Amin canım inşallah. Rabbim bizlerin yüzünü de güldürsün inşallah canım..Ya canım maşallah. Süper ya. cok sevindimm. insallah katlanarak artar gide saglicakla nasip olur.
2017 ne nasipli geldi. insallah ard arda artarak devam eder habeerler:):)
tekrardan tebrikler
gelecek insallah Leyla ablacimm. Hissdiyorum.. her nasip vakti zammanini bekliyor. ameliyatin ne hayirlra vesile olacak insallah.. sen sizler topik hep duamdasiniz.Amin canım inşallah. Rabbim bizlerin yüzünü de güldürsün inşallah canım..
cok sagolasin canim. cok tesekkür ederim. amin binlerce kez ammin. Rabbim isteyen herkeisn kucagini doldursun. saglicala kucaklarimiza alalim insallahB BenanAsiye Canim tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Darisi tum kizlara insallah.
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Bende inanıyorum Allahın izniyle bizlere de Rabbim nasip edecek. Sizlerin adına da çok mutluyum. Rabbim cümlemizi sevindirsin. Güzel haberler ard arda gelsin inşallah canım..gelecek insallah Leyla ablacimm. Hissdiyorum.. her nasip vakti zammanini bekliyor. ameliyatin ne hayirlra vesile olacak insallah.. sen sizler topik hep duamdasiniz.
Ya canım maşallah. Süper ya. cok sevindimm. insallah katlanarak artar gide saglicakla nasip olur.
2017 ne nasipli geldi. insallah ard arda artarak devam eder habeerler:):)
tekrardan tebrikler
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına al inşallah
Bizlere dua et
Rabbim hepimize nasip etsin tez elden
Ben ne demiştim pınarcım sana. Sen hamilesin dememişmiydim..
Çok mutlu oldum ya. Kendim gebeymişim.. Ağzım açık sırıtıyorum valla. Sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin Rabbim inşallah gülüm... Darısı başımıza.. Hemen aşağı listeye taşın bakalım...
Ayyy maşallahAy benimde agzim kulaklarimda annemler bende annem anlamis direk hamilesin dedi kan vermeden ben anlarim sen hamilesin dedi. Yok anne nerden cikardin dedim ikna olmadi. Kan testine o gönderdi testleri soyledim. Babama da pinar hamile bence demis. Onlardan saklamayi dusunuyordum kalp atisina kadar ama ogrendiler. Kizlar gercekten ben pespese haberlerin gelecegini hissediyordum icime hala ayni doguyor. Hepiniz gelin inşallah bizim de daim olsun
ayy canim ya ne sevinc ama benimde hala icim mayhos, inanamiyormm ama inaniyorum. insallah her sey daha güzel olsun. pes pese daha güzel haberler gelsin. hepimi ard arda dogumlarimizi yapalim insallah :):)Ay benimde agzim kulaklarimda annemler bende annem anlamis direk hamilesin dedi kan vermeden ben anlarim sen hamilesin dedi. Yok anne nerden cikardin dedim ikna olmadi. Kan testine o gönderdi testleri soyledim. Babama da pinar hamile bence demis. Onlardan saklamayi dusunuyordum kalp atisina kadar ama ogrendiler. Kizlar gercekten ben pespese haberlerin gelecegini hissediyordum icime hala ayni doguyor. Hepiniz gelin inşallah bizim de daim olsun
Hayrlı olsn canım Allah saglıkla kucagına almak nasip etsinKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Amin canım inşallah ya... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... 2017 hepimize güzel gelsin inşallah.. Hepimiz hamile kalıp sağlıkla doğuralım inşallah.Ay benimde agzim kulaklarimda annemler bende annem anlamis direk hamilesin dedi kan vermeden ben anlarim sen hamilesin dedi. Yok anne nerden cikardin dedim ikna olmadi. Kan testine o gönderdi testleri soyledim. Babama da pinar hamile bence demis. Onlardan saklamayi dusunuyordum kalp atisina kadar ama ogrendiler. Kizlar gercekten ben pespese haberlerin gelecegini hissediyordum icime hala ayni doguyor. Hepiniz gelin inşallah bizim de daim olsun
AminnnnnnAmin canım inşallah ya... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... 2017 hepimize güzel gelsin inşallah.. Hepimiz hamile kalıp sağlıkla doğuralım inşallah.
süper haaberr cumaya 500 fln olur diyodum bende senin için hayırlı olsun tatlım çok sevindimmKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Ilk anladigimda baktirmistim. Ailevi problemler cok stresli sinirli yapmisti beni oylelikle hastalandim doktora gidince guatr oldugu ortaya cikti. Doktor kucuk ameliyata gerek yok dedi hap verdi kullan diye baya kullandim sonra biraktim bidaha kontrole gitmedim. Suan yalnizim annem uzakta o gelcek haftaya onunla beraber butun hormonlarima baktirmaya gidicem. Esim aksama kadar yok zaten yalnizim hep :'(canim guatir rahatsizligin varsa ve yakin zamanda bakilmadiysa tsh a tekrar baktir derim. eğer gerek olursa ilaca doktor ilac verir ya da ilacin varsa dozunu ayarlar. hamile kalabilmek icin de hamilelik surecini saglikli gecirebilmek icin de tsh in dengede olmasi cok önemli.
yani tescillenmiş bişey yok ama bence var çok geç yumurtluyorum dçngüm uzun 32 gün geç yumurtladığım aylarda da dpo kısa sürüyoAynenzafrina89 eğer yumurtlama sorunun varsa benim macunu dene :) mucize gibi
süper haaberr cumaya 500 fln olur diyodum bende senin için hayırlı olsun tatlım çok sevindimm
Demistik ama dimi :)
Benim icime dogmustu.
Tebrik ederim canim. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.
Saol canim amin inşallahYaaaa canim harika!! Tebrik ederim kat kat artsin insAllah saglikli kucaklayalim bebislerimiziiiii cokkkk sevindimmmmmm oleyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?