Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım maşallah. Süper ya. cok sevindimm. insallah katlanarak artar gide saglicakla nasip olur.
2017 ne nasipli geldi. insallah ard arda artarak devam eder habeerler:):)
tekrardan tebrikler
Amin canım inşallah. Rabbim bizlerin yüzünü de güldürsün inşallah canım..

Amin canım inşallah. Rabbim bizlerin yüzünü de güldürsün inşallah canım..
gelecek insallah Leyla ablacimm. Hissdiyorum.. her nasip vakti zammanini bekliyor. ameliyatin ne hayirlra vesile olacak insallah.. sen sizler topik hep duamdasiniz.

gelecek insallah Leyla ablacimm. Hissdiyorum.. her nasip vakti zammanini bekliyor. ameliyatin ne hayirlra vesile olacak insallah.. sen sizler topik hep duamdasiniz.
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Bende inanıyorum Allahın izniyle bizlere de Rabbim nasip edecek. Sizlerin adına da çok mutluyum. Rabbim cümlemizi sevindirsin. Güzel haberler ard arda gelsin inşallah canım..

Ya canım maşallah. Süper ya. cok sevindimm. insallah katlanarak artar gide saglicakla nasip olur.
2017 ne nasipli geldi. insallah ard arda artarak devam eder habeerler:):)
tekrardan tebrikler

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına al inşallah
Bizlere dua et
Rabbim hepimize nasip etsin tez elden

Ay benimde agzim kulaklarimda annemler bende annem anlamis direk hamilesin dedi kan vermeden ben anlarim sen hamilesin dedi. Yok anne nerden cikardin dedim ikna olmadi. Kan testine o gönderdi testleri soyledim. Babama da pinar hamile bence demis. Onlardan saklamayi dusunuyordum kalp atisina kadar ama ogrendiler. Kizlar gercekten ben pespese haberlerin gelecegini hissediyordum icime hala ayni doguyor. Hepiniz gelin inşallah bizim de daim olsun

Ayyy maşallah
İnşalah arkandan hemencecik gelirim cnm. Tüp bebek tedavisi var hemen regl gelince. Bana dua et de bebişim bu tedavi ile artık gelsin.

ayy canim ya ne sevinc ama benimde hala icim mayhos, inanamiyormm ama inaniyorum. insallah her sey daha güzel olsun. pes pese daha güzel haberler gelsin. hepimi ard arda dogumlarimizi yapalim insallah :):)

Amin canım inşallah ya... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... 2017 hepimize güzel gelsin inşallah.. Hepimiz hamile kalıp sağlıkla doğuralım inşallah.

Ilk anladigimda baktirmistim. Ailevi problemler cok stresli sinirli yapmisti beni oylelikle hastalandim doktora gidince guatr oldugu ortaya cikti. Doktor kucuk ameliyata gerek yok dedi hap verdi kullan diye baya kullandim sonra biraktim bidaha kontrole gitmedim. Suan yalnizim annem uzakta o gelcek haftaya onunla beraber butun hormonlarima baktirmaya gidicem. Esim aksama kadar yok zaten yalnizim hep :'(

Melissa81 Veson kizlar clexane kullananlar olarak sizi hatirliyorum da.. bugun igneyi vurmadan ignenin ucunu cikarirken arkasi cikti dokuldu sıvısı yani bugun vuramamis oldum.. eve gidene kadar da saati gec kalcak baya.. bir gun unutsak.. problem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…