ya canım maşallah. Süper ya. cok sevindimm. insallah katlanarak artar gide saglicakla nasip olur.
2017 ne nasipli geldi. insallah ard arda artarak devam eder habeerler:):)
tekrardan tebrikler

Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 cikti ay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına al inşallah
Bizlere dua et
Rabbim hepimize nasip etsin tez elden

Ben ne demiştim pınarcım sana. Sen hamilesin dememişmiydim..
Çok mutlu oldum ya. Kendim gebeymişim.. Ağzım açık sırıtıyorum valla. Sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin Rabbim inşallah gülüm... Darısı başımıza.. Hemen aşağı listeye taşın bakalım...

tesekkürler .darisi insallah tüm topigin basina :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…